Den ideelle fottøy uerstattelig på våren og sommeren, når jeg ønsker å bo høyt i terrenget og samtidig ikke å føle ubehag når du flytter, Wedge-heeled sko er 2014 - bilder fra forskjellige vinkler, se denne artikkelen. De kombinerer perfekt sjarm og komfort av høy hæl flat såle.
Kile hæl sko Bilder 2014

Kile hæl sko Bilder 2014

Kile hæl sko Bilder 2014

Kile hæl sko Bilder 2014

Kile hæl sko Bilder 2014

Kile hæl sko Bilder 2014

 Variasjonen av modellene lar deg velge Wedge-heeled sko for festlige begivenheter og for hverdagen. Wedgies kan ha ulike høyder, avhengig av stilen av jenta eller kvinnen og hennes ønsker.

 Hvem er perfekte sko?


 Kile hæl sko med lav ideell for sporty jente eller en aktiv livsstil og en tenåring for enkel bevegelse. Wedgies gjennomsnittlig høyde er også veldig praktisk, men allerede har et mer feminint utseende og passform for sommerkjoler og glamorøse kjoler.
Kile hæl sko Bilder 2014

Kile hæl sko Bilder 2014

Kile hæl sko Bilder 2014

Kile hæl sko Bilder 2014

Kile hæl sko Bilder 2014

 Motedesignere foretrekker Wedge hæl sko 2014 høye hæler. Disse skoene er ikke bare behagelig, men også forlenge bena jenter verre enn sko med hæler. Høye wedgies kan være dekorert innredning, broderi, applikasjon, bas-lettelse.
 Materialet kan være annerledes. Wedgies kan være av tre, plast, vevd av halm. Populær denne sesongen Wedge hæl sko, laget i lyse farger.
Kile hæl sko Bilder 2014

Kile hæl sko Bilder 2014

Kile hæl sko Bilder 2014

Kile hæl sko Bilder 2014

Kile hæl sko Bilder 2014

 Top løse denne sesongen


 Kile hæl motesko 2014 forskjellige dristige designløsninger. Skrå wedgies fra topp til bunn vant kjærligheten til fashionistas. Denne skoen har opprettholdt sin stabilitet og komfort, men fikk veldig originalt og stilig utseende.
 Mer økende høyde wedgies som visuelt gjør jenta ovenfor. Disse skoene Wedge-heeled for høy er populære hos jentene og ser veldig elegant og verdig bilde for kvelden.
Kile hæl sko Bilder 2014

Kile hæl sko Bilder 2014

Kile hæl sko Bilder 2014

Kile hæl sko Bilder 2014

Kile hæl sko Bilder 2014

 Decor wedgies - det er et ekstra kick. Denne sesongen er ansett fasjonable naturlighet og nærhet til naturen, og derfor brukt innsetting av metall og tre.

 Hvilken stil på klær som passer Wedge hæl?


 Plukk opp sko Wedge hæl mulig til enhver stil klær. Flotte sko med slikt lys og rennende skjørt, skjørt-bukser, kjole i bohemsk stil. Ved bedrift dress kan plukke opp sorte skinnsko med uten ekstra dekorasjon.
Kile hæl sko Bilder 2014

Kile hæl sko Bilder 2014

Kile hæl sko Bilder 2014

Kile hæl sko Bilder 2014

Kile hæl sko Bilder 2014

 Hvis du foretrekker å gå i bukser eller jeans, bør det bemerkes at wedgies visuelt gjør tynnere anklene, og derfor bør være smale jeans, eller det kan være bukser, capri bukser.  
Hvorfor kløende brystvorter?Mange kvinner og veldig ung, og allerede har barn eller barnebarn bekymret bryst kløe og de ofte lurer på "hvorfor kløende brystvorter? ". Dette kan skje med mer å føde en jente, gravide, ammende mor eller som lenge har født.
Få av dem vet hvordan de skal bli kvitt en irriterende kløe og hvorfor det skjer i det hele tatt. Men dette uttrykket kan være normen, og føre til alvorlig sykdom som ikke kan overse.
Hvorfor kløende brystvorter?
Selvfølgelig bør hver kvinne forstå at selv finne årsaken kløende brystvorten er ekstremt vanskelig. Selvfølgelig, du trenger å se en lege. Men i det første tilfellet å kjøre den er ikke verdt det. Du kan prøve å finne ut årsaken kløe og prøve å løse det. Hvis det mislykkes eller kløende brystvorter ledsaget av andre manifestasjoner, så å gå til en spesialist bare uunngåelig. Så, forstå mulige årsaker til kløe.
1. En allergisk reaksjon.
Ganske ofte kløende brystvorte eller bryst hele enheten kan være forårsaket av allergi. Dette kan være allergisk mot stoffet undertøy som er kvinne. Det ofte produsenter av undertøy i jakten på skjønnhet formet av et sett glemme sin kvalitet. Hvis stoffet av dine klær - ikke naturlig, er det mulig at det er den viktigste stimulans brystvorter.
Allergi kan oppstå på pulver, som du slette klær. Spesiell forsiktighet bør følge pulver som brukes for undertøy. Dette perfekt vypoliskuvaty ved slutten av vasking (to ganger, om nødvendig).
Allergi kan oppstå fra bruk av narkotika ment du antibiotika eller selv kosmetisk (for eksempel hud krem ​​eller gel).
2. Kløe brystvortene før menstruasjon.
Det var dagen før menstruasjon på grunn av økt hormon progesteron brystvorter tendens til å tørke. Og som et resultat, og kløe, så vel som huden og nipler så meget tynne. Dette føles sterkest i den kalde årstiden.
Derfor, de kritiske dagene kvinner trenger å drikke rikelig med væske og, om nødvendig, ekstra brystvorter fukte huden.

3. Hvis kløende bryster (brystvorter) under graviditet eller postpartum mødre.

Ofte i denne perioden er kløe men ikke veldig hyggelig, men normen. Melkekjertler begynne å aktivt produsere melk, bryst mens øker i størrelse, og huden blir strukket og begynner å klø.
Det er viktig i alle fall ikke gre det. Og hvis du allerede lider ikke, kan det føre til kløe region hypoallergenic krem ​​strekkmerker.
Dette kløe, forresten, kan være en av de første tegn på å bli gravid en baby. Så hvis du ikke har gjort en graviditetstest og brystvortene klør, er det fornuftig å gå.
I løpet av denne perioden, kan håret vokse i magen, brystet - de også forårsake lett kløe.
4. Dermatitis.

Ubehagelige inflammatoriske hudlesjoner som kan oppstå av ulike årsaker, kreve obligatorisk en avtale med en hudlege. Det bidrar til å identifisere den egentlige årsaken kløe og tildele riktig behandling.
For eksempel, mange mennesker kjent for oss urtikaria - ingenting som dermatitt allergisk opprinnelse. Men i dette tilfellet vil det ikke bare kløende brystvorter, men utseendet av blemmer. De er i likhet med de som vises i kontakt med brennesle - derav navnet.
5. Thrush.
En annen grunn som kan klø brystvorter med ammende mødre - en gjær infeksjon. I dette tilfellet, kløe - det eneste tegn på sykdom. Barne kvinner kan hovne opp litt, dekket med skjell eller blemmer og brystet kan være syk som en liten og helt. Som i tilfellet med urticaria, kvinner trenger hjelp lege. Denne gangen, gynekolog.
Hva og hvordan du kan hjelpe hvis kløende brystvorter?
Chest - er ikke bare en fin element av kvinnekroppen. Det er også den myndighet som hver mor sykepleier mors melk. Det er derfor det spørsmål om helsen til kvinnelige bryster - er svært viktig.
Hvis du føler kløende brystvorter, da det er hva bør vies oppmerksomhet til:
Undertøy bør være bare naturlige, ingen kunstige fibre (bomull bukser);
pulver, balsam velge allergivennlige, om nødvendig - for å endre merkevaren, produsenten;
Prøv å eksperimentere og finne ut om du er allergisk mot vaskemidler eller kosmetikk;
hvis du tar noen medisiner, tar dem pause for en dag og se reaksjonen - kanskje de har forårsaket allergi;
anses nyttig å tørke bryst avkok av kamille (bare hvis det er ingen sprekker brystet);
Hvis kløen er ledsaget av andre manifestasjoner (ødem, smerte, svie, blemmer) bør umiddelbart søke legehjelp.
Det er absolutt lege kan avgjøre årsaken til kløe og tildele riktig behandling. Hvis en kvinne er gravid eller ammende, som regel, det vil ikke pille som kan skade barnet, og salver som brukes lokalt.
Være oppmerksomme på brystet. Det er grunnlaget for en god og riktig ernæring for det ufødte barnet og din generelle helse.  
Яндекс.Метрика