Hvordan bli kvitt cellulitter på benaCellulite - en av de mest presserende problemer for moderne kvinner. Fighting det krever litt innsats og ta lang tid. Vær oppmerksom på at dette ikke er en sykdom som ligner fenomen kan observeres selv i ung og frisk jente. Derfor all nyttig å vite hva det er og hvordan du fjerner så ubehagelig uttrykk på føttene.
Cellulitt - en blanding av vann, fett og toksiner. Jenter og kvinner han ser på ulike alderstrinn. I stillesittende Dette kan skje på seksten, og i sport og aktive kvinner - bare etter trettifem. Men ofte appelsinskall dannet på føttene etter ca tjueto år.
Hvorfor det er cellulitt ben
Orange skrelle kjøtt under påvirkning av hormonet østrogen, men snarere i kroppen når det er en overskridelse. Andre utløsende faktorer for sin forekomst i bena kan kalles en mangel på mosjon, dårlig kosthold, stress.
Østrogen er et kvinnelig hormon som kalles. Det er en del av mange p-piller. Så hvis du velger denne metoden for prevensjon lagt merke til på baken og ben uregelmessigheter og humper, er det hele i tablettene.
Men mesteparten av appelsinskall er et resultat av en ubalansert kosthold og en rolig, målt livsstil. For å unngå problemer, er det nødvendig å gjennomgå kosthold ved å ekskludere dem fra andre matvarer som forårsaker fett opphopning, bevege seg mer, trening hjemme eller gå på treningsstudio.
Hvordan bli kvitt cellulitter
Det mest effektive middel mot appelsinskall, observert på føttene - massasje, kavitasjon, trykk terapi.Hver prosedyren innebærer åtte til ti økter og en positiv effekt. Men kampen mot uregelmessigheter på kroppen er ikke lett, og mange kvinner tror at for å lykkes i denne bransjen er urealistisk. Heldigvis er det ikke. Fjerne ulikhet, dukket opp på føttene, er det mulig uavhengig. Men vi må forstå at dette ikke er raskt lykkes.Problemet må tas opp grundig, riktig kosthold, mosjon, anti-cellulitt massasje, innpakninger, tang og leire.Eliminere appelsinskall alle tilgjengelige midler, som om du ikke gjør det, som for eksempel kosthold, fett Manifest igjen.
Hvordan bli kvitt cellulitter på bena

Fotmassasje rettet mot ødeleggelse av fettceller som danner appelsinskall. Oppvarmende effekt som oppnås i løpet av en massasje aktiverer blodsirkulasjonen i problemområder, normaliserer stoffskiftet prosessen fører til å brenne fett. Ikke overse de anti-cellulitt bad. De forårsaker ødeleggelse av fettcellene og fjerne dem fra kroppen. Den enkleste oppskrift - et varmt bad, som legges havsalt.
Cellulitter på bena regnes ikke som en sykdom, men det må fjernes, da det påvirker utseendet på baken og beina. Behandlingen inkluderer trening, kroppsinnpakning, massasje og kosthold.

Produkter mot cellulitter

Hvis du bruker visse produkter vokser på appelsinskall ben foran øynene våre.Disse inkluderer fast food, majones, brus, stekte poteter og svinekjøtt, øl, kaffe, skinke, iskrem. Det er andre produkter som ikke bare vil bli kvitt appelsinskall, men tillot ikke hennes utseende på beina. Dette magert kjøtt og fisk, meieriprodukter, kiwi, ananas, appelsiner, grønnsaker og egg.
Et sunt kosthold vil sikkert hjelpe å bli kvitt den stygge appelsinskall. Men det må nødvendigvis bli supplert trening, cellulitt massasje og andre behandlinger.
Hjem wraps cellulitter på bena
Hvordan bli kvitt cellulitter på bena

Anti-cellulitt kroppsinnpakning holdes hver skjønnhetssalong, men du kan gjøre dem hjemme.Topp oppskrifter med honning, eddik, leire og rød pepper. Til appelsinskall gått ned raskt før prosedyren kroppen trenger til damp.
Honning - et produkt hvor mye vitaminer og næringsstoffer. Honning wrap aktiverer blodsirkulasjonen, fjerner giftstoffer fra kroppen. Ofte for å bekjempe cellulitt massasje utføres med honning. Det påføres de benbevegelser og utføre massasje.
God hjelp i kampen mot fettet brytes leirføtter. For å forberede maske kjøpe på apoteket pose med pulver, hell den i en bolle og løs opp i varmt vann, legge noen dråper appelsin olje. Clay blande bedre sette den pre-dampet kroppen, deretter vikle beina og lårene film. Det vil skape en badstue effekt, og fettet vil forsvinne raskt.

Du kan fjerne appelsinskall bruker eddiksyre wraps.
Gjør det selv er enkelt. Bland eple cider eddik med olje, legg på kroppen og pakk med folie og teppe.
Hver maske bør holdes omtrent førti minutter, vask deretter av i dusjen. For best resultat anbefales det å utføre prosedyren tre eller fire ganger i uken, og da må jeg bruke anti-cellulitt krem. Hjem wraps - en flott og rimelig måte å bekjempe uregelmessigheter på kroppen, de hjelper hver jente til å bli kvitt den forhatte fett i bena.
Utøvelse av cellulitter
Hvordan bli kvitt cellulitter på bena

Mosjon bidrar til forsvinningen av appelsinskall, kan utføres i gym og hjemme. Men effektivt og raskt å løse problemet, trenger du hver dag, ikke mindre enn førti minutter om dagen.
Forsvinningen av cellulitter fremme knebøy - tretti ganger tre tilnærminger er hendene på hoftene. Først gjøre dem lett, fordi i den første uken av øvelsen kan reduseres til det halve. En annen effektiv øvelse - sakse spark, utført ligge på ryggen. Også bruke beinet flakse ut på alle fire, løfte føttene fra topplasseringen på siden.
Hvordan bli kvitt cellulitter på bena

Mest hopp - tau, en strikk eller så. Hopping holder brystene. Gjør det høyt, sakte, ettertenksomt - i dette tilfellet verdien er kvalitet, ikke kvantitet. Alternativet - å kjøre i tjue til tretti minutter om dagen, gi opp heisen trappene gå for noen fot - cellulitter vil ikke opprettholde denne byrden og la kroppen din. I dusjen gå med en stiv børste - gå ham til hans føtter, ta tak i hofter og mage. Hvis du ønsker å gjøre cellulitter forsvinne i lang tid, gjør det hver dag.

For å komme fra trening maksimal effekt til starten av klassene satt på beinet cellulitt krem ​​og bruke spesielle drakter for vekttap.

Hvordan bli kvitt cellulitter på bena

Hvis du gjør en innsats, flittig utføre øvelser, kosthold, appelsinskall kort tid forsvinne og vil ikke lenger ødelegge din figur.  
Hvordan gjøre anti-cellulitt massasje
 Cellulitter er hovedsakelig manifestert i lår og rumpe, men utspekulert i det faktum at det bryter blodtilførselen celler med oksygen og næringsstoffer. Bli kvitt dette mindre brist kan være uavhengig viktig å vite hvordan du gjør cellulitt massasje.

 Massasje - den raskeste metoden for å bekjempe cellulitter


 Det finnes ulike behandlinger appelsinskall, men fortsatt regnes som den mest effektive massasje. På grunn av mekaniske effekter på huden begynner overflødig fett for å oppløse seg raskt i organismen forbedrer metabolismen gradvis.
 Fra kunnskap om hvordan du gjør selv-cellulitt massasje avhenger behandling av denne sykdommen. En god og effektiv selv-massasje er ansett som en naturlig børste. Kjøp det verdt apotek, bør penn pensel være lang og behagelig og naturlig bust. For sart hud bør velge en pensel med middels hardhet. Men så snart huden blir vant til det, er det nødvendig å bytte til en stiv børste.

 Hvordan self-cellulitt massasje


 Det er noen grunnleggende krav, som for eksempel ikke å gjøre massasje etter oppvarming vann behandlinger, dvs. etter et bad eller dusj. Huden er for bløt og kan bli skadet.

 Så, hvordan gjøre anti-cellulitt massasje Ett ben skal settes slik at det var litt høyere enn den andre, mens kroppen har til å sitte komfortabelt. Massasje kan gjøres på forskjellige måter - sittende eller liggende, avhengig av hvordan en bestemt stilling for selv massasje. En hånd bør ta en pensel og begynne å massere fotsåler. Bevegelsen må sendes fra fingertuppene flytte til baken. Alle bevegelser skal alternere bevegelser på tvers og langs muskelfibre og en sirkel.

 Deretter begynner massasje hender. Movement massasjen bør fokusere på hendene, sakte flytte til armhulen og tilbake. Den fremre veggen av magen massert lys, ikke nadavlyvayuschymysya bevegelser i retning av urviseren. Dette er de grunnleggende reglene for hvordan man lager cellulitt massasje.

 Massasje bør være fem minutter for hver del av kroppen. Ikke bli involvert mye, slik at huden kan forårsake skade. Ikke glem at mens selvmassasje, som med alle andre organ bør smøre spesiell massasje krem ​​eller olje.  
Яндекс.Метрика