Hvordan ta vare på øyenvippe utvidelser?
 Hvor kult er at det er skjønnhetsbehandlinger for store endringer til det bedre! Hva synd at deres handling er ikke alltid, og du må holde et resultat av deres egen innsats eksempel, ikke bare bygge vippene og glemme dem. Hver dag du bruker mascara egentlig ikke trenger, men du må ta vare på øyenvippe utvidelser så nøye at den daglige makeup ikke virke så kjedelig. Men det viktigste at omsorgssvikt kan negere alt arbeidet av arbeideren, brukte din tid og penger. For ikke å risikere alt, vet du nøyaktig hvordan ta vare på øyenvippe utvidelser selv. Funksjoner av forlangte øyenvipper
 I den samme teknologien øyenvippe ingenting overnaturlige, individuelle vipper eller flimmerhårene, samlet i bunter, hold deg til naturlige vippene med spesielt lim. Og det sikrer deres stabilitet lim eller, skjørhet. Så den viktigste oppgaven til eieren av forlangte øyenvipper - ikke så mye for å beskytte vippene som limet. Og han frykter mest fett, oljer, fet kremer, lotion og andre lignende kosmetikk. Fett kjemisk nivå løser opp lim for øyevippene. Det følger av dette at selv etter utvidelsen du ikke skal bruke to-fase makeup remover verktøy og gjøre en fuktighetsgivende maske, lim fortsatt sakte oppløser over tid fra naturlige hud sekret inneholde fett.
 Vel, så langt som til øyevipper, de er fleksible og ettergivende nok til å tåle miljøbelastning, vind, regn og ultrafiolett stråling. Men skade mekanisk de kan, hvis håndtert med øyenvippe utvidelser for grovt. Ødelegge dem kan til og med din favoritt pute hvis du sover, etter å ha begravet ansiktet hennes. Og hvis du slappe av og tanke gned øynene søvnig eller hender, er det mulig at noen av disse vippene hender fortsatt. Men de innfødte øyevipper egentlig ikke kan male fordi de ser ganske så lys. Så, øyne mindre slitne etter en dag, og gni dem er du neppe ønsker. Så behovet for intensiv make-up remover forsvinner. Med andre, ord, er omsorg for øyenvippe utvidelser flere forbud enn krav.
 Hva om ikke å gjøre med øyenvippe utvidelser?
 Så hvis du har økt øyevipper, fra nå av, din viktigste oppgave - ingen skade. Og dette er logikken: hvem vil vel ikke hver dag for å bruke tid og energi på sminke, men nå trenger ikke å gjøre det. Faktisk! Eller rettere sagt, etter øyenvippe forbudt:
 •  Vask i løpet av de første 3 timer (helst lengre) etter øyevipper. Så lenge limet er helt tørt, kan til og med rent vann skade den.
   Ytterligere to eller tre dager viker unna soling, strand, bad og andre steder hvor høy temperatur og luftfuktighet. Dette gjelder også innånding, dampbad og andre prosedyrer SPA-behandling.
   Du kan ikke gni øynene med hendene. Foruten det faktum at så kan du lett trekke noen flimmerhårene (og utvidelse, og deres pårørende), friksjon du sette din helse i fare. Etter øyenvippe øye slimet blir mer sårbar. Og bakterier fra hendene, som i normale omstendigheter øynene dine er beskyttet, kan lett gå inn og forårsake betennelse. Da er det nødvendig ikke bare å si farvel til øyenvippe utvidelser, men behandle øyet.
  Hvordan ta vare på øyenvippe utvidelser?

   Med øyenvippe utvidelser uønskede å sove på magen (ansiktet i puten), ligger på din side, hvis det øyevipper berører putevar, teppe overspread med hodet.
   Gi kjæresten eller fjerne et skap alle fettete kremer, lotion, masker og vaskemuligheter for oljebasert. Påløpte øyevipper tolererer ikke noe fett del av kosmetikk, og selv nyttig næringsstoff for huden.
   Ikke start antibiotika og andre medisiner, inkludert bivirkninger som kan være hårtap. Påløpte øyevipper er knyttet til din egen, og hvis de faller ut, så med dem og du blir kvitt kunstige øyevipper.
   Og jenter med øyenvippe utvidelser ikke gråte! Ikke fordi de er stolte og sterke, men fordi altfor salte tårer kan ødelegge limet vippene. Så du bør nok holde tilbake tårer av raseri enn navzryd gråt i armene på en kosmetolog som vil gjenopprette tynning øyevipper.
   Hvordan å behandle øyenvippe utvidelser
   Nå, etter så mange "umulige", la oss snakke om hva som er mulig, og enda mer spesielt å gjøre med øyenvippe utvidelser. Skikkelig vare på øyenvippe utvidelser innebærer ikke bare bruk av spesielle kosmetiske produkter, men også noen spesifikke behandlinger. For eksempel, vet du hva og hvordan å vaske med øyenvippe utvidelser? Men vi er også villige til å snakke om dette og andre regler for omsorg for øyenvippe utvidelser:
  Hvordan ta vare på øyenvippe utvidelser?

 •  Umiddelbart etter inngrepet, spør skjønnhetssalongen mester svezhenaraschennыe håndtere øyevippene med en spesiell løsning - den såkalte isolator. Dette trinnet er valgfritt, men det kan betydelig forlenge levetiden til kunstige øyevipper.
   Advance eller umiddelbart etter utvidelsen betyr reservert for ansikt, ikke skade øyenvippe utvidelser. Vanligvis vannbaserte produkter, lett skum og gel cleanser, makeup remover lotion med sensitiv hud. For pålitelighet finne på emballasjen eller sjekk med rådgiver om hvorvidt det er mulig å kombinere bruk av denne kosmetiske øyevipper.
   Dekorative kosmetikk med øyevippene forlengelse bør også være hensiktsmessig. Putting base og tone ansiktet, unngå århundre og hele området rundt øynene. Ikke bruk fet skygger og nøye bruke concealer. Hvis, til tross for skjønnheten øyenvippe forlengelse, du kan ikke gi opp kadaveret - kjøpe uten en spesiell blekk fett i lager. Og selv dette gjelder bare mascara på tuppen av vippene uten at det påvirker deres basis.
   I stedet for ull og billig pads bruke en myk klut eller en meget høy kvalitet og kosmetiske tykke disker. Hold små villi ikke er atskilt fra de forbruksvarer - viklet i øyevippene, de ser forferdelig. Ekstrakt av forlangte øyenvipper ull er veldig vanskelig.
   Plukk en spesiell børste, kam mascara. Påløpte øyevipper - en tykk og lang enn naturlig, fordi noen ganger kan de knurre og holde sammen. I grov form, også ødelegger det øyevippene, slik at du bedre børste regelmessig og holde orden på dem.
   Hvis du liker stram øyevipper, er øyevippene påløpt i dette rett og slett ikke nødvendig. Men noen ganger kan du bruke en krølltang - veldig kaldt, mekanisk, med en myk gummipakning.
   Selv med perfekt skånsom pleie ikke påløpte vippene vil vare evig. Og selv vare for lenge - opp til tre eller to uker. Så alle av dem, selvfølgelig, ikke faller ut, men du vil se at det er nødvendig å rette opp situasjonen - det betyr at det er på tide å gjøre rettelser forlangte øyenvipper. Korreksjon - er visse behandlinger øyenvippe utvidelser hvis du ønsker å fortsette å bruke dem. Hvis du bygger en syntes nok, og du har tenkt å fortsette å vokse øyevipper, være forberedt på å behandle og gjenopprette naturlige vippene. Når de har satt sterkt lim og festet kunstige øyevipper, kan naturlige øyevipper starte oblamuvatysya og falle. Dette tapet er direkte proporsjonal med antall og iført tid forlangte øyenvipper.
   Hvordan ta vare på øyenvippe utvidelser Sea
  Hvordan ta vare på øyenvippe utvidelser?
   Tatt i betraktning alle de "proffene" og "cons" øyevipper, mange jenter velger alternativ og økende øyevipper ikke konstant, men før ferien eller andre hendelser der du trenger å se spesielt bra. Men når det kommer til å reise sørover til sjøen eller på landet med eksotiske vilkår, det naturligvis reiser spørsmål om omsorg for kunstige øyevipper. I sine skjønnhets møtes klar: 999% omsorg for øyenvippe utvidelser til sjøs er forskjellig fra omsorg for øyenvippe utvidelser hjemme. Med det eneste unntaket at saltvann, brennende sol og vinden løftet sand vil være ekstra risikofaktorer. Og bade i sjøen med øyenvippe utvidelser ikke er forbudt - bare sørg for at de ikke forblir våt for en lang tid.
   En oppbygging gjør ikke vondt å styrke vippene slik at de kan konsekvent tåle alle fremtidige vanskeligheter det. Pre propyyte løpet av vitaminer for vekst av øyevipper og gjør styrke masker. Disse metodene vil være nyttig etter fjerning av forlangte øyenvipper. Og dessuten, er det tilrådelig å besøke en øyelege og foreta regelmessige besøk til ham. Som øyeleger, for å si det mildt, ikke delte glede fashionistas på øyevipper og stille spørsmål ved sikkerheten ved denne fremgangsmåte for å se. Så ta vare på deg selv, din helse og være vakker!  
 • Hvordan ta påløpte øyevipper hjemme? Hint og tips

   Moderne skjønnhetsindustrien tilbyr en enkel og rask måte å øke volumet og lengden på øyevippene - en oppbygging av kunstige eller naturlige vippene. Denne fremgangsmåten kan utføres i nesten enhver skjønnhets salong.
   Hva gjør du hvis naroschennaya skjønnhet trøtt eller bringer ubehag? Fjerne kunstige øyevipper kan være i hytta og hjemme. I de fleste tilfeller for å fjerne øyevippene, er det mulig å gjøre hjemme remedier.
   Hvordan ta påløpte øyevipper hjemme?
   Dette er ikke så vanskelig som det kan virke. Først, la oss snakke om hva du kan leie påløpte vippene. På denne måten kan vi hjelpe kalt "Debonder". Dette er en spesialisert verktøy for fjerning av forlangte øyenvipper, som ofte bruker og fagfolk. Det bør raskt og trygt løse opp limet ikke forårsaker allergiske reaksjoner og irritasjon i øynene. Ikke kutt eller rive noe, så du kan ødelegge dine naturlige vipper.
   Du kan også bruke disse verktøyene som er alltid på fingertuppene. En av dem - en vegetabilsk olje. Denne fremgangsmåten er fin solsikke eller olivenolje, men du kan bruke lakserolje eller burdock. Disse oljene bidra til å gjenopprette hår og øyevipper.
   Olje hjelper også bli kvitt den limrester etter fjerning av forlangte øyenvipper. Hvis alternativet av olje ikke passer deg, se på hans kosmetisk noen meget rik krem.
   Nå la oss snakke om hvordan du skal fjerne vippene. Hvis du bruker "Debonder", så dette verktøyet skal fukte vatt og feste til linjen av vekst av øyevipper. Protrymayete betyr så mye som det er skrevet i instruksjonene og trekk forsiktig vippene påløpt. Hvis limet er godt oppløst, fjerne dem vil være lett. Det samme prinsippet øyevipper fjernet ved hjelp av olje og fett krem. Men beholde disse pengene på øyevipper er nødvendig lenger.
   For eksempel bør oljen hold i 10 minutter kan bare fukte rikelig olje linje vekst av øyevipper og gå i dvale. Morgen øyevipper lett trekke seg.
   Hvis du brukte våre råd, men øyevippene er ikke fjernet eller du føler smerte og ubehag, sørg for å gå til en salong hvor du gikk dem. Sikkert Wizard er et verktøy som er nøyaktig limet løser seg, som han likte mens bygge.

  Яндекс.Метрика