Medisiner for å øke immunitet
 Immunitet - et organ som gir støttemidler og stoffer som er fremmed genetisk informasjon ofte - motstand mot smittsomme sykdommer.
 I visse sykdommer (for eksempel vannkopper), relaxer dem, produserer kroppen immunitet for livet. I noen sykdommer enda neoslablennomu immunitet trenger hjelp, og noen ganger svært sykdom (f.eks diabetes) fører til utmattelse. I slike situasjoner bør ta medisin for å styrke immunforsvar foreskrevet av legen din.

 Ulike medikamenter for å styrke immunforsvar


 Narkotika - et middel syntetisk eller naturlig opprinnelse.
 1. Legemidler basert på immunglobuliner i blodet - antistoffer som gjenkjenner og nøytraliserende fremmedlegemer (virus, bakterier). Disse inkluderer:

 normalt humant immunglobulin;

 sandohlobulin;

 ymmunohlobulynovыy komplisert forberedelse.

 2. Legemidler for å forbedre immunitet som inneholder bakterier cellekomponenter. Narkotika:

 Ribomunil;

 Imudon;

 IRS-19;

 broncho-Munal.

 3. Midler fra thymus for å øke funksjon av T-lymfocytter, som er i den anerkjennelse og eliminering av celler med fremmede antigener, og med å huske når ervervet immunrespons:

 vilozen;

 t-activin;

 Tymogen;

 timoptin;

 timalin;

 tymostymulyn og andre.

 4. Preparater som inneholder eller stimulerer produksjonen av interferon, som hindrer spredning av viruspartikler og virus reproduksjon, så vel som aktivering av arbeidet til andre gener som kan beskytte cellene. Medisiner for å forbedre immunitet av type:

 reaferon;

 viferon;

 hryppferon;

 amiksin;

 tsikloferon og andre.

 5. Vitaminer.

 Immunstimulerende legemidler basert på vegetabilske stoffer


 1. Forberedelser fra røttene av medisinske planter som forbedrer immunforsvaret og er en adaptogen - i stand til å øke kroppens motstandskraft mot ulike skadelige påvirkninger av naturen. For eksempel:

 Eleutherococcus senticosus;

 Ginseng;

 Rhodiola rosea.

 2. tinkturer og medisiner basert på blader eller blomster som har restorative egenskaper som inneholder forskjellige vitaminer som styrker immunforsvaret. Disse medikamentene å forbedre immunitet inkluderer:

 wild rose;

 blader eller knopper av bjørk;

 valnøtt blader;

 tsetrariya islandsk;

 Kinesisk magnolia vintreet, etc.

 3. Tabletter av ølgjær.  
Tabletter kvalmeFør sykdom kan føre til mange stater. Ofte er det en følelse av kvalme med matforgiftning, svekkelse av vestibulære apparat, toxicosis eller gastrointestinal infeksjon. I hver av disse situasjonene, så kalt oppkast midten av kroppen sender et signal av perifere områder som folk instinktivt forsøker å temme. Det er ikke alltid. I disse tilfellene gi effektiv bistand piller for kvalme.
Tabletter kvalme Aeron
Aeron - en pille som påvirker nevrotransmittere (biologisk aktive stoffer). Dette stoffet påvirker spytt, tåre, svette, bukspyttkjertel, redusere utslipp sekreter og kvalme passerer. Tabletter kan brukes i lav kvalme, og med sterke, som går inn i brekninger å forhindre oppkast.
Ta dette stoffet bør være en eller to tabletter. da de første angrepene fra ubehag, og deretter i løpet av dagen til å drikke to ganger på 1 tab. Som Aeron kan forverre drenering av intraokulært væske, betydelig økt intraokulært trykk, trenger det ikke å ta glaukom. Dessuten er disse pillene kontraindisert i ferd med tumor i prostata. Maksimal dose av dette midlet for voksne er 4 tabletter. i løpet av dagen.
Aeron har bivirkninger. De kan oppdages i en funksjonsfeil på hjertet, tørre slimhinner eller dårlig koordinering av bevegelser.
Tabletter kvalme Validol
Mange vet at Validol er medisiner som brukes for hjerteproblemer. Men stoffet er også et utmerket middel for å eliminere kvalme refleks. Denne eiendommen er godt beskrevet i instruksjonene for disse tablettene. I tillegg har de en beroligende effekt. Den viktigste aktive ingrediensen i Validol - metol, han og eliminere kvalme. Fra det øyeblikket du tar pillen før virkningen av stoffet er bare 5 minutter.
En slik rask effekt skyldes det faktum at Validol ikke behøver å svelge, men bare satt under tungen og oppløses. Ja, mentol umiddelbart absorbert inn i venen, som går i hyoid området.
Bruker dette stoffet kan være tre ganger om dagen. Men hvis det ikke eliminere spredning av ubehagelige følelser i 10 minutter, må du ikke bruke det igjen. Det er bedre å gi ledelsen til et annet medikament. Andre restriksjoner i å ta Validol ikke. Men vær forberedt på det faktum at dette er bivirkninger av medisiner og etter hans innrømmelse kan være svimmelhet og økt tåreflod.
Tabletter kvalme Anestezin
Anestezin bremser nerveimpulser. Det er, etter bruk av nervene miste sin følsomhet, noe som lindrer kvalme. Anestezin - et redskap som kan forårsake en allergisk reaksjon. Derfor bør en voksen ikke drikke mer enn tre tabletter. dag og ammende bør koordineres inntak med legen din.
Det er best å bruke denne medisinen hvis du ikke er veldig syk, og du utelukke muligheten for oppkast.
Effektive piller for kvalme
Validol, Anestezin og Aeron - en av de mest allsidige medisiner som hjelper vinne kvalme. Men også det er andre effektive medisiner som lindrer denne ubehagelige følelsen.
For eksempel, Reglan. Denne sterke, men billig stoff som undertrykker kvalme som forekommer på bakgrunn av alkoholen. Men du kan bruke denne medisinen hvis opohmela morgen du ikke var. Dette skyldes det faktum at Reglan øker CNS-depresjon og hodepine, og andre manifestasjoner av bakrus vil bare sterkere. Doseringen av dette stoffet er en fane. (10 mg) tre ganger om dagen. Bare gjøre tilstanden virkelig normalt, bør du være sikker på at pasienten ikke er kronisk alkoholforgiftning.
Hvis kvalme kom på bakgrunn av sykdom i det vestibulære apparat, skal metoden ta antihistaminer. Disse inkluderer Promethazine, Эmetron og Dramina. De vil raskt overvinne dette ubehaget, men effekten er midlertidig, så hyppige utseende av plutselige anfall av kvalme er bedre å oppsøke lege så han utnevnt behandling.
Alle de ovennevnte medisiner tatt når kroppen er ikke en patologisk prosess. Men hvis årsaken til kvalme var noen sykdommer, bruk av andre medisiner. For eksempel, de sentrale reseptorer som utløser en hjernesenter brems blokkere M-kolinerge reseptorer.Disse inkluderer:

- Dysmenhydrynat;
- Pryfynyya bromide;
- Hiostsiamin butylbromid.

Kan også hjelpe i denne saken dopamin reseptorblokkere, inkludert trifluoperazin eller haloperidol.
Sakte sentrale og perifere reseptorer og narkotika fra gruppen benzadyazepynov. Disse inkluderer Diazepam og Lorazepam. Best å bruke dem i tilfelle av forekomsten av kvalme etter strålebehandling og kjemoterapi eller med Ménières syndrom.
Undertrykke dette ubehaget slike midler som Tropisetron, Hranisetron, ondansetron, og Meklozyn Betahistine, men disse medikamentene bør tas kun etter avtale legen din!  
Antibiotika for ørebetennelseØrebetennelse - en av de mest lumske sykdommer. Denne sykdommen forekommer oftere hos barn og voksne. Ville at det skulle suge barna fordi de ikke umiddelbart kan fortelle sin øresmerter og foreldre eller barnelege merke betennelse når sykdommen er allerede kommet. Men voksne til stede sykdom fører til mye trøbbel. Derfor er behandling av sykdommen nesten alltid ledsaget av antibiotisk med et bredt aktivitetsspektrum.
Antibiotika for akutt mellomørebetennelse
Det antas at mens det var ingen eksudat (puss), og det var ikke noe gjennombrudd i pasientens trommehinnen (naturlig), er akutt otitis media katarr og behandling med antibiotika kan utelates. I dette tilfellet vil behandlingen være effektive øredråper.I akutt otitis aktuelle antibiotika er oppnevnt bare når:
ulike tiltak ikke hjelper arrestere utviklingen av mellomørebetennelse - slike tiltak er ikke bare faller pasienten før du tar antibiotika er nødvendig å anemi neseslimhinnen og nasal make oppvarming komprimerer, sette dem på mastoid regionen;
sterke smerter og ikke stoppe;
nedsatt hørsel;
forverret generelle tilstanden til en person;
har feber.

I noen tilfeller er akutt otitis media evnen til å bestemme sensitiviteten av flora til antibiotika, men ofte med sykdom stille antibiotika med et bredt aktivitetsspektrum. Arsenal antibiotika som er effektive i behandling av pasienter diagnostisert akutt otitis media er meget bred:
Amoxicillin - dette antibiotika ta 1 kapsel 2-3 ganger om dagen. Rusbehandling data nødvendigvis ledsaget av overdreven drikking. Inntak selvfølgelig - 10 dager.
Ampicillin trihydrat - lindrer betennelse i øret hvis tas oralt én kapsel eller tablett medisiner 4 ganger om dagen i fem dager. Trenger dose for voksne 1000 mg, og 500 mg for barn.
Fenoksymetylpenicillin - dette stoffet drikke 3 tabletter daglig. Pediatrisk dosering (14 år) er 60 tusen. Units. per kilo kroppsvekt per dag.
Spiramycin - effektiv for mellomørebetennelse, hvis du drikker det 3 tabletter daglig.
Azithromycin bør tas 50 minutter før et måltid, en gang om dagen i 3 dager. Voksen nødvendig dose på 500 mg, og for barn - 125 mg.
Cefazolin - dette antibiotika i denne sykdommen bør være injeksjoner. De injisere intramuskulært uke.
Ciprofloxacin - bekjemper effektivt ørebetennelse, bør du ta en tablett to ganger om dagen i en uke.

Vanligvis etter et par dagers bruk av disse stoffene stoppe isolasjon og smerte, og en uke senere kommer det nesten komplett restaurering av helse. Kriteriet for fullstendig gjenoppretting er å gjenopprette hørselen.
Antibiotika i kronisk ørebetennelse
Behandling av pasienter med diagnosen kronisk mellomørebetennelse (suppurative) er nødvendig med ulike antibiotika. I denne formen av sykdommen ved hjelp av medikamenter oralt eller parenteralt bare når det er forverring av betennelse i mellomøret, og i tilfeller hvor pasienten ble gjennomført sanering drift. I alle andre tilfeller, antibiotika tatt i form av salver, øyedråper og borevæsker.
Medikamenter som bidrar til å kurere kronisk otitis media er de som er brukt i den akutte formen av sykdommen. Men også bruke andre typer, for eksempel:
Ciprofloksacin - en antibiotika for oral administrasjon. Det vil være nok til å drikke en tablett to ganger daglig.
Kloramfenikol - en løsning beregnet for drypping. Dosering utnevnt lege individuelt.
Netilmicin - i betennelse i øret anvendes som en injeksjon. Ta det med til 4 mg per dag i like store deler, to ganger om dagen.
Antibiotika for otitis externa

Ørebetennelse kan være ekstern. Det er preget av betennelse i huden av den ytre øregangen og kan ha både akutt kurs og kronisk, ledsaget av sterke smerter, kløe, nasal og selv purulent utflod. Med fokus på alle kliniske manifestasjoner lege kan bestemme innholdet av organismen eller tildele mikrobiologisk test som nøyaktig skal velge hvilken type narkotika for antibiotikabehandling.
I de fleste tilfeller har lokal terapi for otitis externa (sopp) fullført. I tilfeller av langvarig sykdom som er forårsaket av et sopp-typen Candida, som vanligvis brukes Nystatin. For voksne dette antibiotika bør tas i en dose på 500 tusen. Units. 3-4 ganger om dagen 10-14 dager.
Med antibiotika, salver klarer med ekstern otitt Oksykort. Som en del av stoffet er hydrokortison og oksytetracyklin, og som bidrar til å eliminere denne sykdommen. Men når koker i øregangen eller det utviklet betennelse i huden av det ytre øret rasjonelt bli brukt i behandlingen av gramicidin Sofradeks eller i form av dråper.
Hvis du bruker alle de ovennevnte fasilitetene må huske at i betennelse i huden i øregangen behandling krever kompleks. At behandlingen vil være ineffektiv bare dråper. Kombiner de eksterne antibiotika med tiltak for å gjenopprette pasientens forsvar og andre ekstra tiltak, for eksempel åpne koke.
Antibiotika for mellomørebetennelse hos barn

Antibiotikabehandling hos barn med denne betennelsen er oppnevnt umiddelbart dersom:

pasientens alder på minst 2 år;
kroppstemperatur over 39 grader;
har alvorlige symptomer på forgiftning;
det er en sterk smerte.

Antibiotika barn bør utnevne en lege. De mest brukte legemidlene i denne sykdommen er:
Clarithromycin - et sikkert medikament som blir administrert til barn i suspensjon. Dens dose avhenger av kroppsvekt.
Roksitromitsin - kun tilgjengelig i tabletter. Tildele barn i alderen 4 år og veier mer enn 30 kg
Ceftriakson - som brukes i behandlingen av barn bare i et sykehus ved intramuskulær injeksjon.
Brukes i behandling av barn og voksne stoffer som amoxicillin. Men det er foreskrevet for barn under 10 år kun som en suspensjon, mens andre kan ta kapsler eller tabletter. Også trygg for babyen og Sofradeks. Den brukes som et anti-inflammatorisk middel bare i akutt eller kronisk otitis externa i form av dråper.  
Яндекс.Метрика