Såre føtter som gjørHvis du etter en hard dags arbeid eller etter trening i treningsstudioet følte smerter i bena - en vanlig tretthet. Hvis du hvile smerte, styrker, hindrer normal bevegelse, og føtter hovne opp, så kanskje problemet er mer alvorlig enn vanlig tretthet.
Årsakene til smerter i bena
Årsakene er mange, og finne ut hvorfor det ble såre føtter, ben hjelpe symptomer på sykdom.
Hvis du føler tyngde i bena, smerte, øker mot kvelden, og beina er svært årer skiller seg ut, er det ligner på åreknuter. Stagnasjon i venene og brudd på utstrømningen av blod fører til økt trykk i blodårene og forekomsten av alvorlig akutt smerte;
Smerter i bena kan bli provosert av sykdommer i ryggraden. Dette skoliose og i strid med mellomvirvelskiver. Disse sykdommene er preget av smerter i bena yrradyruyuschey.
Leddene. Folk ofte klager over at de har føtter kjølig vær. Årsaken smerter i bena kan være gikt, kne bruskødeleggelse, osteoartritt, og så videre.
Flate føtter er ofte årsaken til smerter i bena. I bena følte "lead byrde" og slutter veldig fort blir lei av å gå.
Årsaken smerter i bena kan bli skadd, gamle og nyere, blåmerker, brudd, skade på sener og muskler.
En av grunnene til såre føtter, er et brudd på teknikk litt mosjon. For eksempel knebøy med vektstang eller løping. Kjører for hardt underlag uegnet for joggesko kan forårsake alvorlige skader i beina. For mye belastning vekt på bena uten forutgående trening for farlige sykdommer forårsake smerte og føtter.
Sykdommer som påvirker føttene satt. I alle fall, de lange og alvorlige smertesyndromer snarere enn gjetning sykdom, og gå til en kirurg for undersøkelse.
Såre føtter som gjør
Den første handlingen i venene - er undersøkelsen av fleboloha og deretter følge sine anbefalinger. Selvfølgelig må vi avvise hælene og må bruke spesielle strømper fra åreknuter.
Det bør undersøkes i traumer kirurg og gjøre røntgen av ryggraden og ben.
Personer med flate føtter bør være svært forsiktig i å velge sko og fysisk stress på føttene. Hvis foten smerte fra flate føtter, er det nødvendig, etter samråd med kirurgen kjøpe spesielle ortopediske innleggssåler. Innleggssåler er laget for innendørs og utendørs sommersko. Sneakers sport supinator bør ha eller bør sette dem Ortopediske innleggssåler.
For ikke å lide av smerter i bena, må du gi opp høye hæler. For daglig reise er bedre å velge sko i gjennomsnitt hæl uten hæl sko slitt for lenge anbefales ikke. Ofte er årsaken til høy hæl sterke smerter og kramper, og når hun nekter det, kommer problemet gradvis.
Jevnlig besøker spesialist pedikyr. Hard hud og "liktorn" også forårsake smerte når han går og også provosere vev deformasjon fots. Hver to eller tre uker med behandling, ta fotbad, pimpstein fjerne hornlaget i huden, fjerner små calluses selv rozparyuyuchy og nøytralisere dem.
Smerter i bena med flate føtter. Foot avlaste deg fra stress og tretthet i bena. Med hver dag helst flat bad med havsalt, baby såpe eller sjampo. Du kan legge dem kamille te, urtete og eteriske oljer av salvie. Temperaturen på vannet samtidig bør ikke overstige 37 grader.
Etter vann prosedyrer er ønskelig å gjøre spesielle gymnastikk, som består i følgende tiltak:

- Gjør bøying og ubøyelig føtter;
- Utfør sirkulære bevegelser fotspor innsiden og utsiden;
- Utfør fleksjon og ekstensjon av fingrene på føttene;
- Trekk tærne blyant eller håndkle;
- Pokachayte stopper kjevle deigen;
- To føtter prøver å omfavne ballen og holde den;
- Stå opp og sterkt presse tærne i gulvet, så gå opp på tærne, heve og avl av fem;
- Alternativt flytte alvorlighetsgraden av kroppen hans fra ytterkanten av den ene foten til den andre;
- Gå med sokker, vendte innover, simulere "kosolapye" og på ytterkanten av foten, bøyde fingre;
- Sommer gå barbent på sand, jord og bygge på gulvet.

En god måte å lindre konsekvensene er flat fotmassasje. Bare gni tærne, utøve dem, tappe fingrene på hudoverflaten.

Folk tar smerter i bena

Hot pepper og finhakk uten å fjerne den fra frø, grønnsaker liters flaske fyll. Hell en flaske alkohol at han nådde kanten. Uke insisterer pepper. Når føttene begynner å skade, gni flytende smertefullt sted. Dekk tett med folie dem, bruke tights med en minimum andel av syntetisk og gå i dvale.
Bladene av burdock torsjon i en kjøttkvern, presse saften og kombinere med vodka. Denne blandingen gni flekken på benet som gjør vondt, og lage en kompress. Naturlig suge et stykke tøy i væsken, plasserer det berørte området og pakk film.
Du kan bare plukke grønne bjørkeblader, pålegge sine ledd, hovne, huden på bena, bruke tights og gå i dvale.
Hvis du er bekymret for kneet, vil det neste verktøyet hjelpe lindre smerter og betennelse i leddene.
Spring samle potet spirer og finhakk dem. Strø knust masse i tre-liters krukke og hell vodka hele tatt. Samle løvetann blomst og også satt i en krukke med pigger. Det også satt syriner i blomst og fylle med vodka plass igjen i banken. Legg igjen en kapasitet på mørke i tre uker. Basert på dette tinkturer gjøre komprimerer til knærne og gni føttene hennes.
I tillegg til de såre knær om natten kan du binde en bandasje burdock blader og pepperrot.
Dette verktøyet hjelper nesten smerter etter det første programmet, og etter en stund smertene gjorde avta.
I 100 ml solsikkeolje, plasserer 100 ml propolis. Grillet denne kombinasjonen i et vannbad i en halv time under omrøring til det er helt oppløst propolis. Hot masse bør overlates til kjøle til det blir et stoff som ligner salve. Gni denne salven på kne.
Hvis de såre ledd
Noen mennesker med sykelig leddene kontra oppvarming agenter som følgende oppskrift er beregnet for innendørs mottak.
Få Apoteket 200 gr. tørre røtter Comarum myr og Oman (50 oz.). Bland urtene og dele røren i to halvdeler. Plasser montering i en to liters krukke og hell alkohol god kvalitet. Fra andre halvdel av mai gjør det samme og la bankene for tre uker i mørket. Infused i det første glasset flytende filter, og la den på 1, 5 liter. Tre ganger om dagen for å drikke infusjon av en stor skje en halv time før måltider.
Førti dager og sil væsken fra de andre bankene. Henne ta samme kurs. Gjøre mellom den første og andre inntaks pause i ti dager, og følg denne oppskriften per år.
For å vise leddene salt å helle 300 ml vann 5 g laurbærblad og kok i 5 minutter etter at væskekapasitet av dette bør være varm og la til å sette i tre timer. Filtrere avkok og drikke det i små slurker.
Bland honning og salt i like mengder. Smør denne salven sår kneet vikle topp film uteplit tights og gå i dvale. Snart smertene vil passere.
Alle disse agentene er anbefalt av leger, men før selv sette dem ut i praksis, og for å besøke kirurgen bestemme egentlige årsaken til smerter i bena.  
Thai Massage Technique
 En av de mest unike velværebehandlinger East er en thaimassasje. Amazing Thai massasje teknikk har overlevd fra antikken og hvert år blir stadig mer og mer populært. Men mange mennesker fra europeiske land feilaktig tror at en enkel orientalsk massasje. Faktisk er en spesiell teknikk som kan påvirke de spesifikke meridianer og akupressurnyh punkter på det menneskelige legeme.
 Du kan sikkert si at thaimassasje - en slags passiv yoga eller tøyningsøvelser med. Unik Thai massasje teknikk kan oppnå ikke bare fullstendig avslapning, men også påvirke kroppen i helse og forebyggende formål. Den store fordelen med denne massasje er at når den er laget av et stort antall bevegelser og vendinger.

 Sekvensen av Thai Massage


 Det unike med thaimassasje er at mens det kjører alle behandlet kroppen - fra fingertuppene til kronen av hodet. Teknikken med thai-massasje er at det første punktet av bearbeidet foran kroppen når en person blir liggende på ryggen. Deretter master går direkte til den laterale området, og deretter tilbake til det punktet på ryggen, beina, hodet. Thai massasje alltid ender i en sittestilling.

 Effektive teknikker for thaimassasje


 Det er utrolig, men det er denne type massasje er den mest effektive, og samtidig de mest vanskelig. Etter kompliserte prosedyrer person ikke bare avslappende, men også forynger. Hva er mest interessant - foryngelse er observert ikke bare utad, men også internt. Ja, alle organer i kroppen, som å begynne på nytt funksjons ochyschayuchys og tuning sin direkte arbeid.

 Thai massasje - systemet som brukes


 Resultatet etter thaimassasje er manifestert ikke bare gjennom riktig rekkefølge og fingerferdighet kunstnere, men også på grunn av de spesielle systemer som er en del av massasjeteknikker. Hver teknikk har sin thaimassasje effekt og en svært spesifikk virkning. Den brukes som kronglete og stretching, og trykke på det punktet og spesifikke energikanaler.
 Det sies at Thai massasje teknikk er måtehold, jevn og rolig tempo. Det skal ikke være noen brå bevegelser eller bevegelser som ville ha forårsaket ubehag og enda mer smerte til klienten. Instrumentet hver master er - hender føtter, knær, albuer, tommelen.
 Mange kunstnere rekruttert flere år med kunnskap og praksis, og for å si det med andre ord, den thaimassasje - en spesiell vitenskap som krever seriøs studie. I dette tilfellet er det ingen nescient mennesker.
 Thai massasje teknikk er fornuftig repetisjon av den samme bevegelsen som jobbet på ulike områder. Dette skjer med hver bevegelse, som er en teknikk for thaimassasje.  
Яндекс.Метрика