Hvis du ønsker å se fantastisk og være "trend"? Så du trenger å vite på forhånd om alle trender og endringer. Og hva vil være moteriktig i høst 2014? Hva du skal ha til å se stilig?
Hva er mote å bære falle 2014? (13 bilder)

 Siste stilen


Hva er mote å bære falle 2014? (13 bilder)

 Vi må starte med stiler. På toppen av at det haster er feminin, men designere og gir motstridende alternativer for de som ikke er vant til kjoler og andre "kvinnelige" ting. Det er det retninger du kan gå:
 •  Baroque er veldig, veldig viktig. Dette betyr at det er nødvendig å kombinere glamour og romantikk: luksus dyre stoffer (sateng, brokade, fløyel, silke), feminine silhuetter, dekorative elementer (gull broderi, blonder) og lyse mønstre.

 •  I mote og retro stil, så gjerne for å gå til låven og søkte den gamle brystet av sin bestemor.

 •  Aldri av moten klassiker som bør tilfredstille fans av rigor og kortfattethet.

 •  Stil safari med hans anymalystycheskymy utskrifter også relevant.

 •  Elsker camo? Militær stil garderobe kan også være til stede, men originaliteten i denne sesongen er femininitet og seksualitet.

 •  Fortsatt populære og etnisk stil med sine intrikate mønstre.

 •  De farger, design, mønstre


   Nå mer om fargene. Her er nyanser vil være aktuelle i høst 2014:
   Gul, mange forbundet med solen, varmen. Så, denne sesongen, nesten alle nyanser av dato. Dette kan være en edel honning tone eller lys og gul-grønn ungdom.
  Hva er mote å bære falle 2014? (13 bilder)

   Foretrekker originalitet? Deretter velger metalliske nyanser av hvit, blek gull uten mye glans, platina, kobber, bronse og andre. Men ikke overdriv!
   Også viktig er varm og lys oransje. Det kan være tilstede i bildet i form av dråper eller være hoved tone.
  Hva er mote å bære falle 2014? (13 bilder)

   Rødt er også fortsatt populær og etterspurt. Lyse fargetoner - legemliggjørelsen av seksualitet og lidenskap. Hva kan bli bedre?
  Hva er mote å bære falle 2014? (13 bilder)

   Mote forrige sesong som blå relevant, men det har blitt mer dyptgripende, rik og edel. Fargebilde kveldshimmelen legger mysterium.
   Elegant smaragdgrønn farge også kan og bør være i din garderobe. Denne skyggen av elegante og edle eleganse.
  Hva er mote å bære falle 2014? (13 bilder)

   Rosa er også en trend, men velge lyse farger, ikke prangende som "gris".
  Hva er mote å bære falle 2014? (13 bilder)

   Hvis du ønsker å legge til lysstyrken i bildet? Du kan velge farge fuchsia eller lilla, det er fine og lyse.
   Nyheter ubeseiret kombinasjon av hvit og svart.
  Hva er mote å bære falle 2014? (13 bilder)

   Som for utskrifter og mønstre, er det mye å velge mellom:


 •  Animalistic motiver. Dette kan være en favoritt for mange leopard, noe som er viktig for flere sesonger. Hvis du vil ha noe mer originalt? Velg mønster "krokodilleskinn".

 •  På toppen av popularitet skotske bur som gunstig kan understreke alvorlighetsgraden av bildet, men å gi den smaken.

 •  Camouflage er også relevant. Videre kan det være til stede på kjoler, bluser og andre kvinners ting.

 •  Bo hos oss og "kråketær".

 •  Foretrekker originalitet? Velg komplekse geometriske mønstre.

 •  Nyere romantiske blomstertrykk.

 •  Stoffer og materialer


   Som for materialer, kan du føle deg fri til å velge blant et utvalg av eksisterende strukturer, og skape de mest uvanlige og sprø kombinasjoner, er velkommen. Nyere mohair, angora, silke, fløyel, kordfløyel, strikker.
  Hva er mote å bære falle 2014? (13 bilder)

   Som for klær, kan den syes, så som Tweed eller lær. Utbredt pels, men det er ikke så mye en fundamental del av bildet som en viss ideal, så pels pannelugg, korte og lange jakker og tilbehør - nøyaktig.

   Detaljer, dekor elementer


   Elskere alle blanke og lyse denne sesongen vil bli fornøyd, som designere blir stadig mer brukt for dekorasjon rhinestones, paljetter, fargede glødende steiner i ulike størrelser. Nåværende og glitrende skinnende broderi tråd, perler eller perler. Også utmerket dekor element er pels.
  Hva er mote å bære falle 2014? (13 bilder)

   Som for detaljer, fra festene, nagler, glidelåser og låser designere foretrekker å gi opp. Men buer velkommen som alle typer bånd.

   Hva du skal ha?


  Hva er mote å bære falle 2014? (13 bilder)

   Hva du skal ha denne høsten?


 •  Yttertøy. Siste strøk. Dette kan være en streng modell av "a la frakk" i mylytarystycheskom stil. Velkommen også rett snitt modell med krage. Elskere av frihet kan velge forskjellige modeller poncho og "bat". De som foretrekker huden kan lett slitasje skinnjakker. Nyere og pelsvester. Hva du skal ha? Du kan bære en jakke over en genser eller jakke, og noen bruke den under en jakke, vil dette kommende høst bli fasjonable. Og hvis du foretrekker den varme og komfort, bli komfortabel stehanuyu jakke. Det kan monteres, det vil legge bildet av femininitet og eleganse. Forresten, den mest relevante armlengde - 3/4.

 •  Jakke tidlig høst kan være slitt. Tror du det er for enkelt? Kjøpe en modell med pels trimmet.

 •  Bukser. Nyere stil beskjæres bryuchky, absolutt snevret ned. De er feminine og elegante, men også bidra til å skjule feil og markere meritter. Men hvis en slik modell er uakseptabel for deg eller ubehagelig, kan du kjøpe direkte slacks, tilbyr de også ledende designere. Buksene er best kombinert med bluser og skjorter strenge, men i enkelte tilfeller kan det være hensiktsmessig og jumper.

 •  Skjørt. Der uten dem? Sørg for å kjøpe en blyant skjørt med høyt liv som understreker femininitet så lønnsomt. Hvis du vil ha noe lett og fluer? Spesielt for deg designere har kommet opp kort skjørt med bred hem modell "sol". Ofte er de laget av ganske tett vev, noe som er viktig i høstsesongen.

 •  Kjoler. Det er mange å velge mellom. Du kan kjøpe en dress-up boks, og komplettere sin opprinnelige kuttet basque og "drop". Selve rett snitt, oppmuntret liten lengde, sikkert over kneet. Føl deg komfortabel å tillate fri strikket kjole. Og i tilfelle kan du velge et romantisk stevnemøte modell med sleng nederst.

 •  Gensere, jumpers. På toppen av popularitet av store modeller og absolutt en skulder åpen. Den mest optimale stoff: jersey, mohair, angora.

 •  Shorts. Ja, det er mulig å kjøpe varme høst shorts. Ikke glem å sette dem under trange tights!

 •  Hva skodd?


   Sko bør absolutt være feminin. Derfor designere stadig foretrekker smalere, men ikke altfor lange sokker. Du er redd for å skade ham? Frykt ikke, kjøpe en modell med en metallisk finish foran eller på tvers av sålen, det er sant.
  Hva er mote å bære falle 2014? (13 bilder)

   Som for hælen, mote torget og stabil. Og du kan velge de foretrukne wedgies.
   Du kan kjøpe noe: støvler, støvler, støvletter eller støvler og sko absolutt i varmt vær.

   Tilbehør


   Poser har alltid vært gratis, og vil utfylle bildet. Høsten 2014 mote ville være små clutcher med stropper for hender og romslig poser poser (for de som er vant til å alltid bære). Velge lyse farger slike ting nå ikke kombineres med noen klær eller med sko.
  Hva er mote å bære falle 2014? (13 bilder)

   Ikke glem å ta med kit og annet tilbehør, lyse belter av noen bredde, store øredobber, halskjeder, kjeder, elegante hansker til albuen og fargerike hatter (spesielt jenter).
   Finn din unike stil og alltid bli attraktive!  
  Яндекс.Метрика