Shearing cap for langt hår (foto)Hvordan endre bildet ditt og bringe newness til det, uten å frata deg av de viktigste fordelene med langt hår - femininitet. I dette tilfellet den perfekte frisyre for langt hår cap. Dette er en svært original måte å kutte, kan du kombinere lange og korte hårstrå i ett.
Funksjoner cutting cap for langt hår
Ved å velge dette alternativet hårklipp, legger du håret volum, og på samme tid, ikke skiltes med vanlig lengde hår. Teknologien gir kutte trådene justeres i en rett linje på bunnen og på samme nivå - på toppen av hodet. Dette frisyre kan hjelpe justere formen på ansiktet og fremheve kinnbena.
Cap vil tillate deg å endre bildet som du ønsker. Du kan variere lengden på strengene for å eksperimentere med hårfarge. Opprinnelig ser mangfoldige fargestoffer, fargestoffer eller fremheve bare toppen av håret av hetten.
Shearing cap for langt hår (foto)

Best av alt dette frisyre vil se på lange tynne hår. Gitt teknikken hårklipp, legger håret cap ekstra volum på baksiden. Eiere tykk og voluminøs natur av håret bør ta hensyn til det andre alternativet frisyre, er hat i dette tilfellet ikke så lett å konkludere, og et ekstra beløp for å være over hodet mitt. I motsetning til enkelte typer hårklipp cap er gode eiere av krøllete hår. Den mest lønnsomme denne frisyre vil se skrå cholkoyu.
Shearing cap for langt hår (foto)

Tredimensjonale bilder avhenger av den valgte frisyre langt hår øvre. Maksimalt volum kan oppnås hvis hetten klippe kort. Den klassiske versjonen av denne frisyre innebærer smell. Bangs kan være ganske annerledes. Noen mer passende nivå, og noen eller revet skrå smell.
Typer hårklipp cap for langt hår
Hoved utførelse av skjære cap - justert under ett lavere tråd lengde, rett smell under øyenbrynene og kinnben klippe håret på toppen av hodet. Hår, ovalt ansikt innrammet av en halvsirkel vыstryhayutsya - lenge cholka ned kinnene og halsen, og håret hennes bak klipper opp til skuldrene. For dette alternativet caps skal være rett hår nivå, eller ved avslutningen av bruk tang for å rette håret.
Shearing cap for langt hår (foto)

Men moderne damene foretrekker å velge en frisyre slike ekstravagante måter. Du kan håndtere tuppene på håret barberhøvel, skaper effekten av "utkant". Av denne frisyre er best egnet rett smell.
For de modige folk som liker å skille seg ut fra mengden er svært ekstravagant måte å kutte cap når vыbryvayutsya håret på templer. Eller du kan opprette asymmetriske frisyre pidstryhayuchy tråder av forskjellige lengder. I alle fall medfører dette skjær klarhet av ledningene, at samme hetten skal spores i håret.
Alternativer legging hårklipp cap for langt hår

Hood regnes som den mest praktiske alternativet når det gjelder styling hårklipp. Lag en velstelt utseende frisyrer vil ikke fungere. Måter konklusjonen er egentlig ikke mye, men de er alle veldig originalt og imponerende utseende. For å utføre den daglige anbefalte stabling tørketrommel og en rund hårbørste. Renne jevnt i hele håret lengde og topp struktur, løfte tråder fra røtter og litt pidkruchuyuchy i innsiden.
For spesiell kveld eller en romantisk date, kan du bruke forskjellige versjoner konklusjon. For eksempel, skru krølltenger eller lå på hjelp Mincer. Du kan også utføre god veving eller plukke opp og dekorere resirkulerte krøller festlig tilbehør.
Shearing cap for langt hår (foto)

Vypryamyvshy øvre og nedre hår med jern kan oppnå interessant tråder overgang fra kort til lang. Denne ekstra volum til håret ditt vil bli borte. En annen opprinnelige versjonen konkludere denne frisyre - lange tråder krølle den nedre og øvre utvinnes av tang.
Shearing cap for langt hår (foto)

Hood - en av de varianter av kreative frisyrer for langt hår. Derfor er denne frisyre vanligvis foretrekker de dristige unge damer. Men den klassiske versjonen med enkel legging på lange tynne hår har råd til mer av en dame. Det viktigste - å velge alternativet hårklipp og hårfarging metode.  
Hvordan å ha en baby

 Jo nærmere leveringsdatoen, føles det mer spenning forventningsfull mor. En historie om fødselen av venninner flyttet sin dødskamp bare øke frykten for fødsel. Hvordan å ha en baby for ikke å skade hans helse og redusere smerte?
 Normalt levering finner sted i en periode på 37 uker til 42. Fremgangsmåte for fødsel består av tre faser: åpning av livmorhalsen, fødsel og utdrivning av morkaken. Kvinner som føder for første gang, tar denne prosessen ca 9 til 11 timer, og i deutipara - 7 til 8 timer.

 Start av fødsel


 I forberedelsene til hoved arbeidskraft fred. Fødselspermisjon valgt dokumenter utarbeidet poser med nødvendige elementer samlet inn, kan vi bare vente.

 Får melde fødsler eller utslipp av fostervann, eller utseendet på intense, regelmessige sammentrekninger. Hvis intervallet mellom riene 10-15 minutter, så det er på tide du til sykehuset. Hvis vannet gikk bort, men du føler ikke sammentrekninger, ikke vente på deres utseende, gå til sykehuset.
 For å lette sin tilstand på slagene du kan bruke pusteøvelser eller bruke bedøvelsesmidler. Prøv å slappe av så mye som mulig i mellom riene. Roe ned. Ofte ikke smerten av sammentrekninger bekymret kvinne og hennes forventninger. Velg posisjonen som er mest praktisk for deg.

 Effektiviteten av krefter


 Hvordan å ha en baby:
 Når livmorhalsen er helt åpen, er det time krefter. Forsøk bør overvåkes, dette vil hjelpe deg grunne pust, grunne og hyppig. Din innsats bør være effektive og hjelpe barnet. Veldig snart vil du høre den første gråte av hennes baby.

 Ulike typer av fødsel


 Tidligere generasjoner bare kunne skje på sykehuset. I dag en kvinne kan bestemme hvordan du vil ha en baby og praktisk måte å gjøre det.
 Vertikal fødsel. En kvinne har å velge den posisjonen der det er praktisk å føde og kvinner er ofte lettere å bære sammentrekninger når det er oppreist. I fødselspermisjon sykehus tillater en kvinne å gå under fødselen og fødsel og noen tar en sittende eller knelende på sengen.
 Hjemkjøring. I disse slektene har sine fordeler og ulemper. Selvfølgelig, hvis en kvinne er sunt og ikke første gang frem så vi kan ordne levering hjemme. Men kvinner som føder for første gang, er det bedre å gjøre det på sykehuset.
 Fødsler i vann. Disse slektene har mange kontraindikasjoner, fordi først av alt, sjekk med legen din.
 I dag er det mange kurs for omsorg for vordende mødre, som vil hjelpe deg å overvinne din frykt og lære hvordan å ha en baby. Viktigst - husk at fødsel - en naturlig prosess som gjennomtenkt av natur, og alt er vel.  
Hvordan å puste under fødselen

 De fleste gravide kvinner ikke føler behov for å ta med riktig pust under fødselen. Noen er også absorberes i prosessen for graviditet, ikke noen klar ikke viktigheten av riktig pust. Og det er ubrukelig, fordi kunnskapen om hvordan å puste riktig under fødsel kan betydelig lette fødselen mor og baby.

 For å hjelpe riktig pust ved fødselen


 Hvordan å puste ved fødselen og kamper kan finnes fra ulike kilder, men du bør definitivt gjøre det. Tross alt, hvis en kvinne er å puste under fødselen, kan det oppnå følgende måte:

 Redusere smerte. Fokus på riktig pust bidrar til å distrahere fra smerte.

 Øke antall innkommende oksygen er nyttig og mor og barn. Med nok oksygenmetning muskelsammentrekninger bli mer effektive.

 Å fremskynde prosessen med fødsel. Hvis hun konsentrert seg om hvordan å puste under fødselen smerte det lønner seg mindre oppmerksomhet cervix avslørt snart, noe som betyr at hele prosessen vil være raskere og enklere.

 Riktig pust hjelper ikke å presse, når du gjør det er det ikke.

 Mer på video.

 Hvordan å puste ved fødselen


 Neste, la oss analysere hvordan å puste ved fødselen og under fødselen. Alle generisk fremgangsmåte er inndelt i flere trinn, og hver av dem har sin egen metode for pusting.

 En fase
 Den første fasen av arbeidskraft er preget av hyppige, smertefulle sammentrekninger når livmorhalsen er bare å forberede til utlevering. Spesial puste på dette stadiet er vanligvis ikke nødvendig.
 Ved ferdigstillelse av den første fasen sammentrekninger bli hyppigere, det er smerte, og her er det på tide å huske hvordan å puste riktig under fødsel og kamper. På dette stadiet trenger du en langsom, dyp pust. Det kalles også avslappende eller bedøvelse. Pust inn gjennom nesen er en 4 kontoer, puster - gjennom munnen, på bekostning av 1-6. Denne puste bidrar til å slappe av, mette blodet med oksygen og stimulerer de generiske aktiviteter. Igjen, inhalerer gjennom nesen, puster gjennom munnen, puster lenger enn innånding.
 Fase 2
Hvordan å puste under fødselen

 I den neste fasen trekningene blitt hyppigere og lengre, er smertene sterkere, og dyp pusting er ikke hjelpe. Men hvis en fødende kvinne lærte å puste ved fødselen og under sammentrekningene, er det ikke en skremme. Nå kommer begynnelsen av grunne pust. Pust inn gjennom nesen, pust ut gjennom munnen. Men inhalerer dypt, puster som om blåser ut lyset. Frekvensen av respirasjon øker. I denne puste litt hodet spinn, så vil frigjøre endorfiner som reduserer smerte.
 Fase 3
 Så kommer fasen når barnet faller i fødselskanalen. Begynn forsøk, men likevel kan ikke presse. På dette stadiet, brukte maskiner "hund pust". Breathing bør åpne munnen, raskt og overfladisk. Dette bidrar til å dempe rikdom pust og slappe av litt.
 Fase 4
 Til slutt kommer den fasen av utvisning av fosteret. Vanligvis på denne tiden hun er så utmattet at selv om hun så videoen, hvordan å puste ved fødselen, for å takle på egenhånd er det veldig vanskelig. På denne tiden, det viktigste - lytt fødselslege som forteller deg når og hvordan å puste når man skal presse og så videre.

 Å lære å puste under fødselen


 Derfor har vi undersøkt over pusteteknikker under fødselen, fant ut hvorfor dette er så viktig. Men en teori er ikke nok. Riktig pust bør arbeide ut til automatikk. Og dette er ikke for vanskelig.

 Læring riktig pust


 Riktig pusteteknikker kan læres på spesialkurs for gravide. Det er spesialister er spredt ut på hyller, viser videoer, hvordan å puste ved fødselen, vil dele sine erfaringer.
 Hvis det ikke er noe ønske eller mulighet til å delta på kurs, kommer til unnsetning faglitteratur eller nettfora. Nettverket kan kommunisere på forum og med se video tutorials hvordan å puste ved fødselen.
 Til slutt, for å sikre informasjonen ovenfor, foreslår vi at du ser på videoen, hvordan å puste ved fødselen.
Яндекс.Метрика