Allergi mot pollen behandling. Symptomer og behandling av høysnue

 Høysnue, symptomer


 "Før var jeg veldig glad for våren, men nå kan jeg ikke stå det - et par år siden begynte jeg høysnue, sannsynligvis mot bjørkepollen. Symptomer på høysnue som kaldt ute, men går for en måned, nys, rennende og røde øyne, kløende ører, noen ganger også går neseblod.
 Symptomer på høysnue
 Planlagt å ta en ferie og gå til Egypt, men sannsynligvis blir nødt til å finne et annet sted å flykte. Og uansett, jeg kan ikke kaste alt hvert år, jeg kommer session og kjæresten liker ikke tvunget separasjon "

 Allergi mot pollen, høysnue behandling


 Allergi overfor pollen, noe som er meget vanskelig å behandle, er en av de mest rasprostrannenыh typer allergier. Den anbefalte behandling av allergi mot pollen:

 - Begrens nærkontakt med påvist allergen. Det er best å forlate sonen av blomstrende planter - fienden ved sjøen eller på fjellet, der konsentrasjonen av støv under. Egypt er ikke det eneste alternativet. Egnet Kaukasus, Krim, Alpene, Kreta, Kypros, Tyrkia (ferie i Tyrkia, Bodrum). Dersom dette ikke er mulig, prøv ikke å tilbringe tid utendørs i perioder med maksimal konsentrasjon av pollen i luften, i morgen, i mye vind, tørt, varmt vær. Bruk vernebriller for å beskytte øynene mot støv inntrengning. Huset ligger på vinduer netto - det vil forsinke av allergener.
 - Ta et antihistamin og vasokonstriksjonseffekter medikamenter for å lindre symptomer. Den første og arbeid som et middel til forebygging av høysnue. Veletablert kromony - stabiliserende stoff. Det er tryggest å behandle høysnue allergi, så det kan brukes i lang tid. Kortikosteroider bedre å reservere som store våpen. De er skeptisk til noen allergikere - ikke fullt ut forstått konsekvensene. Hvilke stoffer som passer i ditt tilfelle, bestemme lege.
 Behandling av høysnue
 - Hvis høysnue er kryssallergi til enkelte matvarer: nøtter, epler, pærer, kiwi, plommer, fersken, aprikoser, kirsebær, oliven.
 - Identifiser spesifikke allergen som du har en slik reaksjon. Problemer kan bebreides for ikke bare bjørkepollen, men andre trær (or, hassel, lønn, eik) og gress (timotei, svingel, tonkonih). Gjør huden tester (stikk - og skaryfykatsyonnыe) ta blodprøver eller med et visst nivå av spesifikke antistoffer mot pollen allergener.
 - Gi en høysnue sesong av kosmetikk og parfyme med ekstrakter av planter og trær.
 - Ikke bruk gummihansker, latex badehette, lycra tights under pollinering. Nyere studier viser at høysnue oppstår med allergi mot lateks. Dessverre er dette materialet allestedsnærværende. For eksempel er det en sammensetning av enkelte typer av tannfyllinger. Selv elskede gum (tannkjøttskader inneholder lateks.
 - Allergi mot pollen fra trær - en sesongmessig problem. Det er i pollinering av planter som en person allergiske. Ytre symptomer virkelig liker en kald: nysing kontinuerlig, strømmer fra nesen, øynene røde og vassen største forskjellen - med høysnue er vanligvis ikke temperaturen på alle pollyneza symptomene forsvinner når folk klarer å unngå kontakt med allergenet.
 - Ikke tenkt kosmetiske prosedyrer og plastisk kirurgi i april og mai (Muskelstimulering ansikt og kropp). Den ekstra stress på kroppen, svekket av kampen av allergener kan være unødvendig.
 - Spend allergen-spesifikk immunterapi i stabil remisjon periode (senhøsten eller vinteren).  
Hvordan å puste ved fødselen?
 Jo nærmere dato for levering, føles det mer spenning forventningsfull mor. Fødsel - en meget sterk fysisk stress for kroppen, og riktig pust under fødselen prosessen bidrar til å redusere smerte, berike blodet med oksygen, slappe av og roe ned. Det er derfor viktig å lære å puste på forhånd i den perioden av svangerskapet for å lette fødselen av en baby. Litt om fødsel og puste
 De mest stamme aktiviteter som foregår i flere etapper. Styrken av sammentrekninger forårsaket dem smerte og frykt for fødsel øker over tid. Derfor, på hvert trinn av arbeidskraft bør tydd til ulike typer puste. Hvis det i det virkelige liv har vi ikke betale noen oppmerksomhet til hvordan vi puster, pusten av arbeidskraft aktivitet - er en mekanisme av pusteøvelser. Gravide kvinner bør regelmessig trening i 10-15 minutter hver dag til under fødselen pusteøvelser anvendt mekanisk. Trening kan gjøres sittende eller liggende, øynene lukket og avslappet, i en rolig og melodiøs musikk.
 1.  Langsom og dyp pusting. Langsom og dyp pusting er en av de mest effektive måter å hjelpe deg å slappe av. Pust dypt inn gjennom nesen og puster gjennom deretter sakte litt åpne lepper. Utpust bør være to ganger lengre enn innånding. Det er viktig under denne puste mentalt slappe av hele kroppen. Du kan forestille deg lyden av havet, sang skogsfugl på plenen eller et fjellandskap. Bright illusjon hjelper deg raskt å slappe av og samle krefter. Disse ferdighetene vil ikke bare forholde seg til smerten av sammentrekninger under fødsel, men også tone livmor, hodepine, angst og irritasjon under svangerskapet. Husk at fastklemt muskelsammentrekninger gjort enda mer smertefull, så er det viktig å være i stand til å slappe av og forynge. Den første typen pusting er egnet for fasen av arbeidskraft, når riene er ikke veldig sterk.
   Treg og støyende pusting. Dette puste litt som det første alternativet, men man trenger å puste høylytt gjennom leppene trukket opp i et rør. Ikke vær redd, og ikke nøl med å gi merkelige lyder "Shshshshshsh", som det er å puste vil hjelpe deg å takle sterke og svært smertefulle sammentrekninger.
   Høyt, rask pust. Denne type puste populært kalles en "dog", som det er svært lik pusteprosessen av dyr på en varm dag. Pust trenger veldig ofte, og bare toppen av lungene. En slik pust om to ganger oftere enn vanlig. Inspirasjon er best å gjøre nesen og puster - gjennom munnen eller nesen. Hvis du mislykkes første gang, ikke bekymre deg, fortsatt god tid til å lære dette. En slik rask pust kan hjelpe deg å takle sterke smerter på toppen av sammentrekninger.
   Deep puste pause. Å ha et dypt pust i den nedre delen av lungene, er det i magen, senke hodet og presse haken til brystet og hold pusten i 20 sekunder. Raskt puster. Deretter umiddelbart gjøre et dypt pust, hold pusten og puster raskt. Det er for en slik mekanisme skal puste under forsøk. Når du starter en kamp, ​​gjør langsom pust-puster, deretter et dypt pust med en pause, der pressen bør strekke seg og kjempet for å presse fosteret.
   Puste under fødselen
   Hvis du ikke er lat og utføre daglige pusteøvelser som forbereder deg til fødselen, vil du gjøre alt mekanisk.
   Siden begynnelsen av kampen starter tregt og målt puste, så puste levendegjør så langt som styrke kampen og på toppen er meget hyppig og høyt. Når smertene begynner å avta, blir puste saktere og dypere. Før neste bout er svært viktig å kunne slappe av - dette bidrar til å redusere smerte og forberede seg på en ny kamp.
   Fødsel - en fysiologisk prosess slik at kvinner iboende kjenner og føles som hun trenger for å puste. Ikke bekymre deg, vil kroppen din finne riktig pust og "justere" som passer din individuelle generativ prosess.  
Hydrating Hair MaskMer nylig, begrepet "hår maske" kvinner oppfattes ernæringsoljeblandingen, som bør tilfredsstille regrown tilbake endene av friskhet og glans, mette sine næringsstoffer, med andre ord - fuktet. Et velvalgt ingredienser fuktighetsgivende hår maske gjøre raskt håret sunt og skinnende, gjenopprette strukturen i hvert hår og styrke det gjennom nyttig innhold kremer og næringsstoffer.
Fukte håret hjemme
Hva hår lenger, så de er eldre, henholdsvis - er mer sårbare og tørr som mindre strukturelle og næringsstoffer bevares. Men dette betyr ikke at det er nødvendig å fukte den eneste langt hår. Kvinner med kort hår gjør ikke vondt å jevne gjelde nærende fuktighetskrem og hår, spesielt til dem som søker dem vokse raskere. I tillegg bør alle vokst fukte utføres for alle hårtyper, og i noen fet hodebunn.
For fuktighet og glans til håret hjemme ofte bruker forskjellige oljer. Det kan bliHydrating Hair Maskvitaminblanding, og radio og skjønnhet, så vel som de vanlige "" kjøkken vegetabilske oljer som omslutter hvert hår individuelt, beskyttes mot uttørking, utsettelse for temperatur og ultrafiolett stråling, overtørkede luft og fylt med nyttig hår, gjenopprette strukturen av materie.
Mesteparten av oljen blander for å fukte håret regrown brukes utelukkende til slutt, fordi håret ved røttene fortsatt relativt ung og frisk. I noen tilfeller, for eksempel ved bruk av burdock eller lakserolje, en blanding av nyttig og gni inn i hodebunnen. Ofte hydra masker laget av konvensjonelle produkter, som for eksempel yoghurt, honning, egg og andre tilgjengelige kilder i hvert hus av næringsstoffer.
Fuktighetsgivende hår maske: Oppskrifter
Fuktighetsgivende maske for tørt hår
Blandingen ble forberedt med 2 ss lakserolje, en teskje eddik og samme mengde glyserol, en pisket eggeplommer. Mask fordelt over hele lengden av håret og gnis inn i røttene. For å sette en dusjhette og pakk i 40 minutter, vask deretter med vanlig sjampo.
Mask "Double fuktes"
Masserer hodebunnen forårsaker en blanding av like deler av løk juice aloe. Etter en halv time ved roten og årsaken hår regrown blanding av to spiseskjeer med rømme, spiseskje honning ss olje og tistler teskje lakserolje. Hair wrap for en time, deretter vaske godt med såpe.
Masken av tindved olje
Bland en teskje av noen kosmetiske og 9 teskjeer av tindved olje. Fremstilt blanding av massasjehodebunnen forblir påføres håret i hele sin lengde. Holdt i varme i ca en time og vask av med sjampo. Denne masken er anbefalt å bruke en 5-ukers kurs til to ganger i uken.
Maske med honning og henna
For sin forberedelse blande en teskje fargeløs henna, brandy og honning, en spiseskje av kosmetiske oljer og eggeplomme. Blandingen ble spredt ut over håret, vedlikeholde og vaske time med sjampo.
Maske av yoghurt
En av de mest enkle og effektive i å forberede masker for å fukte håret. Sur melk varmes opp til 37 grader, og i stort antall påføres på håret. Hodet dekket med bakepapir og vikle et håndkle. En halv time senere satt en ny gruppe med varm yoghurt og godt massert henne hodebunnen. Vask av masken med varmt vann uten sjampo
Maksimum fuktighet
Den positive effekten av eventuelle fuktighetsgivende hår maske oppnås langvarig og regelmessig bruk av den. Maskere enkelt endte eksperter anbefaler å bruke en halv eller to måneder, gjennomføre prosedyren to eller tre ganger i uken. Da bør du følge en kort pause og fortsatt bruk masker med andre komponenter.
Disiplin, hardt arbeid og ønske om å forvandle vanlige hår i en vakker og sunn stabler må gi positive resultater i form av beundrende blikk av forbipasserende misunnelse og hvite fettere og bestevenner.  
Яндекс.Метрика