Hvordan du trygt brunfarge?

 Med unntak av de få individer som personen blek hud som ikke kan stå å sole seg, vi ønsker alle en fin brunfarge. Selvfølgelig få en brunfarge er ikke lett.
 Alle vet at de beste lysene i nærheten av vann som det delvis reflekterer solens stråler, og dermed øke deres effekt på huden. Mange tror at tanning løgn bedre hvis skupavshys ikke viskes ut. Dette er absolutt ikke sant. På den ene siden - slik at vannet i huden av kroppen din for å tiltrekke solen, men samtidig får du sjansen til å brenne, deretter med soling har midlertidig glemt.
 Så når du avslutter vann, tørk av med behov, kan du bruke spesielle midler for huden. På vei til stranden, alltid må ha en beskyttende krem. Hvis du ønsker å finne ikke bare vakker, men også motstandsdyktig brunfarge, kan du ta med solbrun olje. Disse midlene kommer i tillegg til å hjelpe med å få brunfarge vil ikke la deg brenne. Men det må tas i betraktning at disse midlene bør brukes kun i henhold til instruksjonene, som vanligvis sier at du trenger å bruke et tynt lag.
 På stranden med et behov for å ta så mye vann at kroppen ikke føler mangel på fuktighet. Utseendet på huden rødhet betyr å få solbrenthet. Hvis rød ikke er sterk, vil det hjelpe dem med å håndtere meieriprodukter - for eksempel rømme, kefir eller yoghurt. Disse verktøyene, i motsetning til kremer bør anvendes så mye lag. Som meieriprodukter vil trenge seg inn i huden, er det nødvendig å anvende disse lagene. Ved første, jo bedre å holde ut på å bruke kremen fordi det kan knipe irritert hud. Selv om ingen rødhet avtar, prøv å unngå å treffe solens stråler på de berørte områdene. Det er en artikkel om hvordan å gjøre magen sexy.
Hvordan du trygt brunfarge?
 Hvis brannskader er sterk kan nok temperaturen stige. I alle tilfelle bør behandlingen forbrukt væske i store mengder. Hvis du bestemmer deg for å få en god brunfarge, også huske at soling bør gjennomføres gradvis. Ikke umiddelbart, første gang på lenge i solen - det kan provosere forbrenninger. Mest tanning "Sticks" når en person er i bevegelse. Hvis du bestemmer deg for å spille en liggende, ikke glem å komme tilbake med jevne mellomrom for solen ved ulike parter. Et viktig element i ilden har øyne - de må beskyttes, og hindrer inntrengning av sollys.

 Hvordan du trygt tan video


Hvordan sole seg?

 Foran lyse solfylte dager, og mange har allerede startet forberedelsene til åpningen av stranden sesongen. I jakten på en vakker brunfarge ikke glem solbeskyttelse, fordi misbruk av ultrafiolette stråler kan føre til en rekke uønskede effekter som hudforbrenninger, solenergi eller varmesjokk. For å beskytte seg mot alt, bør du følge noen regler.
 Først, ikke bo på stranden i løpet av solaktivitet, med 12-15 timer siden denne gangen en stor sjanse til å bli brent. Prøv å gradvis øke tiden tilbrakt i solen, alternerende det med resten i skyggen. Så du får en fin jevn brunfarge.
 For det andre er det nødvendig å bruke spesielle solkrem som kan blokkere virkningen av ultrafiolett stråling på huden. Ta hensyn til numerisk indeks SPF: hva det er høyere, jo mer beskyttelse mot brannskader. Husk at dette verktøyet skal velges basert på huden din photo. Unødvendig å tan krem ​​påføres huden fra glycerin, eteriske oljer og vaselin. Heller ikke anbefalt å bruke parfyme og toalettvann.
Hvordan sole seg?
 Hvis du overopphetet, ikke bare dykke i kaldt vann, for ikke å skade huden. For å starte, chill out i skyggen, og deretter gå ut i vannet obterytes umiddelbart håndkle til vanndråper på huden din ikke fungerte som linser, som fører til brannskader.
 Soling er det nødvendig å dekke sine hoder og øyne bør beskyttes solbriller. Les på stranden er ikke anbefalt som et UV påvirker visjon. Og til slutt, ikke sole seg på tom mage eller omvendt, er full magen. Før du går til stranden du kan drikke te eller spise noe salt. I solingstid lov til å ta drinker med bitter smak eller mineralvann.

 Hvordan sole video


Narkotikaavhengighet - hvordan du kan beskytte deg mot det?
 Narkotika ledsaget menneskeheten gjennom historien. Hva er avhengighet? Medikamentavhengighet er et vanlig navn for en rekke alvorlige sykdommer, som tjener til å trene narkotikamisbruk til utvikling av psykisk og fysisk avhengighet. Problemet narkotikabruk oppstår på grunn av lidenskapen folk til narkotika. Hvis en person har en narkotikaavhengighet, men dette er bare hennes feil. Det betyr også at denne personen er svak vilje, og det er ennå ikke i stand til å svare for sine handlinger og deres atferd.
 I de fleste tilfeller starter narkotika og alkohol avhengighet å danne en tenåring. Og hva mann over mer vanlig avhengighet av narkotika, alkohol og røyking. Siden oldtiden, tar folk ulike narkotika, for å påvirke humøret og følelsesmessige tilstand. Årsakene til narkotikaavhengighet i enkelte mennesker og absolutt likegyldighet til andre rusmidler er fortsatt ikke kjent.
 Hovedtrekkene i avhengighet er utvidet (eller, trange) elever, forstyrret søvn og appetitt, endringer i adferd, følelsesmessig ustabilitet, ujevn gange. I behandling av narkotikaavhengighet er best å søke hjelp i spesielle klinikker og medisinske institusjoner, samt tradisjonelle metoder for behandling ineffektiv. En svært liten andel av foreldrene kan snakke med barna om narkotikaavhengighet eller andre tenåringsproblemer. Det er tider når foreldre bruker for cloying og lærerik samtale, heller enn å påvirke et barn til å undervise ikke bli presset av samfunnet til å hjelpe til med noe eller bare snakke om den ødeleggende virkningen av narkotika.
 Rettidig forebyggende samtaler om tid og assistert, vil barnets kommunikasjon med voksne som likemenn bidra til å unngå muligheten for å få i narkotikaavhengighet. Det er svært viktig for barn et positivt eksempel på den delen av den voksne generasjonen, like viktig samtale om konsekvensene av narkotikaavhengighet. Det er på grunn av enorm skade av narkotika personens og menneskene rundt ham, dette problemet er så presserende. Eksperter gjennomføre ulike studier på dette feltet en betydelig mengde tid. Eksperter alltid prøver å finne de medisiner for sykdommen som ville hjelpe pasienten å komme ut av denne tilstanden med minst konsekvenser, prøver å eliminere alle narkomane.
 Til dags dato, er den eneste effektive middel for behandling Antabus og metadon. Dette er stoffer som har makt til å stoppe narkotikaavhengighet. Statistikk viser at antall mennesker som bruker narkotika på begynnelsen av 2001 overgått 3 millioner mennesker. Hver rusavhengig på den tiden trekker inn i sine rekker et gjennomsnitt på 13 til 15 personer. Nylig, slik som legemiddelavhengighet sykdom er den ledende årsaken til en økning i antall pasienter med AIDS og HIV. 90% av smittede HIV fikk sykdommen under intravenøs bruk av narkotika.
 Også du kan få aids når ubeskyttet samleie eller gjennom blod skadet integument. Behandling av enhver avhengighet (uansett hva det er - nikotin, alkohol eller narkotika) - en vanskelig og smertefull prosess. Uansett på hvilken måte (nikotin, alkohol eller heroin) ikke forårsake avhengighet, overvinne den vanskelige og noen ganger smertefull prosess. For å fullt ut bli kvitt avhengighet kan kreve en stor mengde tid.  
 Makeup for Halloween bør være lyse, minner og litt skummelt. Bare en gang i året kan du bli en mytisk skapning. For å fullt reinkarnerer, er det nødvendig å vurdere alle ting i sin nye drakt.
 Kvinner ofte make-up, de har en favoritt palett av nyanser, leppestift og neglelakk. Men, for en ferie Halloween bør glemme alle de tradisjonelle teknikker av makeup.
Lyse makeup for Halloween

 Halloween - en ferie, som er designet for å være så gøy. På en fest i stil med Halloween kan du kle deg ut som noen, favoritt karakter i serien (House, Vampire Diaries, Sex and the City), zombier, terminator, kanin eller katt.
 Hvert bilde må være perfekt. Iført en sexy kostyme for du kan ikke være sjenert og oppføre seg avslappet og rolig. Hvis du bestemmer deg for å vises i form av lumske heks da være mystisk og farlig.
Lyse makeup for Halloween

 Selv i de mest absurde kostyme for Halloween kan være en vakker og stilig. Det viktigste for å unngå uaktsomhet og uforsiktighet. Hvis du gjør eksotisk sminke for Halloween, betyr ikke dette at vi bør smøre ansiktet hans tannkrem og makeup lepper rød leppestift. Alt du kan gjøre mye mer vakker.
 Har gitt utrolige makeup ideer for Halloween.

 Lag en heks for Halloween


 Heks - dette er en farlig og ondt. Makeup bør være hensiktsmessig. Du kan sikkert velge et bilde av god og munter heks, men det er mindre interessant. Så i dag har vi tenkt å gjøre makeup ond heks.
 Vi trenger: foundation, svart skygge blyant, leppestift og rouge. Basen av denne makeup er blekt ansikt, som hekser ikke tåler sollys. Med lyse rødme kan fokusere på et ansikt, men du kan la den i lyse farger.
Lyse makeup for Halloween

 I øynene kan gjøre rike Smoky Aes. For å gjøre dette, du svart blyant hendig, som du tegner omrisset og svarte skygger kan være dekorert med paljetter og steiner øyne. Nafarbuyte vippene mascara kan bruke grønn. Leppestift bør være dyp rød eller blodig farge. Bare nafarbuyte leppene glatte, utydelig versjon av leppestift mer egnet for Halloween på skolen, ikke for kul fest.

 Vampire Makeup for Halloween


 Absolutt alle de sexy vampyr. Derfor bør du bulk hår (hår kan skrus eller en normal nachis). På denne måten huden din å være i perfekt stand, utfylle sin høyt opp øynene (bruk denne flytende liner), og selvfølgelig, rød leppestift, som den dag i dag er forbundet med blod.
Lyse makeup for Halloween

 Bare husk at du må ha et hvitt smil. Å skape et bilde av en vampyr er ikke nødvendig å sette inn i munnen hans kunstige hoggtenner. Likevel drikker de alkohol ikke helt komfortabel.

 Zombie Makeup for Halloween


 Hvis du ikke har noen mål å forføre noen i All Saints Day, så du kan trygt forvandlet til en populær karakter - zombier. Først gjøre et blekt ansikt, med lys foundation og pudder. Nå gå videre til moroa, male tegn til døden.
Lyse makeup for Halloween

 Til dette trenger vi en mørk brun, rød og plomme skygge. Vel, kan ikke gjøre uten fargestifter for øynene. Heller, midt i det bleke ansiktet av plomme skygge vil ikke se veldig hyggelig, men du trenger ikke.
Lyse makeup for Halloween

 Gjelde for den øvre og nedre øyelokk tykt lag med skygge, vil du umiddelbart møte en usunn utseende. Ved hjelp av en blyant, tegner et ansikt på ulike arr, blåmerker og kutt. Du kan bruke en kunstig blod. Og ikke glem å gjøre selv ved hjelp av nyanser av blå-farget lepper.

 Geisha Makeup


 Geisha født til å tilfredsstille alle innfall av hennes mann. Hvis du ønsker å bli reinkarnert på Halloween på japansk prestinne av kjærlighet, da har du litt problemer med sminke.
 Geishaer verdenskjent for sin silkeaktig hud, så makeup skal være perfekt. Etter bruk foundation make-up, kast alle hud feil ved hjelp tonalnyka og fullføre alle fløyel pulver. Husk at for å være en Geisha blek, selv hvitt ansikt. For denne effekten kan brukes teatralsk pulver. Når vil "fade" person, gjøre leppene den samme.
Lyse makeup for Halloween

 Du bør få mest mulig begrense hans øyne. For å gjøre dette, bør du ta en tynn linje av øyet, den øvre og nedre øyelokk. Geisha makeup bør ikke være brukte skygger. Pen blyant. I Geisha være preparerte vippene, slik at du kan feste eller kunstig rampe.
 På slutten av sminke bør fokusere på leppene. Du kan gjøre dette med en tynn pensel og lys leppestift. Lepper bør være små og uvanlige former (trekantet). Og ta hensyn til å forme øyenbrynene - det skal være perfekt.

 Makeup for Halloween skal være unike, fargerike og moteriktig! Eksperimentere og være sjarmerende.  
Яндекс.Метрика