Hvordan bli kvitt arr etter kviser? Årsaker og måter å eliminere arr

 Akne er ikke bare irriterende kosmetisk feil, ydmykende og angst. Noen ganger er de årsaken til arr på huden. De fleste akne arr oppstå i tilfelle av feil behandling av akne. Og arr i sin tur kan være grovt etter mekanisk rensing av ansiktet.
 Hvordan bli kvitt arr og arr?
 Vær forberedt på å forholde seg til at arrene oppstått hardere enn hindre deres forekomst. Behandler dem bedre overvåket kosmetolog eller estetisk kirurg, fordi bare eksperter kan vurdere alvorlighetsgraden og type arrdannelse og riktig behandling. Grunne arr og arr fjernes ved kjemisk peeling. Men det er en lang prosess, slik som noen ganger for å få ønsket resultat bør være et par økter med en pause på flere måneder.
 Rask og effektiv metode er laser resurfacing. I søknaden påvirkes bare det skadede vev, unngå sunn hud. Prosedyren tar mindre enn en halv time, og på grunne arr bare én økt.
 Hvis arrene ganske synlig, bedre bruk av kollagen injeksjoner eller fett vevstransplantasjoner. Imidlertid bør man vurdere det faktum at injeksjonen ikke er kurativ prosedyre, men bare gjøre dette blemishes mindre synlig. Effekten av injeksjon kan lagres inntil seks måneder, etter som prosedyren bør gjentas. Transplantasjon av fettvev er mer langvarig effekt - ett og et halvt år.
 Bli kvitt arr på ansiktet og hjelp dermabrasion, men det har flere ulemper er ganske traumatisk metode.
 Dype arr og arr krever kirurgisk inngrep, og deres fjerning utføres i en medisinsk klinikk eneste profesjonelle søker anestesi.
 Hvordan bli kvitt akne arr etter hjemme?
 Dette er mulig hvis aksjen opp tid og tålmodighet.
 Veletablert bruk av leire. Nok til å ta en spiseskje med grønn eller hvit leire, fortynnet i varmt vann for å kashopodibnoho tilstand. Tilsett 5 dråper grønn leire olje av rosmarin og hvit - 2 ts sitronsaft. Påfør den resulterende maske bare på skadde ca 15 minutter og skyll med kaldt vann og smøre huden krem ​​for ansiktet.
 Hvis du flekk anvendelse av en maske eller annen grunn ikke passer, kan du bruke honning. For sin forberedelse ganske dessert skje av honning blandet med en teskje kanel. Det er satt blandingen på ansiktet i 15 minutter og vask av med kaldt vann og.
 Fra røde flekker igjen etter akne eliminerer effektivt persille kjøttkraft. Å gjøre det stort haug med persille og hogge trenger å helle et glass med kokende vann, la stå i en halv time og hell i former. For dette formålet, egnet konvensjonelle former for is. Slik urte is gni ansiktet to ganger om dagen for fire måneder er realistisk å gjenopprette huden.
 Og husk, bare regelmessig og langvarig bruk av ovennevnte prosedyrer vil hjelpe bli kvitt arr og arr. En gang deres søknad vil ikke være effektiv.  
 I dag vil du lære fra artikkelen:

 Hvordan bli kvitt akne arr

 Hvordan bli kvitt arr og arr hjemme

 Hvordan bli kvitt arr etter operasjonen

Hvordan bli kvitt arr

 Hvordan bli kvitt akne arr
 Kvitte seg med overfladiske arr og bleke arr, kan du bruke en kjemisk peeling, men hvis arrene er for dypt trenger eksperthjelp. Valget gir flere prosedyrer:

 Laserterapi - en prosedyre der en mikroskopisk lag av huden er fjernet. I stedet sår hud vokser sunn og arr forsvinne. Selvfølgelig, er prosedyren ikke anbefales for folk med mørk hud, samt sunn hud vil ha en lysere nyanse, noe som betyr at tilsynelatende sunn hud vil minne flekker. Til tross for dette - prosedyre nyter høy popularitet. Hver dag, forbedre det, kanskje i fremtiden, dette problemet vil bli løst;

 Dermabrasjon - en aggressiv prosedyre som er mekanisk sliping av huden. Oppfant den i Egypt, først huden gnidd med sandpapir. Nå sandpapir ingen bruk, og under prosedyren brukes antiseptiske midler og vaskemidler. Legen anvender et verktøy for slipeskive som roterer ved høy hastighet. Skadet hud fjernes svært raskt, men et nytt lag av huden vokser for lang. Første gang hele ansiktet er dekket med et tykt lag av jordskorpen under hvilke vokse ny hudlaget. Vi må håndtere individuell healing krem ​​og iført en spesiell maske vanligvis varer flere uker med healing;

 Silikonpupper - en prosedyre der en mann inn i sitt eget kollagen eller fett. Dette gjøres for å justere lindring av huden og gjøre den helt flat. Selvfølgelig kan man ikke gjøre inngrepet har å gå til legen om seks måneder. Kvitte seg med svært dype arr vil ikke fungere, men forbedre huden - kan;

 Subsyzyya - aggressive fremgangsmåte, i løpet av hvilken arret er adskilt fra de dype lag av epidermis. I stedet for arret dannet skorpe fordi det skadede stedet raskt fylt blod å regenerere. Gjenopprette arr justert, huden blir glatt. Vanligvis er fremgangsmåten foreskrevet i forbindelse med dermabrazyey og laserterapi.

Hvordan bli kvitt arr

 Hvordan bli kvitt arr og arr hjemme
 Tradisjonell medisin har lenge funnet måter å håndtere arr. Selvfølgelig, ikke alle av dem er trygge, som det viser en sterk effekt på huden. Nedenfor beskriver vi de mest effektive oppskrifter masker mot arrdannelse.

 Ta ett gram tube mamma og babyen krem, bland og søke på skadede områder. Hold salve bør ikke overstige 30 minutter. For å gjennomføre prosedyren kan være to uker, er det ikke å krenke proporsjoner og ikke holde en maske for lenge;

 Bland honning og revet muskat, ca 2 spiseskjeer honning og en spiseskje med muskat. Pent brukt et tynt lag med salve på hudoverflaten, hvis røyking - skyll. Masken er meget effektiv kur for arr, men har en sterk effekt på huden;

 Fortynne blå leire til konsistensen av tykk vann og deretter bruker på skadet hud. Vent til leire er helt tørr, og skyll med litt venting. Bruk maske for to uker.

Hvordan bli kvitt arr

 Hvordan bli kvitt arr etter operasjonen
 Ofte arr etter operasjonen for å levere mye ubehag, og folk er ute etter måter du kan skjule et arr eller helt bli kvitt det. Den vanligste måten - for å trekke (tatoveringer). Men det er veldig farlig og skadet hud er tynn, kan du tilordne infeksjon og kjøpe ekstra problemer.
 Sørg for å konsultere en hudlege eller kosmetolog, ikke gå til en kirurg. Hvis du mistenker at noe alvorlig - sendt til en kirurg, og vil utføre operasjonen. Det er mulig du utnevne vanlig salve mot arrdannelse som ikke gjør huden din det samme som før, men jevne ut arr og gjøre dem mindre synlige. Den vanligste operasjonen for arr - laser kirurgi og dermabrasion. De har en sterk effekt på huden, i tillegg til behovet for å finne en kompetent profesjonell, siden dermabrasion hele lag av skadet hud er fjernet. Også ikke glem at huden laser kirurgi er svært dyrt, og du er garantert resultat.
 Unngå selv-medisinering, bedre oppsøke lege og bestemme graden av hudskader og påfølgende behandling enn annonserte narkotika ødelegge huden din. En hudlege vil velge individuell behandling som vil nødvendigvis medføre.
Hvordan bli kvitt arr
Hvordan bli kvitt arrEtter noen skade på huden dannes arr. Akne, sår, riper, kirurgi - som et resultat av alt dette er det en ny stoff, som kalles et arr. Siden det ser stygt fall, mange bekymret for hvordan du fjerner alle eksisterende arr. Problemet kan løses på forskjellige måter, og hver har en forskjellig virkning. Noen fjerne helt arr, andre - gjøre dem mindre synlige, etc. Hvilken metode du skal velge, er det opp til deg.

Hvordan bli kvitt arr på egenhånd
Angivelig, har alle arr. Og hvis kroppen de ikke forårsaker mye bekymring, deres tilstedeværelse i ansiktet, vanligvis akutt opplevd. Spørsmålet om hvordan å fjerne arr finnes på huden til bekymring for mange. Og løsningen er: hvis merkene er små, kan de bli fjernet i hjemmet.Prøv disse oppskriftene:

- Sitronsaft. Det fjerner ikke arr, men lysere i huden, noe som gjør arret er ikke så uttalt.
- Aloe effektivt hvis det brukes umiddelbart etter utseendet på såret som det helbreder og gir fornye handling. Fjern fra hjelp av gamle arr vil ikke fungere.
- Honning er også brukt for å fjerne arr som vises på huden. Masker med ham å gjøre arrene er ikke så uttalt.
- Masken laget av havremel og sitronsaft - den mest effektive hjem rette for arr. Bruk den to ganger om dagen, å sette på den delen av kroppen rubbing bevegelser. Masken hjelper nivå overflaten, myke stoffer og gjøre dem lettere. Men med store og grove arr hun neppe takle.
- Rose olje helbreder, lindrer og bidrar til å fjerne noen arr, post kirurgiske arr
.

Hvordan bli kvitt arr medisiner

Apotek tilbyr en rekke medisiner for å bekjempe arr. Vanligvis disse gels, salver, kremer. Den største virkning oppnås hvis det brukes umiddelbart etter kirurgi. Alle disse verktøyene bidra til å fjerne overfladiske arr, og store arr gjøre mindre merkbar. I noen tilfeller, de fleste leger fore salver og geleer etter kirurgi og mottar brannsår.
Gels brukes til å fjerne små arr og strekkmerker bare dukket opp. Det er sammensatt av materiale under påvirkning av arr bli mindre fremtredende og lettere. Som fargeløs gel, bruke dem når som helst på dagen. Men resultatet blir ikke umiddelbart, i tillegg til behandling bør observeres av en lege.
Husk at disse midlene er narkotika og har visse kontraindikasjoner. Derfor krever deres bruk konsultere lege. I tillegg må du lese nøye gjennom bruksanvisningen og følg produsentens anbefalinger.
Kirurgisk fjerning av arr
Noen arr som dukket opp på kroppen og ansiktet kan fjernes ved hjelp av metoder for kosmetikk. Eksperter sier at dette er den mest effektive måten å eksistens. Alle disse metodene kan bli kvitt selv dype arr.
Ett alternativ - laser resurfacing, der lag av arrvev lag er fjernet, slik at det skal bli mindre tydelige. Brukes også diamant og kjemisk peeling, hvor essensen er sliping arr.
Kostnaden for fjerning av arr
Hvis du er spor av hudskader i første omgang, bør du oppsøke en hudlege som vil forklare om du kan fjerne arr hvordan du gjør dette, og vil velge den mest optimale måten. I tillegg vil det fortelle deg hvordan du kan fjerne riper etter akne og hva du skal gjøre for å hindre dem nytt utseende.
Hjemme, bli kvitt arr Tilbring et minimum av ressurser. Tross alt, de fleste av ingrediensene er i ethvert kjøkken. I tillegg trenger du ikke spesielle ferdigheter for prosedyren. Men husk, slåss arret kan ta mye tid, og resultatet kan ikke holde deg.
Behandling med legemidler vil koste opp til ti tusen. Den nøyaktige verdi er avhengig av kvaliteten av stoffet, dets effekt og produsenten.
Den dyreste måten å fjerne arr - Kosmetisk behandling i klinikken. Prisen avhenger av antall nødvendige prosedyrer og bestemt, etter samråd med en spesialist.  
Яндекс.Метрика