Hva gjør du når en lav pulsBradykardi, hjertearytmi, ledsaget av en reduksjon i hjertefrekvens er vanligvis sett hos personer med lavt blodtrykk.
Det antas at jo lavere puls, er den større sunn og solid er hans kropp. Imidlertid kan denne påstand betraktes sant bare hvis pulsfrekvens i området fra 60 til 100 slag per minutt. Hvis pulsen synker til mindre enn 60 merker beats per minutt, ikke noe stort om dette fenomenet der. Dette fenomen er forbundet med forstyrrelser i det kardiovaskulære systemet og krever medisinsk intervensjon.
Årsakene til den lave satsen
Bare for å oppdage årsaken til lav rente, kan du bestemme hva du skal gjøre med dette fenomenet og hvilke skritt å ta.
Vanlige årsaker til lav rente, inkluderer følgende:

- Fysiologiske kjennetegn ved en organisme (for noen mennesker hjertefrekvens under 60 er normal, han er sitt liv i dem på det nivået og ikke gir noe ubehag);
- Patologisk bradykardi (denne lidelse kan skyldes patologiske endringer i ledningssystemet av hjertet);
- Organisk hjertesykdom (hjerteinfarkt, myokarditt, aterosklerose av koronar fartøy, postinfarction cardio);
- Forstyrrelse av det endokrine systemet;
- Infeksjoner av ulike årsaker;
- Beruselse vanligvis ganske tung;
- Sykdommer i nervesystemet;
- Økt intrakranielt trykk;
- Å ta visse grupper av narkotika.

Lav puls kan også være forårsaket av eksterne faktorer som påvirkning av lave temperaturer på kroppen når man bader i kaldt vann og sterk smerte syndrom, slag i nakken eller hjertet. Den blodtrykksfall eller økning i parasympatiske tone nervesystemet kan også utløse en betydelig reduksjon i hjertefrekvens.
Hva gjør du når langsom puls
Det viktigste at du bør vurdere - for å takle dette problemet på egen hånd, uten medisinsk assistanse, vil du ikke lykkes. Dessuten kan en slik handling fra din side føre til negative og irreversible konsekvenser. Det er grunnen til nedgangen - den første tingen å gjøre er å bruke til legen.
Spesialist, gjennomført en rekke undersøkelser, mest sannsynlig foreskrive medisiner for å gjenopprette normal hjerterytme. Denne medisinen for moderat høyt blodtrykk gruppe og sympatomimetika holinolitikov. Ofte tar dem fører til bivirkninger, som trenger hvis de oppstår fortelle legen din.
I tillegg til stoffer utbredt electrocardiostimulation. Ved alvorlig bradykardi nødvendig kirurgi og implantering av en kunstig pacemaker.
På anbefaling av en lege, kan du også bruke tonic drinker - kaffe, sterk te og energidrikker gjør. De forbedre muskel tone av hjertet, og dermed øke hjertefrekvensen.
Husk at enhver aksjon på bradykardi kan bare brukes etter avtale legen din.
Massasje etter hjerneslag

 Dessverre, i vår tid av hjerneslag ingen er immune. Under rehabilitering av hjerneslag behandling kan gjøres hjemme. Hva er kontraindikasjoner for hjerneslag? Hvordan du utfører massasje etter et slag? Dette spørsmålet og andre tema for denne artikkelen.


 Massere hendene etter hjerneslag


 Hva kontra etter et hjerneslag mens du utfører massasje hender? Det er noen restriksjoner på patologi. Dette inkluderer komatozu status, tilstedeværelse av hjerte eller hodepine, feber tilstand, øke hjerne skadet deler. Målene som etterspørres av massasje hendene etter et hjerneslag hjemme:

 •  forbedre og akselerere blodsirkulasjonen;


 •  tilbake normal funksjon av den berørte arm;


 •  opposisjon sammentrekning utdanning;


 •  snyzhaemost høy muskeltonus;


 •  avta i trofiske lidelser;


 •  redusere smerte.


 • Massasje etter hjerneslag

   Metoder massasje etter hjerneslag hånd består av flere etapper.

 •  Pasienten skal avhende arm - skulder til siden, albue bøyd i 90, palme i fremre posisjon?. Dette bidrar til å redusere muskel tone.


 •  Når massasje sykdom henrettelsen kan gjøres for pasienten liggende, men etter en stund - på sin sittestilling.


 •  Først noen massasje økter er bare en del av et sunt og deretter begynne å sakte jobbe på det berørte området.


 • Massasje etter hjerneslag

   I det første arbeidet med massasje er overfladisk intens trening kan være like. Vыsokotonusnыe muskelavspenningsteknikker krever land og flyttet atrofi og strekker områder krever mer intensiv belastning; etter at de utfører spastiske muskel trening områder. Kanskje forsiktig bruk av lette neprerыvystыh vibrasjoner langs stammen av nerveender.
   Massasje begynner med deltamuskelen. På den ytre overflate av humerus er stryke og lett trening. Deretter gå videre muskel fleksjon (tohodet). Denne jobben er bare enkle metoder. Til de bakre skuldermusklene utføre dyp massasje, med bevegelse av den nedre side til albue.
  Massasje etter hjerneslag

   Å bruke baksiden av carpal energisk påvirkning og håndstøtten - myk. I en sittende eller liggende stilling på magen til de primære metodene er lagt til og behandling av paravertebral området, som ligger i livmorhalsen og rygg verhnehrudnom avdeling.


   Hvordan å massere etter et slag i hjemmekampen


   Fotmassasje etter et hjerneslag krever riktig konklusjon av forrige pasient. Under halsen og knærne bør være små ruller og under hodet - pute. Som massasje kan bruke salt bag eller 400 gram roller.
   Det er også noen funksjoner:

 •  hvis de bakre lår massasje fanger opp og holennuyu overflate - pasienten plasseres magen ned på puten;


 •  skal være åpen bare massazhyruemaya fotstøtte kan gjemme seg under dyna;


 •  under Fotmassasje ytre deler av pasienten er satt på en sunn måte;


 •  første økten trening tilbringer de fleste store muskelgrupper, deretter gradvis inkludere mer og slutte med fingrene.


 • Massasje etter hjerneslag

   For lår: først tilbringe avslappende bevegelse av kneet og opp til lysken. Deretter utføre slag fra topp til bunn i en spiral og vkruhovuyu. Muskelvev bør etter hvert slappe av til baken, flytte fra den sakrale området på utsiden av bekkenleddet.
   For bena, kan massasje styrke fravær av muskelkramper. Vekselvis kan gjelde rastirku tilbake tøffere og stryke langs - mykere. Denne massasjen bør brukes og fingre og håndflate. For kalver bevegelser skal være myk, bunnen av p'yatok og opp til området bak knærne.
  Massasje etter hjerneslag

   For å stoppe, må de først å tydelig fange. Håndflatene fast massasje bør dekke fem og fingre bør rettes rett opp. Bevegelse utføre warm-up, betaler spesiell oppmerksomhet til depresjon skille tommelen av de andre fire.
  Massasje på hypertoni

   Muskel hypertoni - en ganske vanlig lidelse som oppstår i 80% av spedbarn. Identifisere det kan være mange ytre tegn. Hvis din baby søvnproblemer, ofte gråter han og klager i hans skjelvende hake, bekymrer han og irritert, ofte rikt burps, da gråt bend, kaster hodet tilbake, disse faktorene kan indikere tilstedeværelse av syndromet. Massasje på hypertoni er nødvendig, fordi takket være det så kan du bli kvitt ekle sykdommer.


   Fotmassasje for barn med muskeltonus


   På grunn av det faktum at når hypertoni hyppig observert hiperzbudlyvist og baby spesielt følsomt for eksterne patogener bør alle manipulasjoner utføres meget forsiktig. Når masserer barna synger sanger, snakke med barnet, og da vil han være i stand til å akseptere prosedyren som en lek. Før manipulering lufte rommet godt, vaske hendene, tørk dem tørre med et håndkle, bør hendene være varm. Romtemperaturen bør være 21-23 grader.
  Massasje på hypertoni

   Massasje på stellebordet eller skrivebordet, som tidligere tett dekke bleier eller teppe. Denne prosedyren tar sikte på å slappe av musklene, må det begynne med lette strøk, noe som forbedrer blodsirkulasjonen, lindrer smerte og slapper musklene. Hjerneslag bør langsomt og forsiktig.
   Så gå til rubbing. Disse bevegelsene har en større innvirkning, men på samme tid de trenger for å holde seg glatt og myk. Litt øke presset på huden. Svært effektiv på hypertoni stempel friksjon. Å ta opp av hans barn, plasserer den mellom hendene og begynne å tjene rubbing, flytte frem og tilbake.
  Massasje på hypertoni

   Følgende metode - risting. Å gjennomføre det ta for en baby pensel og rytmisk riste henne, deretter forsiktig riste. Denne bevegelsen er igjen den andre børsten, da - med bena baby. Fullført framgangsmåten må være en annen syklus slag. Fremgangsmåten i 10-15 minutter.


   Årsaker til økt muskeltonus


   De viktigste årsakene til dette syndromet er slike lidelser og sykdommer:

 •  vaskulær sykdom ryggmargen og hjernen, i hvilket det er skade på sentralnervesystemet (slag);


 •  Cerebral parese og andre sykdommer i sentralnervesystemet;


 •  multippel sklerose;


 •  hypoksi;


 •  ryggskader og hode.


 • Massasje på hypertoni

   Også på muskeltonus påvirker romtemperatur hvor barnet (kalde øker, og varmen reduserer muskeltone). Den emosjonelle tilstand av barnet spiller også en rolle. State anslår brudd lege undersøke passive bevegelser av barnet.


   Avslappende bad med hypertoni


   Vannet selv slapper vel spente muskler, slik at leger anbefaler fra en måned gamle baby i et stort badekar. Du kan kjøpe en spesiell runde svømming for å hjelpe forenkle denne prosessen, og du vil nyte din baby. Barn elsker å svømme, så ikke nekte dem denne gleden.
  Massasje på hypertoni

   Spesielt etter svømming er god og dyp søvn. Prosedyren utføres i omtrent en time etter fôring, bør barnet ikke være mye sliten på dette punktet. Svømming i varmt vann slapper av, beroliger og lindrer stivhet. Godt med økt muskeltonus hjelper avslappende bad med eukalyptus, lavendel, motherwort, oregano. Det viktigste er at barnet ikke var allergisk mot disse urtene.
   Terapeutisk massasje for babyer med hypertoni, video tutorial som du finner på våre nettsider, urtebad og mor kjærlighet kan gjøre underverker, forlater alt i det siste, denne diagnosen.

  Яндекс.Метрика