Hvordan velge en skjønnhetssalong?
 I dag, til tross for et stort utvalg av skjønnhet og veldig vanskelig å velge en profesjonell veiviser som du liker. En vakker skilt, reklame og elegant interiør garanterer ikke at det er en frisør, fagfolk. Selv de høye kostnadene vil ikke beskytte deg mot bortskjemte eller dårlige veve frisyrer.
 En god frisør er virkelig vanskelig å finne, men du kan redusere din tid brukt på søk ved hjelp av følgende ukompliserte tips:
 1. Hvis du ønsker å lage en stilig hårklipp eller styling bra, ikke bare en trim hår, ikke gå i den første fikk på vei hjem skjønnhetssalong. Den enkleste måten - er å lytte til venner og bruke deres råd. Anbefalinger dine venner er ofte nødvendig: de hjelper ikke bare å velge riktig stylist, men omgå skjønnhet, påviste en dårlig side.

 2. dag, med internett, er det lett å finne og lese anmeldelser på søkemotorer. Det tilbyr millioner av Internett-brukere. Besøk noen forum eller nettsted skjønnhet, vil du finne interessant og lese meninger om det. Mer tydelig begrunnet klokke for negative tilbakemeldinger. Også lære å skille mellom ekte positive tanker om korte tanker, skriftlig eller bestilt av arbeideren salongen.
 3. Hvis du allerede har laget en liste over anbefalte butikker etter å ha lest meninger på Internett, går du videre til neste trinn: Tenk deg selv av alle de "nominerte". Alle utgående samtaler dine utvalgte skjønnhetssalonger og lytte nøye som du snakker. Representant salongen bør kommunisere høflig, glad for å fortelle deg om tjenester, priser og rabatter. For alle dine spørsmål må du få tilfredsstillende svar. Også gjør ikke vondt å se på interiøret siden (hvis noen), ta hensyn meget relevant informasjon oppfyller alle kravene. Dette vil tillate deg å gjøre en foreløpig mening. Hvis den er negativ, ikke ta seg tid til å besøke denne salongen, begynne å lete etter en annen.
 4. Endelig scenen - du trenger for å få den mest valgte skjønnhet. Sikre din primære følelser av innvendig plass, snakk med din administrator. Prøv å forstå at alt kommer til deg, enten du føler deg komfortabel, hvor lenge du ventet mester. Notat opprettet et behagelig miljø for modus (TV, magasiner, etc.) er mestere på jobb profesjonell makeup, ikke prøv deg under for å pålegge unødvendig ekstra service til deg. Positivt for hytta hvis de blir solgt samtidig gode kosmetikk for hårpleie. Det ville se sertifikater og utmerkelser frisører (vanligvis de er postet på veggene i rommet).
 Noen ord om kostnadene.
 Hvis du virkelig ønsker å bruke tjenestene til kvalifiserte fagfolk, ikke forvent at dette skal spare. I gode salonger høye priser. Men ofte i store salonger tilgjengelig for vanlige kunder rabatt kort og arrangerer en rekke handlinger. Dette er selvfølgelig en positiv effekt på deres popularitet og gode anmeldelser om dem.  
Hvor fort gjøre prichoskuI hver kvinne er det øyeblikk når stresser litt viktig begivenhet og bør se på 100% og tid for å skape en luksuriøs prichosky sårt mangler. Hva gjør jeg? Du kan, selvfølgelig, for å planlegge tiden din og gå til en god skjønnhetssalong.
Men hvis du har absolutt ingen tid, kan du bruke noen nyttige tips for å hjelpe deg raskt få orden på hodet :)
Hvordan du raskt prichosku
1. Hvis røttene har blitt feit og ikke hodet vasketiden, vil du tjene som et godt middel til talkum. Påfør en liten mengde talkum på hårrøttene og forsiktig gre dem. Talkum absorberer godt fett, og det vil hjelpe deg et par timer å glemme håret ditt.
2. For å gjøre mengden hår du kan bruke enkle råd: ta en fintannet kam og forsiktig gjøre nachis. Klar volum pryhladte forsiktig gre håret og vil se ryddig og praktfull.
3. For å gi håret en fin sunn glød, bruk glanset spray. Etter at håret ditt vil se ut som om du nettopp har besøkt salongen av skjønnhet. Du kan ta det med deg og bruke ved enhver anledning.
4. For de som liker krøller og bølgete hår er en god måte å holde seg i form krøller. Utstedt styling gel i håndflaten, gni litt. Ta tak i endene av håret hennes, presse hendene, løft opp. Så kan du ikke bare holde sine krøller, men håret og gi volum.
5. For den slemme og hyggelige naэlektryzovanoho hårspray vil bidra med termisk vann. Han raskt gjenopprette håret ditt til sitt opprinnelige utseende. Spray det på hår, kam låser. Håret er rett og når som helst kan du glemme om dem og ikke bekymre deg.
At slike enkle måter du kan gjøre en rask og prichosku god tid uten å bekymre for hans utseende hår.  
Dårlige vaner. Hvordan håndtere dårlige vaner?Røyking
Alle vet at røyking er farlig for helsen. Det er årsaken til alvorlige sykdommer som lungecancer og hjerte. På grunn av sykdommer forårsaket av røyking dreper flere mennesker enn bilulykker. Dessverre, til tross for at det totale antall røykere går ned, antall unge røykere øker.
Utrygt for avhengighet til røyking ungdom øker dersom:
• røyke deres venner eller familiemedlemmer;
• Det er vanskelig å si "nei" til venner og til dem de ønsker å imponere;
• lav selvfølelse i dem;
• det er vanskelig å takle stress.
Noen begynner å røyke for å se kul i andres øyne. Men hvis en person hater tobakksrøyk og han liker ikke kvinner som røyker, er det usannsynlig at det kan imponere røyking. Du kan gjøre et mye sterkere inntrykk hvis du ser trygg på sine evner og være deg selv. Fordi røyking gule tenner og fingre, halitosis der (prøv å lukte askebeger full av sigarettsneiper!).
Husk at du er ansvarlig for kroppen din, så ta selvstendige beslutninger og stolt av dem. Røyke - veien vane som er det svært vanskelig å bryte. Tenk på hva du kan bruke de pengene som du bruker på sigaretter.
Alkohol
Bruke alkohol er tillatt ved lov i 18 år, men noen prøve dem før denne alderen. Snarere tenåringer begynner å drikke for å virke eldre. I store mengder alkohol ødelegger hjerneceller, forårsaker oppkast (bare forestille seg hvordan det ser ut fra siden) og kompliserer lage fornuftige egne avgjørelser.
Dette gjelder beslutningen om å delta eller ikke å delta i seksuell aktivitet. I en beruset tilstand, noen mennesker er lettere å bli enige om en uformell seksuelt møte enn edru. Da de angre på det og føler seg skyldig. I tillegg, som en drunken unge mennesker ofte glemmer sikkerhetsfunksjoner og prevensjon. Som et resultat, kan de pidkotyty sykdom, seksuelt overførbare sykdommer, og jentene kan fortsatt bli gravid.
Husk at du er ansvarlig for kroppen din.
I uansett alder du bestemmer deg for å prøve en alkoholholdig drikke, er det viktig ikke å glemme om moderasjon og aldri få drukket til det punktet hvor du ikke forstår hva du gjør. Spesielt farlig i fyllekjøring.
Andre rusmidler
Fare for å misbruke medisiner eller narkotiske stoffer. De skader nerver og andre deler av kroppen. Mange legemidler er vanedannende - dette betyr at de er så vil det være svært vanskelig å avslå. Påvirkning av narkotika er vanskelig å foreta rasjonelle beslutninger kan gjøres og hva som da vil være veldig synd.
Hvorfor noen mennesker bruker narkotika?
Folk bruker narkotika av forskjellige grunner. Noen ønsker å eksperimentere, er det interessant å oppleve nye staten. Andre er under press fra sine venner. Den tredje medikament i utgangspunktet bidra til å takle stress, bli kvitt kjedsomhet eller tør å gjøre noe på tross av foreldre. Hvis du er bekymret for narkotikaproblemet, ønsker du å snakke om det med en voksen du stoler på eller ringe anonymt kundestøtte.
På den dårlige vaner
Tenk på hva du ville gjøre hvis noen - noen ville foreslå du prøve:
• sigaretter;
• legemidler;
• alkohol.
Popraktykuytes speilet, foreldre eller andre voksne. Hva vil du si da? Hvordan ville svare hvis du var erting og begynte å le av deg? Du er svært godt forberedt på den virkelige situasjonen.  
Hvorfor voksende mage i en mann?De fleste menn etter hvert voksende mage. Og dette kan skje i alderdommen og i sin ungdom.
Den såkalte "øl mage" vises vanligvis i menn 35-40 år.
Hva er årsakene til den kraftige økningen i magen og hvordan man skal håndtere dem?
Hvorfor voksende mage hos menn: de viktigste årsakene
Du kan møte mange innenlandske versjoner av hva menn voksende mage. Noen sier at overdrevent inntak av øl. Andre - at magen vokser gradvis fra overspising. Det er til og med versjoner som voksende magen hos menn som ofte kjører eller lider av metabolske sykdommer.
Faktisk, eksperter ut bare to viktigste årsakene til veksten av den mannlige magen (andre vil være å ta plass, men som et resultat):
Magemusklene mister sin tone av menn;
Tilstedeværelsen av fett;
Magemusklene mister sin tone. Det er klart at en slik mann pressen der. Derfor, muskel strekk og atrofi. De flytter til gjennomføring av enkle funksjoner - å opprettholde indre organer. Dette ble svært magen for å danne flere grupper har atrofi av muskler.
Derfor magen vises vanligvis hos menn under 35 år. For eksempel, "kjører" buk oppstår på grunn av svekkelsen av de skrå magemusklene: det er alltid i førersetet, slik at disse musklene er alltid avslappet. En "øl" magen - en konsekvens av den svakhet av rectus abdominis muskel.
Tilstedeværelsen av fett. I magen for hvert menneske er en fatty lag som i utgangspunktet veldig tynn. Øker over tid. Veksten av fett finner sted samtidig med økende magefett, som ligger rundt de indre organer.
Dette er viktig! Legene tror det stor opphopning av interne fett er ekstremt farlig for mennesker. Leverfettbehandling, for eksempel bruker mindre insulin fra blodet, fører til en økning i nivåene i blodet. I sin tur fører dette fenomenet til akselerert hjerteslag. Som et resultat, slites ut hjertet raskt som påvirker arteriene og sikrer tilstoppingen. Alle disse prosessene truende høyt blodtrykk, diabetes, og i noen tilfeller kan føre til hjerneslag.
Vitenskapelig bevist faktum at med alderen i det mannlige kjønnshormonet produksjonen avtar. Denne årsaken øker zhyroobrazovanyya. Hvis en mann ikke vil trene, så det begynner å danne en kvinneskikkelse - mage, bryst, lår og selv cervical fett aksel. Svarene på spørsmålet hvorfor en kvinne voksende mage, veldig forskjellig fra menns.
Forholdet mellom midjeomkretsen til omkretsen av hoftene mann er en god diagnostisk indikator på store magen. For menn, bør dette forholdet ikke overstiger verdien av 1, 0.
Hvis magen din er i sterk vekst, men likevel ikke kan utelukke sykdommer forbundet med stoffskiftet. Alltid være nyttig å passere ytterligere tester i endokrinologi. Generelt, etter tretti år leger råder menn minst to ganger i året for å gjennomføre en full undersøkelse av kroppen.
Kvinners og menns type fett
Kvinner og menn fett er på forskjellige steder - et vitenskapelig bevist faktum. For den sentrale (hann) type preget av dannelsen av fettvev i magen og overkroppen. Det er grunnen til den voksende magen hos menn enn hofter, for eksempel.
For yahodychno-bedernoho (hunn) type fett er jevnt over hele kroppen. Noen ganger fett akkumuleres i underkroppen. Det er også en blandet type, hvor det er en kombinasjon av hann- og hunntypen. Men den tredje typen er svært sjelden.
Hva å mage mannen sluttet å vokse
Det er nødvendig, først av alt, trene og holde magemusklene tonet. Spis riktig, og hvis det er mulig å gi opp alkohol. Spesielt øl (tillatt 0, 5 liter øl om dagen). Hver dag, eksperter anbefaler å ta gå ca 3-5 miles.
Generelt, for å bli kvitt den store magen er nødvendig for å utføre komplekse arbeidet. Videre bør det begynne i god tid til førti år fortsatt ser modige karer og spørsmålet hvorfor voksende mage, nettopp passert trygt side.  
Яндекс.Метрика