Hvordan bli kvitt svarte prikkerLær jenter modeller synes ideell, hennes eller kviser eller ujevnheter. Men bildet ikke reflekterer virkeligheten. Kviser og sorte flekker i ansiktet - en alvorlig og utbredt problem, som så ivrig etter å kvitte seg med jenta.
Sorte flekker i ansiktet kan vises i alle person, og det påvirker ikke kjønn, alder, hudtype. Svarte prikker kalles komedoner. De oppstår fra det faktum at talgkjertlene tilstoppet. For å forstå hvordan å kvitte seg med svarte flekker, bør du vite årsakene til deres dannelse.
Hvorfor svarte flekker
Den viktigste grunnen for utseendet på komedoner - er skitt og støv som faller på huden. Støvpartikler er i talgkjertlene og lukket pore kan ikke dele dette komme ut. Så på ansiktet er hvite humper i midten som er en svart prikk. De mest problematiske steder hvor komedoner anses panne, nese og hake. Dette er ansiktet må rengjøres først. Tross alt, om ikke å behandle, fra svarte flekker ikke bli kvitt.
Underernæring - dette er en annen grunn til at det er vanskelig å kvitte seg med svarte flekker på ansiktet. Krydret, fet mat, søtsaker og alkohol bare bidra til tilstoppede porer. En konsekvens av denne maten - svarte punkter der det er vanskelig å bli kvitt. Derfor bør disse matvarene og drikke utelukkes fra kostholdet.
Hvis du ønsker å kvitte seg med svarte flekker - endre kostholdet. Sørg for å lage mat og spise fiskeretter. Så du får fett og oljer, som er så nødvendig hud. Kvitte seg med svarte flekker vil hjelpe korn, frukt, grønnsaker, nøtter, fettfattig yoghurt og andre meieriprodukter.
Som vil bidra til å forhindre forekomsten av svarte flekker i ansiktet
Du trenger ikke å finne en måte å kvitte seg med komedoner, hvis du følger forebygging. Først, grundig rengjort ansiktet og alltid skylle sminke før du går til sengs. Selv om du er sliten etter en hard dag, bør du fjerne makeup melk eller andre spesielle midler. Det bør kvitte seg med restene av makeup verktøy er egnet for rengjøring din hudtype. Etter vask bør tørkes ansiktet lotion som strammer porene og deretter søke på ansiktet nærende krem.
Å lete etter måter å kvitte seg med svarte flekker i ansiktet, ren hud morgen. Om natten, puster huden celler er det ulike prosesser som dannet sebum og hud forurenset. En gang i uken make peeling eller maske av kosmetisk leire. Dette vil bidra til å rense og friske huden og bli kvitt sorte flekker i ansiktet.
Hvilke verktøy vil hjelpe å bli kvitt svarte prikker
Fjern komedoner kan oppnås ved damp og etterfølgende ekstrudering. Trenger du å koke vann (du kan legge urter), og vipp ansiktet over vannet og dekke hodet med et håndkle. Ikke len deg for lavt for ikke å brenne huden. Nok så sitte 10 minutter. Deretter må du forsiktig presse komedoner. Denne prosedyren skal utføres med maksimal sterilitet. Ellers kan du risikere å smitte i swing æra. Denne metoden for å kvitte seg med svarte flekker i ansiktet - ikke den beste, foruten også smertefullt. Etter å klemme de svarte flekkene til tørk huden tonic og deretter lage en maske av leire. Etter skylling, tørk av ansiktsmaske isbit.  
Hvordan bli kvitt hudormer i ansiktet ditt, effektive verktøy og råd fra fagfolk

 En av de mest ubehagelige kosmetiske problemer kan kalles sorte flekker i ansiktet. De er ikke bare tenåringer, men også voksne kvinner og menn. Selvfølgelig, ser de ikke så ubehagelig som akne, men er i stand til å ødelegge opplevelsen. Så hvordan bli kvitt hudormer i ansiktet ditt?
 Årsakene til hudormer
 I medisin, blir de sorte prikkene kalles åpne komedoner. De er dannet fordi talgkjertlene blir tilstoppet av støv, døde hudceller eller produsere overdreven bruk av sebum. I slike tilfeller danner et gunstig miljø for oppdrett av arter av bakterier. Fet substans som produserer hud inneholder melanin og noen pigmenter i samspillet med luft oxidizes og mørkner, det er svarte flekker.
 En årsak til dette fenomenet - en fryd for fettete kremer. Generelt, hvis den sorte prikken på ansiktet forårsaket av anvendelse av slike kosmetikk, forutsatt at det utskifting av kjøretøyer mer egnede svarte flekker ikke lenger oppstår.
 Den andre årsaken til hudormer - det galt hud rensing. Tross alt, må det renses ikke bare i kveld, oppvask, men i morgen, fjerne overflødig talg, som utdypet natten.
 Noen eksperter mener at dannelse av hudormer i ansiktet ditt forårsaker usunn diett - for mange fet mat, søtsaker, alkohol eller kaffe. Faktisk har ingen studier bekreftet dette. Men hvis du skriver i kosten mer meieriprodukter, frukt og grønnsaker, med unntak for fet eller krydret mat, vil huden ha nytte av det.
 Behandling hudormer
 Vanligvis gjør sorte prikker ikke endres i størrelse, ikke forårsake smerte og håndtere dem selv. Men hvis problematisk hud, hudormer det mye, er det lukkede komedoner (hvite prikker), bedre å oppsøke en kosmetolog. Noen ganger årsakene til dette ligger i den hormonelle bakgrunnen. Derfor kan legen behandle en undersøkelse. Det kan være så hormoner og antibiotika.
 Kjøpe legemidler uten resept er umulig. I tillegg er det flere myke legemidler. De kan kjøpes på apotek uten resept. Dette er forskjellige preparater av salisylsyre eller benzoyl peroxide.
Hvordan bli kvitt hudormer i ansiktet ditt, effektive verktøy og råd fra fagfolk

 Self-behandling av komedoner
 Hvordan bli kvitt hudormer i ansiktet hjemme? Veier til noen, men fremfor alt, er det nødvendig å ta hensyn til riktig rense huden. Ansiktet bør vaskes to ganger om dagen med varm, ikke varmt vann, for å unngå overdreven utvidelse nå.
 Bruk noen bedre mild såpe eller spesiell gel cleanser. Du kan kjøpe en fuktighetskrem, men ikke inneholder alkohol, som om Overtørkings hud, talgkjertlene begynner å jobbe aktivt.
 En eller to ganger (ikke mer) en uke må bruke skrubb. Du kan kjøpe ferdige eller lage en selv fra bakken kaffe eller havregryn.
 Du kan klemme sorte prikker?
 Mange mener at kampen med svarte prikker kan oppnås ved ekstrudering. Men det er bedre å la være. Eller, i det minste, ønsker å kjøpe den samme instrument, som en kosmetolog - Uno skje. Dette vil redusere risikoen for infeksjoner og bakterier i porene i huden. Gjør denne prosedyren kan bare dampet huden. Etter dette, lage en maske av kosmetisk leire.
 Men disse masker er nyttige i alle tilfeller, de utfyller handlingsskrubber. Etter at du vaske bort masken, sørg for å bruke fuktighetskrem. Du kan også bruke en spesiell kosmetisk patch (sine ofte kalt "striper"). Igjen, bare dampet huden. Etter prosedyren til å tørke ansiktet med isbiter.

Maske av hudormerProblem hud hjemsøker ofte folk gjennom hele livet. Kviser, hudormer, komedoner kan oppstå i alle aldre og alltid føre til mye sorg. Mestring av dem er alltid mulig. Og en av de mest effektive og rimelige midler for å bli kvitt disse ulempene er masken av svarte prikker.
Årsaken til "svarte flekker" og metoder for å bli kvitt dem
Fet hud er porøs og trenger spesiell omsorg i første omgang - grundig og regelmessig rengjøring. Men selv med riktig pleie forstørrede porer lett bli et fristed for alle slags forurensning. Støv inn i fettkanalen og tette det, noe som resulterer i dannelse av svarte flekker, ofte kronet huden fylt med fett haugen.
Maske av hudormerEn av de første verktøy for å bli kvitt komedoner er dyp rensing, som består av damp, mekanisk fjerning av forurensninger og desinfeksjon av huden, etterfulgt av lukking nå. De svarte punkter kan fjernes ved avskalling, slik som kratt. Men denne prosedyren fjerner bare konsekvensene av å ikke ta årsaken til svarte prikker. Den beste måten å bli kvitt den samme mangel på masker er mot de sorte prikkene, og renser og gir næring til huden, fjerne kviser og komedoner og hindre deres dannelse.
Oppskrifter masker av "svarte flekker"
Face of Blackheads kan deles inn i tre typer: oppløse sebum og normalisere sin utgivelse, trekke forurensning masker som film, og maske skrubb, skreller. Tenk det viktigste først.
Masker for fet hud
Ris
¼ kopp ris vasket og hell kokt vann under panseret over natten. Da væsken er drenert og bygg mos godt med en gaffel. Den resulterende oppslemming tette sjikt satt på ansiktet etter 15 minutter og fjerne med varmt vann. Denne masken kan brukes som en skrubb.
Gresslettene
En blanding av knust linfrø og tørket kamille blomster i et forhold på 2: 1. Den resulterende "pulver" fortynnet med kokende vann til tykk fett rømme og infused med lokket opp til en time. Slurryen ble rikelig brukt til problemområder og gjennom tredje time vask. Denne masken er vel tørker huden, reduserer betennelse og sårtilheling.
Disse og lignende maske renser porene, stramme dem og hindre dannelse av komedoner for fet hud.
Ansikt-film
Protein-sukker
En protein oppløse en spiseskje av sukker. Halvparten av blandingen påføres i ansiktet, etter tørking og årsaken til palmer og fingertuppene intense pats på problemområder, mens de andre lagmasker ikke tørker ut. Under prosedyren, likevel trekker klebrig masse innhold ut. Maske vaske av med varmt vann.
Geléaktige
1 ss. l. Hell en spiseskje gelatin. l. melk og 10 s. varmes opp i mikrobølgeovn. Den resulterende klebrig masse litt avkjølt og pensel for å problemområder. Etter 10 min filmen fjernes sammen med innholdet følger det nå.
Etter noen av disse maskene er anbefalt å sette fuktighetskrem.
Face-kremer
Salt
Bland en teskje natron og fine salt med litt såpe skum. Masserer med en bomulls stasjon i 10 minutter for å sette mye strødd med komedoner hud, vask deretter godt.
Hercules-brus
Knust 1 ss. l. havregryn blandet med ½ t. l. brus, legge til et par dråper av borsyre alkohol og 1 ss. l. yoghurt. En blanding av massasje bevegelser brukes på problemområder for lang permisjon på ansiktet og vask deretter av med varmt vann.
Disse maskene kan brukes på ren, tørr, betent eller skadet hud.
Resultatet av å anvende masker av komedoner
Før du påfører masken mot den svarte prikker huden ren, vaske ansiktet med varmt vann og dampet i løpet urtete. Hva maske av svarte prikker helst komplett tørke huden med isbiter, godt porene. Dessuten er viktig regularitet og varighet av bruk av masker som problem hud alltid utfordrende og stadig krever spesiell omsorg. Den eneste måten å hjelpe uten en profesjonell kosmetolog oppnå effekten av frisk, sunn, hel, perfekt hud.
Maske film mot hudormer (video)
Яндекс.Метрика