Frisyrer stil dudes (foto)Dudes - navnet på ungdom subkultur som har dukket opp på sekstitallet av det tjuende århundre. Som med mange subkulturer, subkulturer dudes typisk for en god og uvanlig for tiden utseende. Kombinert lyse klær, frisyrer dumdristig, dristig sminke med en bestemt stil av kommunikasjon og jazzmusikk. Alle de ovennevnte ble faktisk forbudt som tiltrukket av subkulturen mer oppmerksomhet og gjorde henne mehapopulyarnoyi.
Historien om navnet subkultur Mods
Begrepet "dudes" kom umiddelbart. Unge mennesker prychyslyayuschyesya denne bevegelsen kalte seg "shtatnykamy" - ordet mente de i form av klær og fulgte den amerikanske stilen. Ordet "dudes" dukket senere brukte sin første jazzartister. Ordet skylder sin opprinnelse til to engelske ord - "stjeler" - som betyr "stjele" og "stil" - som betyr "stil". At dudes - de som kopierer bildet av en fremmed liv imiterer ham.
Har frisyren dudes
Frisyrer som nå vanligvis referert til dudes stil dukket opp i 40-60 årene av det tjuende århundre. Den viktigste funksjonen av frisyrer - quaintness og unikhet. Det er gjennom ungdoms frisyrer av tiden prøver å skille seg ut fra den grå massen, og dette gjelder for jenter og gutter.
Frisyrer stil dudes (foto)

Sovjetiske tid - tidsbegrensninger i det hele tatt, selv om det kunne liksom identifisere den enkelte med en ansiktsløs publikum, hvorfor dudes stil med sine fargerike og eksentriske antrekk, originale og iøynefallende hår, levende bilder var så populære. Rollemodeller for sovjetisk ungdom var hovedsakelig popstjerner, kino "forbudt" West.
Sekstitallet i landene i den sovjetiske plass - en begrenset tid eller fullstendig mangel på midler, som nå brukes til å skape bildet av kvinner og skjønnhet. For eksempel verktøy for styling håret nesten ikke var så unge folk brukte prinsippet om "Nød lærer naken kvinne å spinne" hard. Så, i stedet staylinhovyh verktøy som neglelakk og gel brukes midler kokte selv - vann, søtet med sukker, vaselin.
Frisyrer stil dudes (foto)

Til tross for mangel på profesjonelle eller fabrikk verktøy for styling, moteriktig og moderne på den tiden klart å skape frisyrer i stil med fancy stiler og originale former for pakking. Blant kvinner spesielt populære frisyrer som "Babetta." Blant gutter - styling og frisyrer i stil med Elvis Presley. Men ikke bare disse dudes stil hårklipp kjent.
Frisyre "Babetta" stil dudes
Frisyrer stil dudes (foto)

Det er dette håret er symbolsk av stilen av sekstitallet dudes. S frisyre ervervet etter filmer med Brigitte Bardot kalt "Babetta går til krig." Et populært det var da, og det er fortsatt populære i dag og regnes som grunnleggende ikke bare for frisyren dudes, men for den generelle retro.
Gjør denne frisyre dudes, men med en liten innsats, kan du hjemme.For dette trenger du følgende elementer:
scrunchy;
kam;
pins;
roller for å skape volum;
usynlig;
spiker fiksering frisyrer.

Først må du samle håret i en høy hestehale. Gjort hale frisyre for dudes bør avvise pannen fremover og deretter låst til sine grunnvoller forberedt på forhånd roller bruke sniking og nålene. Roller tidligere krevd litt bøyd.
Frisyrer stil dudes (foto)

Halen av hår dudes tilbake til sin opprinnelige plass, dekket med hår og fikse roller gummistrikk. Hår igjen i halen, må du stikke under valsen og i tillegg sikre med nåler. Pass på at under håret roller er synlig. Hvis det er synlig, riktig hår og fest dem med flere pinner.
På slutten trenger bare å fikse håret fikk dudes lakk.
Frisyren dudes med fleece
Frisyrer stil dudes (foto)

Nachis - et annet element karakteristisk for frisyren dudes. Han bidro til å gjøre mer omfangsrike frisyrer dudes og lurt å gi dem form.
Å skape frisyrer dudes fleece trenger følgende verktøy:
Børste eller kam håret med små og store tenner);
tape eller rim;
curling;
spiker fiksering frisyrer.

Å begynne å lage frisyrer dudes fleece må være godt kjemmet hår. Etter gre bør begynne å lage bouffant frisyre for hår på basen. Nachis opprettet ved hjelp av kammer med små tenner og er omtrent mid-lengde hår. Bottom podkruchyvayutsya hår curling på. Gjør dette forsiktig for ikke å bli overopphetet og ikke perepalyty hår.
Frisyrer stil dudes (foto)

Når du har opprettet bouffant hår og pidkruchuvannya nødvendig å glatte håret på toppen, som maskering nachis. Når håret er klar, sette en ring eller band som vil gli inn med fargen på klærne. Sikker frisyre hårspray sterk feste.
Frisyre "Wreath verden" stil dudes
Frisyrer stil dudes (foto)

Det er denne frisyre ofte forbundet med stil dudes. For å gjøre det, vil måtte bruke mye krefter, men det ser fantastisk, så det er verdt det å prøve og vie sin tid skape.
For denne frisyre dudes trenger du:
usynlige og pins;
hårbørste;
spiker fiksering frisyrer;
gre med grunne tenner.

Får skape frisyrer dudes. Først må du splitte hår på occipital og apikale sone, slik at delelinjen på toppen. Front Hair sikring klemme. Tilbake hår bør deles inn i to deler - nedre og øvre making avskjed som invertert latinske bokstaven "V". Hår fra hver sone må hentes på halen.
Fra hver av de valgte områder bør tas av trådene som skal kjemmet og vikle rundt haleroten. Denne måten kan du skjule tyggegummi. Lavere hale kam å gre behov med en fin tann kam og lage en fleece etter. Håret bør være kjemmet slik at man oppnår en rett kjørefelt.
Håret bør bryte opp og ned inne, så for å få en stor sløyfe. Loop fikse stealth og la endene løs.
Frisyrer stil dudes (foto)

Da håret blir oppsamlet i form av tallet "6", og deretter fikseres ved hjelp av stifter til høyre for sløyfen ved bunnen av halsen.
Nå gå til toppen av halen. Den er delt i to deler, av hvilke den venstre er snodd, som danner en flat tallet "6", og deretter trukket ned og løse pinner. Det samme er jobbet ut fra høyre side.
Fikse håret lakk.  
Fluer før øynene: Årsaker
 Fluer eller synet av et stort antall små svarte prikker fører til bekymring. Hvor farlig er det som forårsaker fluer foran øynene mine, hva de skal gjøre hvis de oppstår? Leger kan nøyaktig skille synsforstyrrelser når trenger ekspertråd og når den ikke trenger. Men det er ikke alltid mulig å se en lege, så du bør være i stand til å beskytte seg selv og sine egne.

 Årsaker til fluer foran øynene
 Små svarte prikker som vises i sikte - dette bildet sannsynligvis så hverandre. Spesielt merk flekker på mørk bakgrunn. Noen ganger, men de oppstår når man ser på lys bakgrunn på himmelen. Dessuten, når øyeeplet er skiftende, og skiftende disse punktene. La oss ikke så fort, men dette faktum er enda mer urovekkende. Grunnen for alle - en klynge av glasslegeme som fyller innsiden av øyet, små celler. I glasslegemefordunklinger oppstå. Disse flytelegemene består av partikler modifiserte glasslegemet. Når det er fluer, tror vi de er foran øynene. Faktisk er disse gjenstander som flyter inne i øyet. Og det vi ser - en skygge på netthinnen.
 Form fluer kan være svært forskjellige. Det kan være små prikker, linjer, sirkler, gossamer skyer. Ofte er det lyse striper, lyn, blinkende lys. Hvorfor skjer dette? Fluer kan vises på grunn av den sterke masserer øyet etter å ha blitt truffet i øyet, hvis ikke uten grunn. Og fluer kan vises av og til, og kan være ledsaget av en person for måneder med jevne mellomrom dukker opp foran øynene mine.
 Flyr også kan oppstå i de som lider av nærsynthet. Men de snart passere. Det bør bemerkes at disse fluene er ufarlige - ingen behandling er nødvendig. Hvis det ene øyet ser regn fluer, er det blinkende lys, da kan vi snakke om det kommer inn i glasslegemet blod. Hvis dette skjer, er det nødvendig å se en lege, fordi du ikke kan eliminere fenomenet netthinneavløsning.
 Det er alders årsaken til fluer - det ofte møtt av de som allerede har passert 50 år milepæl. Hvis det er ofte eldre fly, deretter redusert i volum gellignende klar væske inne i øyeeplet. Tette partiklene dannes, og bare i den siste væskevolum. Disse partiklene er eldre og er på forsiden av syne.
 Når du skal gå til legen
 Helhetlige utseendet fluer er ikke farlig. Men hvis det skjer ofte og uventet, så bør du likevel sjekke med legen din. Spesielt med denne alarmerende tegn til å gå til en spesialist hvis:
 - Blinker før øynene av fluer er hyppige og antallet er økende;
 - Fluer levere ubehag;
 - 50 personer og utbrudd av fluer stadig økende;
 - Nylig var hodeskade, og plutselig øke antall fluer foran øynene;
 - En sterk nærsynthet, og plutselig øke antall fluer.
 Det viktigste her - en overraskelse utseende fluer og den faktoren om skaden på terskelen til utseendet på blinker foran øynene hans.
 Hvordan forebygge og behandle utseendet fluer
 Fluer kan forsvinne spontant. Men de fleste av disse er bare en uklarhet av det synlige området, og fysisk forbli i glasslegemet. Derfor må det problem enten å forhindre eller behandle. Hva gjør jeg?
  1.  Opprettholde en sunn livsstil. Ja, det er banal. Men effektiv. I tillegg, for å unngå kirurgi. Tilstand av glasslegemet kan også være assosiert med tilstanden til hele organismen. Og hvis et eller annet sted var det problemer på samme diabetes, må du behandle sykdommen. Også er det nødvendig å gi opp dårlige vaner og holde seg i form.

     Hvis fluer vises hele tiden, og legen mener det er nødvendig å gjennomføre behandling, så kan du bruke laserbehandling - vytreolyzys. Laseren bryter fly ved slike små partikler av pasienten ikke forstyrre.

     I noen tilfeller kan legen forskrive vitrektomiyu, dvs. hel eller delvis fjerning av glasslegemet. Dette fjernet og fluer. Men en så alvorlig operasjon bør ha sterke bevis.  
Яндекс.Метрика