Hvordan komme seg etter stresset

 Mann på nesten hvert hjørne lurer ulike stressende situasjoner. Selv de enkleste oppstyr i morgen - en samling av seg selv og menn i arbeid, og barn - barnehage eller skole, er en tur på offentlig transport en ekte stress.
 Men hva de skal gjøre for å etter stresset raskt gjenopprette?
 Det er en oppfatning hvorved stress er en negativ fenomen. Likevel er det bare et forsvar reaksjon som oppstår etter eksponering for visse negative faktorer. Når en person står overfor problemer, er det internt mobilisert, stammer for å overvinne problemet. Det viser seg at stress er normalt hvis en person er i stand til å gi det ut i tid og nøkternt vurdere situasjonen.
 Noen ganger mye stress, slik som skilsmisse, død av en kjær, en sterk frykt, oppsigelse fører alle typer problemer knyttet til hele kroppen, ikke bare nervesystemet. På grunn av effektene av stress hos mennesker kan være gastrointestinal, hjerte, forkjølelse og andre sykdommer. Dette skjer på grunn av det faktum at den negative energi som bygger seg opp i kroppen, er ikke ut, noe som betyr at det ikke er noen utladning.
 Hvis en person er slått ut av brunst noe, må han samle all sin vilje inn i en knyttneve, og begynte å prøve å stoppe de følelsene, ikke la dem utvikle seg videre. Det faktum at noen mennesker selv et lite problem kan gjøre mye. De sveive seg så mye at noen ganger det kommer til hjerteinfarkt. Når en person begynner å forstå problemet nøkternt, innser han at problemet var svært liten. Derfor pre-opplevelse noensinne trenger. Problemer bør løses etter hvert som de blir tilgjengelige.
Hvordan komme seg etter stresset
 Når en person blir møtt med en stressende situasjon, har det å bevege seg så mye som mulig, trening, sport. Enda bedre i dette tilfellet å bruke yoga. Du kan gå til bassenget eller badekaret. Psykologiske status for en person på grunn av hans fysiske tilstand når en person beveger seg, forsvinner han psykologisk stress.
 Trenger også å bytte sin oppmerksomhet fra negative følelser, en person ikke får hengt opp ubehagelig situasjon. I løpet av sin levetid bør han være optimistisk, må han tro at alt ville ordne seg og bli bedre.
 Antidepressiva trenger ikke å bli involvert fordi, som regel disse verktøyene er vanedannende, og deres handlinger er basert på hemming av nervesystemet. Spesielt siden du kan ikke fjerne stress gjennom alkohol. Det ville være bedre hvis en person vil bruke i naturen, vil kommunisere mer med familie og venner.

 Hvordan komme seg etter stress-videoer


Det er nyttig å le?
 Humor. Hvorfor setter vi? Ifølge meningsmålinger, tegneserie sjangere av litteratur, film og tv-serier - alltid i forkant av sin popularitet i andre underholdningsprodukter. Man kjenner godt, og viktigst av alt, er betimelig spøk alltid verdsatt i laget, i henhold til "sjel" av enhver bedrift. God spøk oppløftende, beroligende.
 La du merke til? - Mange av oss har begynt å spøke og spøk, bare i en tid da over hodene våre samle skumring problemer, og det synes at denne gangen minst egnet til vidd Og likevel, humor og latter følge en person gjennom hele livet uten å forlate selv de mest bitre og dystre øyeblikk.
 Svaret på spørsmålet om fenomenalt høy popularitet av humor og komiske sjangere som finnes i planter dyrket menneskelige samfunn, ikke bare moderne, men også en fjern fortid, er det i kulturhistorie rotfestet tradisjon for humoristisk.
 I folklore primitive folkeslag, sammen med alvorlige kulter eksisterte smehovыe kulter, latterliggjøre og sramoslovyaschye guddom ("ritual latter"), sammen med alvorlige myter - myter og smehovыe fornærmende, sammen med tegnene - deres parodiske doble dobles. Det bringer humor dualiteten: på den ene siden personen som bor i den "offisielle" verden der de rådende tabu, moralske normer, forskrifter "riktig" oppførsel, på den annen side, det er en "arbeider" verden, en verden uten restriksjoner, hvor personen kan føle og gratis måte til resten av verden er gjennom spøk, parodi, satire. I middelalderen kulminasjonen av fritak fra dogmer og forbud var Carnival, den fungerer i dag overtok de komiske sjangere av litteratur, film, musikk.

 Men det var grunnlaget for et ønske om å kvitte seg med denne typen begrensninger? Det som først kjempet mannen lo og spøkte da? Svar - EIER! Gjennom humor mann følte hans seier over mystisk frykt ("frykt for Gud") og av frykt for naturkreftene, men fremfor alt en moralsk seier over frykt, terte, undertrykkende og zamutnyayuschym menneskesinnet: frykten for hellig og forbudt før Guds kraft og menneskelige, til autoritative resepter og forbud av død og zahrobnыmy belønning, og til helvete med alt det forferdelige land.
 Et annet aspekt av "nytten" av latter - er dens salubrity! Latter lindrer psykologiske traumer, gjør mennesket hans harde liv og beroligende.
 Eksempelverdier smehovoho element i tradisjonell kultur som finnes i toll Sioux indiske folk som bor i South Dakota (USA): en mann av folket som drømmer Sioux "dårlig" i henhold til indianerne, og at drømmen er behørig kvalifiserte lokale eldste må i noen tid opptre som «beyoka» - minnes den rollen idiot mange mennesker i gammel kultur, dvs. oppføre latterlig dum og andre, så lenge den ikke anser fullt "kurert". Denne situasjonen når en person med vilje forårsaker en latter over av andre, kan betraktes som en effektiv metode for å overvinne angst og skyldfølelse.
 Dermed ser på komedie film eller lese en humoristisk prosa, vi transportert i "omvendt" verden, hvor hendelser er lik den virkelige oppfattes med motsatt fortegn, som i hverdagen fører vi opprørt eller i frykt, da loven av sjangeren virke morsomt og ler. Og leseren kan fungere ikke bare som en utenforstående observatør, vitne morsom, men også på grunn av den psykologiske fenomen som har blitt kalt i litteraturen - effekten av "bli" kan identifisere seg med karakterene fungerer og dermed lever i "virtuelle" nivå av følelse. En person kan tenke deg å være helten kommer inn latterlige og absurde situasjoner og ikke bare le av ham, men dypt ned på seg selv, og dermed drukne ut sine egne følelser av skyld og angst.
 Så, basert på det foregående, kan vi konkludere med følgende: humor takket være sine aksjer, skaper en "omvendt" den naturlige verden er en effektiv forsvarsmekanisme for den moderne mann. Med humor identitet ute av stand til å hente inn sine nevrozoobrazuyuschye hovedfaktorer: frykt, angst, skyld. Innvendinger, nedskrivning bruker humor, de vanlige aspekter av livet hjemme fører til samme devaluering og fornektelse av problemer og negative holdninger som genereres av dette livet.
 På slutten av denne korte arbeidet må berøre en annen meget delikat problem - nemlig alltid lov til å svare på livets utfordringer le? Min mening som en psykolog, en alt bra i moderate mengder. Det er ingen tvil om at stress forårsaket av de presenterer seg selv i samfunnet krever utslipp, utslipp, og humor - en av de beste måtene å nøytralisere denne spenningen. Men ingen trenger å huske på at misbruk av dette beskyttende mekanisme, overdreven avskrivninger av virkeligheten, bare utgjør fare.
 Det er ingen hemmelighet at inngrodd taperen, vanligvis folk med velutviklet sans for humor - fordi de har ikke noe valg som en spøk, selv om deres onde humor og dystre ironi, disse menneskene forventer ikke noe godt fra livet. Nedskrivninger omkringliggende virkeligheten, vi sammen med det devaluerer og følelser som føler til hans nærmeste mennesker. Vi slutte å sette pris på dem, og dermed verne dem. Risiko sløv et ønske om prestasjon, ute av stand til å føle med andre, blir for kynisk, alltid vil være motsatt side smehovoho starte. Derfor må vi være følsom nok til meg selv som ville føle seg fin linje mellom sunn sans for humor og smertefull fornektelse av virkeligheten. Linjen som aldri skulle krysse.  
Hvordan fjerne en tannpine hjemme? Anbefalinger og råd fra fagfolk

 Hver av oss har gjentatte ganger opplevd tannpine. Arten av denne smerten er verkende hun gradvis økende, dekker ikke bare tannen, men hele kjeven. Ofte fører lange tannpine til migrene og svimmelhet.
 Når tennene vondt, er det umulig ikke å konsentrere seg på jobb eller hjemme. Siden avlaste tannpine hjemme raskt?
 Skyll
 Skyll med tannpine hjelp bringe matrester fra hulrommet og lette din lidelse. Å skylle drakten brus, salvie, johannesurt, kamille, eukalyptus. Hvis du bestemmer deg for å bruke natron, husk proporsjoner. For å forberede løsningen bør bruke en teskje natron i et glass vann. Dette bør ikke fortynnes brus i varmt vann, og kokende vann. Skyll munnen bør være varm, avkjølt, løsning.
 Hvis du skylle munnen med varme løsninger eller buljonger, vil du bare forverre tilstanden din. Blod vil i økende grad komme til dette stedet og smertene vil bare forsterke. For den samme grunnen til at du ikke kan varme det berørte området ingen poser med salt eller bandasjer. Etter skylling pasienter er pålagt å bruke isen.
 Et annet tips leger: lyver ikke, hvis du har akutt tannpine. I liggende stilling øker blodstrømmen til kjeven, økt trykk i vev, som igjen provoserer smerte.
 Massasje
 Også eksperter anbefaler for tannpine gjøre akupressur. Massasje bør fingertupper, uten skarpe klikk, først klokken, deretter mot klokken. Denne måten du kan massere de spesielle vilkår. Den første er dypere mellom bein av tommelen og pekefingeren, den andre - opp fra den fremre vinkel på kjeven, den tredje - midtveis mellom overleppen og undersiden av nesen.
 Folk rettsmidler
 Den vanligste rådet - en vodka gurgle med salt. For å få den ønskede effekt, må du holde en slurk vodka i munnen på den siden hvor de tann smerter. Hjelpe du kan propolis og vendelrot. Hvis du har en ren propolis kan plasseres direkte på tann.
 Eukalyptus og vendelrot som infusjoner våt bomull ull og brukes på tannkjøttet. Også rådet til å feste til pasientens tann fett.
 Disse metodene vil hjelpe deg i stor grad lette situasjonen, bli kvitt en tannpine, men stopper ikke der. Selv om neste dag smertene du ikke, du fortsatt melde seg til tannlegen. Alle disse verktøyene hjelper deg midlertidig bli kvitt smertene, men ikke fjerne årsaken til sin forekomst. En rekke årsaker kan være, for eksempel, forskjellige caries eller betennelse.
 For å løse dette problemet kan du ikke, så ta kontakt med en spesialist.

Яндекс.Метрика