Hva er en spaNylig er det mange spa-salonger, og hensiktsmessige prosedyrer har blitt veldig moderne, spesielt blant kvinner.
Begrepet "spa"
Ordet "spa" har en enkel opprinnelse. Så er en liten ferieby i Belgia, som er på grunn av medisinske farvann ble berømt over hele Europa. I tillegg er det en berømt spor Frankorsham, som ofte går motorsport. Over tid ble ordet brukt som et symbol på spa-behandlinger og tilhørende arrangementer rettet mot rehabilitering.
I skjønnhetsindustrien bruker flere vilkår:
- Spa Salon - et sted hvor de forskjellige fremgangsmåter som involverer vannbehandling og mer. Denne salongen med et unikt mikroklima der gjestene får ulike tjenester. Spasalong er forskjellig fra andre skoler som hver klient tilbys et eget rom og omfattende tjenester. Utgangspunktet var det et sted hvor folk bodde i et par dager. Faktisk var det en spa resort, hvor alle prosedyrer og klasser ble holdt for å planlegge for på forhånd, spise sunt, fitness, rekreasjon, behandling.
- Spabehandlinger- Ansiktsbehandlinger, massasje, manikyr, pedikyr, hydroterapi.
- Spa Manikyr - integrert hender omsorg, aromaterapi, og har en foryngende effekt gjennom bruk av helsefasiliteter, som inkluderer spesifikke stoffer.
- Spa Capsule -design som påvirker kroppen gjennom en rekke funksjoner: lys behandling, aromaterapi innånding, tørr varme, meloterapyya, luft og hydro og andre. På grunn av den komplekse innvirkning sikret kraftig og meget gunstig helseeffekt.

Også, spa inkluderer:

- Badstue, dampbad, isgrotter, klassisk finsk sauna;
- Svømming - på badet, utendørs svømmebasseng, jacuzzi;
- Fitness - ikke-tvungen trening, øvelser, stretching øvelser;
- Meditasjon, yoga.

Tilbyr en rekke spa, men det er de som omfatter alle programmer og til og med kosttilskudd mønster. Det er forskjellige kategorier: klinisk, sentrum, hotell og kosmetikk. Erfarne fagfolk vil anbefale ett program som oppfyller alle dine krav.
Formålet med spa-behandlinger er healing, resten av kroppen. Verktøyene som brukes i slike prosedyrer er gunstig for mennesket gjennom huden, forbedre stoffskiftet, stimulerer blodsirkulasjonen, eliminere giftstoffer og avfall. Etter spa-behandlinger du føler tonet, få munterhet og god humor.

Fordelene med spabehandlinger

Alle kan kombinere ferien med spa-behandlinger. Mange hoteller tilbyr sine gjester de relaterte tjenester. Moderne Spa Hotel - en kombinasjon av skjønnhet, treningssentre, svømmebassenger og spa-senter, som har ulike vannbehandlinger, wraps, skreller, Talas og mer.
By salonger tilbyr også unike spa program for å hjelpe deg ikke bare bringe skjønnhet, men også slappe av, slappe av, forynge. Det er verdt å merke seg at Spabehandlinger er kontraindisert i nærvær av sykdommer som oppstår i akutt eller kronisk form. Men dette betyr ikke et fullstendig forbud mot spatjenester. Kompetent tilnærming og konsultasjon med en spesialist vil hjelpe deg å velge det beste alternativet.  
Hva gjør du hvis bitt av en vepsFor de fleste betyr veps bite representerer ikke noen fare, bite, sannsynligvis prypuhnet, pobolyt og stoppe. FORSIKTIG bør være allergi, der svi av insekter kan forårsake effekter ofte livstruende. Generelt, allergier er vel klar over sekvensen av handlinger i denne saken. Hvis du ikke tilhører kategorien alerhetykiv og ønsker å bite effektene av veps var minimal og kortvarig, kan du også gjøre en rekke effektive tiltak.
Førstehjelp for veps brodd
Hvis du er bitt veps, er den første tingen å gjøre for å fjerne den bite. Det er nødvendig å fjerne restene av gifter og skitt rundt området av lesjonen, som kan gå inn i såret og årsaken til infeksjon. Hvis du blir bitt av en veps det, bør du ikke se etter brodd fordi disse insektene, i motsetning til bier, den bittstedet har ikke gitt. Prøv så liten innvirkning på det berørte området, gni, ikke klø og ikke røre det.
Å desinfisere bittet ofte bruker jod, brilliant grønt eller alkohol og hydrogen peroxide - vil midlene bli funnet i noen hjem medisinskapet. Hvis begge disse midlene for hånden var ikke at du kan bruke desinfisere sår, vaske den enkel såpe og vann.
Det neste trinnet, hvis du er bitt veps - bli kvitt giften. For å gjøre dette, feste å bite et stykke av sukker, pre-fuktet med vann.
Å bremse prosessen med å spre giften fra kroppen og hindre alvorlig hevelse, hvis du ønsker å veps bitt sårstedet og sette en kald våt objekt, kan det være et håndkle, for eksempel tidligere dynket i kaldt vann, eller et stykke av isen.
Siden insektsgift forårsaker en allergisk reaksjon, som er svært ønskelig å drikke litt anti-histamin narkotika. Dette rådet er relevant ikke bare for alerhetykiv, men også for de som ikke er allergiske. Forebygging er ikke overdreven på noen måte.
For å hindre spredning av smitte i hele kroppen over bittet (hvis såret på leggen eller armen) må tilstrammende. Denne forholdsregelen er ikke obligatorisk, men hvis det er mulig og gjøre det fordi det ikke ville være overdreven.
Å redusere rus anbefales å drikke rikelig med væske. Det beste alternativet i dette tilfellet ville være søt te eller søtet kullsyreholdig vann.
Hvis din helse er forverret så snart som mulig, kontakt lege.
Folk rettsmidler for veps brodd
Folk rettsmidler lindre hevelse og hindre spredning av smitte, viser desinfiserende virkning. Hvis medisiner på hånden der, når du bitt veps, forebygging kan gjøre tradisjonelle medisiner.
Her er noen av dem:
- Juice av persille. Mos blader av denne planten for å få saften ut av det, så smøre saften innhentet bite;
- Sitronsaft. Også bidrar til å lindre hevelse. Påfør en liten mengde sitronsaft på bittet;
- Løvetann. Hvis du vokser nær løvetann, kan du bruke latex av dette anlegget. Dette ikke bare hindrer hevelse men bedøve veps bite;
- Lotion med is-te, løk, persille juice, plantain. De kan gjøres for å forebygge ødem;

- Syreprodukter.
 Bær med en sur smak, sitron, eddik, sorrel effektivt bidra til å eliminere smerter på bittstedet.

Husk at vepsene som andre stikkende insekter, ikke bare bite. Vanligvis provoserer en person dem deres atferd. Seeing Osu, ikke gjør brå bevegelser, du er helt ikke interessert i det før det viser aggressive handlinger mot henne.  
De gule flekker på tungen
 Fra et medisinsk synspunkt på helsen til kroppen kan fortelle utseendet på språket. Hvis det ikke er tykt lag av plakk, flekker og riller, fra fordøyelsessystemet i orden. Bekymre deg hvis du finner gule flekker på tungen? Hva det kunne snakke?
 Grunner gule belegg på tungen
 I menneske tungen er en muskuløs organ overflate er dekket med masse knopper, forskjellige i størrelse og form, noe som kan sette seg fast mellom måltidene. Som et resultat av akkumuleringen og formeringen av bakterier språk som bidrar til dannelsen av plakk og foreldet ånde. Mest plakk bygger seg opp på baksiden overflaten av språket, som det er ryddet opp foran mens du beveger språk, for eksempel matinntak.
 Nesten alle har en plakett på tungen, men det betyr ikke noe, fordi det er viktig å diagnostisere sykdommer ikke hans nærvær, og tykkelsen, farge og lokalisering. Hvis språket var et tynt lag med hvitaktig plakk, ingen dårlig ånde, er det ingen grunn til bekymring. Hvis det er et tykt lag med mørk eller lys belegg på tungen bør konsultere legen din.
 Gule lapper ofte forårsaket av forstyrrelser i fordøyelsessystemet. Avhengig av intensiteten av fargen gul språk, kan vi anta følgende sykdommer:
 - I patologi av lever- eller galleganger tungen er dekket med en markert gult belegg;
 - Tidlig hepatitt (gulsott) kan det være gul plakk på bunnen av tungen;
 - Med alvorlige lidelser i fordøyelsessystemet, samt stagnasjon av galle, språket vises tette flekker av gul-grønn farge.
 - Når nivået av bilirubin i blodet forårsaket av obstruksjon kan være gallegangene, blir det gulaktig fargetone.
 I tillegg kan tilstedeværelsen av gule tunge belegg skyldes:
 - Røyking;
 - Bruken av kaffe eller te i store mengder;
 - Forbruket av mat med høyt innhold av karoten (aprikoser, gulrøtter, gresskar);
 - Dårlig munnhygiene;
 - Tilstedeværelse av karies;
 - Blødende tannkjøtt.
 Ett individuelle årsaker til tykk gul belegg på tungen kan være å ta visse medisiner. Avhengig av plasseringen av gult plakk er følgende sykdommer:
 - Med enterokolitt (betennelse i tarmen) lokalisert plakett ved roten av tungen;
 - For gastritt eller ulcus i midten av tungen, noe som kan ha en sprekk vise gult belegg;
 - Med nyresykdom plakk lokalisert på kantene av baksiden av tungen;
 - Tilstedeværelsen av lungebetennelse eller andre luftveiene sykdommer, preget av plakk lokalisering av kantene i fronthøyttalerne.
 Også har når det belagt gul blomst, i enkelte sykdommer kan dukke opp i språk andre endringer som erosjon, sprekker, sår eller flekker. Dermed kan plasseringen av disse endringene ses på helsen til hele kroppen:
 - Hvis du var i midten av språk hull, sannsynligvis innebar alvorlige problemer i fordøyelsessystemet;
 - Plakk på basen språket i en halvsirkel indikerer patologi i tykktarmen; raid flekker som bevis på opphopning av giftstoffer i kroppen;
 - Tenner avtrykk i språket som snakkes på enterokolitt;
 - Sprekker i språket tyder på kronisk tarmsykdom;
 - En linje fra midten av tungen kan indikere et problem med ryggen;
 - Shake språk er et symptom på nevrasteni og hypertyreose.
 I gult, kan språket være andre glans. For eksempel, hvite flekker tykk kan tyde på en langvarig forstoppelse eller smittsom sykdom. Plakk i språket av grå vises i folk som lider av magesår sykdom, og brune flekker vises i kronisk alkoholisme eller kronisk røyking. Noen ganger, men er funnet i språket av plakk grønn fargetone. Han er ett av tegnene på Candida eller gjær glossitis mikotychnoyi som vises etter å ha tatt narkotika som lavere immunitet (antibiotika, steroider, etc.). Hvite og gule flekker på språket er normen. Det vises vanligvis i den varme årstiden, og har en liten tykkelse.
 Gule flekker på barnespråk
 Barn raid på det språket som oftest et symptom på dysfunksjon av galleblæren. I tillegg, kan forekomsten av et tykt lag av gul fargetone forbindes med lange låser eller forgiftning. Som med voksne, tilstedeværelse av gule plakk på tungen indikerer alvorlige problemer med fordøyelsessystemet. Hos barn, tilgjengeligheten til språket i hvit plakett sier trost. Hvis tungen blir belagt med hvit blomst med korn - kanskje et barn stomatitt. Hvis hele tungen er dekket med tykk hvitt belegg, bør screenes for gastritt og dysbiose.
 Gjennomgang av språk og plakkfjerning
 For det var ikke et raid, må du utføre sitt daglige rengjøring. Dette kan gjøres ved hjelp av en tannbørste eller en spesiell skje. Klart språk er nødvendig i retning fra rot til tupp. For best resultat, kan du bruke tannkrem, der det blir klarere.
 Bla språk gjøres best i morgen på dagslys, etter børsting. Det er nødvendig for å fremme språket, men det er ikke for press. Det er nødvendig å nøye undersøke språket i nærvær av plakk, flekker, sprekker eller sår. Det bør bli husket som et nederlag for språket er ikke bare sykdommer i munnen, men mens du tar narkotika, og som et resultat av en allergisk reaksjon.
 For å bli kvitt den forhatte fly, må du først finne årsaken. Noen ganger fargeendring avhenger plakk fra å spise visse matvarer. For eksempel, kan etter en kopp sterk svart te eller kaffe plakett språk erverve en mørkere nyanse. I dette tilfellet, ingenting å gjøre, fordi raid vil forsvinne etter en stund. Hvis språket er tett plakk, hvis utseende er ikke forbundet med inntak av mat, bør du oppsøke lege for tidlig diagnose og tidlig behandling av sykdom.  
Яндекс.Метрика