Hvordan å gå ned i vekt 20 kg

Tilbakestill tjue kilo for en kort periode av tid til å date er mulig. Det finnes mange forskjellige oppskrifter som hjelper folk bli kvitt dette problemet med ekstra pounds. Du kan korte periode droppet pounds, og ikke ta skade for helsen din.
 Den viktigste regelen i favør av regelen vekslende som du kan en gang for alle magen for å redusere matinntaket. Dramatisk redusert ønske om å spise i løpet av dagen. Og viktigst av alt, meget verdifull et godt kosthold - Er manglende evne til å returnere hatske pounds etter en diett.
 Denne regelen er avvisningen av en av de tre forekomster av mat som du avvikle din frokost, lunsj eller middag. Men ikke alltid bort i den samme. For eksempel, aldri spise her søkeord alternative matforbruk.
 Du bør også følge regelen for å redusere kalorier. Under dietten bør ta matvarer som inneholder et minimum kalorier og maksimalt antall nyttige egenskaper, inkludert vitaminer og mineraler.
Hvordan å gå ned i vekt 20 kg

 Spesiell diett
 For å riktig og raskt miste tjue kilo er det en liste over produkter som har en svært lav kalori funksjonen, sammen med sin gode maten funksjonen.
 På grunn av en slik liste var mulig å stoppe veksten av kroppsfett og akselerere vekttap. Denne listen er vanligvis karakterisert som balanserte kosten forsyning system.
 Den har følgende komponenter - brokkoli, noe som gjør at du raskt ned i vekt eple, eple bunn som svært gunstig for helsen og kampen mot overvekt.
 Belokachannыy type kål har nesten alt som er nødvendig for et sunt liv vitaminer og mineraler, samt en har grove plantefibre som provoserer hurtig vekttap i en svært kort periode.
Hvordan å gå ned i vekt 20 kg

 Spis fileter og bokhvete
 Mest kostkjøttprodukt er kylling. Det er en foretrukket leverandør av animalsk protein når det gjelder om å redusere ekstra pounds, og enda mer hvis du ønsker å raskt gå ned ti pounds.
 Bokhvete er også viktig når Combat pounds. Mange foretrekker og bruke dette produktet som et middel for å finne feil. Bokhvete er full av rik sammensetning av vitaminer, som bidrar til å normalisere indre organer.Alle fordelene av ingefær
 Siden oldtiden healere Ginger er kjent for sine helbredende krefter. Glorifiserte gode egenskapene av ingefær og i dag gjør det like populær og effektiv enn moderne kjemiske medisiner. I dette henseende, ingefær med vinne fordi det er en naturlig og har ingen bivirkninger, som ofte ikke er behandlet, og ødelegge det menneskelige legeme.
 Det antas at dette anlegget kan anvendes som en motgift. Dzhyndzherola, shoahola zynheron og ingefær gir en spesiell smak og lukt. Den inneholder også sink, kalsium, jern, kalium, fosfor og natrium, samt nyttige aminosyrer og kjemikalier.
 Ingefær er ofte brukt som et krydder for matlaging, rå og syltet ingefær bitter smak og en unik smak. Syltet ingefær serveres med sushi å gi en spesiell smak av mat.
Alle fordelene av ingefær Nyttige egenskaper av ingefær kan du bruke den som et beroligende middel. Ingefær er i stand til å gi seg med menstruasjonssmerter, symptomer på toksisitet hos gravide kvinner. Og det er brukt i behandling av infertilitet, fordi lindrer kronisk inflammasjon, adhesjoner hell kjemper. Ingefær behandle fibroids, justere hormoner mildne de viktigste symptomene på overgangsalder, lindrer smerte, redusere irritabilitet.
 I den mannlige kroppen ingefær regulerer blodsirkulasjonen, stimulerende styrke, som gir mannlige representanter tillit, renser og fornyer energi. Hvis du bruker den regelmessig, betydelig redusert det sannsynligheten for at menn vil påvirke prostata problem, tvert imot, kroppen fylt med vitalitet, vil øke muskel tone, fysisk og mental yteevne.
Kreative frisyrer for langt hårVelge kreativ trendy hårklipp hår lang lengde, må du forstå at de er delt inn podium og anvendelig. Klart, sistnevnte oppstår i det virkelige liv oftere, og som såkalt kreativ hårklipp podium, deretter begir seg ut på en slik uvanlig hårklipp er sjokkerende, må du forstå at denne frisyre er ikke alltid og overalt hensiktsmessig. I tillegg ofte den kreative grooming stor lengde bare god konklusjon gjort master og hverdagen rett og slett ubrukelig. Videre podium kreative hårklipp krever konstant korreksjon, fordi det raskt mister sin form.
Derfor bør normalt liv fortsatt melde deg på et slikt kreative frisyrer for langt hår som vil se vakker, stilig og dyrt i hverdagen og for å passe nesten enhver situasjon og enhver form for klær.
Vi tilbyr flere alternativer som for kreative hårklipp hår.

Creative asymmetriske hårklipp for langt hår

Utvilsomt er det asymmetri et utmerket alternativ moderne kreativ frisyre lang lengde hår. Spesielt - asymmetrisk frisyre med utvidelsen.
Selvfølgelig, hvordan en slik kreativ frisyre lang lengde hår vil se stilig og original, avhenger av din fantasi og mestre din personlige besluttsomhet. Tross alt, kan du velge den utvidede asymmetriske smell til den ene siden, og kan bestemme på glatt barbert eller svært kort kutt tempel på den ene siden - og lang luksuriøse hår på den andre.
Kreative frisyrer for langt hår

Det vil være veldig kreativ frisyre, veldig modig og, forresten, er ganske populær. Eksempler på slike kreative hårklipp du kan se noen stjerner i show business.
For den mest modige og avgjørende, alternativt kreativ asymmetrisk hårklipp, et tempel vыbryvaetsya ikke helt, men som en figur eller mark.
Kreative frisyrer for langt hår stil thrash
Slike kreative frisyrer for langt hår vil passe de jentene som ikke er redd for å sjokkere andre og ser svært lyse og stilfulle.
Kreative frisyrer for langt hår

I kreativ hårtype søppel presentere også noen elementer av asymmetri, fillete hårstrå og gradert. Men aller viktigst - hårfarge: lys, rik, noen ganger sjokkerende, fra lilla til lyse rødt. Dette lyse fargen er avgjørende for denne stilen. Gjennomsnittlig klassiske høydepunkter her bare ikke passer. Kreativ bruk hos jenter frisyre søppel flere lyse farger, fremhever deres individuelle strenger.
Creative flette frisyre for langt hår
Kreative frisyrer for langt hår

En annen interessant moderne versjon av kreative hårklipp - de såkalte skrå skjæring hår lange lengder. Disse opprinnelige kreativ frisyre som passer for nesten alle, og ser veldig stilig, moderne og original. Ofte de er dannet fra en langstrakt skrå smell - treffer denne sesongen. Med panneluggen selv klassiske "cascade" vil se frisk og original.
Kreative hårklipp for langt hår emo stil
Utvilsomt, kreative hårklipp og frisyrer inkludere langt hår i denne subkulturen som emo. Emo stilen er preget av ujevn lengde krøller, falt blikket på en lang, ofte skrå, smell, dype rike farger, inkludert lyse rosa og uttalt kontrasterende tråder. For å uttrykke slike kreative stil hårklipp for langt hår ofte supplert med diverse tilbehør: originale bånd eller rim. En versjon av denne frisyre - langt hår rik svart med hvite eller fargede tråder.
Kreative frisyrer for langt hår

Selvfølgelig velger denne frisyren, må du forstå at emo - er ikke bare en frisyre, livsstil og verdensbilde.
Iroquois, "horn", dreadlocks og andre kreative frisyrer for langt hår
Og for den mest avgjørende og dristig, prøve å tilby slike kreative frisyrer for langt hår, en mohawk, dreadlocks eller "horn". Selvfølgelig, for eksempel en hårklipp - ikke for alle. Og for daglige turer til arbeid er neppe egnet. Du må ha stor besluttsomhet og selvtillit til å gjøre dette frisyre.
Men hvis du tror av medlemmene i slike subkulturer som gotere eller punks - sannsynligvis i en slik frisyre for langt hår for deg er det ikke noe uvanlig.
Kreative frisyrer for langt hår

Kreativ frisyre retro
En annen retning av kreative frisyrer for langt hår opprinnelige - en retro frisyre, som, kombinert med moderne klær og sko ser veldig frisk og stilig.
For eksempel vil en hårklipp "Pompadour" med krøllet opp god kokk som Elvis Presley, skjæring stil "pin-up" eller "Hollywood bølge", som kombinert med en enkel skjorte og revet jeans ser virkelig kreativ.
Creative taggete hårklipp for langt hår
Kreative frisyrer for langt hår

Og til slutt, den mest fillete hårklipp vurdering i dag. Det er der rett til selvutfoldelse og manifestasjon av kreativ tenkning. De er laget ved hjelp av en barberhøvel, slik at tuppene på håret og la ikke like, så det ble revet. Effekten av en slik original frisyre kan bli styrket ved hjelp kontrastfarge, som i revet frisyre ser veldig stilig. Også uvanlige og friskt utseende tynne kolorirovat rufsete rygger av bakgrunnen for tykt hår. Kombinasjonen av farger i dette tilfellet kan være ganske variert. For eksempel, den viktigste mørk bakgrunn - askegrå fillete hårstrå.
Men merk at tynt hår fillete hårklipp vil se veldig dårlig. Men for sterk langt tykt hår - en svært interessant alternativ.
Kreative frisyrer for langt hår

Men uansett kreativ frisyre du velger, må du forstå at det vil bringe til din oppmerksomhet langt hår rundt. Derfor kan du ikke råd slurvete eller preparerte utseende og dine besøk til frisøren, sikkert mer hyppig, for eksempel klipping behov for å vedlikeholde og justere.  
Яндекс.Метрика