Preparater av en sår hals
 Forkjølet og sår hals kan plukke opp den minste underkjøling, og dette er trygt selv en som har et sunt immunsystem. Noen bringer kaldt lett, og noen nødvendige forberedelser av en sår hals. I alle fall er det ikke nødvendig å vente til det kalde vil være den samme, bør den behandles.

 Hva er strep hals


 Den vanligste årsaken til feilen som er betennelse i strupehodet - et nederlag for bakterier, virus og bakterier. Mindre sår hals skyldes miljø, hyppig røyking, varm eller kald mat, på grunn av skader i halsen. Sår hals og halsbetennelse - Vanlige hals.

 Beste kur for sår hals


 Hvis du ønsker å behandle faryngitt, kan du gjøre narkotika basert på medisinske urter. Det er ikke bare tabletter og plater for å suge munn, men midler til vanning og skylle sår hals. Behandle disse midlene er ikke rask, men lindrer smerte og lette pasientens tilstand.

 Assist syntetiske stoffer fra en sår hals: Furacilinum, Dioksydyn, kombinert narkotika - Strepsils, Klorheksidin og Myramistin.

 Med sterke smerter kan akseptere midler knyttet til bedøvelse gruppe: Strepfen og tantum Verde.

 Å eliminere bakteriell infeksjon og behandling, kan bare en lege ta antibiotika på sår hals: Framytsetyn, Bioparox. Disse verktøyene gi en lokal effekt, og ikke trenger inn i blodet.

 Når manifestasjon av forgiftning beste bruke pulver og potions: MaksHrypp, Fenylefrin, Coldrex. I tillegg bør ta vitamin C, kan være i form askorbinki.

 Alle disse stoffene kan tas uten resept fra lege og ekstra konsultasjon. Men før du bruker noen, burde selv de mest enkle stoffet nøye lese instruksjonene. Noen stoffet har visse regler for opptak, tillatte dosering, bivirkninger og, selvfølgelig, kontraindikasjoner. Å gjøre mer skade på kroppen, med alle anbefalingene bør leses.
 Ikke glem at tradisjonell medisin tilbyr narkotika fra den verste av halsen, og noen ganger mer effektiv. For eksempel, poloschuchy hals løsning av vann og natron, kan du raskt bli kvitt betennelser og smerter i halsen. I stedet for brus, kan du bruke salt eller sitronsyre.  
Hvordan å behandle rød halsUtvalg hals behandling bør utføres med vekt på den type sykdom, kan dens etiologi og særegenheter som kombinasjonsprodukter variere. Før du bestemmer deg for hvordan du skal behandle rød hals, er det nødvendig å identifisere den viktigste årsaken til rødhet.
Grunner rød hals
Rødhet og halsen hos barn og voksne kan skyldes utviklingen av en rekke sykdommer. Oftest rødhet forårsaket av utviklingen av:
- Laryngitt (i akutt eller kronisk form);
- Pharyngitis (i akutt eller kronisk form);
- Sår hals;
- Tonsillitt;
- Hevelse i strupehodet;
- Laryngospasm;
- Farynhomykoza;
- Hortanyy stenose;
- Scleroma.

Disse sykdommene har forskjellig opprinnelse, i tillegg til rødhet i halsen, kan de ha andre, mer eller mindre alvorlige symptomer. Hvis rødhet i halsen, ledsaget av pustevansker, høy feber, smerter i magen, bør umiddelbart oppsøke lege. Hvis rødhet i halsen - det eneste symptom og sykdom kommer over dere i kveld, kan et besøk til legen utsettes til i morgen, men denne gangen holde en rekke forebyggende tiltak tilgjengelige midler.
Hjelp av rød hals
Begynn behandlet rød hals med de beste skyllinger. For best mulig passform skyllemidler laget av urter, som du ikke har allergi. Den mest effektive vil skylle bruker et avkok av kamille, hestehov, salvie. Hvis urter for hånden var ikke mulig å bruke saltvann blande en teskje salt, bakepulver, helle et glass vann, rør til det er oppløst og tilsett en dråpe jod. Disse verktøyene brukes til å skylle, har antibakterielle og antimikrobielle handling, ødelegger patogener og forebygge sykdom utvikler seg. Hjem rettsmidler er vanligvis meget effektiv, men kjøpt i et apotek medisiner påvirker raskere. Så du kan ta og bruke.
De mest prisgunstige farmasøytiske produkter - diverse pastiller, hardt godteri og suger tabletter. De handle lokalt, med rik sammensetning. De er basert kan være de samme urtete i konsentrert form - salvie, kamille og honning og eukalyptus. Blant de tabletter for å suge mest effektive er Falymynt, Faringosept, Эfyzol, Antyanhyn, Septefryl, hlorfilipt, Sebydyn. Før du bruker legemidler for å behandle rød hals, bør du lese nøye instruksjonene, med særlig vekt på kontraindikasjoner og dosering. Ta disse midlene skal mellom måltidene, etter resorpsjon i minst en halv time noe å spise eller drikke, da effekten av bruken vil være raskere og mer varig.
Apoteket kan du kjøpe en rekke spray antiseptisk og antibakterielle egenskaper. Blant de mest populære i behandlingen av rød hals - Stopanhin, Bioparox, Ingalipt, Orasept. Før du påfører den anbefalte samråd med lege. Dersom dette ikke er mulig, så les nøye instruksjonene og etter de første få bruker nøye Trace reaksjon på stoffet. Ved allergiske reaksjoner eller andre manifestasjoner oppsøke lege umiddelbart.
Legemidlene brukes til å smøre rød hals. Apoteket for å behandle hals, må du kjøpe olje løsninger av alle medisinplanter - eucalyptus, tindved, vill rose, hlorfylypta og propolis. Å smøre sår hals, ta en bomullsdott eller gasbind, suge den i legemidler, raskt, men forsiktig og børst forsiktig halsen. Ikke spis eller drikk noe under minst en time etter smøring.
Hvor å behandle røde halsen av et barn
For barn over tre år, faktisk, passer alle de ovennevnte metoder. Imidlertid bør det bli husket at barnet er mer følsomme for virkningene av ulike rusmidler, og hans immunsystem var sterk nok ennå til å fullt ut kunne utføre sine oppgaver. Derfor bør man ikke ta over funksjonene til en lege og ikke prøve å behandle deg selv hals, og helst så snart som mulig, ta kontakt med en legevakt for dyktige omsorg.  
Tegn på forgiftning hos barn
 Kontakt med ulike bakterier og deres giftstoff som er produsert i det menneskelige legeme kan føre til alvorlig sykdom og forgiftning.

 Tegn på forgiftning hos barn


 De viktigste symptomene på forgiftning hos barn er:

 Av kvalme og oppkast. De oppstår vanligvis i løpet av noen timer eller dager etter smitte oppstod. I noen tilfeller kan disse symptomene være fraværende.

 Utseendet av diaré. Disse tegn på forgiftning hos barn er observert i tilfellet med mild forgiftning, men vanligvis på tarminfeksjon.

 Diaré kan oppstå i de første timer, dager eller uker etter smitte. Hvis diaré dukket opp under den første dagen, så mest sannsynlig det var matforgiftning. Dersom diaré oppstår på grunn av et par dager, er det et resultat av en tarminfeksjon.
 Hvis diaré oppstår innen noen uker, så er det et tegn på angrep eller hepatitt.
 Hvis du har en av de ovennevnte infeksjoner provosere diaré, kan det være dødelig for mennesker. I dette tilfellet, bør du oppsøke lege, spesielt hvis pasienten hadde alvorlig diaré eller blodig, som varer allerede i 24-48 timer.

 Disse tegn til forgiftning hos barn kan manifestere skjæring og magesmerter. Slike smerter kan oppstå rett før du begynner oppkast og diaré. Som styrke diaré magesmerter kan øke og forhånd i form av tegn.

 Feber, frysninger, alvorlig svakhet. Disse symptomene kan oppstå samtidig med den ovennevnte.

 Typiske tegn på forgiftning inkluderer flushing, hud, kløe, følelse av varme i ansiktet. Disse symptomene kan snakke om hva som skjedde forgiftning kjemikalier som kan komme inn i kroppen med mat.

 Svært sjelden disse symptomene forårsaket av et par minutter etter eksponering for visse matvarer kan være et tegn på en allergisk reaksjon. Hvis du legger merke til disse skiltene i barnet ditt, bør du søke legebehandling.

 Tegn på forgiftning hos barn i alvorlige tilfeller Det er tap av bevissthet, er det en sterk muskel svakhet, vanskelig å puste.

 Kraftig redusert blodtrykk, rask puls og veldig rød hud.

 Allokert stopper urin.

 Vekst lymfeknuter.  
Hydrogen peroxide Face: effektivitet, bruk og forholdsregler
 Problemet huden kalles en tilstand der ansiktet fra tid til annen akne. Dette skjer selv når du har vært ute av ungdomsårene. Til omsorg årlig utvikle flere nye legemidler. Men noen ganger er det verdt å nevne de tradisjonelle metodene, godt utprøvd. For eksempel hydrogenperoksid for enkeltpersoner som brukes av våre mødre og bestemødre. Dette verktøyet er enkel, rimelig og svært effektive, spesielt - å ta vare på problem hud.
 Tiltaksmidler
 Hydrogenperoksyd - et sterkt oksydasjonsmiddel. Under reaksjonen i huden produserer et enzym som besitter antibakterielle egenskaper antas at denne forbindelse desinfiserer og renser, og i tillegg, strammer porene og har en hvithet effekt. Det bør imidlertid brukes med forsiktighet. Først, studier har vist at bruk av peroxide langvarig periode med healing. For det andre, som et sterkt oksiderende forbindelser kan forårsake allergiske reaksjoner. I sterk konsentrasjon av peroxide kan også føre til brannskader.
 Sikkerhetsregler
 Tørk ansiktet løsning bør være svært nøye. For å si det bedre dot - for eksempel bleking fregner. Og om ikke umulig - å tørke en bomullspinne som er skrevet med minimum antall medlemmer.
 Du må også velge riktig løsning. Det er best å bruke hydrogenperoksyd minimumskonsentrasjon - 3%. Og hvis du ikke ønsker å radikalt bleke huden, er det best å ikke bruke betyr ren og kombinert med andre ingredienser.
 Hvordan å bruke hydrogen peroxide?
 Hud bleking er gjort som følger. 3% løsning promokayutsya fregner eller tørk forsiktig ansiktet ikke mer enn tre minutter på å ikke Overtørkings hud. Da er det nødvendig å lage en maske med en lettrømme eller bruke nærende krem. Generelt er hydrogenperoksidbleke personen akkurat som ved hjelp av sitronsaft.
 Omsorg for problem hud
 Hvis huden din er fet, utsatt for betennelse, peroxide-baserte make masker og rensemidler.
 Bland en spiseskje med barberskum, spe den litt vann, tilsett litt kamfer alkohol og 3,4 ml 3% peroxide løsning. Alle disse ingrediensene må være veldig nøye rør til glatt.
 Cleanser påføres veldig nøye, massasje linjer, og i ti minutter vaske av med varmt vann. Dette improvisert skum cleanser kan brukes ikke mer enn to ganger i uken, er det kun egnet for veldig fet hud.
 Hvis akne er ikke mye bedre å lage ost maske. Dette vil kreve :

 ss cottage cheese;

 eggeplomme (banke det på forhånd);

 5-6 dråper av hydrogenperoksyd.

 Alle ingrediensene er blandet, deretter ferdig med et tynt lag maske brukt til ansikt - gjerne bare på problemområder. La det ikke kan være lenger enn ti minutter. Skyll med varmt vann. Denne strukturen har også bleking egenskaper.  
Яндекс.Метрика