Hvordan bli kvitt hår på brystet?
 Mange menn er stolte av sin vegetasjon på brystet. De finner at hår på brystet gjør dem mer modig, og ikke gå glipp av arrangementet for å demonstrere sine fordeler, ved enhver anledning fjerne skjorte. Men jentene tilgjengelighet hår på brystet kan forårsake de sterkeste kompleksene, så lenge sunget det glatte kvinnelig hud. Selvfølgelig, jentene ønsker å komme nærmere den absolutte ideell og er på utkikk etter måter å raskt og permanent bli kvitt hår på brystet. Hva skyldes overdreven "hårvekst" og hvordan bli kvitt det?
Årsaker til hår på brystet kan være ganske mye, og de er ikke opplagt ved første øyekast:
genetisk predisposisjon;
etnisk predisposisjon;
hypertrikose;
hormonell ubalanse;
mottak av spesifikke antibiotika.
Hvis håret ditt var på grunn av noen lidelser, kan ikke være begrenset til ett rådighet - det er nødvendig å se en lege for å identifisere sykdommen og videre kompetent behandling. Men når det kommer til genetisk eller etnisk predisposisjon, kan resultatet være to ting: enten akseptere tilstedeværelsen av håret, hvis de ikke forårsaker alvorlig ubehag, eller bruke den tryggeste måten å helse sletting.
Det viktigste å huske - aldri, under noen omstendigheter sbryvayte hår! Fra dette tidspunktet bare akselerert deres vekst, mørkner hårfarge og blir stiv.
 1.  Plukker hår. Hvis håret ditt er ikke mye, og de befinner seg i glorie av brystvorten kan praktiseres plukker hver to til tre uker. For å gjøre dette, ta håret så nær roten og smyknit kraftig i retning av vekst - denne bevegelsen vil tillate deg å dra i håret på hårsekken som vil beskytte deg fra videre inngrodde hår.
   Hårfjerning. Med en overflod av hår på brystet hans hårfjerning kan hjelpe. Men husk at brystet huden er veldig delikat, så du bør foretrekker de midler Intim hårfjerning eller sensitiv hud - slik at du reduserer risikoen for irritasjon. Ikke påfør et middel for hårfjerning på brystvorten og rundt det.
   Voks. Å fjerne hår fra brystet, kan du bruke voks strips for intim hårfjerning. Etter å ha brukt voks huden forblir glatt til månen, men prosessen med hårfjerning er svært smertefullt, så før og etter inngrepet kan lindre smerten ved hjelp av is.
   Laser og foto-epilering. Hvis du ønsker å bli kvitt hår en gang for alle, kan referere til en skjønnhetssalong sjekket for laser eller foto epilering. Vanligvis, mengden av hår betydelig redusert etter den første økten, og etter 2-3 hårsekken er ødelagt helt.
   Elektrolyse. Salon prosedyre, der du bruker fine nåler og aktuelle helt ødelagt hårsekkene. Smertefull etter inngrepet kan være skjemmende arr, men veldig effektiv.
  Best overdreven hårvekst umiddelbart søke legehjelp og sammen finne en løsning, fordi hår på brystet kan være et symptom på alvorlig sykdom. Men før du bestemmer deg på noen prosedyre for å kvitte seg med hår på brystet fast bestemme selv om det er verdt det. Tross alt, er vi ofte nadumыvaem et problem med utseendet at andre folk ikke legger merke til.  
Hvorfor såre bryster etter en måned?Dessverre, utvetydig svar på spørsmålet om hvorfor brystsmerter etter en måned, kan du ikke. Ubehag og smerter i ett eller begge brystene - mastalgia - ikke normen for friske kvinner, til tross for sin åpenbare syklisk, at satsing på menstruasjonssyklusen.
Smerte mens det på grunn av overflødig væskeansamling i vev i brystet, det er derfor de har er en serie med endringer før betennelsen. Men hvis brystsmerter før menstruasjon kan vi ellers forklare, ubehag i brystet etter de kritiske dagene - en god grunn til å betale mer oppmerksomhet til deres helse.
Hvorfor såre bryster etter en måned?
Hvis vi ser på problemet i mer detalj, kan årsaker til smerter være flere:
graviditet;
bryst;
kreft;
svikt eller uregelmessige seksuelle relasjoner.
Kanskje, for noen kvinner, vil dette faktisk være en overraskelse, men ofte virkelig såre bryster under svangerskapet, og i de tidlige stadiene, som er en av de første tegnene på "interessant situasjon." Dette er på grunn av endringer i hormonnivåer og videre vekst i bryst, men er ikke en grunn til bekymring.
Følgelig, hvis de første og siste punktene blir analysert og inkluderer selv, så andre alternativer krever at eksamen i et sykehus.
De første tegn på jurbetennelse som mulig for å finne sine egne: de vises som tetting bryst kjent for selv granskende, ledsaget av utflod fra brystvorten. Den vanligste sykdommen blant kvinner 30-40 år og vellykket behandlet med hormoner i samsvar med en spesiell diett.
Dette komplekset terapeutiske kan variere avhengig av typen og kompleksiteten av mastitt, men hvis sykdommen forblir ubehandlet, kan det resultere i kirurgisk fjerning av tetningen eller utvikling av brystkreft.
Cancer mest sannsynlig hvis brystsmerter er ikke syklisk - som kan skje både før og etter, eller til og med i løpet av menstruasjonen, mens den zahostryuyuchys deretter avtar. En slik annen smerte bør ikke bli ignorert, fordi tumor på et tidlig stadium herde mye enklere.
Hvis det er en følelse som gjør vondt i brystet eller ryggen av "effektivitet" i brystet, kan en kilde til ubehag være ganske forskjellig opprinnelse. Den vanligste årsaken til denne smerten er Osteochondritis som påvirker tips av ribbeina. Også liker smerte kan forekomme ved andre muskel- og skjelettsykdommer og lungebetennelse skrift eller blære.
Unngå brystsmerter?
Hvis du tilhører en gruppe heldige kvinner som aldri har opplevd effekter mastalhyy eller ikke ønsker dem til å føle seg ytterligere følge flere retningslinjer som er beskrevet nedenfor.
Ikke spis før utbruddet av kritiske dagene fettete og salt mat og mat som inneholder store mengder koffein. I tillegg er den generelle helseeffekten positivt mettet seksuelle relasjoner. Gi opp dårlige vaner, hvis mulig, unngå stress og traumer.
Regelmessig bryst sonde for tilstedeværelsen av ikke-standard komponenter og sel, følger formen på bryst og, hvis eventuelle endringer i resepsjonen for å melde seg mammologist.
Utelukke separate hormonelle prevensjonsmidler. Hvis du bruker - alltid rådføre seg om relevansen av stoffet med legen din.
Bruk komfortable klær laget av naturlige materialer som passer din størrelse - ikke nære, men ikke gratis.
Selv om du ikke feirer noen faresignaler og endringer årlig besøker mammologist for rutinemessig inspeksjon innen generell medisinsk undersøkelse.
Og husk, din helse og trivsel - i dine hender. Noen sykdom er mye lettere å forebygge enn å kurere sine konsekvenser. Ikke la sykdommen, som er en prediktor for brystsmerter ødelegge din helse og redusere livsglede.
Være sunn og vakker!  
Virkningene av gjærTrost - er vanlig hos kvinner kjønnssykdommer. Av seg selv ufarlig gjær infeksjon og ikke medfører noen effekter. Farlig Jump kronisk sykdom, ledsaget tilbakefall (ca 3-4 ganger i året), og kan føre til en rekke komplikasjoner.
Årsaker til trost
Agenter for gjær sopp Candida drozhzheobraznыe er at i normal tilstand tilstede i slimhinnene i kjønnsorganene. Under hans sykdom, begynner de å formere seg raskt, flytte dypere inn i skallet, forårsaker betennelse, kløe og svie.
Økt aktivitet av soppen Candida skyldes nedsatt immunforsvar, som kan være de grunner:
- Hormonelle forstyrrelser,
- Vitamin mangel,
- Alle slags langvarig sykdom oppstår,
- Sykdommer i endokrine systemet,
- Antibiotika,
- Hormonelle prevensjonsmidler.

I den innledende fasen av gjær infeksjon manifesterer seg som hevelse i kjønnsorganer og utseendet på cheesy belegg på dem. Med utviklingen av sykdommen synes kløe og svie, i noen tilfeller er disse symptomene er ledsaget av brudd på urinering. Når disse skiltene bør se en lege og hvis bekreftet diagnose av gjær gjennomgå behandling foreskrevet av legen din. Det er viktig å hindre overgangen av akutte former for kronisk soppinfeksjon.

Jo mer farlig form for kronisk gjær infeksjon og dens konsekvenser

Kronisk gjær infeksjon oppstår med mindre alvorlige symptomer, men er preget av stadige tilbakefall. Hvis man behandle denne sykdom med uaktsomhet, er det en fare for infeksjon i urinrøret, cervix og nyrer. Infeksjon i livmorhalsen i fremtiden hvis feil eller utidige behandling kan føre til ufruktbarhet. Merk også at sykdommen når infisert nyre er mye lenger og kan føre til komplikasjoner.
Alvorlige konsekvensene kan være trost under svangerskapet. Når du bærer et barn øker sannsynligheten for gjær, så gravide kvinner med kronisk form av sykdommen tilbakefall under svangerskapet observert i 99% av tilfellene.
Konsekvensene av trost under graviditet:
- Tiny sykdommen kan overføres under fødsel. Trost hos spedbarn viser seg som hvitaktig belegg på innsiden av kinnene og tannkjøttet, hevelse og rødhet i munnen.
- Thrush kan påvirke navlestrengen og foster luftrom.
- I svært sjeldne tilfeller kan sykdommen være et resultat av alvorlige skader på indre organer av barnet.

Behandling
Basert på alle de ovennevnte, trost bør behandles i tide, ikke slik at det å flytte inn i den kroniske formen. Ettersom gjær er forbundet primært med svekkelse av immunsystemet, er det nødvendig å begynne å ta vitaminer. Det anbefales også å helbrede kroppen går utendørs og sport.
Behandling av trost skjer i tre områder:
- Aksept av soppdrepende stoffer, som er rettet mot undertrykkelse av sopp Candida og reduserte sin konsentrasjon på slimhinnen i kjønnsorganene.
- Lokal terapibad og stearinlys, desinfeksjonsmiddel og anti-inflammatorisk effekt.
- Mottak av vitaminer og mineraler for å styrke immunforsvaret og forhindre ny forverring.
Яндекс.Метрика