Det er mange stiler av kjole. Noen passende romantisk og skånsom person, men andre kan betraktes som en klar og tydelig. For eksempel punk stil - det er noe sprøtt og fantastisk, sjokkerende og iøynefallende. Og hva kjennetegner denne stilen?

 Hva er denne stilen? Hvem er de punkere?


 Punks - er faktisk en subkultur som dukket opp på 70-tallet av forrige århundre. På den tiden (rundt siden tidlig på 60-tallet) var en fasjonable trend, som hippier. Hans støttespillere kjempet for kjærlighet og fred. Det var mange band som synger melodiøse sanger med et lignende motiv.
Punk stil i livet, make-up og klær (10 bilder)

 Spesielt populært var slike grupper som «The Beatles» og «Rolling Stones». Men så folk ønsket noe nytt, utemmet og dristig. Mange begynte å fremme fri sex og samliv. Endrede sanger og oppførsel av folk, og selvfølgelig klær. Men mer om det senere.
 Og hvem er punkere? Dette er mennesker som fulgte ideer om ytringsfrihet og tanke, uavhengighet fra samfunnet og selvtillit. Filosofien av dette området var basert på en omfattende ideologi om frihet. Alle ønsket å uttrykke seg, bokstavelig talt gråte seg til verden.
Punk stil i livet, make-up og klær (10 bilder)

 Forresten, er det engelske ordet "punk" oversatt på forskjellige måter, men ofte det betyr banning eller brukes i forhold til utenforstående.

 Hvordan gjorde stilen på kjolen?


 Nesten hver subkultur har sine egne særtrekk, inkludert påkledning. Hva var opprinnelig en mote punks? Grunnleggerne av dette stilistiske retning var Malcolm McLaren, som var en berømt produsent på tidspunktet for «Sex Pistols», og hans kone, Vivienne Westwood, som på den tiden ennå ikke var kjent.
Punk stil i livet, make-up og klær (10 bilder)

 Malcolm hadde sin egen klesbutikk, men bestemte seg for en ny retning under påvirkning av musikk fullstendig endre den. Kle for unge mennesker, selvfølgelig, oppfinne Vivienne. Og noen av dem og sydde selv. Derfor finner vi ikke alltid nøyaktig, men uaktsomhet - den viktigste funksjonen i den stilen.

 Særpreg


Punk stil i livet, make-up og klær (10 bilder)

 Her er noen karakteristiske funksjoner punk stil klær:
 •  Alle klærne ser veldig trassig og kan ikke tiltrekke seg oppmerksomheten til andre.

 •  Et stort antall hull, patcher, skrubbsår og andre detaljer som rope at de tingene ikke er forsiktig.

 •  En rekke tilbehør: metallknapper, låser, festene.

 •  Som for tekstiler, er det ofte brukt som skinn, strikkevarer, denim og noen syntetiske materialer.

 •  Tallrike grov, frekk og dristige tilbehør.

 •  Opprør frisyrer.

 •  Bright er makeup.

 •  Stiler kan variere. For eksempel kan kvinner og jenter ser sexy punk og selv vulgær, velger trange kjoler, korsetter og korte skjørt. Mennene møttes rett eller smalere bukser og løse skjorter og jakker.

 •  Farger stil er representert i flere farger: svart, hvit, rosa, rød, lilla og grønne.

 •  Style punk klær innebærer en kombinasjon av urimelig, og dette gjelder for fakturaer og blomster.

 •  Blant karakteristikkene av utskrifter er vanlig celle. Også ofte brukt bilder av punk artister og andre kjente personligheter. I tillegg kan klærne bli funnet skallene og andre lignende egenskaper.

 •  Velg klær Punk


  Punk stil i livet, make-up og klær (10 bilder)

   Så, hva er en garderobe Punk? Her er noen alternativer:
 •  Den lille sorte kjolen. Det er best å kjøpe den enkleste kort, blottet for unødvendige detaljer. En viktig rolle her vil spille tilbehør.

 •  Hun kan trygt kjøpe sexy korsett. Og hvis du bestemmer deg for å kjøpe skinn, da være trygg på at du vil være i stand til å bli en ekte punk dronning.

 •  Definitivt verdt å kjøpe jeans, de er allsidige plagg, de er både gutter og jenter. Men vanlige jeans ikke passer, de bør absolutt bli revet, falmet eller polynyavshymy. "Konvertere" et klesplagg du kan eie hender, bevæpnet med saks, tråd, nåler, kjettinger, bånd og så videre. Stil, forresten, kan være nesten hva som helst, det viktigste - dekor.

 •  Sørg for å få en svart skinnjakke, sorte skinnjakker med mange låser, nagler, stropper og andre spesifikke detaljer.

 •  Jenta trenger bare å kjøpe flere par tights. Dette bør absolutt være i mesh strømper, hvis verdi kan endre seg som fargen på denne klesplagg. Også, passform og sexy strømper, men også i mesh. Forresten, hvis du har en gammel tynne tights (spesielt svart) med forsinkelsen eller pil, ikke rush å kaste dem. Sett dem på en Tear. Det er utrolig sexy og selv vulgær, generelt, som liker punkere.

 •  Kort plissert skjørt i et bur. Det er også nyttig. Sørg for å dekorere den med en stor lys spenne stropp og kjettinger.

 •  Også verdt å kjøpe trange rutete bukser, vil de også være relevant.

 •  Hvis du har en gammel t-skjorte, kutte ermene og Riv dem i tilfeldig rekkefølge, og du får en lys topp punk stil, som kan sjokkere publikum.

 •  Mike-vest har også svært nyttig.

 •  Sørg for å kjøpe en svart t-skjorte med den berømte tredimensjonale person (fortrinnsvis relatert til punk kultur) eller gruppenavn. Dessuten kan det vise frem skallen eller, i hjertet av torner.

 •  Making frisyre


   Hvis du har kort hår, vil du sikkert gjøre en mohawk! Slike hår er karakteristisk for punkere. Du kan også lage en "torn" eller "nål". Du definitivt trenger å fikse spiker eller hårgelé.
  Punk stil i livet, make-up og klær (10 bilder)

   De som ikke har noe imot håret, male dem utrolige og unaturlige farger: rosa, blå, grønn, lilla eller blå-svart. Dersom slike endringer virke dramatisk, kan du male en eller flere tråder, for eksempel.
  Punk stil i livet, make-up og klær (10 bilder)

   For langt hår er egnet nachis. Ingen fletter og haler, må det være rå og brutal!

   Fottøy


   Sko for grov og bokstavelig talt skriker at hennes frihetselskende eier og ikke bryr seg om renslighet og ryddighet. Den mest praktiske alternativet - sko med lisser. Også uvanlig tunge grove sko. Jenter har råd til sko eller støvler på plattformen og bærekraftig grove hæler.
  Punk stil i livet, make-up og klær (10 bilder)

   Velg tilbehør


  Punk stil i livet, make-up og klær (10 bilder)

   Tilbehør Punk spiller en viktig rolle og utfylle bildet. Her er noen alternativer:
 •  Lærbelter med studs og tung metallspenner.

 •  Lær armbånd med pigger, mansjett.

 •  Metallringer med store hodeskaller.

 •  Pins i forskjellige størrelser og i store mengder.

 •  Bukseseler, absolutt løs (noen ganger til knærne).

 •  Bright uavgjort (de er på topper og t-skjorter).

 •  Kjeder, krager.

 •  Ulike ikoner med dristige bilder.

 •  Make-up


  Punk stil i livet, make-up og klær (10 bilder)

 •  Som for øynene, den brukte svart eyeliner eller blyant. Kretsen skal være tykk. Hvis han er uforsiktig, det er ikke skummelt. Du kan også bruke svartere eller mørk grå skygge. Hvis du vil ha noe lys? Så skyggen av lyse farger som rosa, grønn eller blå.

 •  Lepper bør være lyse og sexy, så bruk burgunder, rosa, rød, lilla eller plomme leppestift eller lipgloss.

 •  Rødme ikke er i bruk, skaper effekten av blekhet, som også understreker stil.

 •  Lag din egen kreative stil punk garderobe!  
   Ser alltid fasjonabelt, stilig og variert - drømmen om nesten annenhver kvinne som, dessverre, er ikke alltid mulig i lys av begrensede økonomiske midler og standard garderobeskap som ikke inneholder mer avslappet.
   Unødvendig å si, hver dag en ny bue - dette er sikkert stor, men veldig vanskelig, men hvis du velger de riktige tingene i garderoben din, er det mulig!
  Hva jenter slitasje fasjonable bluse? (15 bilder)

   Kvinners bluser, som igjen er på toppen av popularitet, er det en universell Imens ting, som ikke tar mye plass, og lett å kombinere med nesten alle klær, slik at eieren til å endre daglig!
   Sweatshirts - en av de mest populære og vanlige typer klær, fordi de kan være ikke bare jenter, men også kvinner og til og med bestemødre! Rikt utvalg av stiler, materialer og innredning kan skape ulike modeller for å kombineres med en rekke smakspreferanser aldre og mote preferanser.
   Mest interessant er at hver modell er i sin egen attraktivt, interessant og unikt, det er lett å kombinere med den etablerte stilen, bare understreke en bestemt bilde og utfyller sin fulle perfeksjon.

   Forresten, er det antatt at det var vanlig jakke - snarere vidt begrep som omfatter den type klær fra full lengde glidelås, at det var stamfar til alle vi nå kjente og favoritt underarter: gensere, jakker gensere, jakker og mer.
  Hva jenter slitasje fasjonable bluse? (15 bilder)

   Hva er interessant, men de fleste av dets derivater er nå mer kjent og populær enn jakken som fra tidspunktet for oppstarten har gått gjennom utallige transformasjoner.
   I dagens verden kvinners bluse er ikke en av de mest populære elementer av klær, det eneste spørsmålet som oppstår i damene - hva du skal ha trendy jakker, som rett og god kombinasjon av klær - en 95% suksess på bildet!

   Kvinners genser - er det mote, stilig, sant!


   Faktisk, bør den ekte fashionista garderobe være minst 2-3 modeller gensere som er radikalt forskjellig fra hverandre ikke bare i farger, men stil, materiale. Dette bidrar til å nøyaktig takle etableringen av varierte og uvanlige bilder daglig.
   En av de nyeste modellene - dette cardigan er så praktisk, stilig og elegant element av kvinners garderobe er hjemme i nesten enhver situasjon.
  Hva jenter slitasje fasjonable bluse? (15 bilder)

   Denne unike ting som kunne dyktig understreke verdighet all kvinnelig figur, avhengig av type, kan du velge en av de fire hovedstiler: lange, korte, stramme formen eller gratis.
   Avhengig av sesongen kan du kle deg i en varm og koselig cardigan Strikket eller strikket kast, lett og utviklet i vinden, som passer inn i de varme sommer eller høstkvelder.
   Stylister anbefaler lange varme jakker kombinert med smale eller rette jeans, leggings, faktisk, de ser flott i kombinasjon med kvinners klær, bortsett fra varm og tung ull, strikkede kjoler. Fra sko kan velge støvler, støvler, høye hæler eller støvler.
  Hva jenter slitasje fasjonable bluse? (15 bilder)

   Sommer cardigans, lys og elegant, øverste etasje ser flott og fargerike skjorter, knappefrie modeller ser flott ut som et eget element som kan kombineres med shorts eller kort rett skjørt.
   Tips sesong - kombinert lang genser eller cardigan med en tynn stropp rundt livet, som vil legge et ekstra bilde av eleganse og sjarm.

   Omfangsrike jakker kvinner


   Dersom denne sesongen til å velge mellom det kjente og det tilpassede modellen innovasjon omfangsrike stil, er ditt valg definitivt å gjøre i favør av sistnevnte, fordi de på toppen av sin popularitet.
   Vakre voluminøse gensere med uvanlige gardiner, utskrifter og en bred hals som avslører den ene skulderen, ser veldig lys ut for kvinnelige miniatyr figurer.
  Hva jenter slitasje fasjonable bluse? (15 bilder)

   Kontrast subtil kombinasjon av hånd og kropp ermene skaper en interessant skue, er disse modellene perfekt matchet med rette og smale jeans eller bukser, blyant skjørt og lange skjørt gratis!
   Denne sesongen, har designerne gjort spesiell vekt på den uvanlige kombinasjonen: volum jakke, helst med fasjonable fleece, lys og lange skjørt damer. Så disse damene som ikke er redd ekstravagante kombinasjoner kan enkelt lage slike bilder som ikke vil forlate deg uten oppmerksomhet.

   Utstyrt modell


   Montert og stramme bluser for kvinner, selv om denne sesongen gått i veikanten, fortsatt populære, spesielt blant jenter som ønsker å understreke verdighet figuren, fordi det er gjennom slike modeller kan gjøres så godt som mulig.
  Hva jenter slitasje fasjonable bluse? (15 bilder)

   De kan være laget av openwork strikke, fin jersey beroligende farger, rik blonder eller store bunter, velge en modell med knapper eller glidelås, kroker eller stropper - det er personlige preferanser.
  Hva jenter slitasje fasjonable bluse? (15 bilder)

   Disse feminine jakker er best kombinert med lyse kjoler, skjørt og sundresses middels lengde, lett blusset eller nok volum ned. Ser gode montert jakker og rette kjoler, jeans eller bukser, farge det kan inneholde grunnleggende farger helhetlig måte, eller kontrast med dem.

   Hvordan velge en jakke i hans skikkelse?


   Noen ting, uavhengig av dens formål og stil, uten å lykkes bør ideelt understreke fordelene ved din figur, men i dette tilfellet vil det se veldig stilig og elegant. Hvordan velge en jakke fashioned?
 •  Jentene som eier en "gutteaktig" figur, dvs. bredden på midje og hofter omtrent det samme, er det nødvendig å justere volumet av bekkenet for å lage en mer feminin figur. I dette tilfellet kommer til unnsetning så populært denne sesongen og gratis volummodeller som understreker midjen, men slipper skulderlinjen. Det er bedre å gi opp lyse utskrifter og mønstre stor og foretrekker lys drapirovtsi og monoton tone.

 •  Jenter med figuren "eple" vil skjule full mage, kan du gjøre når iført skjørt A-formet silhuett med stuper halsen som vil understreke store bryster, skiftende vekt frigjøres fra magen og midjen mangler.

 •  Jenter som var heldige nok balansert figur av "timeglass" kan eksperimentere med nesten alle stil og modell, men for å ytterligere understreke store bryster og å fokusere på midjen, velger gensere med V-hals og et tynt belte eller bred midje.

 •  Med figuren av "pære" (brede hofter, smale skuldre) must fokuserer på den øvre delen, velge jakker med ermer-lanterner eller ekstra ruffles, forheng på kragen.

 •  Noen flere bilder


  Hva jenter slitasje fasjonable bluse? (15 bilder)

  Hva jenter slitasje fasjonable bluse? (15 bilder)

  Hva jenter slitasje fasjonable bluse? (15 bilder)

  Hva jenter slitasje fasjonable bluse? (15 bilder)

  Hva jenter slitasje fasjonable bluse? (15 bilder)

  Hva jenter slitasje fasjonable bluse? (15 bilder)

  Hva jenter slitasje fasjonable bluse? (15 bilder)

  Hva jenter slitasje fasjonable bluse? (15 bilder)
  Яндекс.Метрика