Hvordan ta påløpte øyevipper hjemmeI dag prosedyre øyevipper virkelig krever. Det smukke kjønn er stor "bære" disse frodige vippene, dessuten visuelt ser veldig naturlig. Men ingenting varer evig, og et par uker etter at de trenger for å bygge eller fjerne, eller lage en korreksjon. Hvis du trenger å justere puchochky øyevipper bare en veiviser kan fjerne dem helt og selvstendig hjemme.
Trenger jeg å fjerne vippene
Mange kvinner, ser at de innfødte øyevipper faller av over tid bestemmer deg for ikke å skyte dem, og hevder at før eller senere vil de alle "samoudalyatsya", så hvorfor bry seg? Dette er en veldig farlig taktikk, fordi denne prosessen er estetisk svært attraktive, og av medisinske grunner ikke helt trygg.
Først øyevipper falle av, og ikke alle på en gang. På grunn av dette, da det vil være de første tråder øyne du vil se smertelig stygt. Dernest er langvarig eksponering lim ikke veldig nyttig for dine slim og otpadayuschye seg øyevipper kan lett få deg i øynene og skade overflaten. Husk hvor frustrerende når den slimete får bare én øyevipper og nå forestille seg hva som ville skje hvis det blir en haug med hår?!
Skyte påløpte øyevipper nødvendig, spesielt siden det er lett og smertefri prosedyre.
Hvordan ta påløpte øyevipper

Fjerne vippene etter forlengelse på flere måter:

- Ved hjelp av fett krem ​​- denne metoden vil passe enhver hypoallergenic fett krem ​​maker det spiller ingen rolle. Ta litt krem ​​og forsiktig bruke den med en bomulls kjøre hele linjen vekst av øyevipper. Lukk øynene og ikke berøre påløpt flimmerhårene i løpet av minutter. Limet som brukes i å feste bjelker rozm'yakshytsya og ta dem klarer bare én håndbevegelse. Det skjedde ikke umiddelbart fjerne alle vippene? Det er greit! Bare en gang mer gjenta.
- Ved hjelp av vegetabilsk olje - hjemme enkelt fjerne vippene påløpt hvis veksten av hår på linje i 20 minutter for å sette olivenolje eller solsikkeolje. Ønsket å gjøre en bomullspinne. Når oljen er litt myke opp limet, massasje feste forlengelse øyenfingertuppene og kunstig hår vidkleyatsya seg selv. Denne prosedyren kan gjentas, skade på øyevippene vil ikke.
- Med Debondere - et spesielt verktøy for å fjerne øyenvippe forlengelse. Du kan kjøpe i en hvilken som helst supermarked skjønnhet for en liten pris. Vanligvis er det brukt i salonger for å fjerne de innfødte vippene, men hver kvinne kan eie hjemme for å bruke den. Debonder brukes på øyevippene på bare 5 minutter du kan skyte. Etter å ha brukt dette produktet bør være grundig avfettet øyevipper verktøy for å fjerne øye make (noen) og legg krem ​​på dem.  
Tradisjonelle behandlinger for trost
 Trost - en sykdom som hver kvinne vet. For tiden er det narkotika i stand til raskt å gjenopprette fra sykdom, og raskt og effektivt. Tradisjonelle behandlinger for trost designet for de som ikke kan ta medisiner for ulike grunner.

 Eik bark fra gjær


 Avkok av eik bark har antimikrobielle handling raskt og bekjemper effektivt betennelse. Å forberede midlene vil trenge tre stykker av bark, lavendel og den samme flokken. Disse ingrediensene kan kjøpes på apotek. Bland alt og med blandingen å helle en spiseskje med henne glass vann.
 Kok i vannbad i fem minutter, pakk godt og la stå i to timer. Den resulterende kjøttkraften skal tømme og vaske vagina to ganger om dagen. Tradisjonelle behandlinger for trost doble sin terapeutiske effekten i bad en gang i uken.

 Gulrot juice fra gjær


 Å hindre trost ingen bedre måte enn gulrot juice. Det bør tas internt og bruke vaskeprosedyre. Hvis saften drikking, som beta-karoten som inneholdes i gulrotsaft, ved inntak styrker slimhinnen, hindrer sykdom. For podmyvaniya juice bør fortynnes med vann 1 til 1.

 Sure druer


 For behandling av trost kan bruke sure druer utelukkende røde (Viburnum, tyttebær). Disse bærene kan lage et skjær for podmyvaniya som vil påvirke styrke og ødelegge alle tegn på trost.

 Tradisjonelle behandlinger for trost i form av decoctions


 Den mest fantastiske behandling for trost anses decoctions av urter.
 Johannesurt. Tre spiseskjeer med tørt gress Hypericum fylt med vann (2 liter), alt blandet og kokt i 15 minutter. Deretter kokte kjøttkraft blir filtrert og går flott verktøy for vanning.
 Det er populære behandlinger for trost med concoctions av urter som Eucalyptus globulus, rosmarin og salvie blader, eik bark og ryllik. Eucalyptus bedre brukes separat, uten andre urter. Angå salvie, rosmarin og ryllik, bør de kobles til 20 gram, røre, tilsett 40 gram eik bark, hell 3 liter vann og kok i en halv time. Buljongen filtreres og klar for vaginal skylling to ganger om dagen.  
Hvor å trekke giftstoffer fra kroppenFor å bestemme hvordan kroppen din er tilstoppet med slagg, er det ikke nødvendig å gå til en lege, bare lytte til deg selv og analysere situasjonen.
Slagg i kroppen
Den viktigste funksjonene slagging inkluderer:
- Kortsiktig søvnløshet eller dårlig søvn;
- Nedstemthet;
- Tretthet, som hver dag blir kronisk;
- Absolutt apati til alt rundt og følelse av svakhet.

Også verdt å tenke på rengjøring når smertefullt og skjemmende utseendet ditt hår, hud og negler. Tykk og silkeaktig hår som ikke vil bli sittende etter avslutningen av kammer fylt med glans og sterk, ikke negler elastisk og glatt hud tyder på at kroppen din er normal og fører til bekymring. Hvis huden har et utslett, er det for tørt eller omvendt, hennes synlig fett utskillelse, sprøtt hår, split og høst etter kjemming og negler farget og smuldrer, er det klare tegn på at kroppen raskt trenger en dyp ren av giftstoffer og forsiktighet.
Finn ut om du slagg kan være på appetitten og mat oppfatning. Merk at hvis du har en appetitt vises i form av mat, hvor ofte du delta sult, eller du regelmessig oporozhnyaetes og ikke torturere deg forstoppelse eller oppblåsthet. I tilfelle at spising er fordi det bare kom middag tid, ikke på grunn av sult, og hvis du spiser en saftig stykke kjøtt, vil du ikke føle sin smak og ikke får tilfredsstillelse, så du bare tett fordøyelseskanalen, og tilsynelatende kroppen som en helhet.
Nesten 50% av folk som trenger å rengjøre, klaget over dårlig fysisk helse. De viktigste karakteristiske trekk ved giftstoffer fra den fysiske siden er verkende tretthet og leddsmerter. For eksempel, for i dag du måtte gå den distansen to ganger vanlig i kveld alvorlig verkende smerter i knærne ikke gi dere hvile. Eller prøv poprysidaty femten ganger på rad. Hvis du føler det knase i fanget ditt, du vet, alt dette er et resultat av giftstoffer som du vil vise, og jo raskere du kommer nær til denne "vårrengjøring", jo raskere føle seg bedre.
Rensing av kroppen
Når renset kroppen for giftstoffer, forbedrer sitt arbeid, økt forsvar som hindrer forekomst av ulike sykdommer. Det første du må sjekke din diett. Bedre å spise frokost kl 10 og enkel å bruke grøt med smør, grønnsaker salat og brød med kli. Det vil være veldig bra i en tid når du velger å ta ut slagg, trene deg ikke å spise etter 16 timer, og dermed tillate kroppen til selv-ren, og på dette tidspunktet kan du nyte en sterk og sunn søvn.
Det er viktig at dietten var balansert: 100% 50% brukt mat bør bestå av rå grønnsaker og frukt, bør 30% faller på korn og belgfrukter inneholder karbohydrater og protein mat, dvs. kjøtt, fisk og egg vil ta 10% ; og 5% er gitt i fett og sukker. Ikke rush under måltidet, maten bør tygges godt slik at den ikke zasmichuvaly tarmen, og det var lettere å resirkulere og skjerm.
Periodisk kroppen trenger forsterknings antioksidanter som kan fylles ut ved hjelp av selen, vitamin A, C, eller mer sannsynlig vitamin A finnes i smør, fiskeolje, gulrøtter og eggeplomme. Vitamin C kan gjennomføres ved hjelp av surkål, rips, rose og sitrus. Vitamin E i kroppen kommer fra vegetabilske og olivenolje, og de er rike spirende hvete. Vel, selen funnet i sopp. Hvis du ikke klarer å fornye vitaminer ved å spise disse matvarene, bare være klar til å ta vitaminer som inneholder elementer som er nødvendige for normal funksjon av kroppen.
Svært effektive rengjøringsmidler anses mare. Den inneholder rike byotynamy, enzymer og vitaminer Art. Han har evnen til ikke bare god rense kroppen for giftstoffer, men også gir vitalitet, øker utholdenhet, forbedrer fordøyelsen og nervesystemet, øker forbrenningen og skaper en usynlig barriere mot mikrober.
Til giftstoffer er ikke redegjort for deler av kroppen, må du øke trening, være aktiv hver natt tur i frisk luft i minst en halv time.
Rensende massasje og honning
En effektiv og morsom måte å rense kroppen for slaggdannelse er en massasje med honning eller rensing oljer. Denne metoden er perfekt for de som ikke har tid og lyst til å engasjere seg i en gradvis avgiftning, spise spesielle matvarer og te.
Prosedyren er praktisk fordi det uten store problemer brukes hjemme. Den eneste kontraindikasjon når du bruker det står allergisk mot honning og alvorlige hudsykdommer. For å oppnå et positivt resultat bør være at huden er godt oppvarmet og honning var sant: han ikke skal lukte sødme og friskhet og fasthet nødvendig.
Hvis du kan besøke badstuen eller dampbadet, så sørg for å gjøre det før massasjen, så bedre sesong åpnet, men en varm dusj eller bad som et alternativ bør være i orden. Varmer opp kroppen, sørg for å skylle bort all svette, deretter namazhtes honning. Deretter kan du begynne å gni hvis varighet er 10-15 minutter. Deretter zakutatysya et teppe eller sitte i et godt oppvarmet rom i 10 minutter. Etter nødvendig tid til å vaske av restene av honning og svette kjølig dusj.
Ca 5 av disse kursene og gode resultater i ansiktet, kroppen raffinert, bedre helse, humør løftet, og huden var frisk og yngre med flere år.  
Яндекс.Метрика