Gås hud: Årsaker og behandling
 Merk sel hårsekker i menneskelig hud kalt gås hud, som ikke er en sykdom, men det er - et problem som jeg ønsker å bli kvitt. Follikulær hyperkeratose i mennesker ganske ofte som "maur" sammen med endring av tettheten av huden forekommer ofte på grunn av en mangel i kroppen av B-vitaminer A og C.
 Grunner gås hud
 I øyeblikk av skarp innsnevring av blodårene i uttrykket av affektive tilstander hos mennesker vises på huden i hendene, ansiktet og føttene litt utslett, ledsaget av rødhet, men når en person er rolig, huden er den samme. Hvis kroppen sel og gåsehud er stadig støt grov, betyr det begynnelsen av follikulær hyperkeratose. Dette dermatologisk defekten er vanligvis forbundet med beriberi sesong, men oftere er det på grunn av konstant mangel på vitaminer i kroppen. Å redusere segl hårsekken, er det nødvendig først og fremst for å balansere kostholdet beriket sine mineraler.
 I 50% av tilfellene gåsehud - resultatet av arvelighet, som ikke kan fjernes helt, men redusere dermatologiske manifestasjon av makt til å avvise enhver person.
 Behandling gås hud skrubb og wraps
 Aktuell hud kan endre bare under tilsyn av en erfaren hudlege eller kosmetolog, men, for eksempel redusere porer og hårsekker kan være deg selv, ved hjelp av enfoldig peeling prosedyre som eksfolierer gode gamle lag av epidermis, regenerere nye celler, noe som gjør huden fløyelsmyk.
 For utbedring av gås hud peeling salt som brukes, kan ikke bare ren, men også til å behandle porene. I kosmetikk rengjøring med havsalt er anbefalt for områder av kroppen med den minste følsomhet. Spesielt gås støt på bena signifikant redusert ved en konstant rengjøring salter.
 Hver kosmetiske inngrepet skal utføres i sammenheng med andre tiltak, for eksempel med orale B-vitaminer C, B og A. Videre må du overvåke statusen for hver dag, se hvordan huden, jo bedre, eller peeling ikke gir den ønskede effekt. Negative effekter av rengjøringsprosedyrer vanligvis ikke skje, hvis vi utelukker idiosynkrasier av bestanddeler peeling.
 Gås hud på hendene og å behandle. Ved enhver anledning kan du bruke sitrus juice, som er anbefalt å smøre hendene på problemområder. Denne prosedyren kan være daglig, det hjelper talgkjertlene blir mer effektiv, tid av sitron eller appelsin juice er mye mindre og gåsehud er ikke så bekymret mann.
 Assist og wraps. Skin Care elsker, så noen kosmetiske inngrepet ville være for henne nyttig, spesielt når det er ferdig. Det er lagt merke til at eventuelle mangler i huden (cellulitt, akne, gåsehud) kan håndtere tanginnpakning. Umiddelbart tørr ingrediens tilgjengelig over disk, kok den til å lage problemområde, så pakk i plastfolie flere timer.
 Som gåsehud ikke klart sykdom, er behandling av kjemikalier ikke snakker. Du må gi kroppen tilstrekkelig ernæring, berikende ditt daglige kosthold ikke bare karbohydrater, men også protein, i alle fall kan ikke gi opp kjøtt og sjømat. I løpet av dagen bør du spise en appelsin og et eple og spise salater, olivenolje eller lin som øker elastisiteten i huden.
 Omsorg for problemområder
 Hvis pasienten ikke har noen avvik i helse, med gåsehud det viser massasje, som er en profylaktiske og terapeutiske prosedyrer. Hvis det ikke er noen kontraindikasjoner, slik som vener i bena, kan du bruke alternative former for massasje: vakuum (ofte kalt sine banker) eller honning (cellulitt). Massasje regulerer talgkjertlene, fremmer rask fjerning av giftstoffer gjennom porene i huden, reduserer follicles av hårsekkene. Det viser også de som har gåsehud på baken.
 Som prosedyrene anbefalte daglige Douches, har en gunstig effekt på huden, ved hjelp av grove svamper for huden på hender og føtter sammen med kratt.
 Å redusere effekten av talgkjertlene til det nødvendige minimum for å damp områder av kroppen der gåsehud. Gjenopprette blodsirkulasjonen hjelper også bad og sauna hvor de fleste tilbringer skreller fordi porene i huden blir mer smidig, åpen, slagg heller støtes ut, og huden er ren og uten synlige defekter.
 Hver prosedyre av mekanisk virkning på huden, slik som kratt eller avskalling, må fuktighet være fullført. Velg din type hud krem ​​og anvende passende det daglig etter en massasje, innpakninger, etter et bad eller dusj.
 Takle problemet med gås hud mulig, hvis du har alle kosmetiske tiltak sammen hvis velvære er daglig og grundig.  
Blåleire av cellulitterEn av de vanligste problemene kvinner - cellulitter. Glatt appelsinskall kan være, og det er spesielle prosedyrer. Men dette gjøres enkelt selv ved hjelp av blåleire, som lenge har vært ansett som et utmerket verktøy for å skape jevn, fløyelsmyk hud uten cellulitter.

Effektiviteten av blåleire i kampen mot cellulitter

Nesten alle typer leire (svart, grå, blå, hvit) er brukt for å lage verktøy som hjelper kvinner ta vare på kroppen. Men det er blåleire mest effektivt bekjemper cellulitter. Dette skyldes det faktum at cellulitter er subkutane fettansamlinger som vises som et resultat av stillestående lymfe og metabolske forstyrrelser. Blåleire gir en grundig rengjøring hver pore av huden som den er påført, slik at næringsstoffene inneholdt i den, trenger inn i epidermis og gjenopprette på cellenivå metabolisme.
Også blåleire er effektivt i bekjempelse av cellulitter fordi det:
fjerner all overflødig væske (det fremmer rask resorpsjon åser);
normaliserer stoffskiftet;
lindrer hevelse;
fjerner skadelige stoffer fra problemområder;
fukter huden;
bremser hudens aldring;
reduserer betennelse;
gjenoppretter struktur og farge;
normaliserer blodsirkulasjonen;
tretthet og stress.

I tillegg inneholder blåleire mineraler: magnesium, jern, silisium og kalsium. Disse materialene ikke bare å bli kvitt cellulitter, men også næring og tone huden. Blåleire har antioksidantegenskaper, det vil si etter at søknaden er bremse aldringsprosessen.

Blåleire ikke forårsaker en allergisk reaksjon. Men dette verktøyet er ikke anbefalt i kampen mot cellulitter hvis:

Sykdommer i huden;
forstyrrelser i det kardiovaskulære systemet;
luftveissykdommer;
ondartede svulster.

Det bør behandles med forsiktighet for bruk av kosmetikk, basert på blåleire er under svangerskapet. Men hennes cellulite kur for åreknuter er strengt forbudt!
Anti-cellulitt kroppsinnpakning med blåleire
En av de enkleste måtene å bruke blå leire til å fjerne cellulitter fra problemområder - en wrap. Dette er en effektiv fremgangsmåte for å utføre svært lett. Før innpakning leire kroppen bør grundig ren vaskeklut og såpe eller et kratt. Det er nødvendig å utføre en massasje med fingertuppene for å øke blodsirkulasjonen der det er cellulitter. Skyll og skrubb huden tørr med et håndkle.
Blåleire selges i fast tilstand, slik at for å sette det på kroppen, bør den fortynnes med vann. For å fylle denne leire vanntemperaturen er 50-60 grader, og mos den til homogenitet. Deretter våte hender, gjelder for området der den mest uttalt cellulitter, leire jevnt og pakk alt film. Det er best å bruke den fremgangsmåten, varme klær eller et teppe for å skjule for å skape en drivhuseffekt (leire tørker ikke). Skyll blå leire bør ta 30 minutter og umiddelbart etterpå bør gjelde for huden nærende krem.
For å forsterke effekten av leire kroppen brytes for å behandle cellulitt essensielle oljer. Under fremstillingen av oppløsningen bør tilsettes til leire noen dråper av aromatiske essensielle oljer. Egnet for denne grapefrukt, sitron, appelsin og rosmarin olje.
Du kan også pakke for behandling av cellulitt ved hjelp av en slik blanding av blåleire:
oppløse leiren med varmt vann og legge til vekten av 20 gram kanel og 3 dråper av noe furu eller sitrus eterisk olje. Alle ingrediensene er grundig røring av blandingen og behandling av problemområdene av kroppen. Varighet Wrap - 40 minutter. Skyll med er påkrevd varmt vann;
Bland 50 gram hvit og blå leire, tilsett 15 gram kaffe (naturlig) og 2 dråper rosmarin olje, påfør blandingen på huden. Etter 30 minutter, skyll.
50g leire oppløses i litt vann og tilsett 25 ml fløte 25 g honning. Påfør blandingen til kroppen 50 minutter, og skyll med varmt vann.
fortynne leire mineralvann, deretter legge til 15 gram kaffe (naturlig) og 3 gram rød chilipepper, alt bland godt. Påfør blandingen til ditt område der cellulitt er synlig på minuttet 20. Dette eksplosiv blanding, så hvis huden din brenner sterkt, kan vaskes av før innpakning.

Massasje med blåleire

Effektive i kampen mot cellulitter massasje med lys blå leire. Denne prosedyren er en positiv effekt på kroppen som en helhet (helbreder, renser og toner, eksfolierer døde hudceller og stimulerer blodsirkulasjonen i tillegg).
For å gjøre massasje for cellulitt behandling, er det nødvendig å slipe leire, og deretter fortynnet med varmt vann. Blandingen påføres på områder av kroppen påvirkes av cellulitt, hud og mos poschypыvayuschymy sirkulær bevegelse og hjerneslag. Prosedyren gjøres best minst en halv time, og deretter vikle huden, som er leire, plastfolie. Når vasket bort restene av leire, bør brukes nærende kosmetisk på problemområder.
Massasje med leire cellulitter bør gjøres daglig i 30-60 dager. I løsningen, i tillegg til blå leire, kan du legge havsalt, fløte, honning, aromatiske oljer eller eggeplommer.
Bad med blåleire av cellulitter

Et utmerket middel for cellulitter er og bad med blå leire. Deres gunstig effekt strekker seg til områder som imponerte appelsinskall, og hele kroppen. Å gjøre en slik terapeutisk bad bør være i vanntemperaturen er ca 60 grader, hell 5 kg av leire og alle rør godt. Hvis man kjører denne prosedyren første gang, bør dens varighet er 20 minutter, men gradvis bør øke tiden til 40 minutter (i løpet av denne tiden vil det trenge inn i huden på leire). Løpet av behandlingen av cellulitter - 12 dager, så må du ta en pause på dag 4, og om nødvendig gjenta det.
Leire i vannet kan avgjøre, så når du tar et bad, litt obmazыvaytes det. Hvis forekomsten av cellulitter eksplisitt, kan badet legge til ulike urter, knopper og røtter, for eksempel kamille blomster, bjørk knopper og sitronblomst.
Effektiviteten av behandling av cellulitter er mye sterkere når du roterer bad med wraps og massasje. Det viktigste å gjøre på en dag bare prosedyren med leire.  
Яндекс.Метрика