Hvis du sover sår tilbake
 Etter en lang og travel dag, alle ser frem med stor utbruddet av søvn tid. Bare om natten kroppen helt avslappet og lades krefter. Men hvis etter å ha sovet tilbake gjør vondt, er det umulig å slappe helt av i løpet av natten resten.

 Årsaker til ryggsmerter etter å ha sovet


 Årsakene kan være mange og de mest enkle og felles - en vanskelig stilling under søvn. Mange mennesker liker å sove på magen, men denne holdning strekker musklene, ikke tillater dem å slappe av. Denne situasjonen er bundet til å føre til ryggsmerter.
 Liggende på ryggen, muskler spente og mye mindre for total avslapning kan heve sine ben eller bøy i knærne, sette dem under puten. Dette vil fjerne ut av lumbar belastningen og aktiver sover som en baby.
 Hvis dette ikke er posisjon, bør du sjekke sengen. Du må kanskje bytte madrassen, ortopedisk bedre. For å støtte ryggraden pute er bedre å kjøpe fra en stein. Å velge riktig seng mange mennesker til å forklare hvorfor etter å ha sovet tilbake gjør vondt.
 Hvis ryggen er fortsatt sår, er det nødvendig å søke hjelp fra en lege (nevrolog eller traume). Det kan være ulike grunner: ryggsmerter, lunger eller hevelse i ryggmusklene, stivhet, asymmetriske muskelsammentrekninger, osteochondrose noen ryggrad. Først da finne årsaken til legen vil foreskrive riktig behandling av ryggsmerter. Hver pasient er tildelt et individuelt program basert på pasientens tilstand og personlige egenskaper.

 Hvordan fjerne smerten, hvis etter å ha sovet tilbake verke


 For å forebygge og lindre smerte spesielt trengte hvile og smertestillende inntak av narkotika, disse inkluderer: brufen, Diclofenac, Ibuprofen eller Nupryn. Dette er de første skrittene som vil fjerne smerten hvis etter å ha sovet tilbake gjør vondt.
 Assist kule gadgets smerte på den første dagen, kan den andre dagen gjør en varm lotion. Disse prosedyrene vil bidra til å slappe muskler og redusere smerte.
 Mirakuløst, er å ta et varmt bad olje med rosmarin og gran, neroli.
 Og hvordan å glemme den mirakuløse kraft av massasje. Bare profesjonelle hender samtidig løse opp spenninger og smerter vil bli fjernet. Men massasje er ikke egnet for alle hvis det intervertebral brokk, så denne metoden for anestesi er strengt forbudt.  
Smerter ved vannlating hos kvinner. Årsaker til smerter ved vannlatning

 Smerter ved vannlating hos kvinner er et felles trekk ved ulike sykdommer i urin og excretory systemer. Disse sykdommene inkluderer smittsomme sykdommer, seksuelt overførbare infeksjoner (klamydia, ureaplasmosis, gonoré), urolithiasis, og ulike typer av inflammatoriske sykdommer.
 Smertefull vannlating er vanligvis kombinert med symptomer som svie og kløe, hyppig vannlating. Så snart som mulig for å se en lege for å finne årsaken til disse symptomene, og nødvendig behandling avtale.
 La oss vurdere en slik en vanlig sykdom blærekatarr. Det er det meste kvinner fordi kvinner urinlederne kortere og bredere enn menn, så bakterier raskt komme inn i blæren. Betennelse er preget av smerter i blærekatarr og ubehag ved vannlating, en følelse av ufullstendighet prosessen med vannlating og dra smerter i magen. Urinen er overskyet, det kan være striper av blod.
 Ofte, smerter ved vannlating hos kvinner under graviditet signaler nærvær av blærekatarr. På grunn av endringer i hormonnivåer, en reduksjon i lokal immunitet, noe som forårsaker fremkomsten av sykdommen. Videre, i tillegg til å modifisere i urinveiene, begynte de å presse den voksende livmoren, som hindrer den normale produksjon av urin fra kroppen. Det var urin er en type kilde til smitte. Hvis venstre ubehandlet lang blærekatarr, kan det føre til utvikling av pyelonefritt (nyre infeksjon betennelse). Det er nødvendig å huske på ikke å kjøre denne inflammatorisk sykdom. Videre må den vordende mor ta alle forholdsregler for å forhindre det, drikke en dag i minst 7-8 glass vann, slitasje bare bomull, ofte skiftende pad for hver dag. Bath for å ta under graviditet anbefales ikke.
 En annen alvorlig patologi - et urolithiasis, som manifesterer dannelse av steiner i avdelingene av urin-systemet (urinlederne, urinrøret). Det kan manifestere seg i alle aldre, selv i barndommen. Hvis stein formasjon er lokalisert magesmerter som kan stråle til perineum og kjønnsorganer. Derfor er denne sykdommen noen ganger forveksles med betennelse. Når toalettet smerte øker kraftig, og pasienten tilsynelatende frykten for urinering. Det er hyppig trang til å tømme blæren. I alvorlige tilfeller (hvis store steiner) pasienter kan urinere bare liggende. Behandling av sykdommen er mest konservativ, instrumental og operative.
 Forebygging er som følger:
 - Limit, mengden av mat (for ikke å overspise), bordsalt, fet mat.
 - Drikk rikelig med vann i minst 1-15 liter per dag.
 - Ikke mye pereoholodzhuytesya, holde varmen i ryggen.
 Når ubehag i magen eller i korsryggen umiddelbart kontakte en urolog. Bare han, basert på laboratorietester, kan foreskrive riktig behandling. Ikke selvmedisinering og holde seg frisk.  
Hvordan å slutte å gråte

 Det antas at kvinner blir sutrete. Det er noen sannhet, men for hver kvinne tårer ha ulike årsaker. Tears - er en naturlig reaksjon på et sterkt bilde, tristhet, sorg, og til og med glede. Den forstand overskudd fører til utskillelse av tårer. Dette er å finne en kvinnelig kropp hormonet prolaktin, som er ansvarlig for oppbygging av tårer. Men i den mannlige kroppen ikke har dette hormonet.
 Hvordan å slutte å gråte

 Legene sier at "sørge" deres følelse nyttig, derfor blir en person kvitt negativitet og det akkumuleres ikke. Som igjen kan føre til mer alvorlige helseproblemer. Det bør bemerkes at noen kvinner bruker tårer som våpen. De søkte hjelp fra sine tårer. På styrken av en "våt" impact lærer de i barndommen og aktivt bruke den for livet.
 Men noen ganger, overdreven gråt bringer ubehag. Siden stopp gråt på enhver anledning? Det er flere måter som gjør at psykologer. Hvis du føler tårer samle på feil tidspunkt, du begynner å puste raskt, men ikke for dypt. Så kan zapamorochytysya hodet. Hvis det er vann, er det best å gjøre noen små hlotochkov, tro dem om deg selv. Det er nyttig å flykte fra en situasjon som vekker sterke følelser.
 Det er psykologisk trening. Når øynene er fylt med tårer, tenk deg skyen. Det må nøye undersøke, avklare sin farge og størrelse. Gi det å kaste regn og se til all fuktighet fra det vil ikke fungere.
 Spiste Du kan ikke slutte å gråte på grunn av traumer, så ikke holde tilbake. Kastet ut mine følelser, vil du redusere sannsynligheten for hjerteinfarkt og gastrointestinale sykdommer. Plakater ikke dårlige, men bedre å felle tårer av glede.
 Nå som du vet mye om hvordan å slutte å gråte.  
Kvinne alkoholismeKvinne alkoholisme - egentlig veldig alvorlig, og dessverre er relevant for vårt lands problem. For kvinnelige alkoholisme - en svært vanskelig type alkohol som har visse egenskaper, og behandlet, dessverre, veldig vanskelig.
I praksis er behandling av kvinnelige alkoholisme mye hardere enn menn. Dessuten - i de senere stadier, når en kvinne mister kontroll over sine egne handlinger og kan ikke takle sykdommen.
Det er derfor det er viktig å kjenne symptomene på kvinne alkoholisme og hindre fremdriften av denne vanskelige og svært farlig sykdom. Dessuten er det svært viktig både for kvinnens liv og helse, og for hennes familie, og vårt samfunn som helhet. I århundrer kvinnen var husmor, en modell av nepotisme og femininitet. At kvinnen tradisjonelt engasjert i utdanning av barn i vårt land, og mer viktig for riktig utdanning av den yngre generasjonen av positivt eksempel.
Hvorfor kvinner blir alkoholikere? Hva er årsaken til dette alvorlige sosiale og personlige problemer?
Grunner til kvinne alkoholisme
Faktisk årsakene til kvinne alkoholisme, det er så mange. Du spiller rollen som kvinnelig og miljø og arv, og hennes emosjonelle status og psykisk. Selv om det er ytre faktorer som bidrar til alkohol avhengighet kvinner, ofte disse årsakene er fortsatt personlig karakter.
Dette kan være en lidelse i livet, og familieproblemer og dårlig stress, depresjon og hyppig. De fører en kvinne å ønske å "gå med virkeligheten og glemme sine problemer og problemer over et glass brennevin. Selv om hun virkelig forstår at det ikke løser problemene ofte ikke kan motstå fristelsen til å i det minste midlertidig slutte å tenke på vital.
Ved første drukkenskap kan være sporadisk når en kvinne tar alkohol som en "medisin", for å forbedre deres humør eller en bestemt beroligende som hjelper henne mot stress, angst, irritabilitet eller gråt. Forresten, kan disse symptomene følge menstruasjon, og bli kvitt dem ved hjelp av alkohol, en kvinne kan ikke begynne å drikke av og til, men regelmessig, for eksempel, før menstruasjonssyklusen. Det ville synes at noe forferdelig er ikke den kvinnen hjelper kroppen din takle premenstruelt syndrom, men til slutt en kvinnes kropp begynner å bli vant til dette "medisin", uten noe som det ikke kan gjøre. Og da hun begynner å drikke nesten hver dag. Men dette er den siste fasen av kvinne alkoholisme, som vi vil diskutere senere.
Statistikk viser at alkohol påvirker det meste middelaldrende kvinner.Men mange unge jenter avhengige av "grønn slange". Men blant årsakene ung kvinne alkoholisme kan være noe annerledes enn den eldre generasjonen. Den spiller en viktig rolle og mening av sine jevnaldrende, og ønsket om å virke eldre og et ønske om uvanlige opplevelser som forårsaker alkohol.
Men ved å bruke alkohol, unge jenter ikke engang tenke på hva skade de gjør for å ikke bare seg selv, sine kvinners helse, og helse og fremtiden for hele vår nasjon! Etter min mor-alkoholiker kan aldri bli født sunn baby full.
Hvorfor er virkelig så lett bli avhengig av alkohol?
Poenget er at skjøre kvinnekroppen er mye vanskeligere å tolerere alkoholforgiftning. Ofte kvinner trenger å drikke mye mindre å føle alkoholforgiftning. I tillegg til Ms mye verre og vanskeligere tolerere alkohol og neppe behandle den. Dette er grunnen til at kvinner ofte forekommer mye raskere og alkoholavhengighet. Dessuten er det veldig mye vanskeligere å behandle.
Det er derfor nødvendig for tidlig diagnose av kvinnelig alkoholisme og hindre dens skadelige virkninger på skjøre kvinnekroppen.
Så kvinner vet symptomene på alkoholisme ikke bare nødvendig, men også et must.
Symptomer og tegn på kvinne alkoholisme
Hva kan og bør varsle svært kvinnen og hennes familie?
Først, naturligvis, konstant patologisk behov for å avlaste stress ved å drikke. Videre er det heller, inklusive alkoholfrie drikkevarer. Fordi måte for kvinnelige alkoholisme begynner, ofte den såkalte øl alkoholisme. Hvis en kvinne gjør en daglig bruk av alkoholholdige drikkevarer, og, fremfor alt, øl, begynner kroppen hennes raskt å venne seg til dem, og over tid, "krevende" sterkere doser av alkohol, fordi små doser slutte å drive det som antidepressiva.
Denne kvinnen prøver å skjule sin suget etter alkohol. Kraftige protester destruktiv lidenskap - er et annet viktig trekk ved kvinnelige alkoholisme. En kvinne som lider av alkoholisme opphører kritisk til hans drunken oppførsel, begynner hun å finne noen grunner til å drikke, rettferdiggjøre hans ønske om å drikke noen relevante og irrelevante grunner.
I tillegg endrer alkohol utseendet og oppførselen til kvinner som drikker mye. Ofte ser hun mye eldre enn sine år. Det er hevelse i ansiktet, det er poser under øynene. Ofte en kvinne er rotete, Stoppeklokke sitt utseende. Ofte det er en endring i stemmen: han er frekk og brå. Endrer karakter av kvinners drinkers: det kan bli falske, uekte, egoistisk, frekk, irritabel og aggressiv. Det er gjenstand for hyppige endringer av humør, er i stand til å absorbere ny informasjon, overvåke og analysere omgivelsene. En kvinne som lider av alkoholisme begynner å forsømme sine familieforpliktelser, den opphører å ta vare på sine kjære. I tillegg er det ofte seksuelle promiskuitet kvinner drikker. Men visse symptomer av alkoholisme i mer eller mindre åpenbare seg ved forskjellige stadier av sykdommen.
Stadier av kvinne alkoholisme

Således, i det første trinn av en kvinne alkoholisme, begynner en kvinne for å miste kontroll over doseringen av alkohol.
 Hun kan bare ikke slutte å bruke alkohol, så lenge passer beruset. Imidlertid, for dette er det fremdeles ikke er for store doser er nødvendig.
Det er viktig på dette stadiet av nevropsykiatriske lidelser, er personlighet ikke observert.

Den andre fasen av kvinne alkoholisme preget av utseendet av såkalte abstinenssymptomer, eller, som de sier, bakrus.
 På dette stadiet av kvinnen alkoholisme å venne seg til sin rus med sine konsekvenser, trenger en kvinne en mye høyere dose av alkohol. Imidlertid er giftigheten av den kvinnelige kroppen mye sterkere.
Det er på dette stadiet av kvinnen alkoholisme hos kvinner er det eksterne endringer ansikt og kropp, det er hevelse og poser. I tillegg begynner hun hormonelle endringer. Endre kvinnelig karakter: det uhøflighet, aggressivitet, irritabilitet.

Til slutt, den tredje etappen av kvinne alkoholisme, kommer binges.
 Dette er en tilstand der en kvinne ikke kan føle seg normal uten daglig dose av alkohol.
For å forhindre denne tilstanden, unngå alkohol avhengighet - et problem ikke bare kvinnen, men også hennes nære. Derfor er det viktig å vite alle symptomene på kvinne alkoholisme og tidlig behandling.
Tross alt, jo tidligere en kvinne begynner behandling for alkoholisme - jo større henne sjansen til å bli kvitt denne avhengigheten en gang for alle!  
Яндекс.Метрика