Hvordan å få en nese med en kald?
 Som er kald, kjenner selv et barn. Og finne noen som minst én gang i mitt liv opplevde nesetetthet er nesten umulig. Rhinitt - og det er denne kalde vitenskapelige navnet - er den vanligste sykdommen i de øvre luftveiene. Og dersom han slår begge halvdeler av nesen, deretter påfølgende svikt vil lukte. Noen ganger lukten ikke gjenopprettes øyeblikkelig, selv etter et kurs i behandling. Så hvis du legger merke til at når det er kaldt følsomhet for lukt redusert eller helt forsvunnet, bedre ta vare på sin restaurering sammen med behandling av rhinitt. Først av alt, sørg for å registrere deg for en avtale med en otolaryngologist. Grunner som dukket kulde kan være svært forskjellige, alt fra allergi og slutter med ARI og ARI. Spesialisten undersøker deg, finne ut hva slags rhinitt og foreskrive den nødvendige behandling. Du må kanskje en antibiotikakur drikke bort eller gå fysioterapi.
 I tillegg til den behandling foreskrevet av legen din, kan du dra nytte av folks oppskrifter, som viste effektiviteten av tid.
 1.  Innånding. Denne fremgangsmåten er en av de mest populære. Mange husker fra barndommen for å behandle rhinitt kan være som følger: Kok potet rengjøring og innånding av damp over en kjele, dekket hodet med et håndkle. Som et alternativ til poteter kan bare legge til et par dråper eterisk olje. Perfekt for at rosmarin olje, gran og eukalyptus. Du kan også dryppe på et lommetørkle eller serviett noen dråper olje av basilikum, sette nesen og puste i 5-8 minutter.
   For innånding også perfekt samling av tørkede spisskummenfrø, mynteblader, lime blomster og kamille. Alle disse komponentene blir solgt i hver apotek. To spiseskjeer med å samle helle to kopper vann og kok på svak varme i 10-15 minutter.
   Du kan også bruke denne oppskriften: to eller tre dråper lavendel eller mynte olje og en teskje av sitronsaft helle i en emaljert gryte med en kopp vann. Sett på en langsom brann og kok opp. Pust inn slå hvert nesebor fem minutter, holder den andre på denne tiden.
   Uansett hvordan du velger innånding, husk at en prosedyre er ikke tilstrekkelig til å gjenopprette luktesansen og bli kvitt en forkjølelse. Å føle effekten, gjør innånding hver dag eller annenhver dag og tilbringe totalt 8-10 behandlinger.
   For å oppnå raskere og mer bærekraftige resultater kombinere innånding av dampende føtter. I vannet for fotbad legg en spiseskje sennep pulver og havsalt, og etter behandling med jod fem børste og sette på tykke sokker. Viktig: Denne prosedyren skal ikke gjøre hvis du har en sykdom i hjerte-karsystemet og nyrer, samt åreknuter eller hypertensjon.
   Saltlake. Skylle nesen med en løsning av havsalt bidrar til å fjerne neseborene med akkumulert slim. Oppløse en spiseskje per liter kokt vann og skylle nesen via sprøyte. Gjøre denne prosedyren flere ganger i løpet av dagen. Salt velge uten kunstige tilsetningsstoffer og smakstilsetninger, ikke for å irritere en allerede betent slimhinne.
   Skrelle løk og hvitløk. Skrell hvitløk og løk og skall. Inhalerer røyk i ca fem minutter. Gjenta flere ganger om dagen.
   Turundas nese. En halv teskje honning blandet med en teskje av mynte olje. Tilsett 20 dråper anstrøk av propolis (for alkohol). All mix. Bomull turundas suge i den resulterende sammensetning og i sin tur presser neseborene. Hold turundas en halvtime før hvert nesebor. Tilbring prosedyre før du går til sengs for en uke.
   Oppvarming blå lampe. Ta den blå eller vanlig bordlampe uten lampeskjerm og plassere den i 15-25 inches fra nesen. Ta på solbriller og sitte under lampen, slik at lyset falt på nesen. Varm nese i 10-15 minutter. Tilbring prosedyre hver dag i en uke.
   Trening av musklene i nesen. Hver dag, spent og slappe av musklene i nesen. I spenning holde dem minst et minutt. Gjør denne øvelsen i 10-15 minutter.
   Bruke alle de måtene du kan som en behandling for alvorlig rhinitt og restaurering av lukt, og ved første mistanke om å starte kald.  
Behandlinger wen

Tradisjonell kirurgi
 Som du kanskje har innsett alternativer, men å fjerne Lipo, andre ikke. I tradisjonell eksisjon wen hud innsnitt er større enn størrelsen på lipoma, fordi du må fjerne den innen friskt vev. På mulige kosmetiske feil slik metode vi har sagt, og derfor bare understreke igjen - tenk nøye før du bestemmer deg for å fjerne wen av kosmetiske grunner. Effekten kan være helt motsatt. Selv om svært wen du bli kvitt en gang for alle.
 Polukosmetycheskaya kirurgi
 Det er en skånsom fjerning alternativet wen når du gjør det på en svært lite snitt, og da er det vyluschuyut. Men dette er bare mulig hvis noden skjema lipoma, med diffuse dette ikke vil fungere. Ikke alle kirurger å akseptere en slik "kovыryalochky", men hvis du søker - du kan finne. Selvfølgelig er den kosmetiske effekten av carving bedre, men det er ett negativt punkt - aldri en garanti for at kapselen er fjernet helt. Hvis de gjenværende rester av kapsler eller partikler av lipoma, er sannsynligheten for etterfølgende tilbakevendende vekst på samme sted ganske stor. Så igjen må lete etter en kirurg klar til "kovыryalochky." Er dette spillet verdt lyset?
 Kosmetisk kirurgi
 Likevel er det virkelig kosmetisk effektiv måte å fjerne wen. Navnet på denne metoden er godt kjent for alle - Fettsuging. Det er på de samme prinsippene som holdes og fjerne lipomas - sin første kompakte innhold rozmelyuyetsya spesialverktøyet som mikseren, så resultatet av denne prosessen suges spesiell suge. Gitt det faktum at verktøyene lenge nok, kan du gjøre kutt i det hele tatt bortsett fra lipomas. For eksempel, hvis lipoma på pannen, kan snittet bli gjort i hodebunnen der arret vil fortsette å bli sett, og gjennom ham til å tilbringe alle manipulasjoner. Men det er ikke bare én, og bare to negative poeng. Først, som i foregående metode - ingen visuell kontroll av fullstendigheten av fjerning av lipomer, og derfor er sannsynligheten for tilbakefall alltid. Den andre gangen (kanskje ikke alle negative, men likevel), som virkelig kosmetiske inngrepet slik manipulasjon ville koste en viss mengde RUB, og noen ganger ganske stor antall - ifølge de fleste lipomas eller lipomas og skjønnhetssenter og hans selvfølelse ansatte. Imidlertid krever skjønnheten ofre, herunder økonomisk, er det ikke?  
Hvordan fjerne wen under øyneneProblemet wen under øynene er veldig vanlig. Disse små kviser, ingen farge, vises på nedre øyelokk og levere mye ulempe. Men det er ikke en kvise, og en rekke subkutane benigne tumorer.
Wen smertefri og ufarlig. Men de kan være et problem, som sine egne for å bli kvitt dem er svært vanskelig. De kan ikke presse, de blir ikke påvirket av akne medikamenter, kremer og forkledning dem mislykkes.
Årsaker wen under øynene
Legene fortsatt ikke satt den eksakte årsaken til wen. Meninger ble delt: noen mener å skylde på stoffskiftet, andre snakker om dårlig arvelighet, andre hevder at årsaken er hormonelle endringer. I tillegg er det en forutsetning at aktive vekst lipomer fremme thyroid sykdom og leveren.
Av denne sykdommen har en tendens til alle mennesker, men hos menn er det diagnostisert oftere. Vanligvis lokalisert wen på beina, rygg, skuldre, men kan påvirke andre steder. De forekommer ofte i ansiktet, noe som hovedsakelig konsentrert i den øvre delen, særlig lipomer, dannet under øynene.
Hvordan fjerne wen
Bare dukket opp på kroppen wen ser ut som en liten sel, som raskt blir til en kvise. Hans ufarlige utseende og liten størrelse fører til at kvinner ikke oppfatter wen, dukket under øynene som et alvorlig problem, og tror at de kan lett bli kvitt dem. Noen prøver å presse andre pierce nålen, andre smurt med hvitløk juice. Konsekvensene av en slik uavhengig handling kan være grav: vekst og videre spredning lipomas, betennelser, hudforbrenninger og følgelig neprohodyaschye arr. Så ikke risikere helsen.
Hvordan å kurere wen under øynene
Først av alt, må du finne en pålitelig og erfaren spesialist klinikken. Vellykket behandling av lipomas kan være gjenstand for to forhold: profesjonell lege og den nyeste medisinsk utstyr. Før du tar wen, utfører legen forskning for å forstå hvordan best å bruke. Behandlingen utføres ved flere metoder:
Laser - den mest skånsomme måte som sikrer at ingen arr. Under operasjonen som varer i bare tyve minutter wen fjernet og såret zakleyuyetsya båndet. Fremveksten av nye strukturer er helt eliminert.
Medisinering - wen Drug Administration, som spesiell medisinsk nålestikk gjør. Med denne behandlingen, det gradvis mister sin størrelse til slutt forsvinner helt. Men resultatet kan forventes å måneder.
Kirurgi - brukes til å fjerne større wen minst tre centimeter. Utdanning er helt fjernet ved hjelp av lokalbedøvelse, nylig i operasjoner som bruker et endoskop, som reduserer sannsynligheten for arrdannelse.
Populære måter å bekjempe wen under øynene
En av de mest effektive oppskrifter for å fjerne lipomer under øynene - solsikkeolje. Den trenger litt salt og varme. Bomullspinner dyppet i kokende løsning og behandlet wen. Gjør det skal være fire ganger bedre i speilet, ikke brenner deg. Prosedyren utføres en gang per dag frem til det behandlede området virker tørt skorpe. I fremtiden vil det forsvinne av seg selv.
Veldig effektivt grøtomslag laget av bladene Golden bart. Friske blader trenger å strekke, for å feste wen, dekk med folie og bandasje. Brevet bør regelmessig endre behandling - ti dager.
Såpe gni, bland med stekt hakket løk. Ready-mix å søke og konsolidere wen gasbind.
Komprimere med mor og stemor også bidra til å fjerne lipomer. Utsiden av bokstaven pålagt problemområdet, er det viktig for at det skal være kald. Prosedyrer utført innen ett til to uker eller forsvinning wen.
Eliminere ubehagelige formasjoner på huden fremmer spise kanel - hver dag bør spise en skje med pulver.
Hva en måte å bli kvitt under øynene wen - til deg. Men husk at dette ikke er en ufarlig fenomen og separat handling kan føre til alvorlige konsekvenser.  
Яндекс.Метрика