Salt smak i munnenDen salte smaken som vises i munnen - et svært vanlig problem. Vanligvis folk ikke bryr seg om dette, men bemerker at denne tilstanden forårsaker ubehag. Dårlig smak kan lagre opptil flere måneder, noe som resulterer i at personen blir irritabel, mister selvkontroll. Videre er det ingen mulighet til å nyte maten, er søvnforstyrrelser.
Grunner salt smak
Hvis du i tillegg til munntørrhet smaksnotater, mest sannsynlig, er dehydrering. Legemet i hver vei signaliserer en mangel på væske. Leger anbefaler å drikke to liter vann om dagen. Hvis salte smaken forårsaket av dehydrering, ikke nok til å slukke tørsten gang. Hver dag bør du drikke nok væske volum. Ikke spis sukkerholdige og brus, de er ikke effektive i dehydrering, dessuten inneholder mye kalorier.
Grunnen til salt smak kan være utilstrekkelig munnhygiene. Hvis du regelmessig eller ikke godt pusse tennene og tungen kan være å fly med en ubehagelig smak. For å løse problemet, bør du pusse tennene to ganger om dagen og rengjøres med tanntråd mellomrom mellom tennene.
Smaksløkene blir skadet av strålebehandling og tar anti-kreft narkotika. Som et resultat, er det en salt smak. Årsaken slike medisiner som vinkristin, metotreksat, cisplatin.
Smittsomme sykdommer, spesielt sykdommer i bihulene kan også forårsake salte smaken. Slim bygger seg opp i bihulene kan strømme inn i munnen og føre til en salt smak. Etter behandling, forsvinner problemet.
Salt smak i munnen kan indikere sykdom i spyttkjertlene. Spytt renser munnen delvis fjerner bakterier og matrester. Men hvis hennes arbeid er ødelagt, det er komplikasjoner, inkludert dårlig smak i munnen. Dette er på grunn av Sjøgrens syndrom, og forskjellige bakterielle og virale infeksjoner. I sjeldne tilfeller, er den salte smaken et resultat av mangel på næringsstoffer og endokrine eller nevrologisk sykdom - epilepsi, migrene, hjernesvulst. Permanent smak salt kan være et resultat av lekkasje av cerebrospinalvæske.
Tears saltvann i naturen. De vises ikke bare på sterke følelser, men også som følge av øyesykdommer eller eksponering for vind. Komme inn i nesehulen, tårer nå munnen, forårsaker en tilsvarende smak. Sjeldenhet av, som imidlertid kan være reell. Hvis en person ofte gråter, kan han føle den salte smaken i munnen.
Behandling av dårlig smak
Problemet kan løses på forskjellige måter, avhengig av den grunn at det har forårsaket. Først av alt, rikelig med vann. Det er viktig å forlate bruken av naturlige diuretika - te, kaffe, alkohol, kullsyreholdige drikker. De stammer fra kroppsvæsken.
Hvis salt smak vises etter å ha tatt medisiner, konsultere legen din om muligheten for å erstatte dem med alternativer. Når den skyldige er en bakteriell infeksjon krever intervensjon av en tannlege. Også Følg oral hygiene.
Salte smaken i munnen er det ikke alltid er forbundet med alvorlig sykdom, men hvis du ikke forstår årsakene, må du kontakte legen din.

Virkningene av saltsmaken

Smake salt i munnen er veldig ubehagelig. Mest av alt han snakker om mangel på vann. I denne tilstanden, kommer alle kroppsvæsker, inkludert spytt og blod. Hvis vann kommer inn i kroppen litt salt konsentrasjonen øker. Det er kjent at vann - grunnlag av livet. Langvarig mangel på væske påvirker alle celler, vev, organer, kan blodet ikke forsyne dem med oksygen, næringsstoffer og andre viktige elementer. Det vil si at cellene får inn vilkårene for sult, tørst og kvelning hvor overlevelse er nesten umulig.
Etter dehydrering påvirker alkohol fordi første av de som lider av saltsmak i munnen, er avhengig av alkohol mennesker.
Vanligvis gjør den salte smak i munnen ikke medføre farlige konsekvenser, imidlertid ikke se bort fra den for ikke å forverre tilstanden av sin kropp.  
Aerobic

 De fleste mennesker i verden ønsker å ha sunn og vakker kropp. Tross alt har ikke all natur begavet ideelle former. Vi ofte oppnår resultater gjennom egen innsats. Først av alt - sport. Det er mange klasser av slike nyttig hobby: lagspill, akrobatikk, svømming, callanetics, friidrett, bryting, forming, yoga, fitness og mer.

 Det er veldig populært i dag aerobic (rytmisk gymnastikk). Det er en kompleks øvelse som kombinerer kroppsbevegelser og pusteøvelser, med sikte på å bekjempe fedme, nervøs belastning og utmattelse, nedsatt kroppsfunksjoner (kretsløp, fordøyelses, respiratoriske og muskel- og skjelettsystemet). Det er ikke bare terapeutisk klasse idrett, men også en fantastisk hobby.


 Resultat rytmiske gymnastikk klasser: •  forbedre den generelle tonen og immunitet;


 •  redusere risikoen for vaskulær sykdom og hjerte;


 •  styrke de nervøse og skjelettsystemet;


 •  forbedre metabolismen;


 •  å bli kvitt ekstra pounds, kroppsforming;


 •  forbedre effektiviteten og den rette stemningen.


 •  Besøker de første erfaringene fra aerobic, du allerede føler sunn og frisk, mindre nervøs. Det vil kreve konstant svakhet og tretthet. Starter healing kroppen.
   Avhengig av grunnene til at du valgte å gjøre denne lade er nødvendig å seriøst nærmer valg av profil.
  Aerobic


   Aerobic: •  klassisk aerobic. Videoguide presenteres på våre nettsider. Den vanligste, begynner det med utvikling av andre arter. Tar sikte på å utvikle utholdenhet, styrke det kardiovaskulære systemet (referanse №1);


 •  vannaerobic. Der i vannmiljøet av varierende dybde, nesten ingen kontraindikasjoner. Forbedrer leddene kan overvinne overdreven vekt, styrker muskler, bidrar til å gjenopprette kroppen etter kirurgi eller skade;


 •  dance aerobic. Videoguide du kan se nedenfor. Her bruker vi dansetrinn til musikk, passende bestemt type dans (tango, funk, hip-hop, latin, magedans, etc.). Bidrar til bedre koordinasjon, brenne fett, styrke muskler, generell forbedring av kroppen (link №2);


 •  sports aerobic (Pampa, boksing, spark). Kombinasjonen av akrobatikk, turn, dans. Utvikler fleksibilitet, plast, agility, fysisk styrke. Korrigerer holdning og kroppskonturer;


 •  trinn aerobic. Video tutorial hjelper deg å mestre denne retningen. Bidrar til å brenne kalorier raskt, fungerer som et forebyggende mot leddgikt kompleks og osteoporose, trener musklene i hjertet. Klassene holdes med trinn-plattform (link №3);


 •  spinning eller sykling. Utføre musikken på en stasjonær sykkel. Lar deg å redusere kroppsfett, redusere stress, for å få hjelpe muskler;


 •  kraft aerobic, opplæringsvideoer som vil hjelpe henne å lære lett. Krever et visst nivå av fitness. Utvikler styrke utholdenhet, fart på stoffskiftet, noe som bidrar til å redusere vekt raskt, noe som resulterer i muskel tone, reduserer risikoen for åreforkalkning (link №4);


 •  skyv. Positiv effekt på hjerte- og åndedrettssystemet, styrker leddene. Trening holdt på glatte veier;


 •  fitball. Øvelser med gummiball med en diameter på 30-70 cm. Aktiverer riktig holdning, korrekte tallet oppladning. Det gir en følelse av balanse.


 •  Hvis du bestemmer deg for å trene hjemme, vil det være nyttig for deg video leksjoner aerobic for nybegynnere. De forteller oss hvilke belastninger begynne og gi et komplett utvalg av øvelser.
   Video leksjoner aerobic for vekttap vil hjelpe på å bli kvitt ekstra pounds og kjøpe den ideelle kroppsfasong. Dette moderne sport variasjon til hverdagen vil bringe mye moro og fremme gjenvinning.
  Aerobic

  Noen tips når du kjøper kosmetikk
   Du har besluttet å fullstendig endre sitt image eller oppgradere den? Eller bare ikke kan vente med å prøve et par nye ideer lånt fra moteblad? I alle fall hvis du går shopping på avdeling av kosmetikk du trenger noen gode råd.
   1. Før du kjøper en bestemt måte, prøve. Mange moderne kosmetiske selskaper, selv de dyreste, produsere prøver av sine produkter. Før du bruke en betydelig sum penger, prøv mini-pack: hva du ikke jobber?
   2. I alt er det harde dager, og det er umiddelbart gjenspeiles i huden vår. Årsaken kan være enten: helsemessige problemer, stress, mangel på søvn, "kritiske dager", men resultatet, som de sier, er åpenbar. I slike tider, er det ikke nødvendig å gå til skjønnhetsavdeling, selv om det er svært ønskelig.
   3. Kontakt din salgsassistent. Det kan gi ganske praktiske råd og for å hjelpe i valg av kosmetikk. Veldig bra hvis du kan finne i butikken med samme farge og type ansikt som deg, eller sminke som du liker.

   4. Shopping gjøres best om morgenen. Det er enkelt: butikken mindre besøkende, noe som betyr at du vil betale full oppmerksomhet.
   5. Tydelig bestemme med sine ønsker og evner. Bedre å fortelle selgeren hva du liker og hva ikke. Tenk deg at du blir tilbudt to-tone skygge, og du alltid bruke bare én farge. Si det en gang - spar tid og penger.
   6. Ta med et middel for å fjerne sminke eller våtservietter. Så du kan raskt tørke opp hvis noe plutselig ikke liker det.
   7. Det er ikke nødvendig å kjøpe hele linjen av kosmetikk én merkevare. Kombinasjonen av forskjellige firmaer kan være meget vellykket, så vel som en kombinasjon av klær fra forskjellige designere. Og alltid huske den grunnleggende regelen: Du trenger ikke å kjøpe noe hvis du ikke vil.
   Lykke til shopping og unik!  
  Яндекс.Метрика