Hvordan bli kvitt første rynkerHvordan bli kvitt første rynker? Dette problemet begynner å bry seg om hver ung kvinne om hun er ikke 25 år. Etter 30 nådd en alder da rynker blir synlig og kvinner i økende grad tvunget til å stå på opptatt vыrazhenem person i speilet. Hver nylig oppført krøll i dette tilfellet svært nøye studert.
Men ikke fortvil, de første linjene er vanligvis ikke dypt. De kan miste uten å ty til kirurgi. Vår portal om skjønnhet forteller deg hvordan du kan bli kvitt rynker først.
Hvordan bli kvitt rynker første - tips:
Følgelig er programmet for hudpleie etter 30 år oppfordres til å inkludere aktuelle anti-aging kosmetikk, da huden begynner å bli sløv, mister elastisitet. I dette tilfelle hjelper kremer som støtter naturlig kollagen produksjon i kroppen, og som er i stand til å beskytte mot sollys i løpet av dagen. Med alderen blir huden sol fiende nummer én.
Ikke glem om hudpleie på natten for å støtte henne regenerering under søvn. For morgen og kveld rensing møte mulige bruke verktøy som gir, sammen med rengjøring og omsorg.
Eye god passform spesifikt serum collagen. Myke skinn lepper krever også omsorg og ikke bare etter obvetreetsya kulden. Bruk spesielle beskyttelses kremer og leppepomader.

Hvordan bli kvitt første rynker - anbefalinger:

Bli kvitt rynker kan være det første ikke bare av kosmetikk, er tiden for hudforyngelse mye brukt metoder for akupunktur.
"Cosmetic" Akupunktur er basert på de klassiske reglene for tradisjonell kinesisk medisin. Utført med dyktighet akupunktur stimulering på bestemte punkter på kroppen, fremmer muskel regenerasjon bedre ansikt og hals.
Huden blir da mer elastisk, smidig, forbedrer muskel tone, stimulerer kollagenproduksjonen, noe som resulterer i utjevning av rynker.
Kosmetisk akupunktur har blitt brukt med hell for rynker i ansiktet, rundt øynene, pannen og rundt nesen. På samme tid, det stimulerer metabolismen og regulerer hormonbalansen. Med akupunktur kan bli kvitt akne, forbedre pasientens tilstand eller tørr hud.
Foreløpig kan akupunktur gjøres hjemme, må du bare kjøpe Elektroapparat for akupunktur. I stedet for skarpe nåler i hans vedlegg brukes nåler med avrundede ender som sender impulser til ønsket punkt.
Et svært viktig poeng å slappe av ansiktsmusklene ligger mellom øyenbrynene, regelmessig stimulering for 60 s fører til muskelavslapning, som kan sammenlignes med effekten av Botox. Men i dette tilfellet er det ingen bivirkninger. I tillegg vil stimulering av dette punktet hjelpe deg å slappe av etter en hard dag og lindrer stress. Prøv å stimulere dette punktet hver dag, og snart vil du føle de positive effektene.
Hvordan bli kvitt rynker med den første LED-teknologi:
Ideen om foryngelse basert på LED-teknologi kom fra USA. Dette er meget effektiv lysbehandling stimulerer aktiviteten av levende celler. Spesielle lyset som er produsert av lysdioder aktivere cellevekst og likevel naturlig kollagenproduksjonen, som igjen fører til rynker og hudforyngelse.
Sammenlignet med vыsokoenerhetychnymy laserteknologi som fjerner det øverste laget av huden, bruker LED-teknologi mye mindre energi uten oppvarming og uten å skade huden. Etter 8-10 behandlinger LED terapi huden blir elastisk, smidig og glatt.
Med LED-teknologien kan også slette og pigmentflekker i ansiktet absolutt ingen bivirkninger kan ikke sies om peeling syrer eller ved hjelp av en laser.
Selvfølgelig, en profesjonell enhet basert på LED-teknologi er for dyrt for privat bruk, men hjemme for å bli kvitt rynker kan bruke vanlig LED lampe. Og lampen en bestemt farge har konsekvenser: gul - bend, må du rette hud, rød - aktivere celler, blå er bra for fet hud.
Behandling LED lampe hyggelig og effektivt, ganske stede en lampe til ansikt og i løpet av minutter å vie problemområde.  
Hvordan stramme rumpeHver kvinne ønsker så lenge som mulig for å holde seg ung og slank, og dette må være svulmende muskler og elastisk. Mange vanskelig å gjøre det hjemme. Tross alt, tvinge deg selv regelmessig og konsekvent utføre fysiske øvelser for å stramme lår, mage, rumpe kan ikke alle: rytmen av moderne livet ikke alltid tillater det.
Hvordan man skal håndtere dette problemområdet

Det er ikke en skam å fjerne fett fra baken og stram dem til det punktet at vi har sett i modeller eller skuespillere, er vanskelig. Tross alt, er hjem alltid en haug med ting som haster trenger å gjenvinne eller gjøre vi bare ønsker å overgi banal linje sent på ettermiddagen.
For å raskt gå ned i vekt og stramme opp dette problemområdet, må du utvikle et omfattende program. Etter rumpe musklene mister sin tone raskt, slik at de lett dannes fettlaget. Programmet kan inneholde øvelser utføres hjemme, streng diett, ekstra besøk til treningsstudio eller fitness klubb, regelmessige besøk til massasjerom. Dette vil tillate deg å ikke bare trekke deler av kroppen, som i vanlige liv distribuere vi den minste, inkludert baken, men også få en ekstra tilførsel av energi og gjør huden mer glatt og velstelt.

Trenger motivasjon for trening

Hvis du hjem er vanskelig å finne tid til deg selv, elsker, få auto-trening. Tenk deg at du er i stand til å komme inn din favoritt bukser tider av sin ungdom, og prikk forme baken vil være misunnelse av kolleger og bekjente kvinnelige og oppriktig beundring av menn. I tilfelle du ikke klarer å overvinne vane passiv fritid, stimulere deg selv økonomisk. Fortell deg selv at når du klarer å trekke denne regionen du kjøper en ting som lenge har drømt om, dra på ferie eller radikalt endre bildet. Selv om din tid er mettet til kapasitet, kan du alltid skjære ut en og en halv å gjøre noen øvelser time.
Øvelser for gluteus
For effektivt å stramme baken, må du gjøre håndteringen av store setemusklene, som i det virkelige liv, det sjelden utsatt for stress. I tillegg til trening hjemme utføre ganske regelmessig, ellers vil du aldri være i stand til å oppnå ønsket effekt.
Til baken alltid så stor, prøve å trekke dem gjennom følgende øvelser:
• Sett føttene litt mer enn skulderbredde fra hverandre, hendene, lavere belte, knestrømper og må se i forskjellige retninger. Maksimal knebøy lav, alltid sjekke for å se at saken ikke er lent forover, var ikke knærne langt fra hverandre. Trekk magen og baken, stå opp og sitte på huk jevnt, uten brå bevegelser.
• Bla til knærne, hendene skulder bredde hverandre, sted, Trekk magen og rette ryggen. Bend venstre ben ved kneet og løfte den opp slik at den var i rett vinkel til ryggen, deretter langsomt lavere. Gjør det samme høyre fot. Du skal føle deg som anspent og sakte slappe av musklene i baken, så ta deg god tid og ikke gjør noen brå bevegelser.
• Føttene skal plasseres skulder bredde hverandre, hendene satt på et belte eller lavere med manualer ned. Trinn allment venstre fot frem, slik at kneet var i rette vinkler i forhold til gulvet, og det høyre benet ble senket så lavt som mulig, og deretter ta den utgangsstilling. Stammen bør ikke gå videre. Dette er en av de mest effektive øvelser for rumpe hjemme hvis det daglig ytelse.
• Føttene bør settes på bredde hverandre, kan tærne være litt snudd til siden, bør hendene stå i skjøtene. Krangel så lav som mulig, med hendene utvidet fremover bør være om skulder nivå. Returnere til utgangsposisjonen, prøve å trekke flest baken, og fortsette å bygge på like fot.
• Ligg på gulvet, hendene, lavere langs kroppen. Ben bøy i knærne og lener seg på skulderen, ryggen og løfter baken opp fra gulvet. Bo i denne posisjonen i 5-6 sekunder, og deretter opustytesya på gulvet. Puste riktig: når du inhalerer luft løfting og synker, puster, bør rumpe være involvert. Hvis du ønsker å komplisere denne øvelsen, bena presses sammen, eller å sette føttene bredere enn skuldrene, men bli med kneet.
• Liggende på siden (kroppen er en rett linje), bøye benet nederst, i rett vinkel. Lene seg på bøyd arm ved albuen og sakte løft over og leggen. Du skal føle spenning i baken når du gjør denne øvelsen riktig.  
Behandling av gastritt i hjemmet: de grunnleggende regler og ekspertråd
 Betennelse i slimhinnen i magesekken kalles gastritt. Det er meget ubehagelig sykdom karakterisert ved skade på mageslimhinnen, som beskytter den mot syrer og enzymer produsert av spesielle celler for behandling av mat. Betennelse kan være akutt eller kronisk.
 Akutt gastritt
 Varighet av akutt gastritt er 4 dager og ledsages av en følelse av ubehag og magesmerter, kvalme, oppkast, nedsatt eller manglende appetitt, hodepine og feber. Årsaken til akutt gastritt - underernæring, viral eller bakteriell infeksjon, steroider, aspirin eller overdrevent alkoholforbruk.
 Kronisk gastritt
 Kronisk gastritt - en sykdom langt mer ubehagelig, fordi hvis det ikke helbrede i tide, kan det være for en levetid. Kronisk gastritt er kjennetegnet ved vedvarende skade på mageslimhinnen, og utvikler seg som et resultat av sykdommer slik som diabetes, sår, lever og nyrer. Også påvirke utviklingen av sykdommen spise krydret og fet mat, alkohol, vitaminmangel. Kronisk gastritt observert sur raping, halsbrann og selv oppkast.
 Vi behandler gastritt
 For å behandle gastritt, selvfølgelig, det er nødvendig, og det er mulig å gjøre det hjemme. En av de mest effektive og hensiktsmessige midler - et diett. Sin essens er gjentatt inntak (5-6 ganger om dagen) små porsjoner av varm mat, overspising utelukkelse, avvisning av uregelmessig kosthold, redusere antall alkohol konsumert, krydret, fet mat.
 Gastritt behandling hjemme innebærer bruk av ulike urter. Men først må du vite innholdet av sykdommen til skikkelig praktisere de tradisjonelle metoder og tips.
Behandling av gastritt i hjemmet: de grunnleggende regler og ekspertråd

 Diett for gastritt
 Hvis man har normalt eller økt surhet i magen, er det nødvendig å sikre at små porsjoner av mat i en varm og kasheobraznom med svake stimulatorer av gastrisk sekresjon. Forbudt bruk av fiske- og kjøttbuljonger, marinert, syltet, stekt og krydret mat, hermetikk, te, kaffe og brus. Begrense bønner, erter, soyabønner, reddiker og neper.
 Hvis redusert gastrisk surhetsgrad, mens passende diett som vil holde kjemiske aktivatorer av sekresjon, og på samme tid vil skåne magen. I dette tilfellet, ikke spise kald mat, brusk, fett mat, fløte, helmelk, sopp, grove rugbrød, tørket og røkt fisk.
 Honning hjelper
 Gastritt kan behandles med honning - en universell rette bør være i kosten hvis du ikke har en allergi mot det. Nok til å oppløse honning i varmt vann eller urtete (for eksempel kamille). Som sådan er den honning absorberes raskt, ikke irriterer magesekken og økende surhetsgrad.
 Prøv følgende oppskrift med honning: lage te med tørkede blomster myr (brygget kopp kokende vann i en dessert skje av gress) og tilsett en teskje honning. Siden honning påskynder sårtilheling, er effektiviteten av denne oppskriften høy. Behandling av honning bør praktiseres 1-2 måneder, avhengig av helsetilstand og sykdom.
 God passform i kampen mot gastritt honning og Banan. De knuste groblader i like proporsjoner blandet med honning og ta en teskje flere ganger om dagen. Denne medisinen stimulerer sekretorisk funksjon av magen og bidrar til å forbedre pasientens tilstand.

Яндекс.Метрика