Hva du skal ha på nyttårsaften 2015?
 Hvordan å feire nyttår - så bruke det! Tro eller ikke dette omen alle bestemmer for seg selv. Likevel hvert år, de fleste av oss med spent venter på denne fantastiske ferie og grundig forberedte for sitt møte. Ikke minst i den pre-ferie mas okkupere tankene til riktig kjole. Spesielt opplever rettferdig halvparten av menneskeheten, samt nyttårsaften ønsker å se ikke bare fantastisk, men også i henhold til astrologiske råd. Nytt i 2015 vil bli holdt under beskyttelse av den blå Goat (sau), noe som betyr at antrekket skal velges basert på egenskapene til naturen av dyret. Husk å tenke på og festlig sminke som fremhever antrekket lønnsom. Hva du skal ha på nyttårs Blå Goat (sau)?


Hva du skal ha på nyttårsaften 2015?
 Tradisjonelle nyttårs kjoler er kjoler og dresser. Year of the Blue Goat i denne forbindelse er intet unntak. Selv villfarne natur dette dyret tillate noen ekstravaganse og originalitet i bildet. Så damer kan trygt velge mellom klassiske kveld kjoler og modeller med asymmetriske necklines dekorert med paljetter eller fjær.
 Som for lengde kjole, den mest relevante i vinter maxi kjole vilje. Kjoler kan velges som lange ermer og modeller på den ene skulderen. Passer for det nye året og korte cocktail kjoler kombinert med lyse tilbehør. Neste år Blue Goat tre, så "berolige" Beskytte skal bruke smykker fra naturlige materialer: stein, tre og metall.

 Hvilke farger å bære for den nye 2015?


Hva du skal ha på nyttårsaften 2015?
 Ifølge den kinesiske kalenderen år vil vi ha en Blue Goat, så først og fremst være faktiske blå fargepalett. I tillegg geit - kan planteetere, og dermed ikke glemme de grønne nyanser i kjole. Derfor kan vi trygt ta en av to farger som grunnlag jule kostymer eller kombinere dem sammen. Kom og tradisjonelle klær geit farger: hvit, grå og svart.
 Preferanse er bedre å gi ikke monotont antrekk og klær fargekombinasjon, med ornamenter og bilder. Hvis du tror på varsler, og slå sin oppmerksomhet til grønn kjole med blomstermønster, fordi dette antrekket bare nødt til å "smake" Koselig.

 Hvilke stoffer og materialer vil være relevant i det nye året 2015?


Hva du skal ha på nyttårsaften 2015?
 Foretrekker naturlige materialer og naturlige tekstiler. Egnet silke, bomull, lær, ull. Dette er den viktigste trenden er ikke bare en nyttårs natt, men hele 2015. Ull kjoler eller tunikaer kan perfekt kombineres med tettsittende skinn leggings. Hvis du vil legge til en lignende bilde og gjøre det virkelig hjelpe nyttår riktig tilbehør. Plukk lyse tre smykker massiv brute kjede eller mystisk blonder maske og utstyre ferien gnisten med nye farger!  
Humper på tungen
 Kviser og røde prikker fra tid til annen på tuppen av tungen. Årsakene kan være forskjellige, ofte forstørret smaksløkene med overdreven irritasjon. Og noen ganger - et symptom på infeksjon eller en viral sykdom. På rødhet på tungen personen føler en brennende følelse, smerte og dårlig råte.
 Hvorfor er det røde nupper på tungen?
 Først må du vurdere alle klovsyke som fører til stimulering av språket. Med bobler forbundet stomatitt, herpes, gingivitt. Den har like rettigheter i rosa, og eventuelle vekster "geografiske mønstre" flekker og snakke om intern sykdom og mangel på vitaminer, jern ofte. Det signaliserer umiddelbart oss om allergi mot matvarer, som å spise den første smaken.
 Ved første manifestasjoner av ubehag i språket, må du oppsøke lege og finne ut den egentlige årsaken til sykdomsfølelse, med grense alkoholinntak, avstå fra krydret mat og røyking.
 Hvis kløe og smerten stopper ikke etter skylling med antibakteriell løsning, en avtale med en spesialist du trenger å gå nødvendigvis. Hvis legen ikke er diagnostisert alvorlige avvik i interne systemer, så vil det råde deg til å holde en rekke forebyggende prosedyrer, nemlig kjøpe antibakteriell tannkrem som vil hemme veksten av bakterier i munnen.
 Humper på tungen - det første tegn på immunsvikt og mangel på handling av beskyttende funksjoner. Som et resultat, kan folk bli syk en form for trost - kandydoznыm stomatitt, slående noen form for slimete. Den opprinnelige form av avviket i kroppen kan være et barn i de første ukene av livet. I kan vises munnen røde sår, rynker og barnet nekter å spise, så det gir ham smerte, svir vi på det sterkeste. Leger anbefaler fjerne plakk med en løsning av natron.
 Humper i språket - et tegn på allergi og virusinfeksjoner
 Enhver form for atopisk dermatitt ledsaget av rødt morgen ved roten av tungen. Utslettet kan skilles fra andre former for sykdom bare hudlege, som sammen med de viktigste behandlingen vil tildele deg en multivitamin "Nykotynamed." Pre-sensor avskraping og oppdager årsaken til allergi mot kosmetikk, visse typer mat.
 Tenk herpes, som alle tunge dekket med blemmer som inneholder væske inni, som, som de forfaller kapsler kommer ut. Boblene brister av varm og krydret mat, går på bekostning av menneskers helse. Denne virussykdom, kan pasienten oppleve feber og generell svakhet.
 Kronisk betennelse i mandlene, faryngitt, laryngitt, vannkopper, lichen planus, skarlagensfeber - er vi i disse sykdommene den første til å svare på endringer i organer og systemer, dens struktur og fargeendring.
 Hvordan fjerne røde humper språk?
 Hvis årsaken er sykdom, vil det hjelpe kur designet LORom eller hudlege, men hvis vi blir syke som følge av microtrauma (dvs. du brenne slimete varm drikke), det vil hjelpe lokale midler.
 For å hindre spredning av smitte kan brukes skylle malurt, salvie, calendula og kamille. Kviser på rot og tuppen av tungen bør brenne. Det er bedre å gjøre det med vodka, ikke alkohol, ikke for å få en annen brenne. Få et apotek behandling og forebyggende tannkrem og Spre et tykt lag med språket: det vil fjerne betennelser og smerter.
 For et par dager, beskytte deg mot å drikke for varme og varmt krydder til slimete språk helt stille.  
Etnisk eller folkedrakt

 Hans utseende mote verden skylder ungdoms hippier, som dukket opp i 60 g. Av forrige århundre. Medlemmer av bevegelsen mente frihet og uavhengighet.
 Etnisk stil Skiller ønsket om harmoni med naturen. Derfor, for å skape klær utvalgte naturlige materialer: bomull, ull, silke, lin. Silhuetter slites veldig løs og lett. Glatte flytende linjer kombinert med etniske motiver.
Etnisk eller folkedrakt

 Farger etnisk stil variasjon, men innstillingen er gitt til lyse, rike materialer med ulike trykk og malerier, pyntegjenstander, asiatiske eller afrikanske motiver. Blant klær эtnoharderoba kalles saris, tunikaer, skjorter for utgivelse, kimono, lange fargerike skjørt type Gypsy, gratis skjorter og bukser, kjoler, skjørt, bukser. Klærne etno - nåværende varierte stil dekorasjon, broderier, blonder, sateng bånd, blonder, perler.
 I etnisk stil ved hjelp av et stort utvalg av uvanlige tilbehør. Det kan være hetter, fargerike skjerf, vesker, beaded poser. Med en rekke dekorasjoner er perfekte halskjede, baubles, store øredobber og armbånd laget av tre og metall.
 Blant hatter kan identifisere dekorert med bånd og blomster, stråhatter, strikkede luer.
 Etnisk fottøy - En enkel nøytrale sko med lave hæler, sandaler, tresko dekorert med tre-plattformen.
 Alternativer etnisk stil - Japansk, spansk, country, western.

 Når skal bære klær etnisk stil


 Folk stil kan eksistere uavhengig av motetrender. Han synes å være ute av tid og selv pleide å jobbe. Men fremfor alt er det praktisk for fritid, reise i landet, på ulike festivaler i det fri. Dette er klær for unge og uavhengige.
 Folk eldre generasjon bør brukes etno - stil omsorg.
 Også etnisk stil er perfekt for hjemmebruk.  
Frisyre Valerie: Anbefalinger for å lage bilde
 Valeria - en av nayzhinochnishyh representanter for moderne scene. Hun er kjent ikke bare i Russland, men også i utlandet. Amerikanerne kaller det "Rus Madonna." Valeria er ikke bare en fantastisk artist, men også en kjærlig kone og mor til tre. Imidlertid ser hun fantastisk ung og sjarmerende. Og en viktig rolle i dette er hennes frisyre.
 Riktig hår - nøkkelen til vellykket bilde
 Trendy frisyrer Valerie bidra til å fremme bildet av elegant og romantiske sanger med en unik stil. Tidligere var hun ofte eksperimentert med måter, skiftende frisyrer og hår farge fra brunette til rødt dyret. Frisyre Valerie de siste årene - en hårklipp stil "bob", ligger på en spesiell måte ligner frisyre populære skuespilleren Meg Ryan. Lys hårfarge kombinert med brun hud og røykfylt blå øyne - en hemmelig magisk og fantastisk bilde av sangeren. Med denne frisyre er det mest fordelaktige.
 Hvordan lage en frisyre Valerie
 For å gjøre dette frisyre, må du ha på hånden grunnleggende legging arbeid penger som er i arsenal av enhver kvinne. Dette styling gel med effekten av våt hår, spiker og hårføner supramaksimalt fiksering av diffusoren. Trenger også en fuktighetsgivende olje for håret, men hvis ikke, kan du gjøre uten det.
 Håret mitt forsiktig tørker dem med et håndkle og påfør en fuktighetsgivende olje. Det er nødvendig for å beskytte håret mot virkningene av legging verktøy og gjøre dem sunnere. Deretter gre jevnt gjelder gel eller skum for styling. Så ta en hårføner med en diffuser og, holder den vertikalt, dirigere luftstrømmen til håret, mens den andre hånden smynaem dem. Ved slutten løse vi håret svak strøm av kald luft. Stenket lakk hårrøttene og forsiktig slutter.
 Igjen, et nytt bilde
 I sin siste klippet Valeria endret igjen og dukket opp i bildet av en ung jente og fet. Bustete hår og en ny moderne kjole gjorde henne en helt annen, nesten ugjenkjennelig. Først virket endringen til hennes fans altfor ekstravagant, men da de fortsatt følte at ny hårklipp er virkelig en sanger. Valeria selv innrømmer at på denne måten føler hun mest trygg og komfortabel.  
Яндекс.Метрика