Slanking Body Wraps hjemme, populære og effektive oppskrifter wraps

 Ønsker å velge wraps for vekttap hjemme, er moderne kvinner vanligvis møtt med et stort utvalg av teknikker slike prosedyrer. Det wraps er leire, frukt, sjokolade, vodoroslevыmy, urte, honning, kaffe. Men de er like effektive i kampen for slank figur? La oss prøve å forstå dette problemet.
 Ønsker å bli kvitt magefett og i lår, armer og ben, er det viktig å huske på at du gjør noen wraps for vekttap å riktig, eller fordelene ved bruk vil det være. Spesielt hvis du bruker spesielle prosedyrer for kosmetiske midler, prøv å ikke blande narkotika fra forskjellige produsenter. Hvis du valgte en wrap med naturlige ingredienser, kan denne blandingen være nesten hva som helst.
 Det viktigste - god ren hud før prosedyren (du kan ta et bad med havsalt skrubb eller bruk god). Å vikle passe vanlig plastfolie. Men hvis du gjør det, for eksempel, leire wrap, du kan sette på en kropp leire og 20 minutter - 30 for å ta et varmt bad. Få enda wraps, men den virkelige Balneologi prosedyre.
 Den moderne bruken av det smukke kjønn i omsorgen for en rekke oppskrifter wraps for vekttap. La oss snakke om de vanligste.
 1). Herbal Wrap (Brukes urter og grønn te). Denne prosedyren vil hjelpe å bli kvitt hevelsen, forynge huden, noe som gjør det mer elastisk og behagelig å ta på. I tillegg bruker wrap med grønn te og urter, vil du skille ut overflødig vann og giftstoffer.
 Gjøre wraps er svært enkel: å senke infusjons brygget kamille, salvie og andre urter og grønn te naturlige stoffer (bomull er perfekt eller lin) og deretter sette på kroppen, dekk med plastfolie og gå for 20 - 30 minutter under et teppe.
 2). Sjokolade Wrap. Vi vet at sjokolade, som anvendes som en delikatesse, som fører til et sett av overskytende vekt. Men hvis du gjør det på grunnlag av hjemme innpakninger for vekttap, så ingen skade vil bare være én favør.
 Trenger å brygge en tykk drikk laget av kakaobønner, tilsett litt søt paprika og ingefær pulver, kjølig og sette på en kropp. På toppen må du zamotatysya plastfolie og komme under dyna (eller vikle et teppe). En halv time senere sjokolade vask med varmt vann og sette på beroligende kroppsolje.
 3). Seaweed wrap. Dette er en av de mest effektive typer innpakninger for vekttap, fordi havsalt som inneholdes i algene, stand til å fjerne overflødig væske fra vev, og kalsium og jod - øke hastigheten på stoffskiftet.
 Som for denne type produkt som brukes tare wraps, og i tillegg alger kan legge kardemomme, timian, ingefær eller noen essensielle oljer. Og forresten, pakk med alger kan gjøre så kaldt (tare zamochuyutsya i vann ved romtemperatur i 30 minutter og deretter lagt på kroppen, som vanlig kompress og festes med plastfolie) og varmt (tare fylt med vann 36-38). I alle fall bør varigheten av behandlingen være 40 - 60 minutter, og effekten av sin oppførsel, er rett og slett fantastisk.
 Du kan også gjøre andre typer wraps, frukt (frisk blanding brukes med bær og frukt), honning, leire, kaffe. Og den mest effektive i form av vekttap, det er tang, kaffe og leire wrap.

 Innpakninger for vekttap, det er mange. Wraps alger, leire, honning og ulike urter. Å forbedre effektiviteten og beste resultatene er generelle retningslinjer og vilkår for bruk. Økende populariteten til måte å gå ned i vekt kan gjøres hjemme.Slimming Body Wraps


 Kontra til bruken av denne type vekttap er graviditet, nyresykdom, tumorer og åreknuter. Det bør brukes med forsiktighet i hudsykdommer, som kan provosere allergi. En time før prosedyren er ikke anbefalt å spise og drikke mye. Kurset wraps nærmere den verdsatte mål om å miste uønskede pounds.

 Før direkte prosedyre bør være tydelige porer og rense kroppen for overflødig væske. For å gjøre dette, tatt et bad med tillegg av havsalt. Så det skal bli bedre assimilering av næringsstoffer.


 For mat vikle film behov. Snu det verdt å bruke en halvtime på et varmt sted, for eksempel under varmt teppe. Ekstra midler skal brukes én etter én for å unngå allergiske reaksjoner.


 Når tare tang wrap tilgjengelig. Marine alger fjerner poser og rynker og hjelper cellulitter forsvinning. Det finnes to typer alger wraps. Fylte plate av tare vann ved romtemperatur er kalde wrap. Det er nødvendig å vente en halv time før algene svelle og deretter bruke dem til problemområder og fikse filmen. For varme wraps med varmt vann, 37 grader. Resten av fremgangsmåten er lik den kalde flyten. Tang vikle en av de mest effektive middel for å bekjempe vekt.


Slimming Body Wraps Bruken av leire fremmer hudens fuktighet, bringe uønskede giftstoffer og avfall. Betydelig redusert volum av legemet. I leire, som eventuelt er tilsatt smaksgivende ingredienser og alger. Oppløst i vann og leirefyllstoffer i form av varme påføres området som ønsker å redusere innpakket film. Etter en halv time skal det vaskes av med varmt vann.


 Å bruke urte wraps trenger kamille te eller andre urter. Også egnet vanlig grønn te. Slike manipulasjoner vil gjøre huden din myk og glatt, har en foryngende effekt og lindrer hevelser. Urter bør insistere og dyppe dem i bomull eller lin stoff. Det behandlede materiale er plassert på kroppen og slappe av. Etter inngrepet, er det en følelse av letthet og avslapping.


 Kaffe wrap er anerkjent som en av de mest effektive. Tre spiseskjeer av kaffe nevarenoho fortynnet melken for å oppnå en tykk oppslemming. Det påføres det roterende legeme og plastfolie.


 Ikke glem at i kombinasjon med et sunt kosthold og riktig trening, vekttap og foryngelse vil være mye mer effektiv. Inkludering i diett av frukt og grønnsaker vil bidra til å oppnå de ønskede resultater raskere.  
Wraps hjemme For mange wraps hjemme er en relativt ny prosedyre. Ikke alle vet hva de blir brukt, på hvilken måte, og hvilken effekt gjør.
Wraps hjemme - en kombinasjon av aromaterapi komprimering bandazhyrovanyem. Dermed press på vevet i fravær av oksygen lymfokapyllyarы åpent, begynner huden å produsere svette, så aktiv metabolisme. Stoffer som finnes i sammensetningen avsettes på huden og absorberes mye bedre.
Resultatet wraps hjemme blir glatt hud, mindre synlige forekomsten av cellulitter. Hvis wraps hjemme kombinert med massasje og trening, er effekten enda mer merkbar. Wraps hjemme holdt et kurs om 10 økter, 2-3 prosedyrer per uke. Ingen enkel prosedyre wraps hjemme fra en time til en time.
Filmen viklet på hofte (til kneet), kan forårsake rødhet, er det et par timer. Har wraps hjemme i midjen ikke anbefaler.

Wraps hjemme: reglene.

- Hver dag du bør drikke minst 2-3 liter vann eller urtete;
- Det bør være minst to til tre timer før prosedyren;
- Ikke utfør wraps hjemme i tilfelle av graviditet, nyresykdom, forkjølelse, ved høyt trykk, åreknuter og blodpropp, hudsykdommer;
- Prosedyrer blir utført etter bading og soling.
Wraps hjemme kan være varm og kald. Hot ansett for å være mer effektive, men deres oppførsel bør være svært forsiktig med å brenne huden.
For mest enkle denne prosedyren kan kjøpes ferdige kosmetiske formuleringer. I spesielle butikker, kan du finne en rekke alger, kremer, gels, velge riktig betyr at du kan, i samråd med konsulenten.
Men for å være sikker på at wraps hjemme vil bringe deg bare fordeler blandingen kan være forberedt manuelt.

For harmoni, honning og sennep.

Ett hundre gram honning varme vannbad, Put sennepspulver i et forhold til hverandre. I områder, påfør blandingen, deretter bruke plastfolie, vikle område med to lag (en svakere, strammere sekund). Filmen wrap spiral oppover. La blandingen på huden din i en halv time. Deretter vaske razmotav film komposisjon med varmt vann.
For anti-cellulite effekten av kaffe og oransje.
I bakken kaffe, legge til to eller tre dråper oransje cellulitter olje, rør til konsistensen slurry ved å legge varmt vann.
Toning kroppen brytes hjemme: leire eller gjørme healing.
Tørr leire eller gjørme er avlet med vann til konsistensen av rømme, og deretter legge noen dråper av einer, lavendel eller sitron olje.
For vekttap: alger.
Før du utfører denne type wrap å bli lagt peeling med havsalt. En blanding av tang supplert med mynte eller eukalyptus olje og legg i kulden. Å fullføre prosedyren bedre kalddusj  
Wrap med plastfolie for vekttapProsedyre plastfolie wraps - en av de vanligste metodene i dag for å bekjempe cellulitter og ekstra inches. Slike populariteten til denne metoden funnet i stor grad på grunn av tilgjengeligheten av filmen så vel som andre innretninger som er nødvendige for fremgangsmåten, så vel som på grunn av enkelheten av fremgangsmåten.
Selvfølgelig, ikke forvent at noen plastfolie wrap bare hjelpe deg å miste fem på ti pounds. Vi må gjøre en innsats i den retningen, særlig se ditt daglige kosthold og økt fysisk aktivitet betydelig. Men innpakning kan akselerere vekttap, gjøre huden vakker, myk og glatt, og enda litt justere skjemaet.

Effektiviteten av plastfolie wraps for vekttap

Til denne prosedyren har blitt en virkelig nyttig og effektivt for deg, må du forstå dens egenskaper.
Vekttap i vikle skyldes dannelsen av polyetylen drivhuseffekten. Temperaturen i huden under polyetylen øker, begynner således prosessen med intens svetting. Fra da av kroppen er avledet giftstoffer og avfall som hjelper rense kroppen og akselerere prosessen med stoffskiftet. Men fett laget, i motsetning til det mange tror, ​​er wrap plastfolie ikke berørt.
Av denne grunn er det umulig omslag sammen med intens fysisk aktivitet. Fettet vil bli brent i stedet vil den bli brent glykogen som finnes i lever og muskel, noe som er meget skadelig.
Så har mest effektivt wraps, som holdes i forhold ikke er for høy fysisk aktivitet. Å ha wrap, kan du ta vare på husarbeid, se på TV eller lese en bok - det er den mest effektive metoden.
Hvordan kan slanking wrap plastfolie
Før vi gjør innpakninger, bør huden forberede prosedyren. Behandle steder som kommer til å vikle, skrubbe, som kan kjøpes i butikken eller lage mat selv, for eksempel kaffe eller havsalt.
Spyling skrubb, gjelder et middel for innpakning - honning, sjokolade, alger, andre midler som også kan gi andre handlinger (f.eks cellulitter). Måte å gå ned i vekt jevnt over det behandlede området, da dette området Pakk tett med plastfolie.
Da, for å forsterke effekten av vekttap kan ha varme klær eller husly varmt teppe. Polyetylen ble trukket tilbake etter en halv time. Fullført framgangsmåten bør dusj eller badekar, og huden bør bruke krem ​​med fuktighetsgivende effekt.
Fordeler og ulemper med plastfolie wraps for vekttap
Som med alle slanking wrap plastfolie med fordeler og ulemper.
Fordelene inkluderer den første tilgjengelige metode for vekttap. Men filmen, og komponenter for blandingen kan kjøpes på enhver matbutikk uten å bruke mye penger. Den andre fordelen kan kalles høy effektivitet av denne metoden, selvfølgelig, med forbehold om alle reglene for wraps. Når det kombineres med andre metoder for innpakning arbeid på deg selv, kan du raskt oppnå konkrete resultater. Den tredje fordel kan kalles en veldig fin "side" effekten av prosedyren - jevner ut huden, forbedre sitt utseende, redusere forekomsten av cellulitter.
Men ikke glem om de alvorlige ulempene med denne metoden. Den er basert på tap av kroppsvæsker aksjer, grunn som det er vekttap. Det er viktig å hele tiden overvåke prosessen som kunstig utløses av dehydrering kan ha uheldige konsekvenser. Ikke overse anbefalinger for å beskytte deg selv, følge forholdsreglene uten å øke tid og frekvens av behandlinger.
Wrap har også en rekke medisinske kontraindikasjoner. Det er forbudt for dem som lider av hjerte- og karsykdommer, endokrine sykdommer, de som har åreknuter eller tilbøyelighet til å funnet den. Avstå fra å gjennomføre prosedyrer bør plastfolie og de med gynekologiske problemer.

Verktøy for innpakning plastfolie for vekttap

I filmen trenger mat og andre midler, som imidlertid alltid er for hånden.
En versjon av fremgangsmåten - bruk eddik. Ta naturlig eddik, fire - eller semyvidsotkovyy, rent vann, polyetylen og et varmt teppe.
Eddik, fortynnes med vann i forholdet en til en, anvende den resulterende løsning til huden, vikle den med folie. Deretter sette på varme klær og pakk det behandlede området med et varmt teppe.
Varighet av behandlingen - ca førti minutter. Gjenta det tar tre ganger i uken i en måned.
Den andre effektiv måte å bryte å gå ned i vekt - sennep. Ta i like proporsjoner sennepspulver, honning og varmt vann, blande alle ingrediensene, oppvarme dem i et vannbad. For å legge til en blanding av olivenolje kan. Blandingen ble satt på utvalgte områder, wrap polyetylen. Etter en halv time, fjerne tapen og vaske blandingen med huden. Tilbring prosedyre flere ganger i uken for maksimal effekt.
Honning som et eget produkt - ikke mindre effektiv måte å bryte for å gå ned i vekt. Smeltet i et vannbad honning søke på problemområder, pakk polyetylen og vente omtrent en halv time, og skyll med varmt vann, etter fjerning av polyetylen.  
Яндекс.Метрика