Hvordan bli kvitt arr etter kviser?
 Acne - et mareritt for alle ungdom, og for noen dette marerittet er ikke over ennå. Noen var mer heldige, og de er begrenset til mild stadium av sykdommen. Og de som er mindre heldig lider av arrene etter akne sykdom sekundært til alvorlige stadier. Dannet arr - noe estetisk og svært bortskjemt selvfølelse, spesielt når det kommer til kvinner. Problemet hindrer normalt liv, som folk som lider av virkningene av akne, føle ubehag og stadig i spenning. Å utstede opphørt å forgifte livet, bli kvitt akne arr etter igjen nyte sin refleksjon i speilet.
 Typer og forårsaker arrdannelse av sitt utseende
Arr etter akne sykdom kan oppstå, ikke bare på overflaten, men på kroppen:
 1.  Hypertrofisk: dukker opp fra overdreven opphopning av arrvev og svulmende rosa utdanning.
  Atrofisk, spaltes, eller avrundet rektangulære hull i huden.
  Fysiologiske: arr som helbrede seg selv etter akne.
  Keloider: ligner hypertrofisk bare føre til ulike ubehagelige opplevelser som smerte eller kløe. Disse arrene ofte vises på kroppen enn i ansiktet.
  Fremmer utseendet på arr feil hudpleie under sykdom akne klemme kviser, forsømmelse hygiene, selv dårlig ernæring i denne perioden og urettmessig behandling. Bli kvitt arr etter kviser i ansiktet ditt, kan du bruke profesjonelle og hjemme metoder.
   Salon metoder og teknikker for estetisk kirurgi
  Å kunne bli kvitt arr å besøke hudlege for å ha det definert karakter av arr og utpekt passende prosedyre:
  1.  Radio-bølge kirurgi. Med den kan du fjerne ulike svulster i huden. Å fjerne hypertrofisk arr anvendt radiofrekvens kirurgi som virker på arr ved hjelp av en høyfrekvent vekselstrøm.
    Laser rengjøring. Med laser fjernet hornlaget av celler, og i deres sted opprettet et nytt lag av friskt vev. Laser rengjøring raskt bli kvitt akne arr etter det er helt smertefri og kort rehabiliteringsperioden. Laser resurfacing fjerner selv komplekse keloid arr.
    Støvsuging. Du kan bruke den til å fjerne arr i ansiktet samt på ryggen og nakken. Det er helt smertefri og tar tid å bare 15 minutter. Støvsuging er vakuumterapi enhet med en spesiell dyse. Pluss det er at huden blir ekstra massasje. Ulempen er dens overfladiskhet.
    Injeksjoner av kollagen. Kollagen kan ikke bare gi aldrende hud ungdom, men også for å fjerne arr etter akne. Kollagen er injisert i stedet for arret, noe som gjør det mindre merkbare. Injeksjoner kan ikke bli kvitt arrene, de er midlertidig kosmetisk effekt, som varer fra 3 til 6 måneder. Da fremgangsmåten kan gjentas.
    Den ultrasoniske peeling. Fremgangsmåten for både hud og for den delikate huden i nakken. Prosedyren utføres en spesiell dyse som fjerner all overflødig hud, døde celler, overflødig talg, klarner porer. Fremgangsmåten varer i meget hurtig og har en tydelig effekt.
    Polering person eller dermabrasion. Bli kvitt akne arr hjelpe etter en prosedyre som sliping ansikt. Arr hud bare stochat, så er det nødvendig å smøre noen dager healing salver. I løpet av uken, huden er fornyet og resultatet forskanset i årevis.
    Kjemisk peeling. Kåt og døde celler fjernes med spesialløsninger, slik at bare de unge og friske celler. Prosedyren gjør huden glatt og jevn. Etter prosedyren et par dager for å bo hjemme å pleie huden helbredelse fant sted uten konsekvens.
   Disse prosedyrene er utført av erfarne kosmetologer og estetiske kirurger som vil fortsette å overvåke resultatene og pleier huden.
    Dyr metoder for å bli kvitt akne arr etter
   Hvis du går til salongen og kirurgiske prosedyrer er ikke nok mot, kan du prøve å bli kvitt arr hjemme folk oppskrifter:
   1.  Leire. Masker fra leire er kjent for sine rensende egenskaper og obnovlyayuschymy. Å redusere arrdannelse behov for å bruke hvit, grønn eller svart leire. Masker er laget av fortynnet i varmt vann leire, kan du tilsette noen dråper eterisk olje av rosmarin.
     Eple cider eddik. Eddik fortynnes med vann i et forhold på 1: 3 og frosset i form av is. Cubes trenger å tørke ansiktet hver dag. For å fjerne gamle arr, må du fukte gasbind i eple eddik og sette den på ansiktet og la stå i 5 minutter.
     Sandalovaya lime. Pulverisert sandeltre behov for å suge over natten i vann, melk eller rosevann. Forberede en lime brukt på problemområder i 10 minutter. Da masken skylles med kaldt vann.
     Sitronsaft. Saften vil hjelpe å bli kvitt akne arr etter hvis de tørke problemområder.
     Buljong med persille. Forberede et avkok av persille finhakk den og helle kokende vann. Etter avkjøling, bør kokes fryses i terninger. Morgen og kveld, tørk ansiktet frosset kjøttkraft i 3 måneder.
     Parafin. Medisinsk voks bør smelte og søke på problemområder en bomullspinne. Etter herding bør den fjernes. Det brukte voks kan ikke kaste, og utsette til neste prosedyre. Etter fjerning av parafin maske skal smøre huden nærende krem.
     Aloe. Aloe Juice kan tørke de berørte områder eller bruke dem til å kutte bladene av planter.
     Med. Honning maske slutt gjøre arr mindre synlige. Honning kan anvendes både i ren form eller blandet med andre ingredienser så som kanel.
     Mumier. Fremmer kollagen og forbedrer hudens regenerasjon. I teaspoonful 2-4 gram oppløst mamma og legge til krem ​​"Bepanten." Den ferdige blandingen skal oversettes til et tomt syltetøyglass fra kremen og legg i kjøleskapet. Bruk 1-2 ganger om dagen i 3 måneder.
    Med medisiner som hjelpe å bli kvitt akne arr og arr etter, kan du bruke gel "Kontraktubeks." Han helbreder arr, arr og strekkmerker. Hvis medisiner og tradisjonelle metoder ikke fungerer, er det best å slå til metoder salong og estetisk kirurgi.  
Symptomer på gastritt med surhetKalt gastritt inflammasjon som utvikles på den indre overflate av magesekken. Som et resultat av fremveksten av sykdommen ødelagt slimhinne og forstyrret funksjonell aktivitet av fordøyelsessystemet. Gastritt med høy surhet ledsaget av mild smerte, tyngde i magen og andre ubehagelige symptomer. Sykdommen er preget av utgivelsen av hemmeligheten med høyere surhetsgrad.
Årsaker til gastritt kan ha ulike interne og eksterne irriterende faktorer. Det underernæring, forgiftning, nervøs stress, etc. Gastritt med høy surhet delt inn i flere varianter. Det gastritt type A, B og C. Enhver form av sykdommen kan forekomme i akutt eller kronisk form. Det er den fasen av gastritt avhenger symptomer karakteristisk for ham.
Årsaker til gastritt med surhet
Som allerede nevnt, er årsakene til denne sykdommen delt inn i eksterne og interne.Den tidligere inkludere faktorer som er oppført nedenfor av gastritt:
- Feil kosthold, overspising eller fange strenge dietter.
- Overdreven bruk av krydret, fet, røkt mat.
- Alkohol avhengighet, røyking.
- Bruken av lav kvalitet på mat.
- Forgiftning kjemikalier som for en eller annen grunn får inne i magen.
- Profesjonelle aktiviteter knyttet til innånding av røyk av bly, metall, støv og andre skadelige stoffer.
- Uniform ernæring.
- Mottak perroralnыh enkelte legemidler (prednison, salisylater, sulfonamider, etc.).
- Sykdommer forårsaket av inntak av infeksjon.

De interne faktorer som utløser utvikling av gastritt omfatter forskjellige sykdommer i indre organer, forstyrrelser i det endokrine og nervesystemet, og genetisk predisposisjon for pasienten til forekomsten av gastritt.
Snakker i detalj om de typer av gastritt med høy surhet, bør det bemerkes at utviklingen av gastritt type B spiller rollen av arvelige faktorer. Gastritt er forårsaket av bakterier som kommer inn i kroppen som kalles "Helicobacter" er hennes aktiv provoserer ofte utvikling av inflammasjon. Den sistnevnte form for gastritt med surhet kan skyldes eksponering mot skadelige kjemikalier. Noen leger skille en fjerde type regnes sykdom - gastritt som følge av slike plager som refluks (mageinnholdet komme inn i tarmen, forårsaker betennelse.)
De viktigste symptomene på gastritt med surhet
Gastritt med høy surhet skjer med variable remisjoner og eksaserbasjoner. Denne sykdommen er forskjellig sesong. I den innledende fasen av sykdommen gastritt vanskelig å kjenne igjen. Det finnes imidlertid to symptom som er hoved mistenkt. Det halsbrann og raping. I de senere stadier av sykdommen de vanligste symptomene er:
Den såkalte "sult" smerte.Dette er en tilstand hvor det smerte i fravær av mat i magen. Dette kan skje ved oppvåkning eller i løpet av dagen hvis mye tid har gått siden forrige måltid. Etter å ha spist smerte ubemerket og blir mye enklere. Lokalisering av smerte er den høyre siden av den nedre del av magesekken.
Flatulens. Mekanismen for utseendet av skiltet. Når inntatt mat i magen av en inflammatorisk prosess er et brudd utvikle de nødvendige enzymer i andre ord, de er ganske enkelt ikke produsert. I denne forbindelse, og i den nedre del av fordøyelsessystemet er ikke egnede kjemiske reaksjoner som er nødvendig for riktig fordøyelse. Opptak til de nedre delene av et stort antall organiske forbindelser provoserer dreven flatulens og oppblåsthet.
Andre brudd på tarmen, uttrykt i sekvensiell endring av patologiske tilstander (forstoppelse, diaré) eller konstant tilstedeværelse av en av dem. Disorder stolen er et resultat av den negative virkningen av inflammasjon i mage til tarmene, og er en direkte følge av de tidligere symptomer.
Kvalme, oppkast. Undersøkt sykdom karakterisert ved utskillelsen av mavesaft med høy surhet, som i sin tur er irriterende faktor slimhinner og forårsaker kontraksjon av magesekken. Reflex mage prøver å rense ut overflødig syre ved å fjerne det med oppkast etter som blir mye lettere for pasienten. Oppkast, vanligvis preget av bitterhet og høy syre. Kvalme vises oftest på tom mage.
Dyspepsi. Denne fordøyelsessykdommer som skyldes betennelser i veggene i magen. I dette tilfellet, dyspepsi reflekteres i utseendet av hyppige oppstøt og halsbrann. Dette er raping sur smak og lukt.
I tillegg til disse skiltene vises sykdomsfølelse. Pasienten er observert tretthet, irritabilitet. Også vanlig symptom er søvnløshet og skarp humørsvingninger pasient. Appetitt er mer stabil i naturen, eller kanskje øke litt. Imidlertid kan intensive gastritt med økt smerte ønske om å spise mangler eller skjult angst forsterkning av smerte.
Kronisk gastritt er uttrykt mindre intense symptomer. I dette tilfellet, kan symptomene oppstå hvis den negative virkningen av utløsende faktorer er årsakene til gastritt.
Diagnostisering og behandling av gastritt med surhet
Diagnose av de typer av gastritt er å bestemme pH-verdien av de sekretoriske fluider, og visuell inspeksjon. For dette formålet en spesiell test kalt «pH-måling". Undersøkelsen utføres ved hjelp fibrohastroduodenoskopiya, under som gjør analyse av vevsprøver (biopsi). Basert på forskning og analyse av resultatene, foreskriver legen den aktuelle behandlingsalternativ.
Behandling av akutt gastritt er delt inn i flere etapper. Første lege oppnevnt av symptomatisk behandling. Å stoppe betennelser og lindre smerte bør redusere surhet. For å oppnå dette, vist å ta narkotika som nøytraliserer syre. Disse stoffene inkluderer antacida og H2 histamin reseptorblokkere. Smittsomme natur gastritt med surhet krever antibiotikabehandling.
I tillegg til narkotika er nødvendige for å observere en spesiell diett, milde. I dette tilfellet må du følge dele måltider med alle nødvendige vitaminer og mineraler. Viktigst - unngå junk food, ikke drikker alkohol og ta vare på nervesystemet.  
Яндекс.Метрика