Akne på hodet etter håretUtseendet av akne i håret på hodet - dette ubehagelige fenomenet som viser problemet snarere i en tilstand av indre organer enn hudproblemer. Derfor, for å begynne å tenke på livet ditt, kanskje dette vil bidra til å kurere akne.
Akne dukket opp i Hår kan være et tegn på akne eller follikulitt. Men follikulitt er farlig fordi det påvirker hårsekkene, som i de fleste tilfeller er nervøs med hårtap.
Årsaker til akne på hodet hår
Den menneskelige huden består av flere lag som har sine spesifikke funksjoner. I dermis er talg, svettekjertler og bindevev. Talgkjertlene produserer talg, som deretter blir blandet med, danner en beskyttende film på huden av bakterier. Hva trenge gjennom porene i bakterier utløse akne.
Noen ganger, huden porene tilstoppet med fett, noe som er grunnen til det og akne. I den innledende fasen follikulitt ser ut som "gåsehud". Betennelse tilbøyelig øvre lag av epidermis, nemlig betennelse ledsaget av alvorlig kløe smertefull.
Barn kan hodet dekket med kviser etter fôring morsmelk eller allergisk reaksjon på leker, medisiner, vaskemidler og klær.
En av de farligste årsakene til akne på hodet anses Staphylococcus aureus, som bør behandles med medisiner.I tillegg til årsakene til akne på hodet er det følgende:
- For varmt vann mens du tar et bad;
- Veldig stramme klær fra syntetisk;
- Hudinfeksjoner, mekanisk skade av hudoverflaten;
- Langvarig bruk av antibiotika og steroider;
- Generelt sanitær i personlig hygiene;
- Dermatitis og eksem.

Behandling av akne på hodet
Hvis akne er rikelig dekket hodebunnen, bør behandlingen starte umiddelbart.De viktigste anbefalingene i behandling av akne:

- Klem kviser er ikke anbefalt på grunn av høy risiko for infeksjon, så vennligst avstå fra denne aktiviteten;
- Ikke kle negler pidsyhayuchoyu kviser fordi huden arr forbli;
- På anbefaling av leger bruker salver og medisinske sjampoer som inneholder svovel, svovel effektivt seirer kviser på hodet;
- Lys på den innledende fasen av follikulitt kan vaske håret tjære såpe, ta vitamintilskudd og gjær øl;
- På akne berørte områder anbefales å pålegge komprimerer yhtyolom, endre dem hver 6. time;
Prøv å tørke betente områder eller salicylic hodet kamfer alkohol.

Hvis situasjonen ikke blir bedre, så ta kontakt med en hudlege og trichologist å få tilstrekkelig medisinsk kvitt kviser som har oppstått i hodet.

Forebygging av akne på hodet

Hvis huden din utskiller overflødig fett, er det utsatt for akne. Så selv velge en god kjemiker sjampo som vil fungere som et forebyggende tiltak mot akne. Selv fett hår er ikke tilrådelig å vaske ofte, er to ganger i uken er nok, kan du prøve å bruke mindre styling og ikke bruke en hårføner. Berike din sjampo tea tree olje, den effektivt hindrer hudlesjoner som acne Hair.
En person å følge en sunn livsstil, er risikoen for akne på hodet redusert betydelig. Undersøke ditt vanlige kosthold og prøver å unngå veldig fet mat. Hvis huden din lider av vanlig akne - akne, endringer i kosthold og en merkevare av sjampo for håret å overvinne dette problemet snart. Hvis du mistenker folliculitis tilrådelig å se en lege.
Kosthold er en av de beste måtene å bekjempe akne som oppstår på hodet av hår. Noen ganger er det foreldet kjøtt, sukker og søtsaker til akne forsvant. Erstatte pølser og kaker frukt og grønnsaker. Spis hav fisk, som er nyttig for hud syre, en fisk du kan ta kurs i 15 ml fett eller olje lin. Spise fersk løk og hvitløk, selleri rot og stilk, drikke rent vann.
Oppskrift av kviser på hodet
Forumdeltakere om kosmetisk fordelt som følger effektiv resept akne.
Få apoteket salisylsyre. Skombinuyte syre i like proporsjoner og rent vann. For eksempel halvparten av volumet av flasker syre blandes med vann. Hell i den samme kapasiteten 30ml sin tradisjonelle sjampo, vaske og riste den flytende hode. Gjør denne prosedyren om to ganger i uken, og vil snart forbedre huden blir synlig eller kviser forsvinne helt.
Hygiene med kviser på hodet
Hvis akne i hodebunnen og lette å behandle problemet er individuelle rettigheter, trygt for andre, er det follikulitt smittsom sykdom.Å være nær sin kramkar infeksjon, følg forholdsreglene:
- Definer en individuell håndkle til å tørke av hodet og ansiktet;
- Sove på samme pute og putevar ofte endres;
- I varmen fra solen og ikke slitasje tett på huden hatter;
- Winter prøve å gi hodebunnen for å "puste", alltid ta en lue innendørs;
- Poddayte sine børster og barrettes desinfeksjon, ikke la dem bruke noen andre;
- Hvis du har langt hår, og samle dem hver gang du er på et bord med andre mennesker og fysisk kontakt med andre.

Husk at folliculitis kan fra hode til å flytte til en annen del av kroppen der det er hår.  
Legemidler til behandling av halsen
 Alle som kan ha hals. For noen Airway betennelse oppstår lett, men noen trengte medisiner for å behandle hals.

 Årsakene til sår hals


 De hyppigste årsakene til sykdommer i halsen slim, bakterier, patogener, virus, dårlig miljø, røyking, mat (varm eller kald), svelget traumer.
 De vanligste sykdommer som forårsaker sår hals er sår hals, strep hals.

 De mest effektive legemidler for behandling av halsen


 For behandling av faryngitt vanligvis brukes antiseptiske stoffer som brukes til skylling og vanning. Det finnes medisiner som letter pasientens tilstand som pastiller og tabletter for å suge munn. Gode ​​legemidler til behandling av halsen i form av konsentrater og infusjoner.

 Veletablert syntetiske stoffer og Dioksydyn Furacilinum, narkotika og Klorheksidin Myramistin, kombinert narkotika - Strepsils.

 Hvis sår hals er mye du kan ta Narkose narkotika: Strepfen og tantum Verde.

 Hvis det er en bakteriell infeksjon, behandling stille antibakterielle midler: Framytsetyn, Bioparox. Disse medisiner for å behandle hals gi lokal effekt og ikke trenge gjennom blod.

 Hvis det viser rus, er det anbefalt å bruke pulver, potions og piller: MaksHrypp, og Fenylefrin Coldrex. Men for å forbedre kroppens motstand er nødvendig å anvende vitamin C.

 Disse stoffene er ofte utnevnt sine egne, men det anbefales å oppsøke lege. Før bruk av et medikament brukeren må nøye undersøke, som mulige tegn på bivirkninger og overdosering ikke er akseptabelt.
 Som en ekstra godbit hals hjemme kan utføres ved hjelp av prosedyren innånding av aromatiske oljer gran, eucalyptus, tea tree. Med populære behandlinger kan gjøre infusjoner og decoctions, betyr for gargling.
 Ansett som den beste salt eller brus løsning (en teskje i et glass vann). Man kan fremstille en oppløsning av sitronsyre i samme mengdeforhold og skyll flere ganger om dagen. Imidlertid vil vannet komme ut bakterier som bor på den slimete hals.  
Hals tabletter for barn
 Hals tabletter for barn skal brukes muntlig, holde munn før det er helt oppløst, men bør ikke tygges. Etter bruk tablettene kan ikke ta mat og drikke væske i 3 timer.

 Effektive Throat tabletter for barn


 Den første typen kalles tabletter Strepsils. De utøver en synergistisk antibakteriell aktivitet. Gjennom naturlige tilsetningsstoffer som finnes i tabletter reduserte smerter i halsen, og de har en ekstra terapeutisk effekt. Presentert narkotika produsert i fire versjoner som har medisinske egenskaper:

 olje av peppermynte og anis olje;

 askorbinsyre;

 honning og sitron;

 mentol og eukalyptusolje.

 Barn og voksne bør oppløse ett ledentsu hver 2-3 timer, men ikke mer enn åtte ganger om dagen. Hvis du bruker mer enn en pille, kan det være observert i ubehag i magen. Pasienter som lider av diabetes bør vite at en ledentse inneholder 26 gram sukker. Under svangerskapet må brukes, etter strenge retningslinjer.
 Følg piller mål for barn kalles Coldrex Larry Plus, er laget med fire smaker som kirsebær, sitron, appelsin og blandet. Disse tablettene gi rask analgetisk effekt på smerter i halsen. Påfør en bør ledentsu 2 timer. Under pille i munnen nummenhet kan oppstå, og hvis utvikle overdose effekter som ligner på overdose novocaine. Du tar barn etter 3 år.

 Tabletter blir brukt for symptomatisk behandling av smerte i halsen


 Den første typen er kalt Faringosept tabletter, de har antiseptisk og beregnet for topisk påføring. En gang inne i godteri du ikke kan ta mat og væske i 3 timer.
 Hals tabletter for barn Septefryl bør påføres sublingually. I munnen tablet data skal oppbevares inntil deres separasjon. Når du mottar dette stoffet kan være økt spyttsekresjon. Når du er inne de representerte tabletter skal holde to timer med væske og mat.
 Neo-Angin gir antiseptisk, anti-inflammatorisk og svak deodorizing effekt. De må ta et intervall på 2-3 timer. Du kan gjelde for barn etter 6 år.  
Яндекс.Метрика