Once upon a time, en dag du har besluttet å bli en brennende, dødelig brunette. Eller en elegant dame med mørkt brunt hår. Lang, lang tid du likte vakker hårfarge, men en dag du våknet opp og bestemte seg for: slitne perekrashyvayus!Som mørkt hår malt i lyse


 Og da du nevnte lære eldre venner og moteblader, betyr mørkt hår ikke ta noen lys farge. De er rett! Så hvordan kan dette være? Ikke i noe tilfelle fortvil ikke. Banen til en brunette blonde lange, vanskelige, komplekse, men svært reell, hvis du er villig til å stå på krigsstien.


 Den lengste alternativet - å dyrke sin naturlige hår. Spesielt nyttig hvis de er lys på naturen, så de kan lett malt i en farge uten mye skade.


 Hvis du har blondt hår som vokser raskt, bør du vurdere dette alternativet. Å fremskynde hårvekst kan bruke masker fra gjær, løk, burdock olje. Så du får en harmløs hva du vil. Dette alternativet vil passe selv med naturlig mørkt hår, hvis du ikke har planer om å bli lyse platina blonde, nok til å kjøpe en svært lyse farger og pofarbuvatysya hjemme.


 I alle andre tilfeller, til prosessen med transformasjon fra brunette blonde som følger.


 Først, minst en måned før den første handlingen bør du starte intensiv pleie for hår, styrke masker minst tre ganger i uken, daglig bruk av verneutstyr, som litt traumatisk hårføner og strykejern.


Som mørkt hår malt i lyse Så kommer til frisøren og be dem om å gjøre deg til en mester i lys fremhever en meget tynne tråder. Det bør umiddelbart tonet hår ønsket god kvalitet maling: det hjelper nøytralisere skader fra litt lysere, og som liker å gå med gult hår?


 Da må du vente enda en måned, fortsetter aktiv hårpleie. Hvis håret ditt ikke er unormalt begynte å falle tungt, gå til frisøren igjen og be om å lyse opp mørke låser var alle på samme måte som det gjorde forrige gang. Sørg zatonyruyte svezheosvetlennыe hår.


 Det er det! Nå er du blond. Hvis ikke blond, betyr det at du zatonyrovalys brun, rød eller noen annen farge. Viktig ting: å slåss håret mørkere ende i din favør!  
Makeup for blå-grønne øyneKulturelle utdanningsrettigheter reflektere mange aspekter - klær, sminke, oppførsel. Ved god oppførsel og tale bare vil ha en, men ønsker å bli den ideelle skjønnhet hver kvinne. Den naturlige skjønnheten i naturen skjenket noen, alle andre må nøye overvåke deres vei.
Arbeidsskjønnhetseksperter, sminkører, frisører og plastiske kirurger kan forvandle en kvinne til det ugjenkjennelige. Men ikke alle har penger til slike kosmetiske prosedyrer er dyre. Derfor er de fleste kvinner gjør sminke og nyttige tips.

Grå-grønne øyne - fordeler og ulemper makeup

For å gjøre det riktige make-up, må du ta hensyn til de ulike nyanser. De omhandler den type utseende, form og hudfarge, etc. Enhver kvinne er i hennes utseende mange ulemper. Men hvis du vet hvordan du skal slå dem med fordel kan være den mest attraktive og unike.
Med stor forsiktighet make-up tilnærming til sminke for øynene til alle farger, som denne delen av ansiktet er veldig meningsfylt. Husk at hver øyenfarge matcher dine farger. For eksempel, blå øyne bedre skygge kalde farger, farge sort eyeliner eller blyant og brune øyne bedre å velge varme farger.
Perfekt makeup for grå-grønne øyne innebærer å velge de riktige makeup farger. Før du påfører makeup, ta vare på huden rundt øynene, bli kvitt noen tegn til tretthet. Hevelse kan fjernes med teposer. Brukte poser sette dem i fryseren. Tine to poser hvis det er nødvendig, og på et kjølig, ta på øynene, kald og koffein gunstig hendelse i øynene.
Makeup for blå-grønne øyne

Game of Shadows
Ingen makeup for grønne øyne er umulig uten skygger. De vil se attraktive og svært uttrykksfull, noe som er svært viktig for en kveld feiring. Dagtid makeup bør være mindre lys, men ikke vondt og litt maling.
Makeup for blå-grønne øyne

Makeup for blå-grønne øyne gjør bruk av nyanser av brunt, fargen på mørk eller melkesjokolade eller en myk brun-gyllen farge. God effekt produsere grønn skygge kameleon, de spiller på lys kobber høydepunkter. I tillegg er disse skyggene er stor som passer til alle eiere av grå-grønne øyne. Vi bør ikke være redd for eksperimenter. Enhver kvinne kan prøve varme og kalde farger som fersken, grå. Hvis en kompetent kombinasjon med andre skygger de vil ser veldig attraktive.
Kveld makeup for grå-grønne øyne bør være lysere. Som kan perfekt takle nyanser av lilla og plomme palett som er nødvendig å understreke den mørkere farge. Også akseptabelt skygge av gull eller kobber metallic glans. Den grunnleggende regelen - vite når du skal stoppe. Overdreven bruk av kosmetikk vil gjøre en person marionett helt skjemmende.
Makeup for blå-grønne øyne

Liner og blyant
For grå-grønne øyne, eksperter anbefaler å bruke varme nyanser av blyant og eyeliner. Beste alternativet - taupe, sjokolade farge. De lønnsom streker dybde i bildet. Å visuelt forstørre øynene, bruk en lys blyant - golden eller hvit.
Restriksjoner makeup
Denne uvanlige øyenfarge krever vurdering av visse restriksjoner. Hvis de ikke tar hensyn til for å oppnå ønsket effekt vil ikke fungere.

Grønne og blå toner er gjensidig utelukkende. Ikke bruk dem sammen, vil det påvirke den uttrykksfulle utseende.
Enhver kombinasjon av farger med nyanser av blått serien er også anbefalt å utelukke.
Makeup for blå-grønne øyne


Det bør brukes med forsiktighet rosa. Feil valg vil føre til smertefulle blikk.
Det kan være at du passer rosa skygge, men før du velger riktig nyanse, må du utføre noen eksperimenter.
Makeup for blå-grønne øyne hindrer svart. Dette gjelder kontur blyant, og pidvodtsi. Bare ett unntak - svart vil være svært gunstig for eiere av alskens iris.
Eye Makeup
Som grunnlag for fordeling etter alder lys skygge. Deretter kan du bruke to varme farger: lys til det innerste hjørnet av øyet, mørkere - for å understreke det ytre hjørnet. Da vil alle skygger roztushovuyutsya å unngå kontrasterende overganger.
Makeup for blå-grønne øyne

Hvis du ønsker å bruke blyant eyeliner og mørk grå eller sjokolade farge. Mascara skal være mørk brun.
Fargenyanser og klær bør ikke være den samme. Ikke vær redd for å eksperimentere, men ikke overdriv. Velge riktig sminke kan bare ved prøving og feiling.

Auburn jenter - makeup for grønne øyne

Lyse rødt hår og grå-grønne øyne - en perfekt kombinasjon. Enhver jente med gode utseende tiltrekke oppmerksomhet, spesielt hennes perfekte makeup.
For eiere av rødt hår er svært viktig for fravær av poser og mørke ringer under øynene. Hvis en eller annen grunn, er ikke perfekt fargen på huden rundt øynene, du alltid trenger en kompress. Bruk bomull pads dynket i te brygging hvis hevelse vedvarer, kan du prøve å maskere det med et tone midler.
Makeup for blå-grønne øyne

Øyet kan bruke lyse og levende farger av skygger. For kvelden makeup ideelle mørke nyanser skygger, øye og mascara. Alle farger bør kombineres og flytte sømløst inn i hverandre.
Auburn skjønn perfekt eyeliner og myr fiolette blomster. Uthevet skissere disse tonene og fin tegning piler, kan du gjøre helt uten skygger. Dette er et godt alternativ for dagtid makeup.  
Kveld makeup for grønne øyneRiktig kveld make-up stand alle innehavere grønne øyne slår en sjarmerende dame. Men gjøre det - en vitenskap. Spesielt når du vurdere ulike nyanser av grønne øyne, grå, grå-grønn, turkis osv Denne listen er ganske lang, som rene farger ikke eksisterer. Forbedre skjønnheten i den grønne øyenskygge for å hjelpe en rekke farger.
Makeup for grønne øyne - som skygge for å velge
Velge en bestemt farge, se etter gull, mørk grønn, sjokolade brun og kobber toner. De passer nesten alle eiere av grønne øyne. Fersken og grå-brune skygger fremheve fargemetningen.
God jakt opal skygge og farge champagne, elfenben, fløte og blek lilla. Uvanlig øyenfarge streker hele spekteret av rødlig og lilla nyanser. I dette tilfellet, makeup for grønne øyne går virkelig uttrykksfull og attraktiv.
Kveld makeup for grønne øyne

Det er flere restriksjoner du trenger å vite når du oppretter en perfekt kveld makeup for grønne øyne. Bruke blå, blå og sølv nyanser "billige" grønne-eyed jenter og gjør for vulgært. Det er bare ett unntak - grønne øyne, ligner i fargen til blå. Rosa farge, men lilla refererer til skala, krever forsiktighet, som svært lune. Det er nødvendig å velge riktig nyanse som er gunstig å understreke plenytelnost utseende og vakre øynene.
Makeup for grønne øyne - noen tips

Gjøre bildet virkelig attraktive, mystisk, milde hjelp noen tips:

- Makeup for grønne øyne, ikke bruk svart eyeliner og blyant. Denne fargen er for tøffe for grønne øyne. Best koksgrå eller sjokolade farge.
- For å visuelt åpne øynene for den nedre øyelokk eyeliner, bruk golden eller hvit blyant.
- For kvelden makeup er best å bruke varme farger, de legger krydder for å se. Men de grønne kald tone øyne gjør mindre saftig og lyse.
- Bruk kontraster. Hvis du gjør makeup for en typisk fest, velge farger som er motsatt av hverandre. Øynene blir mer uttrykksfulle.
- Mascara skal være mørk brun. Det anbefales ikke å overbelaste vippene.

Kveld makeup for grønne øyne

Søker makeup for grønne øyne
Den spesifikke metoden for å bruke sminke for grønne øyne er fast bestemt avhengig av hvilken effekt han har å gjøre. Like viktig, for som ferie eller feiring du krasytes. En teknikk av øyesminke er en klassisk og kan brukes til enhver anledning. Velg farger til din egen smak.
Påfør på ansikt fuktighetskrem. Med korreksjon zamaskuyte mangler og gjelder tone. Litt pudder ansikt og nakke området. Ved hjelp av en blyant eller skygge prorysuyte naturlig fargetone øyenbrynene. All min øyelokk til pannen, påfør lys øyenskygge. Så i midten og ytre hjørnet av rullende sand-tallet, gjelder eller fersken skygge og bland grundig. Hvis du bruker mørke skygger sette dem på det ytre hjørnet av øyet og vippekanten, blande grensen.
Med koksgrå eller mørk brun blyant kan tegne en tynn eyeliner. Pilen skal være liten. Om nødvendig, krøllet vippene, påfør brun eller grå mascara i to lag.
På kinnene, påfør blush fersken farge bland godt i utlandet. Bildet matt finish leppestift eller lipgloss naturlig skygge.
Kveld makeup for grønne øyne

Farger Makeup for grønne øyne kan plukke opp andre eksperimentere med kombinasjoner, linjer, effekter. Være utholdenhet og tålmodighet, så bildet vil komme opp rik og imponerende.
Blondiner og brunetter - spesielt øyesminke
Velge riktige farger for øyesminke, er det verdt å vurdere naturlige hårfarge. Hva ser bra ut på blondiner, brunetter er ikke alltid egnet. Og vice versa.
Blond jente med grønne øyne svært attraktive, milde og mystiske. Alt dette må være riktig understreke makeup. Den mest vellykkede alternativet er brun palett. Du kan bruke nesten alle nyanser. Ideell mørk øyenskygge med grønn-golden shimmer. Som grunnlag kan du velge skyggen av fersken og grå farge. Du kan også bruke den lilla, men alltid mørkt. Evening Eye makeup er ikke uten gull og kobber farger.
Green-eyed brunette alltid slående. Riktig sminke kan betydelig forbedre denne appellen og femininitet. Hvis du foretrekker en naturlig, ikke nødvendigvis bruke skyggene, med utseende kan du få brun væske og blekk. Denne øyenskygge rosa, blå og andre kule farger passer akkurat perfekt. For kvelden make-up kan trygt bruke stilen «røykfylt øyne». Bruk skinnende eller skimrende øyenskygge gull eller bronse fargetone.
Kveld makeup for grønne øyne

Brunette med grønne øyne er vanligvis svært egnet rosa palett. Det kontrast med grønne øyne og understreker deres attraktivitet uvanlig farge. Lilla og lilla nyanser vil se hensiktsmessig og om ettermiddagen og kvelden makeup. Den eneste innvendingen - dyktig variere sin intensitet. Like vakre pastellfarger - beige, gull, fersken.
For alle eiere av grønne øyne er det en generell regel makeup - bør foretrekkes varme toner. Disse fargene bidra til å gjøre utseendet mystisk og "magisk".  
Яндекс.Метрика