Dress for jenter i det nye året 2015
 Å velge en kjole for jenter i det nye året, ønsker jeg å bo på kjolen, som vil tillate det å føle seg som en fe prinsesse. Tross alt, er dette ferie tradisjonelt ansett magisk.
 I butikkene representerte et stort utvalg av kjoler, så det er lett å gå seg vill. Vi vil hjelpe deg raskt navigere og velge de fantastiske antrekk.

 Mote stiler


 Dress for jenter i det nye året kan skjære gjennom livet med frodige flerlags skjørt, og kanskje lakonisk A-silhuett. Curvy kjoler passer mer voksne jenter. Hvis du velger en kjole for det nye året for en tenåringsjente, betaler spesiell oppmerksomhet å kle seg i empirestil. De er preget av høye midtlinjen. Denne kjolen ser elegant og fin. I tillegg vil det tillate hans elskerinne til å bevege seg fritt og dans.
 Fasjonable kjole til nyttår for jenter 10-12 år kanskje med lav midje. Ser en moderne antrekk og veldig imponerende. Litt montert toppmodeller i slike ulike endene kuttet skjørt, plissert, plissert eller multi-lagdelt.
Dress for jenter i det nye året 2015

 Jule kjole kan være av hvilken som helst lengde. Det hele avhenger av personlige preferanser. Men som ung fashionista, ikke glem om sikkerhet fra sammen med et tog skal være forlatt, eller barnet kan bli forvirret og falle. Modeller middels lengde eller mini kjole vil være mer hensiktsmessig.
 Ser på bilder av vakre julekjoler som er lagt ut på nettsider, vil du innse at din antrekk mer egnet prinsesse. Noter modell med avtakbar skjørt. I begynnelsen av ferien kjole vil være lang, men når det gjelder tid til å danse eller spille nok til å ta av skjørtet for å få en kort kjole.
Dress for jenter i det nye året 2015

 Stoffet, som er laget for jenter kjole til nyttår, er viktig. Det er tilrådelig å velge naturlige materialer, da de ikke forårsaker allergier og føres til hoveddelen av luften. Men kvalitet syntetisk stoff også være i orden. Det er ønskelig at materialet var lett og luftig.
 Jenter i denne kjolen, til tross for mange krimskrams og volanger, vil det være lett å flytte og dans i løpet av ferien. Beste kjole til små prinsesser vil være de som er laget av semsket skinn, blonder og chiffon eller silke. De ser elegant, ikke krølle og sørger for absolutt komfort.
Dress for jenter i det nye året 2015
Kjoler til nyttår 2014 - motetrender
 Nyttår nærmer seg, det meste av det smukke kjønn begynte å se "riktig" antrekk for denne ferien. Hva du skal velge en kjole å behage Cozy (sau), tar tømmene i 2015, året?

 Julekjoler 2015: fargetrender


 Den viktigste trenden i 2015 vil være blå, henholdsvis, og kjole til nyttår bør være i denne fargen. Spesielt elegant antrekk vil se blågrønt fargetone. Like viktig for nyttårsaften - kjole beige og brun, grafitt og røykfylt toner. De er iboende naturlig pryd geiter, stolt dronning neste år.
 Hvilken farge bør nekte, møte kommende året 2015? Først av alt - de kunstige farger - neon og syre. I favør med hest også være gul, lilla og oransje.
Kjoler til nyttår 2014 - motetrender

 Julekjoler 2015: dyreprint


 En elsker utskrifter anbefales å la valget på SIRIM - en stilig kjole nyttårsaften 2015 definitivt vil like geit. Men rovdyr, leoparder og tigre, og slangen er best igjen for andre saker. Iført kjole av "farging" kan skremme dirrende dyret.
Kjoler til nyttår 2014 - motetrender

 Julekjoler 2015: mote stoff


 Å velge en kjole til nyttår 2014, merk at hest - et dyr aristokratiske og elegant. Antrekk bør være den samme. Derfor ser på bilder av jule kveld kjoler, se etter modeller med dyre naturlige stoffer, fløyel, silke, chiffon. Relevant er også elegant kjole dekorert med paljetter og broderi. Men husk - dette eliminerer synlige lyse kjole tilbehør!
Kjoler til nyttår 2014 - motetrender

 Julekjoler 2015: dagens moter


 Geit er ikke redd for å vise sin naturlige skjønnhet. Og du bør ikke være redd for å gjøre det. Føl deg fri til å bruke på nyttårs vakker kjole med åpen hals eller krydret kutt på ryggen.  
Kle for det nye året 2015 for fullt - utvalgskriterier
 Nyttårsdag - en flott måte å nyte din favoritt shopping og nyttårsaften - vis alle hennes skjønnhet i nye klær. Spesielt hvis du har noe å vise. Det er ingen hemmelighet - en kvinne med en svingete form, iført riktig kjole, kan skape alvorlige konkurranse tynne modeller.
 Men ikke bare være attraktivt i denne magiske kvelden, bør du også moteriktig. Så la oss se hva slags antrekk kjente motehusene tilby en komplett kvinner for det nye året 2015?

 Jule mote 2014 for fullt luksuriøse eleganse


 Symbol neste år - geit (sau), grasiøs og ærverdig. Derfor beskjedenhet nyttårsaften vil til ansikt. Føl deg fri til å legge vekt på alle sine fordeler.
 Frank mini vektige kvinner hjelper erstatte kjoler med lang kobber og åpen (jo mer jo bedre) ridning. Opptakskrav Innlegg: lubben lite ben stengt, flotte bryster - på displayet.
Kle for det nye året 2015 for fullt - utvalgskriterier

 Ideell for overvektige jenter - Kjole rett kuttet med høy midje. Denne kjolen i gresk stil elegant fremheve dine sterke og skjule de ekstra rundhet i midjen.
 Ikke å miste sin posisjon som år og kle opp saken. Studere bildene i moteblader, se etter disse kjolene. De hjelper pыshkam se flere skatere. For å legge til en dress-saken og hjelpe fremheve midjen belte med vakre spenne.
Kle for det nye året 2015 for fullt - utvalgskriterier

 Hvis du mener at dine skuldre og hender - ikke den beste delen av kroppen din, skjule dem Palantine eller ermer. Velg elegant kjole uten bulk elementer på toppen, uten draperi, rysj, folder og så videre. N.

 Julen 2015 For alle nyanser: aristokratiske og klassisk


 Ser på bildet for full kjoler nyttår 2014 vil du se at designere er mer orientert mot funksjonene frodige kroppsbygning modeller enn trendy nyanser. Men dette nyttår kjole mote farger kan møtes og deilige damer så trendy mørk blå, turkis, grå og brune nyanser i 2014 dress dem.
Kle for det nye året 2015 for fullt - utvalgskriterier

 Jule stoffer 2015: rikdom og naturlig


 For møter, geit-aristokrat, våre favoritt donuts, velge en vakker julekjole kun naturlige "rike" stoffer - silke, taffeta, chiffon, fløyel. Syntetisk den nye 2015 utestengt.  
Hvordan å sette en skygge på øyelokkene? Hint og tips

 Shadows - verktøy for øyesminke, bidrar til å gjøre utseendet dypere og lysere. En velvalgt skygge øynene aksentuert og harmonisk utfylle bildet. Velge skyggene bør vurderes øyenfarge og hudfarge. Finn din palett kan eksperimentere med forskjellige nyanser, men det er bedre å følge anbefalingene fra fagfolk, og velg den fargen som passer best til ditt utseende.
 Hvordan å sette en skygge på øyelokkene?
 Skygger er laget i forskjellige former - kompakt og kremet, smuldrete og gel, skygger i blyant og stokk.
 Den mest populære i dag er kompakte skygger, som de lyver når benyttet på samme måte. Kompakte skygger er matt og perle. Dessverre, dette er ikke den mest stabile formen av skygger. Fortsette sin lysstyrke kan være pre-fuktet applikator, og dermed gjør fargen mer intens.
 Grunnlaget for kremen skyggen er voks eller olje, slik at de er godt egnet for tørr hud.
 Stick har en fast struktur enn krem ​​skygge, tekstur det ser ut som en leppestift. I de senere årene, denne type skygger nesten fortrengt blyant, og sjelden. Det skal bemerkes at linjen trukket med blyant, meget tynnere enn krysset.
 Shadows gel godt egnet til eiere av fet hud noensinne. Makeup gjort slike skygger, lenge holdt og ser naturlig ut. Flytende skygger holdt det samme for en lang tid, men også ved hjelp av å spre denne form, er det meget vanskelig å oppnå.
 Shadows brukes på øyelokkene, området mellom øyelokket og øyet. Kremet - best for tørr hud, skaper de et flimmer, men de er vanskeligere å søke. Matte - bedre egnet for fet hud. Med skygger - en blyant, hvis god skygge, kan du få fantastiske resultater. I tillegg er den blyant som passer for alle hudtyper gang. Vi anbefaler noen skygge skygger for å oppnå en naturlig effekt.
 Applikator eller pensel skygger må være butte enden. Hovedfargen påføres øyelokket helt. Movement applikator må være fra indre til det ytre hjørnet av øyet vippene fra rot til den øvre øyelokket press. Forårsaker en mørkere nyanse på det ytre hjørnet, kan du legge spesiell dybdevisning. Osvitlyvshy lite areal under øyenbrynene ved hjelp av lyse nyanser, kan du velge og oppnå åpenhet øyenbryn ser.
 Først av alt er det nødvendig å bruke en skygge stripe på de utstikkende region buer, så de trenger skygge.
 Påfør korte strøk på alle øyelokk grunnfarge, som vil bestemme fargen på makeup. Da gjaldt ikke verdt mye press på applikatoren. Skruen bør være nok, men forsiktig, være forsiktig med å overbelaste skygger øyelokk. Spesielt bør brukes forsiktig fold i skyggen av århundre eller øyebryn.
 Området mellom øyenbrynene og øyelokkene dekke med et tynt lag med base farge. Det er viktig å gjøre dette i ett trinn, ikke veldig presserende.
 Effekt «røykfylt øyne går gjennom mørk blå, grå eller svart. Hvordan søke øyenskygge på med denne make-up? De bør være lagt rundt det nedre hjørnet av øyet, deretter forsiktig fjær grense skygger og liner, som også brukes i makeup.
 Våre tips vil hjelpe deg riktig bruker skygger for å gi øynene ekspressivitet og sjarm.

Яндекс.Метрика