Eiere ofte veldig svingete form gjennom erfaring kommer strand sesongen, som marsjen til havet betyr behovet for å avdekke alle veldig "ubehagelig" steder. Og det er forgjeves!
Badedrakt for XX-størrelser (14 bilder)

 Tross alt, er det nødvendig å velge riktig badedrakt du føler at det å ha defekter i form, kan du fortsatt se feminin og vakker. Dette er forståelig, fordi badedrakt - det er vanlige klær, hun bare har en streng retning - stranden. Og i likhet med noen klær, badedrakt trenger bare å velge riktig.
 Mange curvy jenter kan smile og si at dette er urealistisk. Selvfølgelig, de grunnleggende modell badedrakter, som er full av spesialforretninger og butikker, spesialisert for slanke jenter, men for hele spekteret av veldig små.
Badedrakt for XX-størrelser (14 bilder)

 Dette kan virke urettferdig, men fortvil ikke, fordi produksjonen av badetøy for overvektige kvinner har en veldig dyp nisje i moderne mote, noe som indikerer at det store utvalget og utvalg av modeller. Du kan slå til nettbutikker hvor valget er mye større enn i lokale butikker, og verdi for pengene kan overraske deg.
 Hvis du ønsker å føle seg komfortabel og trygg i en badedrakt, og velg det nødvendig å nærme alvor. Ikke vær lat til å prøve dem i butikkene, enda bedre ville være hvis iført det, prøver du å føle at du ikke "faller ut" og gjorde aldri noe press, er det svært viktig.
Badedrakt for XX-størrelser (14 bilder)

 Når du kjøper en badedrakt nettbutikk, se etter muligheten til å returnere varene, hvis du ikke passer, og hvordan det kan gjøres.

 Hvordan velge en badedrakt for fulle kvinner?


 Som med noen klær, har badedrakter sine egne regler og teknikker som kan gi kroppen din i den mest gunstig lys, slik at du kan føle deg trygg og sjarmerende.
Badedrakt for XX-størrelser (14 bilder)

 Når du velger en badedrakt spesielt trenger å ta hensyn til kvaliteten på vevet som det sydd, trenger du ikke ønsker å etter den første bading i saltvann han mistet formen og alle dens fordeler. Stoffet bør være tilstrekkelig tett med optimal innhold på 20-30% lycra som vil omgi tett badedrakt figur, men på samme tid tillater kroppen å puste, og vil ikke trekke figuren i de mest uheldige steder. Plus, en badedrakt bare ikke vil miste sin form, men snarere en lang tid vil ikke lykkes å overføre en rekke bading og vask.
Badedrakt for XX-størrelser (14 bilder)

 Når du velger en badedrakt for overvektige kvinner bør umiddelbart forlate glødende og skinnende stoffer fordi de tiltrekker seg mye oppmerksomhet, det samme gjelder for strikket badetøy som visuelt forbedre fylde. Det er best å se lyse farger alle fargene mest gunstige farger - blå, svart, brun, lilla, burgunder - de kan cleverly skjule ekstra beløpet, men understreke den nødvendige verdighet.
Badedrakt for XX-størrelser (14 bilder)

 Hvis du bestemmer deg for å kjøpe en badedrakt med et mønster, bør du ta hensyn til store og asymmetriske bilder kontrast. For eksempel ved å fjerne overflødig mage hjelp vertikale og diagonale striper og understreke det vakre vannet i brystet ved hjelp av en V-hals, og legger et lyst bilde er i brystkassen.
 Avhengig av hvilken type tallene inkludere bør velges kutt badedrakt. For eksempel, er det antatt at det ideelle alternativet for overvektige kvinner - en fusjon badedrakt. Dermed er dette alternativet bra for figuren av "eple", men for helfigur kvinner med type "pære" kan komme og separate alternativer og badetøy med skjørt. Dersom tallet er T-formet form, er det nødvendig for å unngå altfor brede stropper på skuldrene, for ikke å gjøre dem enda mer volum, men fokus bør legges lår, dekorere dem, slik som et par.
Badedrakt for XX-størrelser (14 bilder)

 Velge en badedrakt, som underwire BH og utyahyvayuschymy med innsatser for å hjelpe deg visuelt miste noen ekstra pounds i problemområder. Unngå diverse lys innredning, skinnende stoff og snøring på problemområder, thong truser og skinny stropper på bodice vil være irrelevant, dette er bare visuelt gi deg uønsket vekt.

 Lukket slytnыe badetøy for fullt


 Nylig inn på nytt slytnыe mote badetøy, de er populær ikke bare blant overvektige kvinner, men også blant slank og slip. Så hvorfor ikke ta denne muligheten?
Badedrakt for XX-størrelser (14 bilder)

 Det stengt badedrakt perfekt for utendørs aktiviteter - vannski, dykking i bassenget eller havet gjør ikke du bekymre deg for at du kan miste en del av hans badedrakt, som skjer i separate modeller.
 Forresten, som nylig har blitt svært fasjonable asymmetriske mønstre som er svært fulle damer, og igjen i trendfarge 50s, som også fokusert på damene "i kjødet".
Badedrakt for XX-størrelser (14 bilder)

 Separat badetøy for overvektige kvinner


 Slike modeller er best egnet for kvinner med moderat fylde, som har veldefinert midje, dvs. formen på "pære" eller "timeglass". Slike modeller bør velge badedrakter med høye truser og trekke sammen godt og stramt bodice å understreke den reelle brystet.
Badedrakt for XX-størrelser (14 bilder)

 Forresten, som vi har sagt, i retro mote igjen, er så veldig populære truser med lav margin, dvs. som skjørt eller shorts som kan skillfully skjule unødvendige "ører" og fat på beina.
 Fra små badebukse har å gi, og hvis du fullfører rygg og skuldre, deretter trimme bodice med brede stropper som ikke vil være vanskelig krasjet inn i huden, og skaper en ikke veldig estetisk utseende.
Badedrakt for XX-størrelser (14 bilder)

 Tankini badetøy for overvektige kvinner


 Hva er det? Ganske enkelt, kanskje, du ikke bare se badedrakter som er laget som bade skjorter og bukser eller shorts. Utad ser dette ut som en badedrakt stykke, men det er det ikke.
 Tankini - et flott alternativ for de som er kompleksuye på magen og fat, som ideelt sett vil gjemme under skjorter og fine store bryster kan lett identifiseres og fremhevet som en topp cup.
Badedrakt for XX-størrelser (14 bilder)

 Lyamochky i disse badedrakter er forskjellige - enkle, tvers, med bånd i nakken og noen andre alternativer. Mest toppen har en lys farge, og den nedre delen har en rolig monokromatisk farge.
 Men, avhengig av hva slags områder du synes er mest problematisk farge kan fremheve et bestemt område av kroppen. Disse badedrakter er veldig populære, de har en rekke farger og dekorasjoner. Veldig populært tankini med blomster og dyreprint og monokrome modeller med tillegg av fargerike bånd.
Badedrakt for XX-størrelser (14 bilder)

 Husk at dersom badedrakt ikke klarte å skjule alle dine feil, kan du alltid bruke stranden pareo eller skjørt som vellykket takle denne oppgaven og beskytte deg mot den brennende solen.
 Sommer - en perfekt tid for å forlate, rekreasjon og strender som lokker og varm sand og den varme solen. For slike hendelser bør være forberedt på forhånd, men for å se ut som dronningen av stranden, er det viktig å velge en trendy og stilig badedrakt som er fullt ut i stand til å understreke alle fordelene med vakre kvinnekroppen.
Fasjonable sommer badetøy i 2015 (28 bilder)

 Lille jenta kan bli enige om at hennes perfekte figuren, finner nesten alle følgende områder og detaljer som jeg ønsker å skjule og ikke sette på offentlig visning. Bare gjøre en badedrakt er vanskelig å gjøre, men kvinnenes lykke, kanskje spesielt hvis ta hensyn til valg av en svømmedrakt.
 Globale designere foreslå årlig kvinnelig oppmerksomhet jevnlige oppdateringer strand mote, nøye tenke gjennom detaljene og bildene vil hjelpe noen kvinnelig figur lage attraktive og interessant.
Fasjonable sommer badetøy i 2015 (28 bilder)

 Fashion badetøy sommeren 2015 sesongen lover å behage sin uforutsigbarhet og mangfoldet av levende: verdens catwalken kan finne slike mønstre og stiler som vil overraske selv de mest mote kritikere.
 Et stort antall globale inntrykk som nylig fant sted i mote hovedsteder i verden, lover å flytte kanoner og trender av high fashion stil av hverdagen: den moderne kvinnen, spesielt i badebyen, bør ikke være kjedelig og ensformig, og så den beste badedrakt opprinnelige bevis!

 Nøkkelmotetrender strand


 I forrige århundre mote badetøy raskt skiftende, med fullt lukkede kostymer som nå knapt badedrakt, de er helt forvandlet til moderne stiler og modeller som vi pleide å se på moderne strender.
 For eksempel, bikini, populære mange jenter og kvinner som perfekt fremhever skjønnheten i de grasiøse og slanke kropper, ikke miste sin sterke posisjon i 2015-sesongen.
Fasjonable sommer badetøy i 2015 (28 bilder)

 Fans av denne stilen for å si takk sin oppfinner Louis Riaru som i 1946 presenterte det på en av moteshow i Paris.
 Naturligvis, slik en ærlig på det tidspunktet modellen har universell fordømmelse og misforståelser, ble bikini forbudt i de fleste alpinanlegg. Men det endret seg like etter 4 år når den globale kjendis Brigitte Bardot spilte i slike anerkjente filmer i form.

 Reisende badetøy - trend for sesongen 2015


 Moderne stilig badetøy modellene skiller i stiler og farger, er valget ganske stor, slik at hver kvinne kan finne nøyaktig hva det vil smake. Til din badedrakt ser veldig stilig og relevant, er det viktig å velge i henhold til deres egen kriteriene figur.
 For eksempel, hvis du er eieren veldig brede skuldre, så din beste alternativet er å velge modeller med en V-hals, som visuelt forlenge halsen.
Fasjonable sommer badetøy i 2015 (28 bilder)

 Akkurat det samme det er disse stilene i badetøy sdelnom versjonen lover å være populære, de er stort sett mono modeller som har en dyp utringning nesten til navlen. Men frykt slik en ekstravagant løsning er ikke nødvendig, fordi denne badedrakt er ikke bare veldig interessant, men også visuelt forbedrer brystet, torso og trekk midjen smalere.
 Mote catwalken kommende sesong bokstavelig talt overfylte stykke badetøy modell, og et annet høydepunkt av sesongen - en modell i høy hals, den karakteristiske trekk som er deres nesten helt lukket hals.
Fasjonable sommer badetøy i 2015 (28 bilder)

 Selvfølgelig, disse badedrakter er mer egnet for sport, fordi de ikke har noe "ekstra" kan virke, men en anstendig andel kvinner velger høy hals og strand defylyrovanyya.
 Klassiske stykke Mayo modeller som er egnet for kvinner i alle tall, så vel de vektlegger cleavage område, og vil bli kalt "ulikhet" og overvekt tall.
Fasjonable sommer badetøy i 2015 (28 bilder)

 Jenter som har en slank figur, kan også gjøre sine valg i favør av denne stilen, fordi de kan være ganske streng og likevel mystisk figur.
 Mote badetøy tankini, Trikini ermer - tok også en egen, men stor nok nisje i verden av stranden mote. Selvfølgelig variasjoner badetøy med ermer - ble allmenn overraskelse ved første øyekast kan det virke som en fet stil lånt fra gymnaster, men det var det.
Fasjonable sommer badetøy i 2015 (28 bilder)

 Vi kan bare vente å se om dette alternativet badedrakt vant til dagliglivet, eller vil forbli drømmer om high fashion.
 Men tankini og Trikini har lenge hadde blitt gjenstand for kjærlighet, mange kvinner og jenter. Tankini er separate badedrakt, som består av skjorter og bikinier. Dette alternativet er perfekt for jenter som ikke er trygg i magen og flankene, men de første vellykkede muligheter skjorter kan pidkotyty får konvensjonell egen stil.
Fasjonable sommer badetøy i 2015 (28 bilder)

 Trikini - det er en annen sang, kan slike modeller råd bare eieren av ideelle former: en tynn stripe som forbinder toppen og bikinilinjen kan tydelig forrådt vidhynatysya eller base, utsette alle mindre feil.
 Tilnærming til valg av trikot må være veldig nøye, nøkternt vurdere tilstanden til sin egen kropp, ellers risikerer du å se stilig, men ganske morsomt.

 Separate stiler er ikke utelukket!


 Uansett vakre stykke swimsuits, fortsatt har sine egne moter fordeler: de sole seg mye hyggeligere enn reiser kolleger.
Fasjonable sommer badetøy i 2015 (28 bilder)

 Den viktigste trenden i sesongen 2015 vil være band og badetøy modeller med høyt liv, kan også bli funnet svært uvanlig denim avgjørelse. Den første av de foreslåtte har lenge okkupert en ledende posisjon verdensrankingen, de kan navngis prototype av den moderne kvinnedrakt.
Fasjonable sommer badetøy i 2015 (28 bilder)

 Den største fordelen med slike modeller - de åpner toppen, ingen stropper, gjør en kvinnes kropp enda mer sensuell, elegant og raffinert, dessuten i at badedrakt kan du få mest mulig jevn brunfarge uten lys strimler.
Fasjonable sommer badetøy i 2015 (28 bilder)

 En overraskelse var avkastningen av retro badetøy med høy midje i en badedrakt, hvorfor ikke? Disse stilene er i stand til å gi større mage flyet og hofter blitt mer sofistikert og streng.
 En ting å huske på når du kjøper denne badedrakt mote: de er kontra eiere av lav høyde og tettvokst bygge.

 Et annet alternativ fasjonable retro badedrakter: det skjærer av smelte-skjørt, som i lang tid ikke vises i garderoben vår. Og det er forgjeves, fordi denne stilen perfekt skjule feilene lårene, gjemmer strekkmerker og ujevn, hvis noen. Slike modeller, gitt den rette fargen vil se upretensiøs, søt og flørtende.

 Foto vakre badedrakter for sommeren 2015:


Fasjonable sommer badetøy i 2015 (28 bilder)

Fasjonable sommer badetøy i 2015 (28 bilder)

Fasjonable sommer badetøy i 2015 (28 bilder)

Fasjonable sommer badetøy i 2015 (28 bilder)

Fasjonable sommer badetøy i 2015 (28 bilder)

Fasjonable sommer badetøy i 2015 (28 bilder)

Fasjonable sommer badetøy i 2015 (28 bilder)

Fasjonable sommer badetøy i 2015 (28 bilder)

Fasjonable sommer badetøy i 2015 (28 bilder)

Fasjonable sommer badetøy i 2015 (28 bilder)

Fasjonable sommer badetøy i 2015 (28 bilder)

Fasjonable sommer badetøy i 2015 (28 bilder)

Fasjonable sommer badetøy i 2015 (28 bilder)

Fasjonable sommer badetøy i 2015 (28 bilder)

Fasjonable sommer badetøy i 2015 (28 bilder)

Fasjonable sommer badetøy i 2015 (28 bilder)

Fasjonable sommer badetøy i 2015 (28 bilder)
Яндекс.Метрика