Hvordan bli kvitt leppe tentakler hjemme?

 Mange menn er stolte av frodig vegetasjon i ansiktet, men i denne artikkelen vil vi fokusere på jenter og kvinner som eksisterer i deres hår vakkert ansikt legger ikke positive følelser. Noe av det smukke kjønn, er dette problemet svært avgjørende.
 Årsakene som bidrar til vekst av ansiktshår hos kvinner:
 - Arvelighet;
 - Et stort antall mannlige hormoner;
 - Bruk av hormonelle metoder;
 - Stress eller langvarig sykdom;
 - Svikt i skjoldbruskkjertelen og eggstokkene;
 - Pubertet eller graviditet;
 - Utbruddet av overgangsalder.
 Bli kvitt antenner over overleppen hjemme?
 Bestemme ikke radikale, men mer enkle måter du kan prøve å starte sakte vekst antenner i ansiktet, redusere den til et minimum. Dette alternativet er egnet, for eksempel en jente som har ansiktshår eller små de er nesten usynlige. I dag, butikker og apotek solgt et stort antall spesialverktøy som bremser hårvekst med regelmessig bruk som veksten stopper.
 Et annet alternativ misfarging på:
 Hår kan misfarge tre prosent hydrogenperoksid. I morgen, etter vask, tørk den (peroxide) problemområde. Det bør bare ta hensyn til at betyr mye desiccate huden, bleke det, sammen med en bart. Det bør bemerkes at det ønskede resultat kan oppnås bare eieren av tynne hår.
 Plukker pinsett - med litt fingerferdighet prosedyren er ganske rask, men smertefull. Den mest alvorlige ulempe med denne metoden er at ved konstant klimpring akselerert hårvekst, de blir mørkere, tykkere og hårdere - en manifestasjon av en reaksjon på skade hårsekkene.
 Voksing hårvoks. Denne fremgangsmåten gjør det attraktivt rimelig pris, samt å kunne foreta hårfjerning voks hjemme. Apotek og butikker solgte mange spesielle sett, og du trenger bare å velge riktig pris og kvalitet kit. Regelmessige gjenta prosedyrer vil bidra til å oppnå gode resultater. Kompleksiteten av ingen nytte, les instruksjonene nøye.
 Barbering har unektelig fordeler - er hvor raskt og enkelt på utførelsen, men er ikke uten ulemper, siden en høy sannsynlighet kutt, forresten, er svært merkbar (noen ganger kan de bli sett mer enn objektet av kampen) og hudirritasjon, så for "transaksjon" trenger viktige verktøy og egnede prosedyrer kosmetikk.
 Hvordan bli kvitt leppe tentakler folk rettsmidler?
 Datura av uønsket hår over leppen
 Anlegget er i bruk (bare okolo150hr), hell 1 liter vann, kok i 10-15 minutter, deretter avkjølt buljong, belastning og oppbevar i kjøleskap. Behandlet med en oppløsning av problemområdene ansikt 1 per dag. Når et nytt hår gjenopprette prosedyren. Løsningen anbefalt å lagre i kjøleskap.
 Mutter skjell kan også være nyttig i kampen mot dette problemet
 Kok 2 ss. vann, sover 2 ss vann finhakket valnøtter i skall og lage mat på en rolig brann i 15-20 minutter, smører buljong problemområder 3 ganger om dagen. Verktøyet kan brukes som en kompress.
 En annen måte å håndtere antenner bruker mutter shell. Behandlet hud av leppe juice av grønne valnøtter. Siden bruk av midler i ulike saker som spenner fra en uke til en måned. De som ønsker å prøve denne metoden på et behov for å vurdere - saften av unge valnøtt flekker på huden dårlig og svært dårlig vasket av.
 Vurdere noen måter å hjelpe deg å bli kvitt antenner moderne, progressive metoder.
 Elektrolyse. Hårsekker behandlet med en svak strøm. Prosedyren fullstendig ødelegger håret og eliminerer muligheten for å gjenopprette vekst. Metoden er tidkrevende, men resultatet er en fantastisk effekt og regnes som pålitelige måter å fjerne ansikts hår permanent.
 Laser hårfjerning er mindre pålitelig, men en raskere måte. Ved roten av håret laser bjelker innflytelse, bidra til effektiv ødeleggelse. Fremgangsmåten sammenlignet med elektrolyse er ikke så smertefulle, men dyrere.
 Fjerning av hår. Dette er en av de nyeste metodene for å kontrollere uønsket vegetasjon på ansiktet hans. Impulse lampe påvirker flyten av lys på hårsekken, som fører til ødeleggelse. I denne prosedyren er det kontraindikasjoner, som kreves før konsultasjon med lege.
 Det bør bemerkes at å besøke en spesialist i dette tilfellet er det nødvendig, som det kan identifisere årsaken til utseendet på ansiktshår og plukke individuelle behandlinger.  
Hvordan å kurere humper av injeksjoner
 Ofte etter en injeksjonsbehandling på grunn av feil eller utilstrekkelig dyp injeksjon av midler til baken er sel eller støt. Hvis dette ikke er en byll, som vanligvis er ledsaget av feber og lokale manifestasjoner, er det flere påvist måter å helbrede humper av injeksjoner.

 Hvordan å kurere kjegler Tradisjonelle metoder for injeksjoner?


 Oppskrifter av tradisjonell medisin er ganske enkel å bruke og krever ikke mye tid til å forberede seg. Men har egentlig uttalt effekt.

 Utmerket hjelper helbrede humper injeksjoner av normal, velkjent kål. Gjøre noen kutt på innsiden av arket og fest til området segl. Terapeutisk effekt vil øke hvis du legger litt honning.

 Du kan bare hogge kål blad, blandet med honning og påfør blandingen, dekket med plastfolie. På samme måte og sette burdock blader, rå poteter.

 Brev aloe, pre-frosset i kjøleskapet over natten og deretter forsiktig reflektert, som brukes til å behandle humper av injeksjoner.

Hvordan å kurere humper av injeksjoner
 Honning kan brukes med kaker av rugbrød. Brødsmule god stretch, gjør det til en kake, tilsett litt honning og gjelder til baken. På toppen av cellofan tett og kan festes tape, la over natten.

 Bare øyeblikkelig virkning av propolis skjær har på alkohol. Disse enkle prosedyrer hjelpe for en meget rask tid til å helbrede humper av injeksjoner.

 Moderne medisin for å behandle sel Hvis det ikke er tid eller ønske om å bruke oppskrifter på tradisjonell medisin for å kurere humper av bildene du kan komprimere ved hjelp dimexide med vodka og fortynnet med vann i forholdet 1: 4. For å unngå irritasjon, er det anbefalt å behandle huden med vaselin eller krem.

 5% løsning av jod har en lokalirriterende virkning og anvendes som jod mesh, som er trukket med en vattpinne nødvendigvis flere ganger om dagen i stedet for kjegler.

 Moderne medisin tilbud og ferdig salver, kremer og geleer å forsegle oppløse raskere og ikke gått i den inflammatoriske prosessen. Den best kjente og sannsynligvis effektive, er ansett som "Troxevasin" - gel. Med anti-ødem effekt og evne til å styrke kapillærveggene, er det en svært kort tid blir kvitt blåmerker og støt.

 Du kan også bruke heparynova salve, som også forbedrer prosessen med resorpsjon og har lokal bedøvelse handling. Disse midlene er tilgjengelige i alle apotek uten resept og til rimelige priser.

 Men husk, hvis du har noen symptomer på betennelse, ledsaget av feber, lokal rødhet, hevelse og smerte, bør du straks oppsøke en kirurg for dyktig og, viktigst, rettidig omhu. Og den beste måten å håndtere sel - det er deres forebygging.
 av T. Lushanyna
 Spesielt for området "World Women"  
Hvordan å behandle isjiasÅrsakene til isjias. Behandling av isjias selv hjemme uten medisiner.

Det er tre hovedtyper av isjias, avhengig av plasseringen av smerte.
Smerter i nakken - cervical isjias; i bryst - bryst isjias; i lumbosakralskiver - isjias.
Den vanligste er ryggsmerter. De oppstår når brå bevegelse, løfte vekter, forkjølelse, nysing, hoste, stress. Førstehjelp for akutt radiculitis oppsto slik. Første trinn er å ligge på ryggen på gulvet. Bena bøyd i knærne og hofteledd, sette på vei oppover (ottomanske, krakk, kjøkkenstol, boks, etc.), slik at beinet var parallell til denne veksten. Gradvis beveger standen, noe som gjør den minste smerte. Samtidig tar en sterk vanndrivende, smertestillende noe, noen verktøy som forbedrer blodsirkulasjonen. Du kan sette sennep på ryggen, bruke brenne rastyrky. Når smerter i nakke og bryst er veldig bra stramt bindende tett vev av pasientområder. Men viktigst av alt, hva som ikke skal gjøre - er å varme det berørte området, som for eksempel boblebad, samt en midlertidig forbedring må følges av langvarig svekkelse. En manifestasjon av livmorhals degenerative plate sykdom er numne hender om natten og på dagtid.
Tradisjonelle healere til å behandle isjias tilby alle typer oppskrifter komprimerer og gni
- Pakker med revet pepperrot gi en god effekt og populær blant folket.
- 25 g humle helle 100 gram alkohol eller et glass vodka, insisterer. Forberedt skjær for å gni det berørte området.
- Gni det berørte området 1-2 ganger om dagen salve av like deler av pulverisert humle og smult.
- For behandling av isjias healere anbefaler bruk av en salve laget av en del av et sterkt avkok av humle og 4 deler vaselin.
- En spiseskje honning blandet med en spiseskje eddik. Den forberedt blandingen ut på provyalennыy kål blad, knyttet til den verkebyll.
- Alkoholholdig anstrøk av tørkede blomster av hvit akasie klink våt og gni det berørte området.
- Lag et omslag til det berørte området med en blanding av revet reddik og revet hvitløk hodet. Påfør en kompress i 1 time. Med sterk svie pakke må fjernes.
- Gni det berørte området 2-3 ganger om dagen med salve bodyagi: 1 pund av pulver bodyagi 30 deler vegetabilsk olje.
- Det berørte området anbefales 1-2 ganger om dagen gjør pakninger på 1, 5-2 timer med dampende brennesle. Du kan gni det berørte området av nesle infusjon forberedt med en kopp vodka og to spiseskjeer med brennesle, infused i 7 dager.  
Яндекс.Метрика