Massasje bredden av cellulitter
 Cellulitt massasje med apotek krukker praktisert i lang tid, som i salonger og hjemme. Økt oppmerksomhet til denne massasje er ikke tilfeldig, fordi det viktigste målet er å bekjempe den irriterende orange skorpe.
 Vakuum massasje bredden av cellulitter forbedrer blodsirkulasjonen, hudens elastisitet, akselererer stoffskiftet, forbedrer hudens utseende. Denne effekten kan oppnås ved hjelp av kopping massasje og wraps.
 Vakuummassasje bevist sitt beste, og dette er ikke overraskende, fordi i motsetning til andre behandlinger, er massasje bank i stand til å utføre frityr trening. Under skift bokser på huden stimulerer lymfe flyt og overflødig væske utskilles fra kroppen, stoffskifte, fett eliminert stagnasjon som er den skyldige effektene av cellulitter.

 Massasje bredden av cellulitter - at bankene er bedre


 Dag i drugstores vakuum krukker med gummi, myk silikon og glass. Sistnevnte har en gummi sucker. Disse bankene er stor og lett å feste seg til huden, lett å bruke, billig og like effektive. Det eneste som skiller dem, så bruk denne teknikken.
 Banker gummi og silikon sug ved å komprimere sine sider, glasskrukker festet, takket være en gummi pære. Avhengig av hvilke steder bør kvitte seg med cellulite vakuum valgt banker. For eksempel, ben og rumpe Silikon egnet for delikat magen og andre steder bedre å bruke glass.

 Hvordan å massere


 Til cellulitt massasje banker brakte størst effekt og gis maksimal eksponering, bør overholde visse regler:

 Gjør ingen skade. Massasje vakuum bankene kan ikke gjøre med problemene kvinner ben, åreknuter, i overfylte steder store føflekker eller fødselsmerker.

 Valg av olje. For massasje prosedyre bør velges baby eller massasjeolje. Bruke anti-cellulitt olje anbefales ikke. For å forsterke effekten, kan du legge olje av bergamot, sitron eller rosmarin, en klype rød pepper, kanel og sennep.

 Når massert bredden av cellulitter, å effektuere konsolideringsprosess problemområder anbefalte fuktighetskrem. Den høyeste resultatet vil oppnås dersom vakuummassasje vekslet med innpakning og bad.  
 Hva kvinne drømmer ikke om myk, smidig hud og klare konturer av ansiktet? I kampen for ungdom og skjønnhet vakre damer noen ganger ty til drastiske tiltak: subkutan administrering av medikamenter og farlig kirurgi. Men det er en fin og like effektiv måte å støtte ungdom ansiktshuden - vanlig massasje, spesielt sin variant - modellering massasje person (annet navn "spansk massasje").


Spansk modellering ansiktsmassasje


 Klient salonger som tilbyr modellering massasje, vanligvis en kvinne 35-40 år. I denne kategorien av aldersrelaterte endringer i ansiktet er ganske merkbar, men utføre vanlig massasje kan forebygge og redusere ytterligere aldring hud.


 Årsakene er verdt et forsøk ansiktsmassasje



 I denne type massasje massasje dypt bearbeidet ansiktsmusklene, hals og bryst. Som et resultat av disse tiltak er fjernet hypertoni av muskler, hud fasthet og elastisitet forsvar, øker dets evne til å regenerere, begynner å bli produsert kollagen og elastin (de nødvendige elementer av ungdoms). Skin er beriket med oksygen og næringsstoffer akselererer stoffskiftet og som et resultat - eliminering av giftstoffer.

 Slimming Massage har utmerket drenering effekt, noe som oppnås på grunn av virkningen av lymfe og blodårer som ligger i de overfladiske lag av huden. Dette gjør at du kan glemme om hevelse under øynene og dobbelthake. Rozhladyatsya "kråketær" vil bli mer tydelig oval ramme og styrket muskuløs person. Massasje kan redusere årsakene til rynker, gitt de strukturelle trekk ved ansiktet til hver kvinne.

 Prosedyren modellering massasje er svært behagelig og komfortabelt. Det vil ta oppmerksomheten bort fra ubehagelige tanker og gi hver kvinne så nødvendig avslapping.

 For å oppnå en bærekraftig effekt anbefales det å gjennomgå et kurs på 10-12 behandlinger hver 2 dager. Deretter å gjøre støtte prosedyrer en gang i måneden. Denne ordningen vil presentere deg ungdom og skjønnhet i årene som kommer.

Spansk modellering ansiktsmassasje


 Kontra å utføre massasje



 Til tross for de eksepsjonelle fordelene med massasje modellering, er det ikke egnet for kvinner som har følgende problemer:

 •  Infeksjonssykdommer og allergiske utslett i ansiktet i den akutte fasen;

 •  Det store antall nevi (føflekker) og papillomer;

 •  Krenkelse av integriteten i huden;

 •  Tilstedeværelsen av rosacea og edderkopp årer;

 •  Nylig avsluttet prosedyrer og middels dyp kjemisk peeling og microdermabrasion.


 •  Prosedyre for modellering massasje



   Forskjellen modellering massasje fra andre typer massasje er fleksibiliteten. De viktigste bevegelser - en lett stryking. Men dette er faktisk en veldig dyp massasje, er muskelavslapning fullført, noe som resulterer i en reduksjon og rynker.

   Slimming Massage alltid utviklet individuelt for hver enkelt klient. Massasjeteknikker er valgt hver økt er forskjellig, hver gang er ulike studiegrupper av ansiktsmusklene.

  Spansk modellering ansiktsmassasje


   Før økten er gjort makeup remover, ansikt nøye rengjøres. For hudtype valgt klient verktøyet, vil som produseres ved massasje. Hvis du har tørr hud vanligvis bruker olje blanding anbefales for resten av kremen, men også egnet for enkelte hudtype. Skli på håndkrem er mye bedre, huden er ikke skadet, og likevel får næringsstoffer og vitaminer.

   De viktigste sirkulære bevegelser, er massasje gjort og tips av fingrene og håndflaten helt, alternerende sterke og svake press. Massasjen utføres ikke bare på ansiktet, men også nakke, skuldre, bryst. Spesiell oppmerksomhet er gitt til soner med lav tone og elastisitet. Massasje bevegelser utføres i retning fra midten mot kantene.

   Varighet av massasje - ca 20-30 minutter. Under økten, kan eksperter på din zhelanyyut inkluderer en hyggelig avslappende musikk eller lys duftende stearinlys.

   Prosedyren skal gi deg ikke bare skjønnheten, men også bidra til å avlaste stress. Etter økten, ansikt vask og sette krem ​​på den, fordi den personen varmet pytatlnыe stoffer absorberes mer effektivt.

   Etter modellering session massasje forbedrer tone og økt hudens elastisitet, reduserer hevelser og forbedrer humøret.

   Slanking massasje krever kreativitet. Den samme bevegelsen gjentas nesten ingen hender i løpet av økten, slik at du kan jobbe selv de dype musklene i ansiktet. Massasje rent individuelle, tar hensyn til kroppen. Det er viktig å finne "sin" ekspert som du brydde tillit og hvis berøring ville være fint for deg.

   Slimming Massage ønskelig å gjennomføre kurs av behandlinger på 3-5 uke for en måned. Du kan deretter utføre støtte økter en per måned. Skjønnhets anbefale å gå til en massasje kurs to ganger i året, men avhengig av kundens ønsker og evner og faglige råd gitt tidsplan kan endres.

   Slanking massasje - en flott teknikk som gjør det mulig å oppnå stabile resultater på kort sikt og hindre utvikling av biologisk aldring.


  Meny etter fjerning av galleblæren
   Hvis galleblæren er fjernet, må personen oppfylle ikke bare ernæring, men også en spesiell diett, eller galle vil stagnere, så det er ingen plass for det skupchuvannya. Hvis du følger menyen etter fjerning av galleblæren, kan galle stasis forebygges.

   Hva du ikke å spise etter galleblæren fjernes


   Først av alt er det nødvendig å følge en diett og ikke spise mat som er strengt forbudt:

   Pepperrot, sennep, reddik, løk, hvitløk, buljong (sopp og fisk), krydder, sauser.

   Fett: svinekjøtt, storfekjøtt og fårekjøtt.

   Bagels og donuts.

   Bønner, erter, bønner, alle produkter av råolje fiber.

   Kalde og varme drikker.

   Eksemplar menyen etter fjerning av galleblæren



   I morgen umiddelbart etter å ha våknet opp er anbefalt å drikke varm kompott, svak te.

   Egnet for frokost kokte poteter mashed, grøt heller, salat, salat, kjøtt eller fisk, egg, ost sandwich, varm melk, te med bær og frukt.

   Etter frokost, en halv time kan du drikke en kopp te eller juice. Meny etter fjerning av galleblæren er beregnet for små porsjoner.

   Til lunsj kan du spise salat, salat, veggie suppe, grønnsaksuppe fiskesuppe med poteter og kjøttboller, kan du legge noen frokostblanding. Hvis frokost er en fiskerett til middag - kjøtt eller poteter, korn, stuet grønnsaker. Som drikke kan bruke kompott, fruktjuice.

   På ettermiddagen kan du nyte en kopp yoghurt, yoghurt med litt sukker cookies tørre. God varm te med honning mousse, pudding og frukt.

   Til middag er det anbefalt å spise ost, ostekake, protein omelett. Du kan lage potet, grønnsaker eller korn pudding, te med melk.

   Før du går til sengs drikke yoghurt, yoghurt, juice.

   Meny etter fjerning av galleblæren bør bestå av magert kjøtt, fisk. Ost - lett absorberes - en kilde til animalsk protein, inneholder kolin, som bidrar til å fordøye fett.
   Hvis kroppen ikke er enzym som bryter ned melk, kan melk erstatte melkebaserte drikker. Rømme bør kjøpe lav-fett. Fett bør være tilstede, men bare vegetabilsk eller smør. Hver dag bør spise et kokt egg, du kan drikke rå. Det er lurt å spise mye frukt, grønnsaker og frukt, men ikke sure varianter. Nyttige gulrøtter, honningmelon og vannmelon.  




  Яндекс.Метрика