De første tegn på kreftKreft - en svært alvorlig og farlig sykdom som er ledsaget av ulike kriterier. De første symptomer avhenge av størrelsen av tumoren, dens plassering og graden av ødeleggelse av omgivende organer eller vev. Når metastatisk spredning, symptomer på cancer forekommer i forskjellige deler av kroppen.
Funksjoner symptomer
Når tumoren vokser og utvikler seg, begynner det å komprimere tilstøtende organer, blodkar og nerver. Denne fremgangsmåten bestemmer utseendet av symptomer på cancer. Spesielt hvis tumoren synes spesielt viktig for levetiden av feltet, for eksempel i hjernen. For slike tilfeller, er innholdet av tidlige symptomer.
Sjanse for en situasjon hvor kreftcellene produserer spesifikke stoffer som kommer inn i blodbanen. Som et resultat av dette tegn på sykdommen ikke er særegne tumorer. For eksempel dannelsen av maligne karakter i bukspyttkjertelen forårsaker forekomsten av blodpropper i karene i bena.
Visse kreftformer ledsaget av økt blod nivåer av kalsium, noe som fører til generell svakhet og svimmelhet. Neoplasmer kan være plassert i slike områder av det menneskelige legeme, ikke sykdommen ikke manifestere seg inntil tumoren har nådd en betydelig størrelse. For eksempel er kreft i bukspyttkjertelen ganske vanskelig diagnostisert av en ytre gjennomgang. Sykdommen er ikke merkbar før prosessen med metastasering begynner å delta nerver, noe som resulterer i ryggsmerter. Ganske sent blitt merkbare symptomer på prostatakreft.

Symptomer på kreft

Det er vanlige symptomer på ondartede svulster, som trenger å vite alle. De mest vanlige er: hurtig vekttap uten noen åpenbar grunn, feber, tretthet, smerte, misfarging av huden og dens struktur. Selvfølgelig, ikke alle tilfeller av denne kreftformen, men disse fenomenene skal varsle og forårsake for inspeksjon.
De fleste pasienter diagnostisert med kreft eller annen gang er det et betydelig vekttap. Den aller første symptom på sykdommen er en dramatisk vekttap i fire eller fem pounds. Oftest forekommer i tumorer i magesekken, spiserøret, bukspyttkjertel eller lunge.
Med utviklingen av sykdommen vises en annen viktig symptom av kreft - tretthet og svakhet. Noen ganger er de som er merket i de tidlige stadier av sykdommen, spesielt når den er kronisk blodtap. Dette betyr vanligvis en kreft i mage og tykktarm.
Smerte er et vanlig symptom på bein svulster eller testikler. Det synes imidlertid, selv når sykdommen.
Foruten hudkreft, hud bemerkelsesverdige endringene føre til svulster i indre organer. Dette fremgår hyperpigmentering av huden, rødhet, yellow. Alt dette er ledsaget av kløe og overdreven hårvekst.
Spesifikke tegn på kreft

For ondartede svulster preget av noen spesielle effekter:
- Kronisk forstoppelse eller diaré, endring i mengden av avføring kan indikere tilstedeværelse av tykktarmskreft.
- Smertefull følelse ved vannlating, blod i urinen - tegn på kreft i prostata eller blære;
- Ofte kreftformer kan blø på huden. Eksternt, ligner de et sår eller sår. Oppmerksom på følgende uleget sår og få testet;
- Blod i avføringen, endre farge - tegn på tykktarmskreft eller endetarmskreft. Blødning fra skjeden kan indikere kreft i livmorhalsen. Hvis blod er tilstede i urinen, kan det være en tumor i nyrene eller blæren. Blod fra brystvorten - et symptom på brystkreft;
- Endringer i form og farge på føflekker eller vorter - en grunn til å slå til en onkolog. Ganske ofte et tegn på en farlig melanom.

Det er viktig å kjenne de tidlige tegn på kreft. Hvis sykdommen oppdages tidlig, er behandlingen i gang på gang, ingen metastatisk spredning til andre systemer og organer, sannsynligheten for full gjenoppretting er mye høyere.  
Laktasemangel i spedbarn, symptomer og behandling
 Det er ingen hemmelighet at den beste maten for barnet er morsmelk. Den inneholder alle de næringsstoffene som trengs av babyer. Et av de elementer som er nødvendige for normal funksjon av små barn er ansett som laktose, også kjent som melkesukker. Det refererer til tilstedeværelse ikke bare i morsmelk, men melke kyr og melkeblandinger beregnet for barn.
 For riktig absorpsjon av laktose legeme krever tilstedeværelse av et spesielt enzym kalt laktase. Med det er en deling av karbohydrat laktose. Det er tilfeller av utilstrekkelig innhold hos barn av dette enzymet, noe som kan føre til dårlig absorpsjon av laktoseintoleranse og produkter inneholdende den.
 Årsaker til laktoseintoleranse
 Laktose mangel kan forekomme hos spedbarn, på grunn av flere årsaker. Det kan forekomme hos barn født før sikt. Etter laktase begynner å produsere en baby på 24 uker det utero. Dersom barnet ble født for tidlig, er produksjonen av dette enzymet svært lav.
 Det finnes også tilfeller av medfødt laktoseintoleranse. Hvis denne funksjonen har genetiske årsaker kroppen, kan legene ikke kurere det helt. De er bare i stand til å avhjelpe situasjonen.
 Tilfeller ervervet brudd laktase produksjon, noe som skyldes overføring av visse sykdommer. Restaurering av et tilstrekkelig antall mulig ved å eliminere årsakene som førte til en slik lidelse.
 Varianter laktasemangel
 Avhengig av årsakene til sykdommen, er det flere typer av sykdommen.
 Primær laktoseintoleranse er en reduksjon i laktase-aktivitet i fravær av skade på enterocyttene som den produserer. Det forekommer i følgende tilfeller:
 1. Medfødt sykdom skyldes en genetisk predisposisjon. Dette brudd utvikle laktose er svært sjelden;
 2. forbigående laktosemangel, noe som skjer med barn som er født før sikt. Denne type lidelse vedvarer over tid og enzymaktiviteten vender tilbake til det normale.
 Sekundær laktasemangel er skadet enterocytter gjennom lidelse noen sykdom. Det oppstår ofte som et resultat av tarminfeksjoner, allergiske reaksjoner i tarmen når matallergi, intoleranse for kumelk protein.
 Overbelastning laktose. Dette fenomen er forårsaket av et stort antall av melk i ammende mødre og sjeldne anvendelse av barnet til brystkreft. Som et resultat, blir han mer "front" melk som er mettet laktose, noe som resulterer i symptomer på laktose mangel. Denne lidelsen kan elimineres hvis riktig modus for å etablere ammingen.
 Symptomer på laktosemangel hos spedbarn
 Du kan velge følgende viktige symptomer hos nyfødte:
 - Flytende konsistens stol som kan være skummende og har en sur lukt. Det skjer ofte eller 8-10 ganger per dag, eller sjelden, eller ikke, med mindre du bruker litt manipulering av hans kall;
 - State of urolig baby under fôring og etter;
 - Hevelse magen;
 - Plutselige endringer i vekt.
 Behandling av laktasemangel hos små barn
 Behandle barnet bør, hvis klar diagnose. Du kan ikke ta det ille opp, hvis de ble funnet ett eller to tegn på lidelse og høyt innhold av karbohydrater i Calais. I behandlingen av barn i nød, som kombinert klinisk bekreftelse av sykdom gjennom analyse. Det kliniske bildet som menes med en hyppig forekomst av den karakteristiske skumaktig avføring med slim, smerte, flatulens, romling i maven på tidspunktet for mating, vekttap eller utilbørlig økning det.
 Hvis utilfredsstillende resultatene av analysen, men barnet er rolig, økt sin vekt i samsvar med aksepterte normer, deretter forlate bruken av morsmelk eller morsmelkerstatning gir ikke mening. Mulige årsaker til høyt karbohydratinnhold i feces er gjengroing eller ufullstendig dannelsen av enzymet system av babyen. I dette tilfelle er det nødvendig å gjøre justeringer intestinal dysbiosis.
 Hvis barnet er å få vekt i henhold til reglene, men oppfører seg urolig i stolen der er utilstrekkelig, deretter stoppe melk og melkeblandingen ikke trenger. I dette tilfellet bør du ta laktase før fôring.
 I de mest alvorlige tilfeller må redusere forbruket av melkeprodukter eller ekskludere dem helt fra kostholdet ved å erstatte produkter med minimal laktose.  
Gonoré hos mennGonoré hos menn - den vanligste seksuelt overførbare sykdommer som er purulent betennelse i urinrøret.
Den årsaker gonoré hos menn
Det forårsakende middel til sykdommen er gonococcus hurtig dør tørking i et surt medium, under påvirkning av antiseptiske midler. Infeksjon forekommer bare hos menn seksuelt, spesielt lider urinrøret. I slimhinnene i urogenitale system distribuert gonokokker, så de trenge gjennom lymfekar, bindevev, noen ganger blodet. Når gonokokker pause, endotoksin slippes, fører det mild generelt fenomen og øke følsomheten av organismen. Fremgangsmåte for spredning av gonoré forårsaker inflammasjon av vev. Hvis gonoré er ikke medfødt immunitet ervervet, er ikke dannet, så det kan være flere reinfeksjon.
Resept separasjonsprosess er kriteriet for fersk gonoré og kronisk, på alvorlighetsgraden av manifestasjoner av annen klassifisering - akutt, subakutt, sløv. Når den strømmer gonoré bestemmer motstanden og reaktivitet. Vanligvis er dette på grunn av alder av mennene og tilstedeværelsen av komorbiditet. Årsaken komplikasjoner av gonoré er krydret mat, fysisk stress, hyppig seksuell opphisselse og vanedannende avbrutt samleie, alkoholisme. Inkubasjonstiden varer fra en til tre uker.

Hvordan gonoré hos menn

Først, urinrørsbetennelse manifestert varierende alvorlighetsgrad. Akutt honoreynaya form har symptomer som kløe og svie i fremre segment urethral utflod. Etter tre-fire dager i prosessen når maksimal intensitet. Det er en skarp hyperemia, svamper ytre åpningen av urinrøret hoven, hun er komprimert, er smertefullt på palpasjon er rikelig genetisk, smerter ved vannlatning.
I den akutte form av gonoré prosessen innebærer vanligvis fremre urinrøret. Når det sprer seg til ryggen området, er det slike funksjoner som hyppig vannlating, økt smerte på slutten av vannlating.
Subakutt gonorrheal uretritt har de samme symptomer, men de er uttrykt ikke så mye. Fersk sløv gonoré har milde symptomer eller ingen i urinrør Flekker er gonokokker.
Kronisk gonoré hos menn skyldes utilstrekkelig eller forsinket behandling av gonore frisk, utfelling av faktor blir også svekket tilstand hos pasienten, brudd styring. For symptomer på kronisk gonoré påvirker omfanget av prosessen. Vanligvis observert utflod fra urinrøret i små mengder. Urin synlige flak og nagende tråden. Enkelt for kronisk gonorrheal urinrørsbetennelse Som et resultat av provoking faktorer kan variere periodiske eksaserbasjoner.
I den kroniske formen av gonoré ofte har ulike komplikasjoner - prostatitt, epididymitt, vezikulit og andre. Mindre ofte de forekommer i akutt urinrørsbetennelse. Gonococcus stand til å infisere endetarmen, urinrøret, hals og selv øyne. Infeksjonen er i stand til å spre seg til ledd, hud, lever, hjerte og hjerne.
Nylig har klinisk gonoré endret. Snarere er det fordi egenskapene til gonokokker grunn av hyppige bruk av penicillin og andre antibiotika har endret seg. Som et resultat, smerter ved vannlatning mindre uttalt eller mangler helt, og purulent utflod ubetydelig. I mange tilfeller er det en lang ventetid periode på tre uker. Gonoré ble lett tolerert, noe som resulterer i mange smittet ikke betale noen oppmerksomhet til tegn på gonoré. Dette har resultert i en omfattende kronisk sykdom.
Behandling av gonoré hos menn
Uavhengig av alvorlighetsgraden av symptomer diagnose "gonoré" kan diagnostiseres kun etter laboratorietester som gjenkjenner gonococcus. Først av alt, urethral utflod bacterioscopy hvis resultatet er negativt, diagnose krever kultur.
Før behandling av gonoré hos menn bør bli testet for andre kjønnssykdommer - Klamydia, AIDS, syfilis. Hvis gonoré er ledsaget av en annen sykdom, bør det vurdere å justere behandlingen.
Behandlingen er med antibiotika som dreper bakteriell infeksjon. Stoffet er tilordnet avhengig av pasientens alder, helsetilstand, samt form og alvorlighetsgraden av sykdommen. I tidlig nok enkelt dose av potente antibiotika. Dette kan gjøres intramuskulært i form av oral medisin.
Velge et medikament, dosering og varighet av behandling kan bare være en lege. Dette er fordi hvis feil behandling gonokokker er i stand til raskt å tilpasse seg til behandling, noe som resulterer i redusert effekt. Derfor må smittede stadig observert av en lege.
I akutt kronisk form av gonoré behandlinger selvvalgt spesialist. De mest effektive medikamenter er penicillin og andre antibiotika i denne gruppen. Gonoré er ofte ledsaget av andre infeksjoner, som anvendt stoffer med et bredt aktivitetsspektrum. Behandling er mer effektive når de kombineres med sulfanilamides nitrofuran-derivater. Hvis en eller annen grunn ikke klarte behandling med antibiotika, stammer bestemt følsomhet, deretter behandling er foreskrevet antibakterielle midler som gruppe.
Ved kronisk, blir sløv og komplikasjoner av gonoré også brukt adjuvanser, holdt lokale desinfiserende og rassasыvayuschaya terapi - installasjon, vasking, diatermi, phonophoresis og andre. Forbudt å spise krydret og salt mat, alkohol. Etter behandling, har du kontroll studie på gonokokker, og bare med negative resultater pasienten blir betraktet som kurert.
Hvis fersk gonoré behandling utføres raskt og riktig, er været gunstig. I den kroniske formen, eller hvis det blir verre komplikasjoner.
Forebygging av gonoré
Først av alt, det er en personlig forebygging: kondombruk etter tilfeldig sex - genital vask med varmt såpevann, ved hjelp protargola for drypping inn i urinrøret, besøk Individuell forebygging i de første to timene etter utilsiktet tilkobling.
Virkningene av gonoré
Den vanligste komplikasjonen av gonoré hos menn - prostata. Det er ofte ledsaget av betennelse i sædblære - vezikulit. I jern brikker prostata åpner mange kanaler i bakre urethra. Som et resultat av infeksjon av prostata kanalene er observert i lesjoner bakre urethra. Hvis betennelsen påvirker bare kanalene, ingen subjektive symptomer, er asymptomatisk sykdom. Hvis infeksjonen sprer seg til de fleste segmenter kjertel i prosessen involverer mellomliggende vev, er det vanligste bruddene, kombinert med symptomer på bakre urinrørsbetennelse i akutte form. Pasienten klager over ubehag, smerte i lysken, feber. På merket undersøkelse økning i berørte deler av eller hele prostata, smertefull infiltrasjon schilnuvata. Purulent fusjon og infiltrasjon er årsaken til prostata abscess. I dette tilfelle blir de patologiske fenomener forsterkes opp til AUR. Rettidig behandling av gonoré frisk stopper utvikling av prostata.
Pasienter med langvarig frisk og kronisk form av gonoré ofte kronisk prostatitt. Den kan være et resultat av en akutt form av sykdommen forekommer enten umiddelbart i form av kronisk inflammasjon.
Etter ødeleggelsen av gonokokker bruker antibakterielle midler betennelse i prostata stopper vanligvis. Det antas at inflammasjon er støttet av sekundær infeksjon, endringer i vev og autoagression fenomener.
Ofte asymptomatisk kronisk prostatitt. Bare palpasjon og analyse av vesentlige unormale sekreter. I andre tilfeller, kronisk prostatitt symptomer manifestert posterior uretritt: magre utvalg, hyppig vannlating, unormal inkludering i urinen. Noen ganger utvikler prostatoreya: gratis tildeling etter vannlating eller avføring kjertel sekret i form av grumset væske. Årsaken er et brudd på glatt muskel tone excretory kanaler.
Kronisk prostatitt kan forårsake ulike nevrotiske lag med mange pasient klager av seksuelle forstyrrelser.
En annen komplikasjon av gonoré - epididymitt eller betennelse i bitestikkelen. Sykdommen er manifestert av feber, hevelse og ømhet av de berørte vedheng, rødhet og hevelse i pungen. Resultatet kan utvikle arr innsnevring av sædlederen, noe som fører til infertilitet.  
Яндекс.Метрика