Hva hvis den verkende øret? Effektive behandlinger
 Ører - en av de mest utsatte deler av menneskekroppen. Hvis øret gjør vondt, hva du skal gjøre i dette tilfellet? Smerter i dette området kan utløses ikke bare problemer knyttet direkte med høreapparat, men også andre sykdommer (øret kan "skyte", slik som angina).
 Selv om problemet ligger i øret, må du huske på at årsakene til smerte kan være annerledes. Og ikke prøve å diagnostisere selv hjemme, slik som mellomørebetennelse (en sykdom der betennelsen er lokalisert direkte til trommehinnen), fordi dette kan være skadet i øregangen.
 Dermed, det enkleste svaret på spørsmålet, hva om det gjør vondt i øret, er dette: å besøke otolaryngologist umiddelbart.
 Hvordan hjelpe personen som gjør vondt i øret?
 Som ofte smerter i øret observert med mellomørebetennelse, anser vi dette scenariet. Så hvis du mellomørebetennelse, og muligheten for umiddelbar otolaryngologist ikke, bør du ta hensyn til flere viktige anbefalinger.
 Hva om ikke å gjøre med smerter i øret
 Hvor mye ville ikke skade øret, bør du alltid holde evnen til å tenke fornuftig - husk at tankeløs handling kan bare forverre tilstanden din. Så, møtt med et lignende problem, aldri utføre følgende:
 1. Ikke begrave øregangen borsyre alkohol. For noen grunn, mange av våre andre fôring utrolig svakhet for alkohol og borsyre finne det et uunnværlig verktøy for smerter i ørene. Faktisk er drypp inn i øret borsyre alkohol anbefales ikke hvis det ikke er legens tillatelse. Det meste du kan gjøre (hvis smertene er svært alvorlig eller hvis øregangen fordeles husdyrgjødsel) settes inn i øret dynket i alkohol Født og godt oppvridd turundas (liten "flagellum" Medical bandasje).
 2. Ikke Grillet øre. Noen mener at det vil være nyttig å varme opp et sår øret ultrafiolett lampe eller gjøre alkohol komprimere. Jeg må innrømme at disse tiltakene kan rettes selv hjemme, er veldig effektive. Imidlertid kan varme øret skal bare brukes hvis det er lov å gjøre en kvalifisert lege - ellers risikerer du å provosere mer aktiv utviklingsprosessen av betennelse.
 3. Ikke begrave en sår øret ulike oljer. Disse stoffene er i stand til å løsne trommehinnen, som ikke alltid er en positiv effekt på helsen. I tillegg zakapav inn i øregangen, eller at olje, kan du i stor grad komplisere prosessen med anmeldelse for Laura.
 4. Ikke bruk fytosvechy. Dette produktet er for tiden ganske høy popularitet, men det er ikke forklares med effektiviteten av stearinlys, men heller riktig reklamebyrå.
 Hva kan og bør gjøre
 Som nevnt ovenfor, bør smertene i øret gå otolaryngologist. Men hvis øret av et barn eller en voksen vondt veldig mye, og kan ikke gå til legen akkurat nå, kan du ty til narkotika. Spesielt, kan du hjelpe disse dråpene som otyzol eller otypaks. Bare husk at disse verktøyene kan brukes kun i tilfeller der det ikke er utflod fra øret. Også være sikker på å følge reglene for deres bruk: innpodet i øredråper, pre-oppvarmet til kroppstemperatur, og prøve å få rett på trommehinnen (du må trekke øret, ned - hvis den skadede barnet opp - hvis øreverk voksen) . Og husk at disse stoffene bare lette din smerte, men kan ikke kurere ørebetennelse - slik at Laura er nødt til å gå uansett.
Hva hvis lagt øretFølelse plantet øret - det er ikke uvanlig for oss. Folk klager ofte om hverandre i samtale som la øret. Etter en stund dette fenomenet er, og vi glemmer det igjen til neste gang. Men øret gir en grunn, og årsakene er ikke alltid alene.
Årsaker til øret fylde

De hyppigste årsakene til legging ørene, kan du føre opp følgende:

trykkfall i høyde og dybde. Det hender at folk føler disse forskjellene, beveger seg i høy hastighet heis, flyet under takeoff i fjellterreng eller når nedsenket til en dybde. Denne forskjellen er ikke en trussel mot liv, men når dykking til store dyp uten trening kan skade trommehinnen;
fluid i øret av sin øregangen. Dette skjer når pirnan, mens du tar dusj når vannet kommer inn i øret, en annen enn direkte nasal øre fenomen bringer ikke mye skade;
svovelsyre kork. Denne pluggen kan provosere ikke bare tett i ørene, men også smerte, ubehag i øret;
fremmedlegeme som kommer i øret ditt;
øret lunger grunnet forkjølelse. Øre, nese og hals - er knyttet i tynne kanalsystem. Hvis det er et kaldt rennende nese, slim som tilstopper luftveiene og hindre fri passasje av luft. På grunn av de krefter som en person gjør for å slippe trekk, legger ørene. De legger også i betennelse i halsen;
ørebetennelse. Ørebetennelse - dette er trolig den farligste grunnen legger ørene. Patogene bakterier komme inn i mellomøret kanalen har vakt sterk utvikling av betennelse, som ubehandlet kan slå inn en abscess pus og beseire hjernen.

Etter å ha jobbet med årsakene til at det er prippen ørene, må du tenke på hva du kan gjøre og finne tilfredsstillende løsninger for å løse dette problemet.
Handlinger med imbedded øre
Et slikt problem som trykkfallet er ikke en alvorlig helsefare, og hvis i stor høyde eller dybde du plutselig la øret hans, bare åpne munnen fly under avgang eller shlotnyte tungt flere ganger. Dette vil redusere din indre trykk og et par minutter hørsels fullt restaurert.
Å kvitte seg med vannet i øret, bruke enkle folk måte - postrybayte på ett ben, vippe hodet til den ene siden. Ligg på din side, la øret hans på puten og legge seg ned et par minutter til væsken ikke kan unnslippe. Du kan også forsiktig og delikat tørke øregangen bomullspinne.
Som for svovelsyre kork, er det bedre ikke å fjerne deg selv. Først, kan du komme til å skade den interne strukturen av øret membranskade, skade vev lining øregangen. Sekund, klønete bevegelser du kan ytterligere komprimert svovel og blokkerer øret. La kork fjerning otolaryngologist som vet hvordan du gjør det. Og de fleste prøver å rense øret og gjøre det en gang i uken, men ikke plukke hans øregangen for ofte elementer som ikke er egnet for hygieniske prosedyrer. Faren er en kamp, ​​pins, strikkepinner som vi kan alle forårsake hørselstap.
For å hjelpe suppe, som la under en kald, må du helbrede veldig kaldt. Ofte trykkende øret er sår sår hals, så du trenger for å behandle hals og rennende nese.
Med nederlag for øret otitis krever seriøs behandling. Ofte øret begynner å gjøre vondt det om natten, når sykehuset ikke respekterer derfor. Så kom til unnsetning farmasøytiske legemidler eller andre tilgjengelige hjem rettsmidler.
Behandling ører hjemme
Butikk startside øredråper, valg av som er stor nok til apotek. Blant disse anses effektive otypaks som virker som anti-inflammatorisk middel med smertestillende virkning på grunn av lidokain i sin sammensetning.
Hvis dråpene var ikke, så koker dem selv. For dråper trenger nechyschene valnøtter, helst ikke gammel. Klem hvitløk davylkoyu flere nucleoli nøtt litt olje. Denne oljen pohriyte skje over en liten brann, at det ikke var kaldt, men ikke overopphetet. Et lite stykke vatt suge i olje og institusjoner i øret av natten. Smerten og lunger vil være veldig snart, og du sovner fredelig.
På samme måte kan du forberede et bokmerke i øret basert på hydrogen peroxide og kamfer olje.
Noen ganger, spesielt hos barn, legger øret gjennom falle i fremmedlegeme. Det kan være en liten gjenstand, og noen ganger insekter. I det første tilfellet er det bedre å gjøre noe på egen hånd, og umiddelbart gå til et sykehus. En midd ekstrakt kan helles i øret litt varmt vann, og setter offerets side. Etter en stund insektet ut av øregangen med væske.

Hjemme, kan du prøve å fjerne svovelsyre kork og det er behov for å gjøre følgende:

å myke kork, zakapayte noen dråper i øret av hydrogenperoksid (3%) institusjoner i øret stykke vatt og vente et par minutter;
i en stor sprøyte uten nål type varmt kokt vann og sette tuten i den orale sprøyten ører;
kraftig på sprøyten stempelet for å slå en sterk stråle væske i øret og kom ut av det;
Når alt vannet lekket ut av øret må igjen gjøre det samme et par ganger.

Korken bør komme ut med vann etter 2-3 behandlinger. Hvis støpselet er liten, det raskt la øret. Men hvis hjemme for å bli kvitt det fungerte ikke - kan du hjelpe til Laura.  
Hvordan å gå ned i vekt aktivert karbon gratis

Overvekt og cellulitter er evige problemer med mange mennesker i dag, og teknikker for å bekjempe dette problemet mange, men ikke alle av dem fungerer.
 For raskt vekttap, folk sitte på ost, eple, Kreml, karbohydrat og vegetarisk kosthold og andre dietter. Vi er alltid på utkikk etter nye måter å bekjempe fedme, med håp om at denne teknikken du må hjelpe kvitte seg med overflødig vekt problemer.
 Men det finnes alternative metoder for slanking og vekttap - er bruken av aktivt kull.
Hvordan å gå ned i vekt aktivert karbon gratis

 Effekten av aktivert karbon
 Bruken har blitt observert mange år siden, men i dag er det en eller annen måte glemt. Det er den beste sorbent og filtrering verktøy.
 For kvalitet kull skillet - tre, stein og koks. Og kullpartikler er - fine, granulat og pulverisert.
 Det også aktivt fremmer forbrenningsprosessen ekstra pounds. Det vil bidra til å bringe giftstoffer, inkludert giftige stoffer.
 Hans ta som et ekstra middel til kosttilskudd eller etter gang.
 Produktene å utelukke anvendelsen av kull - er bruken av salt, sukker, alkohol, bakverk og søtsaker.
 Hovedpoenget er porøsiteten strukturen av aktivert karbon, som øker overflatekontakt. Ved bruk av dette punkt i prosessen av absorpsjon av giftige stoffer, så som deres eksponering og mening.
 Kull er også mye brukt i filtre for luft og vann fra tungmetallene farmasøytisk og kjemisk industri.
Hvordan å gå ned i vekt aktivert karbon gratis

 Måter å miste vekt aktivert karbon
 Den første metoden er å bruke en tablett for hver kilo kull tyngdekraft på tom mage. Begynne å motta anbefalte tre eller fire tabletter og gradvis gjøre overgangen til store doser, avhengig av din helse.
 Den andre metoden basert på bruken av ti tabletter per dag, dvs. 0125 gram i tre trinn. Det skal ta før måltider i ti dager. Deretter må du gjøre en liten pause i ti dager, og hvis det er ønskelig, kan du gjenta prosessen på nytt.
 Bør ta hensyn til det faktum at aktivt kull i tillegg til toksiner, fjerner næringsstoffer og vitaminer som er nødvendige for full utvikling av organismen.
 Uakseptabel bruk av aktivt kull for en lang tid, kan det føre til kvalme eller oppkast. Jeg tror ikke at det å bruke kull vil du bli veldig smal / slank, men du mister litt.Яндекс.Метрика