Brown - en meget allsidig farge. Plukke riktig sammensetning av tilbehøret du kan få en skreddersydd klær og antrekk luft. Men noen nyanser av brunt så fine og komfortable at de selv brukt i brudekjoler. For eksempel, kaffe eller sjokolade nyanser er ideelle for sjokolade bryllup i stil.
 Brun og grå - nøysomhet og enkelhet
 Ganske ekstraordinært, litt harde "kombinasjon av grå og brun" gjøre et antrekk som passer for forretningsmøter, for det første området, og fotturer i restauranten. Anbefaling: beste lyse nyanser av brunt for en mer harmonisk tandem.
Hvilken farge går brun i klær?
Hvordan barbere?
 Under utviklingen av den menneskelige utseende har endret seg betydelig, blant annet gjennom noen oppfinnelser. Vi er vesentlig forskjellige fra sine forfedre, ansiktshår og kropp, er vi mye mindre. Likevel, til moderne mann gjør sitt ytterste for å kvitte seg med restene av hår som nådde oss fra forhistorisk mann og kunne ikke ødelegge selv evolusjon. Og dette hjelper virkelig et mirakel av teknologi, som barbering maskin.
 Hva er mest irriterende mannen i morgen? Nei, å ikke heisen fungere. Og bare tanken på at nå måtte barbere. Nyte prosessen med å bli kvitt overflødig vegetasjon er bare tenåringer, for hvem det er - et tegn på pubertet. Etter disse fremgangsmåtene oppfyller mindre og mindre. Og når det kommer til å forstå at denne prosedyren vil finne sted hver morgen alt liv, lengsel barbering uten kutt, irritasjon og brennende hud.
 Verden forandrer seg raskt. I en alder av fart, er rask Internett barbering prosedyre vanskelig å forestille seg en spesialist. Men to hundre år siden barbering prosessen var som noe mystisk om kunst. Og kunnskap og ferdigheter som kreves bradobrey gått til deres avkom.

 Moderne mann og ville aldri gå til en barbering Barber. Krav til en slik prosedyre han klart: rask, pålitelig, billig. Derfor kom endringen engangshøvler farlige maskiner. Kanskje de ikke er veldig praktisk, men trygg og akkurat billig. Men den relative sikkerheten til enkeltmaskiner. Sannsynligvis ikke bare skjer med deg er: du nervøs pryzhyhaete å møte en annen kutt etter dette mange menn misliker prosedyre.
 Hvorfor skjer dette? Selv om mange endringer, men det er klart at evnen til å barbere - det er fortsatt nesten kunst. Og nå VseTut prøve å hjelpe deg å mestre dette er ikke så enkelt, men krever dyktighet.
 Hva skal jeg velge?
 Hva du skal velge for barbering? Flere maskin, single eller barbermaskin?
 La oss starte med barbermaskinen. Ifølge eksperter, er det ikke alle menn gjør. Hun vil motstå inngrodde hår, stiv bust. Og elektrisk barbermaskin var som kunst. Og hva er det å lære? Ta og holysya.
 Derfor denne artikkelen gir VseTut for de som foretrekker å bruke konvensjonelle maskiner.
 Regel nummer en riktig barbering
 Etter søvn våkne gi deg selv og din hud. Merkelig som det høres ut, men huden trenger også å bevege seg bort fra søvn til å komme noe hevelse.

Hvordan barbere?


 Deretter vmyvayemosya bruker en stor mengde varmt vann. Det er bare nødvendig å fremstille huden i kontakt med barbermaskinen og mykne stiv bust. Som en adjuvant VseTut rådes til å bruke spesielle mykgjørende kremer. Så håndkle, våt den med varmt vann og brukes til ansiktet. Dette er ytterligere mykgjøre huden og pels.

Hvordan barbere?

 Den andre regelen på skikkelig barbering.
 Etter å forberede huden og pels tar hjelpemidler, skum og gel. Klemme dem i håndflaten og uniform sirkulær bevegelse bruke dem i de områdene som kommer til å barbere. Hvis du ønsker å føle seg som en artist, så ta børsten og bruke den gel eller krem.

Hvordan barbere?

 VseTut retter oppmerksomheten mot det faktum at bare trenger å bruke en skarp kniv barbermaskin. Det var kjedelig blad barbermaskin i 90% av tilfellene fører til svært sterke eller irritasjon, kutt eller hud. Spesielt følsomme for kjedelig blad sensitiv hud.
 Disponibel verktøyene du trenger for å endre regelmessig, etter to eller tre behandlinger ta en ny maskin eller bytte blad i flere maskin.
 Den tredje regelen riktig barbering.
 Så hvor skal jeg begynne? Du bør begynne med kinnene. Ta en barberhøvel og myke bevegelser produsere maskinen fra topp til bunn begynner å bust haken. Bevegelsen skal være forsiktig med for mye iver. Dette området er lett avskåret håret, de er ganske lydig.

Hvordan barbere?


 Og husk det viktigste regelen: du trenger å barbere langs hårvekst, ikke mot den. Det er et lite triks som menn kom empirisk og er ideell for glatt, ikke kjør maskinen på hårveksten, og litt på skrå. Du kan prøve denne metoden kan være egnet for deg.
 VseTut råder også trekke deg litt huden med den ledige hånden. Det gir en god effekt: huden blir så elastisk og lettere å barbere. I dette tilfellet bør bevegelse av maskinen være veldig glatt, ikke nødvendig å trykke hardt på huden. Generelt forventer innsats til barbering prosessen ikke blir en smertefull ildprøve.
 Nå gå til haken, heller, begynner å barbere under haken. Denne bevegelsen av maskinen kjører fra nakken til haken. Hvis du er under haken inngrodde hår, kan det være en utfordring. For å hjelpe i dette tilfellet du kommer for plukking av pinsett brukes av betydelige andre. Pidchiplyuyemo sterile pins hår og forsiktig løfter dem. Skyll området med såpe og skrubb effekt og smør godt spesiell olje hudpleie.

Hvordan barbere?


 Husk å barbere var trygt, og du trenger ikke å kvitte seg med kuttene, trenger du en god vask maskin etter hver passering av bust. Det er bedre å gjøre det under rennende vann. Hvis du er en fan av vannsparing, skriver du bare vannet i vasken. Det har også sine spissfindigheter. For myk bust barbermaskin vaske bedre med kaldt vann. Deretter vil prosessen gå lettere. Men stiv bust gjenkjenner bare varmt vann!
 Kinn og nakke i orden. Flytte til et nytt område. Kø for haken og bart. Det bør være svært forsiktig, spesielt eiere av stiv bust. Hvis du ønsker å unngå kutt og irritasjon, mos hår.

Hvordan barbere?


 Hva du trenger å gjøre? Å starte VseTut anbefaler disse nettstedene håndtere sist. Hvorfor det? Skum og kremer som du har satt i begynnelsen av barbering, som er godt mykne håret og fukter huden. Nå kan du vaske dette området med vann igjen og igjen for å sette barberskum eller barberskum.

Hvordan barbere?

 Å barbere håret over leppen, tenner presse denne huden. Så du når en viss elastisitet i huden på stedet og vil være lettere å barbere. Hårene sbryvayte vinkel. Da det er lettere og bedre, mindre bevegelse - resultatet er bedre.

Hvordan barbere?

 Den fjerde regelen riktig barbering
 Nå sjekker barbering. For dette eroderbart skum eller krem, og begynner å undersøke person for tilstedeværelse av tapte hår. Hvis disse områdene er, kan du ikke søke er spesielle verktøy og våt blad i varmt vann og fjerne defekter.

Hvordan barbere?

 Et annet problemer med barbering, vanskelige seksjoner på kinnene nær nesen, kjeven nær ørene. Etter å ha funnet noen barbert hår i disse områdene, prøv å velge en annen vinkel barbering hår. Du må kanskje barbere mot hårvekst. Det viktigste er ikke å overdrive det, ellers gjør ikke lossless. Og spor av din utholdenhet vil være på ansiktet.
 Den femte regel riktig barbering
 Vaske ansiktet med kaldt vann. Men vanntemperaturen bør være moderat, er det viktig ikke å tillate personen å lukke porer eller små kutt vil være vanskelig å behandle effektivt. Ikke bruk cologne fordi dens sammensetning inneholder alkohol og ingen spesielle oljer for å myke opp huden.

Hvordan barbere?

 I lotion, menn bruker sjelden andre midler for å mykgjøre huden. Helt ubrukelig. Moisturizer svært nyttig i denne situasjonen, det er ikke bare fukte, men også myke opp huden din.
 Noen vil si hvorfor disse vanskelighetene? Alt er mye lettere å ta barbermaskinen og pozbuvaysya ansiktshår, er som mange gjør. Du kan argumentere så. Men prosessen med barbering bruker barbermaskin - en slags demonstrasjon av vårt forhold til kroppen din. Selv en prosess som barbering kan være morsomt, hvis du nærmer ting med følelse, egentlig, arrangement "Det viktigste -. Gjør det riktig.
 Viktige merknader om VseTut: oppsummere resultatene
 Den beste tiden å barbere, selvfølgelig, morgen. I løpet av natten hvilte huden din og klar for prosedyren. Men begynne å barbere femten eller tjue minutter etter oppvåkning. Huden er bare tid til å komme i tone og kvitte seg med ødem. Tross alt, trenger du også litt tid til å komme seg fra søvn. Det er nødvendig og hud.

Hvordan barbere?


 Barberskum ikke umiddelbart føre. Til å begynne med, vasket med kaldt vann, deretter lotion. Hvis det ikke er det, så cologne, men uønsket, over hva vi sa. Først etter alle de ovennevnte oppført gjelder fløte. Hvorfor i den rekkefølgen? Hvis du bare sette kremen på fersk barbert hud er å unngå slike problemer som kviser.
 Barbere bruke varmt vann, men ikke kokende vann. Alt skal være innenfor rimelighetens grenser. Ytterpunktene bare dårlig.
 Ikke barbere hver dag. Du har sikkert lagt merke til at flere holyshsya raskere voksende hår, foruten hver gang det blir vanskeligere. VseTut anbefales å velge det beste alternativet - barbere en gang hver tredje dag. Sjelden er også ønskelig.
 Barbermaskinen velge basert på deres preferanser. Og er ikke det hva naboen eller kone kjøpte på egen hånd. Maskinverktøy endrer regelmessig.
 Mange stiller spørsmålet, hva er bedre - skum eller gel. Anbefaler kosmetologer, bedre opt for geler. Det inneholder ikke såpe som tørker huden mye. Bruk skum er en annen ulempe: det gjør det umulig å se områder som vi bryyem. Gel skum er ikke fordi ingen slike mangler.
 Håndkle til ansiktet etter barbering bare øve, ikke med all sin kanskje trenger å gni huden.
 Hvis huden din ikke er vant til barbering, men la skjegget du har absolutt ikke noe ønske om, og velg deretter en spesiell kremer, lotion, oljer, som inkluderer ikke alkohol. Spis mat rik på B-vitaminer Vitaminer er i denne gruppen måltid, asparges, nøtter, belgfrukter, frø, egg, fisk og andre like nyttige produkter.
 Viktig merknad: Barbering skal være morsomt og ikke bringe ubehag.  
Яндекс.Метрика