Hvor mange kalorier du trenger en dag for å gå ned i vekt?
 Håper å gå ned i vekt, mange av oss begynner å telle kalorier. Og med rette, fordi de ekstra kaloriene avledet fra mat, bidra til opphopning av kroppsfett. Sammenlignet med piller og dietter, telle kalorier er den tryggeste, økonomisk og effektiv måte å bli kvitt de forhatte kilo.
 Under kaloryey bør forstå at mengden av energi som produseres i kroppen under matvareindustrien. Hva kaloriynishe mat, jo mer energi produsert. Unspent energi avsatt "i reserve". Redusere kaloriinntaket, begynner vi å gå ned i vekt. Vekttap er bare mulig hvis mengden av energi som forbrukes mindre grad vil bli konsumert.
 Hvor mange kalorier du trenger en dag for å gå ned i vekt? Mange eksperter uttrykt tall på 1200. Det antas at dette antall kalorier som er nødvendig for den normale funksjon av kroppen. Praksis viser at dette tallet bli endret, som ved beregning av kalorier for hver person må ta hensyn til sin aktivitet, ytelse og mosjon metabolisme. Av dette følger det at normal funksjon og vekttap kalorier telles individuelt.
 Hvor mye energi som forbrukes under arbeid og fritid per 79 kg?
 Naturen av yrke påvirker nivået av fysisk aktivitet. Kontor og snekker innebærer lavt aktivitetsnivå der strømforbruket er 500-550 kalorier. Lærere og servicesektoren med lite fysisk anstrengelse utgifter 1000-1050 kcal. Moderat tung fysisk belastning på 1500 kcal kostnadene er bussjåfører, maskinoperatører, etc. 2000-2050 kcal tilbringe folk hvis arbeid er forbundet med tung fysisk aktivitet (rallarens, lastere), så vel som profesjonelle idrettsutøvere.
 I fritiden, både aktiv og rolig, stopper energiforbruk. En time søvn tilbrakt 56 kcal å hvile i liggende stilling - 69 kalorier, høytlesning - 91. Tar glemt husarbeid, 119-235 kalorier en person forbruker, i en rolig gang - 192 på fast - kjører jogging 309-371 mens ski - 418 193-412 engasjerende svømming sykler - 221-452 skating - 192-617 kalorier.
 Hvordan å telle kalorier for å gå ned i vekt?
 For å bestemme daglige kalori, er det nødvendig å bruke formelen.
 For kvinner:
 Fra 18 til 30 år - (0062 x M (kg) + 2036) x 240
 31 til 60 år - (0034 x M (kg) + 354) x 240
 61 år - (004 x M (kg) + 275) x 240.
 For menn:
 Fra 18 til 30 år - (0063 x M (kg) + 29) x 240
 31 til 60 år - (005 x M (kg) + 365) x 240
 61 år - (005 x M (kg) + 246) x 240.
 M (kg) - en vekt, uttrykt i kilo.
 Resultatet erholdt ved formelen, multiplisert med en faktor av fysisk aktivitet.
 For lav aktivitet i stillesittende liv faktor er 12.
 For moderat aktivitet - 1375.
 For mellomlagring - 155.
 For høy aktivitet med å spille sport 6-7 ganger i uken - 1725.
 For svært høy aktivitet i daglig trening og fysisk aktivitet - 19.
 Den resulterende tallet skal multipliseres med en faktor på energiomsetningen. For folk som er overvektige og utsatt for å lagre energi som fett vev det er 08. For personer med en perfekt balanse mellom mottatt og forbrukt energi, er ikke overvektige forholdet 1 til permanent tynne mennesker som ikke akkumuleres fettvev - 12.
 Sunt vekttap uten skade på helse bør ikke redusere antall kalorier som stammer fra formelen. Å beregne kalorier forbrukes hver dag bør du bruke tabellen kalori mat og skalaer for veiing av produkter. På emballasjen, kan du alltid se på kaloriinnholdet per 100 gram i vekt.  
Hvordan å gå ned i vekt med vann

Kanskje litt vekt å tape, hvis du følger riktig modus for bruk av vann? Selvfølgelig ja!
 Amerikanske forskere løpet av den aktive studie konkluderte med at vannet vil hjelpe noen til å fjerne de ekstra pounds. I løpet av de to månedene gruppen fulgte to ulike metoder for vann søknad. Det første laget hadde brukt vann før spising, drikking og det andre laget som alltid.
 Ved slutten av programmet fant at det første laget mistet mer vekt enn den andre.
 Alt går til det faktum at vann fungerer som en viktig funksjon for helsen til kroppen din.
 Hvis en person bruker vann i tilstrekkelig hastighet, nivåegenskaper metabolisme øker med tre prosent. Som er tre prosentpoeng raskere ned i vekt. Vann har en funksjon sыtyt grunn av mage fylde etter bruk.
 Gå ned i vekt ved hjelp av vann, er det realistisk, hvis du følger visse regler.
Hvordan å gå ned i vekt med vann

 Som du trenger å drikke vann
 Den første regelen er bruk av vann i tjue minutter før et måltid. Så du med en garanti av appetitt og redusere prosessen tar mindre mat.
 Ikke bruk kald væske. Prøv å gi flere fordeler vann ved romtemperatur. Det sies at kroppen bruker mer energi for å varme og fordøyelse og fet mat produserer tetthet og det verste måte er prosessen med absorpsjon i tarmen.
 Faktisk kan kaldt vann kontrast øke vekten dinSnarere enn å redusere den. Kaldt vann gir en reduksjon av oppholdstiden av mat i magen til tyve minutter.
Hvordan å gå ned i vekt med vann

 Hvordan vil behovet for å drikke vann
 Anbefalt drikke vann i et glassfat eller kokt. Vann i plast baser er skadelig for helsen fra kjemiske forbindelser, bisfenol A. Bisfenol en funksjon for å flytte vannet under oppvarming. Dette stoffet har en negativ innvirkning på funksjoner cardio - karsystemet og reproduktive organer.
 Hvis du ikke liker smaken av renset vann, prøve å forbedre sin smak med sitronsaft ved hjelp av tilsetningsstoffer eller smakstilsetning andre funksjoner.
 Husk at batch juice heller en stor andel av sukker anbefales derfor ikke razbavku renset vann.
 Soda bør også fjernes fra dietten forbruk, da det er karbondioksyd, som forårsaker raping, oppblåsthet.
 Enkelte forskere har funnet ut at brus danne nyrestein.
Hvor nyttig hagtorn?
 Blant de mange urter hagtorn har et sted. Dette anlegget - stikkende busk høyde på 3-4 meter. I slutten av mai-begynnelsen av juni, dekket med hvite iøynefallende blomster. Frukt vises i høst og har oransje eller rødbrun. I denne perioden torner er som en adelsmann. Dette anlegget er funnet i overflod i Nord-Amerika, men noen av sine 1500 arter mestret Eurasia. Hagtorn nyttige stoffer som forekommer i blader, frukt, blomster, ble anerkjent i perioden 4-3 århundrer. BC. e!

 Lederen i verktøyet

 Hagtorn skryte av å ha nesten hele B-vitaminer, vitamin A, C, E og K. Det blomster og frukt inneholder essensielle og fete oljer. Slående en rekke syrer, askorbinsyre, vinsyre, sitron, ursolova, eple. Et rikt sett av mikro - og makronæringsstoffer, kalium, kalsium, magnesium, jern, mangan, kobber og sink. Hagtorn kalori produkt, dets 100 gram frukt inneholder 52 kalorier.
Hvor nyttig hagtorn?

 Hva behandlet med hagtorn

 Hjertesykdom. Bruken av hagtorn som en healer for hjertesykdom er svært vanlig og kjent siden antikken. Anlegget har gunstig effekt på hjertefrekvensen, toner hjertemuskelen, utvider blodkar. Presset juice fra friske blomster, lindrer et hjerteinfarkt. Nervesystemet. Hagtorn har en beroligende effekt, er det godt å lage buljong av søvnløshet, hodepine, svimmelhet. Anlegget bidrar til å bli kvitt allergi, epilepsi, kronisk tretthet fra. Sykdommer i fordøyelseskanalen. Infusjon av frukt brukes til gastritt, diaré, flatulens. Buljong del bush stimulere stoffskiftet, noe som reduserer unødvendig vekt og rense kroppen. Forbedrer funksjonen av tarmer og lever. Disease Prevention. Blader, frukt og blomster og busker kan brygge inntas som en te drikke. Dette kan hindre tumorsykdommer, forekomsten av prostatitis. Også hagtorn anbefales for folk med lav immunitet. Kosmetikk. Hagtorn nyttig komponent i kosmetikk. Setter pris på det for sin evne til å gjenopprette fuktigheten huden, anti-aldring effekt.


 Hagtorn har anti-inflammatorisk, antibakteriell, vanndrivende. Gjenopprette normal thyroid funksjon.

 Anlegget normaliserer blodsukkeret, som er egnet for personer som lider av diabetes.
Hvor nyttig hagtorn?


 Feltene med Hawthorn

 Gitt de gode egenskapene av hagtorn, bør det gjelde hele året. Hva ville hamstre på frukt og knopper av lager, de er tørket og lagret i poser laget av naturlige stoffer. Frukten kan fryses etter tining de blir mindre snerpende og enda søtere ved å redusere tanniner. Svært velsmakende og sunne syltetøy med bær.

 Kontraindikasjon

 Hagtorn har ingen kontraindikasjoner, men i sin søknad er begrensninger. Beløp spist bær kan kontrollere trykket. Store doser føre til tilbakegangen, til hjertearytmier. Økende en enkelt dose eller ta hagtorn preparater som inneholder en plantetilgjengelig forgiftning. Ta hagtorn behov etter et måltid. Behandling på tom mage som fører til oppkast og magekramper. Kan ha negativ innvirkning på statusen for gravide kvinner.

 I antikkens Hellas mente at hagtorn er ikke bare terapeutisk, men mirakuløse egenskaper. Nygifte vevde kranser av denne busken, håper at Gud vil gjøre deres ekteskap et langt og lykkelig ekteskap, obmahuvaly stikkende greiner babyer, kjøring bort onde ånder. I dag vet vi en ting: å ta hagtorn, vi gjør vår langt og sunt liv.

Яндекс.Метрика