Hvordan bli kvitt kviser på ansiktet ditt raskt

En rask måte å bli kvitt irriterende akne - er å gjennomføre en omfattende behandling av dagen. La oss se på de prosedyrer som må gå inn i denne komplekse.
Hvordan bli kvitt kviser på ansiktet ditt raskt

 Advance forberedelse
 For å fjerne en kvise, må du først finne ut hvilken type det tilhører. Ja, du kan bare klemme kviser forsinket. Forstå moden eller ikke kan du trykke forsiktig området rundt betennelse. Hvis det er smerter Klem så det tidlig. Ellers, i stedet for en liten moden kvise du tjene store hevelse eller spre seg.
 Fjerning av gjødsel
 Hvis kvise ennå moden:
 1. Ta en bomullspinne økende speil, desinfeksjonsmiddel og sikre en god belysning.
 2. Behandle sår spot og antiseptisk hånd.
 3. Trykk forsiktig på midten av kvise uten å fange de omkringliggende områdene. Gjødsel bør vyshtovhuvatysya fra bunnen fettete stredet. Så tett pore vil forbli nagende rester. Gjerne med pus presse helt om gangen, for ikke å skade de sår du sette ekstra manipulasjoner.
 4. Morgen behandler alkohol.
Hvordan bli kvitt kviser på ansiktet ditt raskt

 Andre prosedyrer
 En time etter ekstrudering, satt i et opplyst område Levomekol, Salicylic alkohol eller Bazyron. Inne godta "Entherosgel" - det vil hjelpe skille ut giftstoffer som forårsaker betennelse i huden.
 Det er uønsket å bruke sminke som dag, i hvilket tilfelle svelling avtar raskt.
 Om natten, gjøre en spesiell lotion som lindrer rødhet. For denne brygge i like mengder celandine og kamille og gjelder i 10 minutter. Så igjen, Påfør en antiseptisk betennelse.
 Med rester av kjøttkraft koker i morgen isbiter. Og i alle fall ikke spise snart "farlige" matvarer som utløser betennelse, godteri, brus, kjøtt, pølser, etc.
 I morgen, etter vask, tørk ansiktet med isbiter forberedt dagen før. Så la rest tegn til ødem.
 På spor etter akne - gjelder healing gel eller krem og lett pulver huden. Hvis rødhet bevart, bruk en grønn concealer.
 Denne sekvensen anbefales bare for nødhjelp. Kurere akne kan bare være riktig organisere daglige rutine, kosthold og gi opp dårlige vaner. Også ikke glem om fysisk aktivitet, vitaminer og økologi.

Hvordan bli kvitt spor av kviser? Anbefalinger og råd

 Akne på ansiktet ikke bare ødelegge stemningen, men er årsaken til intern ubehag. Men etter å bli kvitt dem, kan bli igjen merker på huden i form av arr, arr, edderkopp årer eller røde flekker. Det er mange måter å hjelpe kvitte seg med spor av akne, fra folkemusikk til tradisjonelle metoder for medisin og skjønnhetsbehandlinger.
 Å bidra til å omfatte kosmetisk rensing og peeling. Den enkleste måten er kjemisk peeling, som er basert på å fjerne det øverste laget av epidermis bruker glykolsyre. Å konsolidere resultatene bør gjenta økter annenhver uke.
 Den ultrasoniske eksfoliering hjelper ikke bare å kvitte seg med postacne men jevner ut fine linjer, fjerner døde hudceller, renser porene, mens du utfører mikro hud. Denne metoden er den mest skånsomme, som ble observert etter intens rødhet.
 Hvis spor og arr akne er ikke mye vi kan ty til støvsuging person. Ved hjelp av en spesiell kosmetisk apparat porene ryddet, slik at huden blir sunn farge.
 Også kjent middel er laser rengjøring. Det vil spare deg ikke bare på arr, men også på fremveksten av nye kviser. Resultatet av fremgangsmåten umiddelbart merkbar, men mindre kan være ganske høye kostnadene ved denne teknikken.
 Med medisiner hjelpe bli kvitt postacne vitamin c Før du bruker denne metoden, bør du kontakte lege. Også, for å bli kvitt flekker kan brukes sitronsyre, salicylsyre eller melkesyre.
 Hvis du er mer interessert i spørsmålet om hvordan å fjerne spor av kviser i ansiktet ditt hjemme så komme til unnsetning folk rettsmidler.
 God hjelp vask eple cider eddik. Du må fortynnes eddik kokt vann i et forhold på 1 til 3 og vask den resulterende løsning i lang tid om morgenen.
 En av de enkleste måtene er å honning maske: Bland en spiseskje honning og kanel og søke på ansiktet i ca 20 minutter og skyll med kaldt vann.
 Også ansett som nyttig maske basert på sitronsaft og hvit leire, leire ts fortynnet med vann til en kremaktig tilstand, så det blir tilsatt til 20 ml sitronsaft. Den resulterende masken påføres i 15 minutter bare til problemområder, og etter vasking er det ønskelig å smøre huden kremen fra hydrokinon.
 Eteriske oljer kan raskt og effektivt bli kvitt den forhatte flekker, tørke dem ganske mange ganger per dag olje av rosmarin, tea tree, lavendel og avocado. Men misbruk av slike prosedyrer er ikke nødvendig fordi bivirkninger kan være økt press og hodepine.
 Hjemme, kan du også bruke is fra kosmetisk bleking effekt. Det er nok til å lage mat og kjølig buljong med persille, hell den i former for is og fryse. Denne forfriskende is gni ansiktet hver morgen og kveld, får du ikke bare bli kvitt flekker, men synlig forynge den.
 Siden kampen med spor av akne, husk at behandling fortrinnsvis i løpet av høsten og vinteren. Det er også verdt å merke seg at i alle fall bør du oppsøke lege fordi disse metodene er kontraindisert.  
Hvordan bli kvitt akne raskt hjemme

Sannsynligvis de fleste av oss har møtt en slik ubehagelig problem som akne på ansiktet hans. Og for de fleste av problemet krever en umiddelbar løsning. Så hvordan man skal håndtere akne på ansiktet ditt hjemme?
 Selvfølgelig den beste løsningen ville være å appellere til fagfolk, men hvis en slik mulighet for en eller annen grunn ikke fantes, er det mulig å bruke nok trygge og effektive behandlinger å bli kvitt akne forhold i huset.
 Ikke klem kviser
 Aldri prøve å klemme kviser - bare det forverre situasjonen Til tross for det faktum at selv en profesjonell skjønnhetsekspert ikke fullt ut kan beskytte såret mot å få infeksjoner og fremveksten av svært stygge arr eller kviser ny ridge.
Hvordan bli kvitt akne raskt hjemme

 Salisylsyre
 Få apoteket 1-2% løsning av salicylsyre. Dette verktøyet er gode desinfiserer, tørker og eksfoliere huden. Kjøpte betyr at du trenger å tørke ansiktet med bomull pads et par ganger om dagen.
 Suppen kamille
 Kamille har lenge vært kjent for folk for sine helbredende egenskaper. Det gir anti-inflammatorisk effekt og lindrer irritasjon, så sørg for buljong, laurbær kamille kokende vann og la det brygge for 20 minutter. Hva blir det neste? Gjør pakker og tørk dette avkok ansikt.
 Persille
 Persille er en utmerket og svært effektiv måte å bli kvitt akne forholdene i huset. Bruk som en fruktjuice anlegg og kjøttkraft.
 Aloe
 Aloe er også svært effektivt i bekjempelse av akne. Ren frisk juice plante problemområder flere ganger om dagen.
Hvordan bli kvitt akne raskt hjemme

 Masker med leire
 Ta en kosmetisk leire og oppløse den i varmt vann til en homogen stat. Påfør den resulterende lim på ansiktet ditt og vente til det er helt tørt. Ovennevnte prosedyre er perfekt lindrer betennelse i huden og tørker kviser.
 Bodyaga
 Bodyaga er en annen utmerket verktøy som kan takle akne på ansiktet hans. Disse maskene vil bidra til å fjerne huden av døde hud flak, forynge og tilfreds huden med oksygen, åpne porer og små rynker rozhladyat.
 Honning
 Honning er en annen fantastisk verktøy for å hjelpe deg å takle akne. Honning er en utmerket antiseptisk, rikt på næringsstoffer og mineraler. Maske av honning vil gjøre huden din myk og silkeaktig.
Hvordan å lette morgenkvalme under svangerskapet?
 Som om du ikke var fornøyd, pleie gutt, alltid en dårlig eple "og veldig ofte dette skje - toxicosis. Han dukker opp i de første ukene av svangerskapet og grunnlaget for "syk - ikke syke" kvinner skjønner at de kan bli gravide. Leger lagt frem mange forskjellige årsaker giftighet, men lider minst forventningsfull mor ønsker å tenke på årsakene til at det er viktig - ikke hvorfor, og hvordan? Hvordan å lette morgenkvalme under svangerskapet
 Kvalme starter i morgen og følger moren hele dagen, så prøv å forsinke tidspunktet for å løfte sengen - la deg ta frokost rett i seng. Ikke drikke mye væske på en gang, vil et par slurker med vann med sitron og et par kjeks gi deg styrke til å komme seg ut fra under tepper, og tenkte at møtet med barnet ditt var nærmere 24 timer, vil legge til rette for et nytt angrep av kvalme.
 1.  Lukt fisk, bensin, søte parfymer, husholdningskjemikalier og enda et måltid nesten alltid provosere kvalme. I denne situasjonen er en vei ut - for å unngå dem så mye som mulig.
   Ikke gå til markedet og fjerne alle parfymer i lengste hjørnet, og brus for rengjøring bruk. Mer tur i parker og torg, glemme for en stund om teater, utstillinger og andre steder med store konsentrasjoner av mennesker og dermed lukt.
   Tanken "kan prøve å spise mindre" i sin alminnelighet bør ikke komme til hjernen din. Tror ikke på tom mage vil du ikke bli syk. Det bør være små porsjoner og drikke i små slurker.
   Ha alltid med en eple og kjeks - det vil spare deg fra uventede angrep av sult og tankeløs utgifter på kaken, som er kjent som lunefull rot i magen.
   Ideell med tidlig toksisitet spille inn sin reaksjon på et bestemt produkt - slik at du kan beskytte deg fra mange problemer.
   Unngå fet, krydret og salt mat, lage et ris grøt - disse produktene ikke vanligvis forårsake kvalme hos gravide kvinner.
   Ikke spise varm mat, varm mat bedre absorbert av kroppen.
   Sørg for å drikke minst to liter vann om dagen (forutsatt at du har ingen hevelse, og begrensning av legen). Søte drikker vanligvis ikke slukke tørsten og forårsake kvalme, så det er rent vann. Mineralvann er også veldig gode forfriskende og fruktdrikker med tyttebær og tranebær.
   Ingefær (fersk og tørket) fjerner vel kvalme. Du kan lage te eller en kvart teskje tørr ingefær vann behov.
   Fatigue - en annen faktor som kan føre til kvalme. Slappe av mer søvn i løpet av dagen, og må alltid huske på at kroppen din fungerer for to og en ekstra byrde i form av generell rengjøring i huset han ikke trenger det.
   Drikk vitaminer - de er nødvendig for deg og din voksende baby, men ikke på tom mage. Leger rådes til å drikke om natten prenatal vitaminer, som inkluderer folsyre. Hun letter morgenkvalme hos gravide kvinner.
   Inviter venner til å massere skuldrene og hodet, dette vil massasje hjelpe deg å slappe av og avlaste stress.
   Røykeslutt og alkohol - dette er sannheter, er det ikke behov for å forklare de skadelige effektene av tobakk og alkohol i mor og barn. Beskytt deg mot røyk, spørre andre om ikke å røyke rundt deg.
   Toxicosis veldig ekkel og det utmattende ting, men husk at den tolvte-femtende svangerskapsuke det vanligvis er, og fødselen av en baby om det, du trenger ikke engang huske.  
Яндекс.Метрика