Hva er pulsen bør være en normal person

 Puls - det slår som oppstår som et resultat av hjerteveggene, og presser blodet inn i arteriene. Dens frekvens er bestemt av antall slag i en tidsenhet. Puls frisk person kan variere avhengig av alder og fysiologiske egenskaper.


 Pulsfrekvens


Hva er pulsen bør være en normal person

 Hyppigheten av hjerterytme kan påvirkes av mange faktorer, så før du måle det, for å være helt frisk og ikke ta sentralstimulerende midler.
 Faktorer som påvirker hjertefrekvens:

 •  alder - over tid den menneskelige hjerteslag bremser. Dermed hos spedbarn er det opp til 130 slag per minutt, og pulsen hos eldre kan nå 60-65 slag, og dette regnes som normal;


 •  kjønns - menn er lavere enn for kvinner. Hjerterytme av en frisk mann 60-70 slag per minutt, og kvinner - 70-80;


 •  vekst - høye folk hjerterytme tregere enn dvergen;


 •  fysiske tilstand av legemet - regelmessig trening fører til det faktum at pulsen forblir tilnærmet uendret fra voksen til alderdom;


 •  stresset;


 •  helse;


 •  tid - bare langsom hjerterytme skjer tidlig om morgenen og om kvelden, men i løpet av drømmer kan det bli hyppigere og 100 slag per minutt som under trening eller stress;


 •  kroppsstilling - liggende slår mindre enn en sittende eller stående;


 •  spising;


 •  alkohol;


 •  røyke.


 • Hva er pulsen bør være en normal person

   Hvis puls uten noen åpenbar grunn, kan det tyde på vilkår for sykdom. Men det kan akselerere en rekke årsaker, selv det faktum at folk rett og slett flyttet seg raskt fra liggende til stående stilling. I dette tilfellet, vil pulsen på en frisk person øke med 8-12 slag per minutt.
   Tips: Hvis du ønsker å seriøst engasjere seg i idrett, bør du vite at pulsen av en frisk person ikke bør gå utover visse grenser frekvens. Beregne individuelle rammen er lett. For å gjøre dette, trekke 220 fra din alder. For eksempel, hvis du er 25 år gammel, så din maksimal hastighet kan nå 195 slag per minutt. Men vi snakker om det som er tillatt. For normal fettforbrenning og muskeltrening hjertefrekvens bør være bare 60-70% av maksimal. I vårt tilfelle - 117-135 beats.


   Hvordan måle puls


   Som du kan se, er hjertefrekvensen påvirkes av mange faktorer, hvorav noen er helt naturlig. Så hvordan kan du beregne korrekt "ren" puls? Dette vil bidra til visse regler.
   For å måle hjertefrekvens, følge disse retningslinjene:

 •  Måle det på steder hvor det årer er nærmere overflaten av huden - hals, håndledd, lysken. Tradisjonelt valgt for dette formål leddet. Dette kalles den radiale puls.
  Hva er pulsen bør være en normal person


 •  Bøy armen ved håndleddet, clutching hans nederst med den andre hånden.


 •  Navnløs, indeksen og midtre fingrene satt på én linje og feste til radial arterie, trykke lett.


 •  Like nedenfor plassering radius vil du føle pulser. Justere graden av å trykke på fingrene for å få en bedre følelse rystelser blod.


 •  Måle pulsen veldig enkel person. Dette vil hjelpe deg å opprettholde en sunn livsstil, justere kardiotrenuvannya og være klar over helsetilstand i organismen. Hvis en eldre person puls 49 og nedenfor vil tiden å gjenkjenne alvorlig sykdom og hjelpe.
  Vysokmy puls ved lavt trykk? Symptomer og behandling!

   Ofte høy puls ved lavt trykk er ikke alltid et tegn på sykdom. Økt puls anses å være over 100 slag per minutt, og lavt blodtrykk - mindre enn et merke på 100 mm Hg. c. Denne tilstanden kan føre til visse fysiologiske prosesser i kroppen vår. Men bringer rask puls en rekke andre komplikasjoner - kortpustethet, smerter i hjertet, tinnitus, svimmelhet, angst og panikk, og alle bør vite hvordan å senke pulsen ved lavt trykk.

  Vysokmy puls ved lavt trykk? Symptomer og behandling!


   Lavt trykk og høy puls: Årsaker •  Betydelig blodtap.


 •  Graviditet.


 •  Dystoni.


 •  Ulike typer sjokk (anafylaktisk, kardio, traumatisk, etc.).


 •  Virkninger på kroppen for giftstoffer (narkotika, alkohol, visse medikamenter).


 •  Akutte og kroniske luftveisfeiltyper.


 •  Anemi.


 •  Hjerteproblemer.


 •  Forebyggende tiltak


   Hvis forhøyet puls ble en hyppig gjest i livet ditt, bør du nøye vurdere din livsstil. Vi må slutte å drikke te og kaffe, og hvis du er veldig mye som de drikker, prøv å gjøre dem ikke så sterk. Også ikke glem om produkter som cola, sjokolade og energi.
   Glem om alkohol og tobakk. Gå nøye gjennom kostholdet ditt: Begrens salt og fet mat. Hvis du har en av de stadier av fedme, bør du gå oppsøke helsepersonell. Det øker mengden kolesterol i hjertefrekvens. Flg last toget hjertemuskelen.
   Unngå stress og sterke følelser på grunn av denne grunn, våre organer produsere høyere doser av adrenalin som gjør hyppige puls. Og, selvfølgelig, gå til legen.
  Vysokmy puls ved lavt trykk? Symptomer og behandling!


   Hva du skal drikke når lavt trykk og høy puls?


   Hvis hjertebank seirer du ikke veldig ofte, kan du ty til beroligende preparater - vendelrot skjær, motherwort, validol eller valokordin. Husk at stoffet trenger litt tid til å absorbere, så han begynte å opptre på ditt problem.
   Du kan også ty til metoder for tradisjonell medisin. God hjelp i dette tilfellet, broths hofter, forberedt solbær retter selv for infusjon av Valerian rot, naturlig honning.
  Vysokmy puls ved lavt trykk? Symptomer og behandling!

   Du kan bruke psykologiske teknikker (de kan utforskes på spesialisert opplæring eller se ulike teknikker på internett) for å slå seg ned. De bidra til å fjerne angst og panikk, noe som igjen vil redusere antall hjerteslag per minutt.
   Men husk, disse verktøyene bare fjerne symptomene, men ikke årsaken. For å gjøre dette, bør du kontakte en kvalifisert lege (kardiolog start med), som takykardi kan være en budbringer av alvorlige sykdommer i kroppen. Etter inspeksjoner lege kan utnevne den beste løpet av behandlingen, fordi de fleste medikamenter ifølge tilfeller av takykardi, senke blodtrykket og puls. Ofte denne type poliklinisk behandling, men kan kreve et sykehus og når følelsen syk til alvorlig bekymring. Jo lengre forsinkelsen, vil prosessen videre behandling være mer vanskelig og kostbart.
  Hvorfor er høy puls ved lavt trykk
   De viktigste egenskapene som bestemmer den generelle helsen til en person er den puls og blodtrykk. På eksamen den første legen gjør, måler det to parametre. Særlig gitt oppmerksomhet hvis pasienten høy puls ved lavt trykk.

   Hva bestemmer puls


   Den puls i første rekke avhenger av pasientens alder, generell helse, emosjonelle helse og miljø. I voksen sunn puls 70-85 slag / minutt. Den økning i hjertefrekvensen, er pulsen høy, mer enn 20%, kalles takykardi. En variant av normen er den puls 80 slag / minutt, mer enn 100 slag - en manifestasjon av takykardi.

   Klager på høy puls ved lavt trykk


   I en hvilken som helst lege, er det mange eksempler hvor pasienten er ledsaget av lavt trykk og høy puls. Denne situasjonen oppstår når:

   Kraftig blødning.

   Fordi hemoragisk, traumatisk, anafylaktisk, infeksiøs-toksisk og kardiogent sjokk, at sjokket av forskjellig opprinnelse.

   Vaskulær dystoni på hypoton type eller blandet - ofte høy puls ved lavt trykk forekommer i mennesker som lider av vegetative-vaskulære dystoni. I denne sykdommen hos pasienter med krise, ledsaget av alvorlig svakhet, kraftig svimmelhet, nedsatt blodtrykk, bleke slimhinner og hud, takykardi utvikling.

   Gravide kvinner ofte lavt trykk og hjertefrekvens akselerert. Denne tilstanden er assosiert med eksponering for progesteron kardiovaskulære system, redusert tone av blodkar. Ved lavt trykk hos gravide kvinner med høy puls kan være på grunn av det økte volum av blodsirkulasjonen bærer denne grunn utvikler takykardi og jernmangelanemi.

   Symptomer på lavt trykk og høy puls


   Symptomer på takykardi grunn av lavt blodtrykk:

   føler og selv høre hjerteslag;

   i hjertet det er smerter av varierende grad av følelse;

   Magen føles tilstedeværelsen av "klumper";

   hodepine og svimmelhet, svakhet;

   konstant angst og frykt.

   Alle disse symptomene er alvorlige nok, og de trenger å snakke om en lege, bør du ikke bli til skamme.  
  Яндекс.Метрика