Hva drøm første kjærlighet

 Svært ofte drømmer er en refleksjon av våre tanker. Det er også ideen om at sove vår sjel forlater kroppen og går i en parallell verden der det er den samme mannen, men livet er en annen vending. Fordi drømmer kan ikke bare spille i underbevisstheten, men hendelser inntreffer et sted i nærheten. First Love, som var et lykkelig og meningsfylt liv kan drømme under familie problemer.

 Hva drøm første kjærlighet
 Det underbevisste tendens til å vise at forholdet er ikke standard. Her sier de, se, hvordan det skal være. Hvis du ser på hva drøm drømme første kjærlighet, er det enkle svaret ikke funnet. Noen kommentatorer lover lykke, mens andre, tap og svik. Så Horoskop ofte feilaktig som individuelle drømmer. Tolkning avhenger av massen av ytterligere detalj.
 "Sleepy" første kjærlighet kan være svaret på det underbevisste sterk følelsesmessig sjokk, både positive og negative. Det kan oppstå etter å ha sett en film flytte om den kjærlighet som du har vekket minner. I hovedsak minner om første kjærlighet ikke er saklige i naturen, og i de fleste tilfeller bare følelsesmessig. Så elsker å se i en drøm betyr tilfredshet med sitt miljø, lykke og glede virkelighet.
 Det var svaret på spørsmålet hva drømmer første kjærlighet.  
Brenne brann, førstehjelp og effektiv behandling

 Ild brenner - er ikke bare ubehagelig og smertefullt, men også svært farlige hudlesjoner. Og hver av oss må vite hvordan man skal håndtere slike brannskader, og hvordan å behandle dem.
 Førstehjelp
 Består av førstehjelp for brannskader åpen flamme, særlig i møte årsakene til nederlaget. Det vil si, hvis klærne av, bør det bli lagt ut vann under høyt trykk. Og hvis du ikke har tilgang til vann, pakk offeret i tykt stoff, vil flyten av oksygen til flammen bli blokkert, og det vil forsvinne. Og mann kan ikke engang vikle et stykke tøy, og dekke dem bare viktig at i løpet av denne stoff falle i luften.
 Slukke flammen - den første oppgaven inkluderer bistand for brannsår brann. Og du kan gjøre det på noen måte mulig, selv offeret kan få ned brann bare falt til bakken og pokatavshys på den. Men husk at i alle fall ikke kan svinge en brennende stykke tøy, slik at de ikke slukke brannen, men snarere midt i det enda mer.
 Når årsaken til hudlesjoner er fast, bør du ta vare på rengjøring de skadede områdene av klær. Ta klær veldig forsiktig for ikke å skade stoffet enda mer. Og i tilfelle at klærne sitter fast i huden, kan det ikke rykke! Bare nøye kuttet kantene på klærne er ikke fast, bruker skarp saks (hvis noen i hånden). Hvis du ikke har saks for å poste vsekak er på jakt etter medisinsk behandling.
 Viktigere
 Og huske, er disse selv vare kan behandle bare hvis de tilhører den første eller den andre gruppen av tyngdekraften, og dersom lesjonen området ikke overstiger 10% av kroppsoverflaten. Ellers bør avtale skade behandling bare profesjonell lege.
 Behandling av brannskader med ild
 Hvis det brenner lidd første og andre grad av alvorlighet eller hvis han har allerede fått medisinsk behandling, og nå er under rehabilitering, kan du prøve å bruke til å behandle brannskader tradisjonelle folk rettsmidler. Riktig, og rettidig anvendelse av disse verktøyene vil betydelig raskere tilheling av skader og lette offerets tilstand på denne tiden.
 Her er noen grunnleggende oppskrifter som du kan bruke til å effektivt behandle mindre brannskader med ild:
 1). Ta tre protein rå egg og få ned sine nøye før det danner en tykk kremet masse. Deretter separat visp hvite hot tre spiseskjeer olivenolje (du kan bruke solsikke) olje, koble både ingrediens og fortsette å churn blandingen i ytterligere 15 minutter. Den resulterende verktøyet skal brukes på skadet hud, og jo oftere du gjør det, jo bedre. En sengetid basert på dette verktøyet kan du forberede en spesiell healing grøtomslag.
 2. Brew sterk te, og deretter kjøle den til en temperatur på 15C (du drikker romtemperatur bør plasseres i et kjøleskap). Te bade sitt sår området, og deretter lage en bandasje impregnert bandasje eller bomull te. Videre bør en slik bandasje alltid bli våt - helle det fra tid til annen.
 I tillegg kan du bruke til å behandle brannskader fersk gresskar masse (nøye knust og kjølt) eller lage en fuktighetskrem med burdock blader eller rå poteter. Hovedsporet til episenteret av omsorg ikke får en infeksjon. Og du trenger ikke å unngå forstuing skadet hud - det vil påvirke helbredelsesprosessen.  
Kan gravide kvinner går til kirkegården
 Kvinnen lærte hun var gravid, begynte å lytte til sine egne følelser, hun prøver mindre nervøs at barnet ble født friske. Folk sier at gravide kvinner ofte ikke kan være hva kan den gjennomsnittlige person. For eksempel kan du gå til kirkegården gravid?
 Et stort antall av overtro følger med en kvinne, hun kan ikke flette veve sy og strikke, kan du ikke heve hendene på høy, få en hårklipp, gå gjennom krysset og, selvfølgelig, ikke kan skje hvor den avdøde
 Det bør følge moderne kvinne tar, og overtro, fordi vi - og fornuftige mennesker kan forklare, om ikke alle, mye. Til en av de tegn som tydelig forklarer, er å besøke kirkegårder gravid.
 Legene sier at en kvinne ikke kan være i en posisjon til å bekymre seg, for ikke å skade det ufødte barnet. Det er bedre å lytte til sine indre følelser. Hvis du kirkegården er galt, det gjør vondt noe og gnager, det er best å ikke gå dit fordi alarmen vil bli overført og det ufødte barnet. Men ikke negativt tune seg hver gang for å gå til kirkegården, fordi du gå dit i første omgang å huske kjære. Tenk om det først, og hvis du føler deg rolig inne, så ikke noe dårlig vil skje hvis du provedaete sine forfedre.
 En annen ting - begravelsen til kjære, spesielt om en kvinne kan ta til hjertet død fleste innfødte. Fra uro livmor kan komme i sterk tone som utløser uforutsigbare konsekvenser. Men den rituelle farvel til den døde er bare én gang, så gravide hvordan å si farvel, kan bære byrden av skyld for livet.
 Som for fordommer å besøke kirkegården gravid, er det også forståelig. Utdannede livserfaring folk sier at en kvinne ikke kan gå dit under noen omstendigheter, slik at de ikke født barn er svært følsom, et foster kan føle seg virkningen av mørke krefter i kirkegården, sa fordommer, veldig mye.
 De fleste gravide kvinner kalt flere grunner til at de aldri går til kirkegården. En av dem er ganske mystisk teori som er på reinkarnasjon (angivelig sjelen til den avdøde kan enkelt flytte inn i kroppen av det ufødte barnet). En annen grunn - en virusinfeksjon når slektninger samles for å minnes avdøde, kan de infisere gravid. Men viktigst av alt, det er stress som hver enkelt av oss føler, kommer nær graven. Prester rådes til å roe sjelen før du besøker kirkegården for å gå i kirken, tenne et lys eller snakke med de døde far.
 Men den moderne kvinnen, utdannet og belest, ikke så skremmende spøkelser som folk levende eksempel, i undergrunnen, hvor rush publikum gravid kan skade mer enn ti kirkegårder sammen. Det viktigste er å ha en mening og holde seg til en forsvarlig middelvei.
 Husk at underbevisstheten jobber alltid mot oss, hvis tanken på dårlig godt fast i hodet mitt. Unn livet filosofisk, kommer vi til bakken og gå, er en generasjon erstattet av en annen, og det er - en normal fysiologisk prosess. Derfor valget mellom å besøke kirkegården under graviditet eller ikke, er fortsatt, for deg.  
Hvordan og hvor du skal seng hodet?
 Når du flytter inn i ny leilighet eller ved utveksling av møbler, ønsker jeg å gjøre alle nødvendige møbler "helles" inn i rommet og tok bare fordeler. En spesiell plass i soverommet bør oppta en seng, siden mesteparten av sin tid en person bruker det der. Omtrent 40 timer per uke går i dvale, et dusin - å hvile, lese bøker eller se på filmer. Så mange mennesker tenker på hvordan du plasserer din seng.
 Spørsmålet om hvordan og hvor du skal bed head, kan sees fra flere sider. Spesialister populær retning feng shui råde ett yoga - tilnærming derimot, det er en anbefaling til Vastu shastra og enkle menneskelige natur og sunn fornuft.

 Hva anbefaler yoga
 Yoga fulgt teorien om "magnetisk felt". Ifølge det, må man finne bed head nord eller nordøst. Folk liker planeten Jorden, med sin elektromagnetiske felt. Midnatt i hodene våre, og sør ben. Å føle etter å ha sovet godt, være energisk og glad, må du pol mann og jord "prytyahnulysya." Og som jordens nord solenoid ligger på sør geografisk pol og den magnetiske sør til nord, så vi bør sove hodet i nord.

 Søvn på Feng Shui
 Ekspertene av dette området svært alvorlig på denne saken, som tror at det er den "riktige" person for retning gir det vitalitet, helse, suksess og kjærlighet.

 Alle fire områdene er bidrar til å sove, men alle har "sin" retning er riktig for ham. For eksempel gir en person sover hodet mot nord helse og energi, og den andre - kjærlighet. For å finne ut din "positive" side for å beregne antall Gua:
 1.  Skrive på et stykke papir et fødselsår.

   Brett de to siste sifrene. Hvis antallet er igjen tvetydig, folde på nytt (for eksempel 1982: 8 + 2 = 10, 1 + 0 = 1).

   Ta antall én av de følgende:

   Hvis du - mann, ta bort hans nummer 10;

   gutt, født i 2000, trekker du 9;

   Hvis du - rettferdig sex, bør den resulterende tall legges til 5;

   jente, født i 2000 og senere må gjøre sitt nummer 6.

   VIKTIG: Tall Hua lik 5 nei! Hvis resultatet er lik 5 gikk til mannen som vil være - og 2 for rettferdig sex - 8.

   Se din poengsum. Vest retning - vest retning 2678. - 1349.

   Individuelle tall


   Stand-in   1

   nord, sør, øst, sør-øst   2

   nordøst, nordvest, vest og sør-vest   3

   nord, sør, øst, sør-øst   4

   nord, sør, øst, sør-øst   6

   nordøst, nordvest, sørøst, sørvest   7

   nordøst, nordvest, sørvest og vest   8

   sørvest, vest, nord, nord-øst   9

   østlige, nordlige, sørlige, østlige   Tilhengere av ordningen med feng shui også gjenkjenne følgende regler:

   Du kan ikke sove hode og føtter mot døren;

   plassere sengen slik at hodet ikke var i retning av vinduet;

   Ikke plasser sengen foran speilet.

   Hvis paret enkelte områder ikke er oppfylt, er det nødvendig å søke et kompromiss løsning på dette "problemet" Ligg diagonalt!

   Vastu shastra
   Vastu shastra - retning, basert på harmoni i hele universet, som manifesterer seg i sol, måne og midlertidig effekt på sinnet og menneskets fysiologi. Enorme som Feng Shui, dannet i Vedic astrologi og Ayurveda assosiert med. Alle tips Enorme gitt til mannen var i stand til å få ting perfekt, i stand til å forstå Gud og hans natur.

   Ifølge Vastu shastra kan sove hodet i alle retninger unntatt mot nord og nordøst. Forklaringen på denne stillingen er lik teorien om yoga.

   Anbefalinger for Vastu shastra:

   Du kan ikke sove hodet i nord, som i dette tilfellet, viser det seg at føttene er rettet mot sør, rike gud død, Yama;

   hvis du sover sørover, vil du bli rik, vil dine føtter ta deg eier besittelse Coover, Mr. nord og guden for rikdom;

   søvn hodet mot øst, fremmer åndelig vekst og bringe godhet i livet, som en vestlig retning Gud har vann Varun;

   søvn hodet mot vest fremmer fremveksten av materiell rikdom og berømmelse, østover hersket gudenes konge Indra.

   Hei, sunn fornuft og menneskets natur
   Man - er dette en unik skapning, der alt er tenkt ut og lagt av naturen. Stol på din kropp og indre "jeg". Velg en side du kan intuitivt. Hvis intuisjon er ikke, eller bare er dårlig utviklet, mens Observer hvordan og hvor du bedre hodet til sengs når du kommer opp frisk og energisk, og da slapp tilstand. Du kan også lage en "sove dagbok" på grunnlag av hvilke deretter bestemme retningen av deres individuelle søvn.

   Vær oppmerksom på noen ganger våkner vi opp over sengen, selv om vi gikk fint. Her er svaret: kroppen selv valgte en retning for resten. Og hver dag kan det være annerledes. Lytt til deg selv.

   Veldig ofte i våre små leiligheter med ubehagelig planlegging er ikke mulig å sette en seng hodet nord eller sør, som sett køye der, mye bedre passform. Mindre enn fordommer, mer positive følelser og følelser, og du vil alltid våkne opp muntre, energisk og i godt humør.  
Яндекс.Метрика