De første tegnene på graviditetMange kvinner i fruktbar alder bekymret graviditet og de første tegn. Hvordan gjenkjenne en graviditet? Etter gynekolog eller ultralyd bestemme graviditet bare etter tre til fire uker etter befruktning. I menneskehetens historie har samlet et stort antall metoder for å bestemme graviditet. For eksempel, de gamle jøder utledet kvinne på en eng med mykt gress og studerte sitt spor. Den tegn på graviditet var dype spor. I dag finnes det andre metoder for å identifisere de første tegn på graviditet etter unnfangelsen.
Tegn på graviditet
På en forsinkelse menstruasjon i flere dager umiddelbart dukker opp spørsmålet om en mulig graviditet. Men det er nødvendig å tenke på at i den kommende måneden kan påvirke mange ulike faktorer: Stress, ulike betennelsessykdommer, klimaendringer. Derfor, ved første tegn på forsinkelse er ikke nødvendig å planlegge for fremtiden barnets kjønn og plukke navn. Det er bedre å bruke flere metoder for å fastslå graviditet. Ikke glem at hver enkelt organisme, og kvinnen reagerer på graviditet annerledes. Ikke se på nøyaktig samme første tegn på at du ser din mor eller kjæreste.
Linjer av de første tegnene
Tegn på graviditet oppstår etter unnfangelsen kan deles inn i laboratoriet, subjektiv og objektiv. Å inkludere ulike biokjemiske laboratorietester av blod og urin. Men tilstedeværelsen av et embryo eller foster i livmoren, er det objektive bevis. Subjektive symptomer inkluderer symptomer som en kvinne føler seg: morgenkvalme, generell tretthet, ømme bryster.La oss undersøke dem i mer detalj:
- Endring i humør- På grunn av de hormonelle endringer i en kvinnes kropp å ha humørsvingninger. Noen kvinner blir whiny og irriterende, andre - urovekkende. Noen slik stat kan overleve hele svangerskapet.
- Høy temperatur - i første trimester av svangerskapet tidlig i svangerskapet hos kvinner kroppstemperaturen stiger. Inntil legene kan ikke bestemme nøyaktig som den er koblet til, men denne tilstanden er normal for moren. Det er også målt basal temperatur: det er ofte altfor overpriset. For å korrigere denne type temperaturindikator, bør det måles tidlig på morgenen uten å komme ut av sengen. Men i dette tilfellet bør kvinnen være minst 6 timer i en horisontal stilling. Gravid basal temperaturen overstiger 37 grader.
- Toxicosis - en av de åpenbare tegn på graviditet.Toxicosis hos gravide kvinner er manifestert i oppkast og kvalme, spesielt om morgenen og i morgen, i den akutte reaksjon på lukt, generell tretthet. Men det kan forveksles med ubehag eller forgiftning. Det bør også bemerkes at hvis det er en kvinne akutt intoleranse overfor visse matvarer, da disse samme produkter kan forårsake appetitt.
- Pigmentering - ofte i huden av gravid det er flekker eller føflekker. Denne funksjonen oppstår fra det faktum at placenta begynner å produsere kvinnelige hormonet melanocytter. Utseendet til slike flekker er også regnet som en av de første tegnene på graviditet og trofast etter unnfangelsen.
- Smerter i brystet - Det er ikke en nøyaktig indikasjon, men smertene i brystet vises den første trimester av svangerskapet. Det er det på grunn av endringer i hormonnivåer i kroppen til en ung mor, gjorde et stort nummer av østrogen og progesteron. Barne kvinner kan bli mørkere, noen ganger synes de mørke flekker.
Også brystene kan øke i størrelse og bryst uschilnyuvatysya.Ale smerte kan være forbundet med tilnærming av kritiske dager.
- Smerter i magen -under svangerskapet, som i måneden, kan det være smerte og en følelse av spenning i magen.
Slike smerter "besøkt" mange gravide kvinner. Hvis du virkelig tror på deres interessant stilling, mens du opplever slike smerter, kontakt lege. Dette kan tyde på en rekke problemer, for eksempel økt livmor tone.

Endringer i kvinner etter unnfangelsen
Graviditet fører til endringer i det kardiovaskulære systemet. Kroppen er nå pålagt å levere det voksende fosteret næringsstoffer som output avfallsstoffer. For å sikre riktig fosterblod i placenta bør operere ved en hastighet på 1 liter per minutt, dvs. 20% av blodet pumpes av hjertet av en mor er fosteret. Hjerte noe økt i størrelse, noe som fører til symptomer som kortpustethet og besvimelse etter lang stående eller liggende på ryggen.
Hos gravide kvinner ofte åreknuter sykdoms av den store mengde væske, samt gjennom kompresjon av vena cava inferior for den økte størrelsen av livmoren. Av samme grunner kan være hemorroider.
En indikator på graviditet er hyppig vannlating. I første trimester er det et resultat av endringer i hormonnivåer i kroppen.
Slik fastslår graviditet etter unnfangelsen
Graviditetstester - Er en av de mest populære metoder for å bestemme unnfangelse i den første perioden av tid etter de første tegnene. Apotek representerte et stort utvalg av forskjellige teststrimler, men denne hendig enhet har sine ulemper:
- En graviditetstest viser sann resultat etter bare One - Two dager forsinkelse;
- Det viser ikke resultater hvis du gjør det til den andre, tredje eller tiende dagen etter unnfangelsen;
- Test koste å gjøre i morgen, men hvor mye væske du drikker dagen før, nyresykdom og andre faktorer kan påvirke resultatene.

Moderne medisin tillater kvinner i tilfelle de første tegn etter unnfangelsen nytte av mer nøyaktige måter å fastslå graviditet for en måned. Dette inkluderer en oversikt over fødselslege-gynekolog, ultralyd og blodprøve.
"Graviditet hormonet hCG populært kalt. HCG - humant choriongonadotropin er hans økende bevis av svangerskapet. Gjør analyse kan være i en hvilken som helst klinikk etter tegn, passerer blod fra en vene. Test tilstrekkelig presis og dens fordel er at den oppdager tilstedeværelsen av svangerskapet har 7-10 dager etter befruktningen.Hvis ikke gravid kvinner HCHH nivå er null, da hans gravide tallet øker raskt.
Hvis du observerer ved første tegn etter unnfangelsen, og bestemte seg for å gå til legen for å ta din helse gynekolog kan se kjønnsleppene og endre tilstand i livmoren ganske snart etter befruktning. Kvinnelige kjønnsleppene sprenger litt, ta et blålig skjær, som livmor. Dette er på grunn av det faktum at øket blodstrøm. På eksamen gynekolog kan bestemme graviditet som livmorhalsen: det vil være litt myknet.
Ultralyd diagnostikk gjør at du kan se det befruktede egg i livmoren i den tredje til fjerde uke av svangerskapet, og umiddelbart etter at de første tegn og fosterets hjerte fremtredende på den femte eller sjette uke.Ultralyd - en av de mest betrodde og pålitelige metoder for å bestemme graviditet.
Uansett hva tegnene på graviditet, husk at bare et sett av flere subjektive symptomer kan tyde på en vellykket befruktning. For eksempel kan sykdom i seg selv ikke være robust, pålitelig tegn. Mistanke om graviditet må oppsøke lege. Bare han vil fortelle deg hvordan du skal opptre for å nøyaktig fastslå om graviditet og for å unngå mulige komplikasjoner i fremtiden, fordi skiltene av selv-behandling kan skade helsen til barnet.
Hvis du planlegger en baby, du bedre forlate før unnfangelsen og analyse registrere deg for et besøk til legen. Du vet, hvis du har neglisjert sykdommer eller ulike inflammatoriske prosesser. De kan kurere og forebygge sykdom er under svangerskapet, samt å beskytte det ufødte barnet mot mulige bivirkninger. Prøv å respektere den dagen. Dette vil hjelpe deg til å enkelt flytte den første opptreden av symptomer som morgenkvalme, og lage en sunn baby.  
Hva gjør forsinkelsen?
 Ladies, vel, ikke bare panikk og tror at du er gravid. Selvfølgelig kan dette være et tegn på graviditet, men forsinkelsen er ikke alltid helt indeksen graviditet. Det er veldig lett å sjekke selv, kjøpe en graviditetstest, og det så nøyaktig som du sier sant resultat, og selv om du ikke stoler på, ikke nøl med og gå til gynekolog. Dersom resultatet er negativt, så ditt ønske du vil bli vist og vil fortelle deg den eksakte årsaken til forsinket menstruasjonssyklus. Hun kan være svært forskjellig for hver av oss.


 Hva er de viktigste årsakene til forsinkelsen?
 En av de viktigste grunnene for noen å være glad graviditet. Med regelmessig seksualliv, graviditet uten beskyttelses - er det en vanlig foreteelse. Det kan skje når som helst, selv små mengder av den mannlige frø nok til å bli gravid.
 Stress - det samler mye negativ energi og få mennesker ønsker å føle det, men i dagens verden stresset - regelen heller enn unntaket. Han har ofte å gjøre med din plutselige forsinkelse. Når vi får en langsiktig eller kortsiktig lidelse, kan det tjene som viktig for kroppen, hormonsvikt.
 Som for den plutselige endringen i våre liv, kan de også påvirke vår vanlige livssyklus og forårsake betydelig hormonell svikt. Enhver brå fysisk aktivitet, spising eller vice versa underernæring, abort, kan klimaendringene gi kroppen en grunn til å begynne å gjenoppbygge.
 Abort er en dramatisk endring i hormonbalansen, kan dette være et resultat av en operasjon som det kan ut av slimhinnen i livmoren, som allokeres til menstruasjonssyklusen. Fordi månen kan komme noe tidligere enn 40 dager eller mer.
 En annen mulig årsak til forsinkelsen - noen gynekologiske sykdommer forbundet med eggstokkene. Her, hvis du føler at chill, var kløe, smerte eller andre symptomer, ikke forsinkelse, gå så fort som mulig til legen, fordi helse er uvurderlig.
 Det er alle de viktigste alternativene som er verdt å huske før du heve panikk.  
Яндекс.Метрика