Bli kvitt et blåmerke under hans øyne?
 Hvor forferdelig ville ikke se pidbyte øye, men vanligvis ikke skjule ham alvorlige skader eller andre helseproblemer. Teknisk sett er dette et blåmerke under hans øye blødning rundt den. Blod under huden manifesterer seg bahryanystыm farge.
 Det er mange sykdommer og tilstander som kan føre til mørke ringer under øynene, men virkelig skinner bare skade forårsaket hlazu.Postradavshyy bør oppsøke lege eller takle alene med problemet.
 Hvis du begynte å få problemer med syn, er det bedre å gå til en lege uten forsinkelse. Hvis du bestemmer deg for å håndtere selv, deretter legge is innpakket i en klut, vil det bidra til å redusere hevelse og lindre smerte. Det samme kan gjøres hvis det er en pakke med frosne erter eller popcorn.
 Vask sår og riper med såpe og varmt vann. Dette hindrer forurensning. Ikke trykk på øyet. Han har vært skadet, og den påfølgende presse vil bare forverre situasjonen. Fortsett forsiktig og nøye når du bruke kjøle og vaske øynene.
 Ikke mist motet!
 Mørkere vil vare en til to uker. I løpet av denne tiden, et blåmerke under hans øye posvitlishaye, men ikke helt passere. Bruk vernebriller. Skadde øyet ser dårlig, og de vil hjelpe deg til å forbedre synet.  
GåsehudSvært ofte vi hører uttrykket "gåsehud". De første assosiasjoner som oppstår i oss med dette - humper på hud og hår "på slutten". Jeg er sikker på at mange har observert en reaksjon i huden mot kulde. Prøver hardt å kjøle ned huden - håret ditt vil umiddelbart "på slutten", og huden dekket med "maur" og blir glatt og ganske grov. Det er ingenting galt med det, fordi når du zihriyetesya - "maur" forsvinner og huden igjen blir glatt og rolig. Men hvis de "maur", uavhengig av vær og din tilstand, vil ikke divayutsya, er dette et problem. Og hun kalte follikulær hyperkeratose, eller gåsehud, som de kaller denne sykdommen blant folket.
Hva er follikulær hyperkeratose
Follikulær hyperkeratose eller gåsehud - dette er ingenting som en type keratose som skal tykk av alle arvet og vises i barndommen. Faktisk er denne patologiske forandringer i huden av den sterke fortykning av topplaget. Som vi vet, vanligvis kåte skalaer av epidermis, som inneholder protein, kreatin, skrelle selv. Men dersom en prosess med peeling er brutt, og keratin i epidermis dannes for mye, er det en hudsykdom som keratose og spesielt follikulær hyperkeratose. I denne sykdommen, huden blir ru og ubehagelig å ta på grunn av små tette rødlige kviser som vises hovedsakelig på siden og tilbake overflater av hendene på siden og foran lår og rumpe.
Disse kviser er dannet på basis av hårsekken, og ser ut som små knuter shypovydni rundt som dannes røde felgen. Hvis sykdommen er neglisjert og ble generalisert skjema - du kan se denne lille utslett av tette hår sentrert på kroppen.
Årsaker til follikulær hyperkeratose
I utgangspunktet follikulær hyperkeratose årsaken til betennelse er sundet hårsekken tilstopping på grunn av sine kåte skalaer av epidermis. De fleste slike brudd i overhuden er arvelig. Ofte dette bidrar til vitaminmangel.
Dermed mangel på vitamin A, hårsekken vises nesten omringet shypovydnymy knuter og kåte plakk. Som et resultat, er huden fettfritt, grov, ujevn og tørr. Mesteparten av det er vist på baken, albuer, knær og ekstensorflatene på armer og ben.
Men mangel på vitamin C og K fører til tette hårsekkene kanaler eller blod pigmenter. Dette utslett som dekker hovedsakelig magen og lårene, blir hemoragisk i naturen.
En faktor som bidrar til follikulær hyperkeratose, spesielt i barndommen og ungdomsårene, og ofte er allergisk.
Behandling av follikulær hyperkeratose
Dessverre, follikulær hyperkeratose eller gåsehud - en kronisk sykdom som forekommer oftest i barndommen eller ungdomsårene og utvikler seg i løpet av årene, med en uttalt sesongvariasjoner, som i vinter manifesterer den seg med større kraft. Fullt kurert for det er nesten umulig, men noen ganger etter ungdomstiden er det i seg selv. Det hender også at follikulær hyperkeratose er en manifestasjon av noen sykdommer i indre organer og i sin behandling følgelig behandlet og hyperkeratose. Imidlertid kan diagnose og identifisere den virkelige årsaker til sykdommen bare være en lege. I dette tilfellet - hudlege. Ikke forstyrre og råd endokrinolog som vil finne ut, ikke er assosiert med en slik dysfunksjon i overhuden av forstyrrelser i det endokrine systemet.
Hvis follikulær hyperkeratose ikke forårsaket noen sykdommer i indre organer, er det bare et kosmetisk problem, og i utgangspunktet ikke krever spesiell behandling.
Ofte, men hindrer gåsehud sin eier føler seg full på grunn av de eksterne manifestasjoner og ikke veldig hyggelig taktil følelse ved berøring av grov hud. I dette tilfellet, for å unngå psykiske problemer og fysisk ubehag, er det nødvendig å bruke forskjellige ansiktsbehandlinger. Primært rettet mot rensing av huden fra keratiniserte skalaer, som peeling og rengjøringsskrubb. Men for å bli involvert i disse prosedyrene bør ikke, og skal holde dem nøye.
God hjelp renser huden og bade prosedyrer og badstue. Et viktig skritt for å forbedre gåsa er også sine mykgjørende. For dette formålet, godt egnet kosmetiske produkter med høyt fett эmolentov komponenter, som i tillegg til å dempe og redusere irritasjon vil også beskytte huden din i vinter, når sykdommen er vanligvis verre. Ikke glem om disse fantastiske salon prosedyrer som wraps. De er også i stand til å slå huden sunn og vakker. Og, selvfølgelig, nærer din diett med vitaminer. Først og fremst, inkludere i sine meny mat rik på vitamin A, K og C, som forbedrer manglende uttrykk for sykdom.
Og fortvil ikke. I dag kosmetikk tilbyr mange verktøy som kan gjøre huden din vakker og sunn.  
Hvordan bli kvitt antenner?
 Siden uminnelige tider, er det antatt at synlig vegetasjon over overleppen av en kvinne som indikerer hennes heftig temperament. Inntil nå, i noen deler av Romania bart brud - et sikkert tegn på utholdenhet og fruktbarhet. Men disse fakta - liten trøst for moderne jenter som en gang ser i speilet, plutselig forskrekket over å oppdage uønsket lo som omgir leppene. Og hvis du husker at kroppshår - sprang som fikk oss fra våre forfedre og gamle folk fra topp til tå var dekket med hard, tykt hår, søt bart på overleppen vil ikke lenger ser så tragisk. Selvfølgelig forutsatt at deres utseende ikke er forbundet med noen alvorlig sykdom. Hvorfor kvinner vokse en bart?
 Veksten av ansiktshår fremmer mannlige hormonet - testosteron skilles ut av kjertler kjønnsorganer. I dysfunksjon av endokrine kjertler det begynner å produsere høyere enn normalt, noe som fører til utseendet på en kvinnes mannlige egenskaper - barter, skjegg, spor kjernen av hår fra navlen til kjønnshår området, deres vekst på innsiden av lårene.
 Derfor, hvis mengden av hår i ansiktet ditt du virker unormalt, er det på tide å slå til en endokrinolog for å finne ut - ikke skjule alvorlig sykdom av deres overdreven vekst? De vanligste årsakene til ansikts utseende volosykiv inkluderer:
 genetisk predisposisjon;
 skiftende hormonelle nivåer;
 cystisk dannelse i eggstokkene;
 en rekke av gynekologiske sykdommer;
 bruk av narkotika.
 Som et resultat av hva sykdom var ikke overflødig hår i ansiktet ditt, sammen med den nødvendige behandlingen, konsultere legen din, kan du trygt begynne å forholde seg til dem.
 Og jo mer du må velge en måte å kvitte seg med konvensjonelle antenner som i puberteten, plutselig fant sin øvre leppe mest unge jenter.
 Som tidligere slitt med håret?
 Mange tusen år kvinner har prøvd limegrønn i ansiktet og kroppen av forskjellige subtile måter. Gresk kokte harpiks med tillegg av sitron og fikk en haug med mastik nådeløst obdyraly hår (noen ganger med biter av huden!). Harpiks og mineraler brukes også egyptisk. Rymlyanky sår på hvert hår grov tråd og tålmodig trakk dem en etter en (som er den samme tykkelse og lengde skal være hår?), På samme måte vakkert hår fjernet fra arabiske land (det er fortsatt praktiseres i Tunisia, Oman, Algerie).
 Men Europa klarert voks og spesialløsninger basert på ekstrakter av urter. Men bare med bruk av elektrisitet var mulig på kort tid permanent bli kvitt uønsket hår. I 1938, en Paris kabaret dansere i flere prøvde først elektrolyse. Permanent er løst problemet med å ødelegge håret. Og et halvt århundre senere - i slutten av 80-tallet, oppfunnet laser hårfjerning, bak henne, og foto-epilering.
 Hvilke måter kan kvitte seg med alle antenner?
 Ingen metode for å fjerne ansiktshår kan matche effektiviteten av elektrolyse behandlinger, laser hårfjerning og foto-epilering. Disse tre metodene tillate trygt og i en liten tid til å kvitte seg med antenner. La oss se i detalj hver av dem.
 1.  Elektrolyse - En fremgangsmåte ved hvilken hvert hår behandles lukovychka fin nål svak utladningsstrøm. Som fullstendig ødelegger hårsekkene og stopper hårvekst. Fremgangsmåten er ganske smertefull og lang (hver håret behandles i ca. 2 minutter).
   Fordeler:
   å bli kvitt alle antenner;
   intervaller mellom behandlingene nå flere måneder;
   brukes i alle typer hud og hår;
   billigere enn andre typer hårfjerning eksempel laser eller foto-epilering.
   Ulemper:
   avhenger av dyktighet av master;
   etter inngrepet er røde prikker, som i løpet av få dager forvandles til brun, deretter tørke opp og falle av dem;
   noen ganger komplikasjoner forårsaket av prosedyren bringer store problemer og se på forsiden av mye bezobraznee enn muligheten for å bli kvitt uønsket hår. Flekker, arr, sår, fare for inntrenging gjennom en nål eller hånd av master patogener.

   Laser Hårfjerning - Fokusert stråle behandling av huden, dekket med hår. I prosessen med melanin som inneholdt en mørk hår absorbere lysenergi og noen dager rostkovuyu sone ødelegger hårsekken og blodkar.
  Hvordan bli kvitt antenner?

   Fordeler:
   Prosedyren er smertefri og ufarlig;
   én økt håndteres mye av huden din;
   å bli kvitt alle antenner i en kort tid
   Ulemper:
   laser hårfjerning for de som har mørkere hud hår (lys rød, grå hår laser kan ikke råd til);
   første intervallene mellom behandlingene er bare 20 dager
   noen mennesker er ikke utelukket allergiske reaksjoner;
   synsproblemer hvis ikke iført vernebriller;

   Photoepilation - Hårfjerning vыsokoympulsnoho lysstråle. Lysbølger absorberes av melanin, konsentrert i stangen og hårsekken. Under deres innflytelse blodpropp blod i kapillærene som fôrer hårsekken, hårsekken dør, og med det håret.
  Hvordan bli kvitt antenner?

   Fordeler:
   fjerner alt håret av alle tykkelser, egnet for kvinner med alle typer hud;
   Prosedyren er smertefri;
   skader ikke huden;
   speed sesjon (5 til 30 minutter)
   Ulemper:
   dyrt utstyr i samsvar med den høye prisen på kurset;
   ute av stand til å takle grå hår og lyse;
   delikat og sensitiv hud kan få forvaring;
   mens etter inngrepet kan holdes hevelse, rødhet og kløe.

   Har besluttet å velge prosedyre og salong, prøve å finne ut alle detaljer om profesjonell som gjennomfører økten og utstyr. For eksempel kan lasere skiller seg fra hverandre på 20 år aldersforskjell - det er lett å forstå at en ny generasjon av enheter i sammenligning ikke forlate antediluvianske. En spesialist som utfører elektrolyse må ha lang erfaring (master før 1100 timer med undervisning i de fleste europeiske land generelt har ikke lov til å arbeide selvstendig). Det er viktig for alle - hvem, hvor, når og hvordan. Så ikke nøl med å stille flere spørsmål - helse er dyrere.

   Men hvis noen grunn alle typer maskinvare du hårfjerning ikke er mulig, trenger ikke å bli opprørt!
   Det er mange påvist måter å eliminere unødvendige hår, inkludert hjemme, tydde til av millioner av kvinner rundt om i verden. Så de? Derfor beseire dere i deres kamp for en jevn hårløs hud! Det er nok å studere problemet, kan du prøve å finne et praktisk alternativ. Jeg gjør et forsøk på å gjennomføre det.  
Яндекс.Метрика