Rhinitt tidlig i svangerskapet
 Faktisk, er den rennende nese meget ubehagelig manifestasjon av sykdommen for hver person. Men hvis den gjennomsnittlige person kan ta fra ham ulike medisiner som en gravid kvinne ikke er i stand til å handle. Rennende nese - det er ikke en distinkt sykdom, er et symptom på en mer farlig sykdom som influensa eller SARS.

 Risikoen for kaldt i de første ukene av svangerskapet


 Rhinitt tidlig i svangerskapet er de farligste. Dette representerer den største fare er sykdommen som forårsaket den. Det kan være viral eller allergisk. Og hvis det er forårsaket av en hvilken som helst av de virus, er det stor sannsynlighet for livmoren. Dette kan føre til abort.
 Dannelsen av embryoet oppstår i de første åtte ukene av svangerskapet. Årsakene til de udøde i denne perioden kan ha en dårlig effekt på utvikling av barnet. Risikoen for fosteret er i unreceived nok oksygen på grunn av vanskeligheter med å puste.
 I alle fall bør ikke umiddelbart panikk når de første tegn på sykdommen. Det er nødvendig å observere visse regler og babyen ville være fint.

 Vi behandler rhinitt tidlig i svangerskapet


 Hvis du plutselig viser tegn til en kald, bør du straks oppsøke lege. I svangerskapet, ikke prøv å bli behandlet selv. Legen vil foreskrive riktig behandling bruker narkotika er skadelig for barnet.
 Det finnes tilfeller der de udøde i tidlig graviditet oppstår på grunn av økte hormonnivåer. I dette tilfellet forsvinner det umiddelbart etter levering og ikke lenger en trussel. For å dempe den kalde bør spise mer mat som inneholder vitamin C og stadig fuktigere luft i leiligheten.
 Hvis utseende er på grunn av forkjølelse virus, det første du trenger å kjøpe en spesiell løsning, som en del av noe som inneholder havsalt å rense nesen. Dessuten kan denne løsningen være forberedt og selvstendig hjemme ved å blande en halv liter vann med en teskje salt.
 Du kan bruke vanlig "stjerne". Det bør salve whisky og nese.
 Kur rhinitt tidlig i svangerskapet vil hjelpe mentol olje. 2 dråper mentol olje bør blandes med noen dråper grønnsak. Ren olje kan ikke brukes. Etter matlaging en blanding av oljer kan begrave nesen og smøre nesen og templer.
 For generell styrking bør drikke varm te med tilsatt sitron og honning.
 Hvis alle de ovennevnte metoder ikke hjelper, drops fra forkjølelse bør brukes med forsiktighet. Og sørg for å følge doseringen. Bedre kjøpe dråper som er beregnet for barn.  
Bryllup frisyrer for kort hår, vakre hår alternativer

 Bryllup frisyrer for kort hår er mange forskjellige alternativer. Mestere si at kort hår kan gjøres og vakkert på samme tid spektakulære frisyre. Kort hår kan lett skjule feil i ansiktet og finne best mulig form for hår. I tillegg, kort hår visuelt og gi unge bruden sjarm og uskyld.
 Lag en pre-rettssaken frisyre, helst en måned før feiringen. Velge den mest hensiktsmessige alternativet. Eksperimenter med tilbehør og ornamenter. Du må vite på forhånd hvordan det vil se ut i en betydningsfull dag for å være helt sikre på resultatene og deres attraktivitet.
 Bryllup frisyrer for kort hår
 • Hvis du ikke er på toppen av en svært kort hår, kan du fullføre illusjon av langt hår. For å gjøre dette, skru krølltenger på mellomstore eller bruke tang. Sett håret i krøller på toppen, etterligne fragmenter av blomsten og sine kronblader.
 • Du kan gre kort hår gel og fikse dem hvis nødvendig stealth eller nålene. Bak Cover slør og dekorere håret hennes i fram perler eller blomster. Men ikke glem å fikse håret lakk.
 • Bruk kunstige parykk eller hårstrå. Fargen på unaturlig hårfarge er valgt av familie eller hvis du ønsker kan du skjule en nær dem farge. Vakkert forberedt på å se overhead fletter, bunter og frodige krøller. Med lang kunstig hale kan utføre kompliserte frisyre med ulike elementer: fletter, krøller, krøller, valser, veving, flagellater osv
 • Retro. Se chic korte frisyrer i retro stil. Gjelder legging arbeid midler danne en bølge langs lengden på håret. Du kan også gre håret til den ene siden.
 • Ved endene av håret hennes og sette voks styling gjør for volum frisyre. Til kjemmet hår var vakkert og naturlig, bør de være lett pisket hender. Supplement til bildet kan bli smell lagt til side. Dette vil se dypere og gi det uttrykk. Fullføre bildet av smykker, som øredobber og liten tiara.
 • krøllet hår krøller å gi ekstra elastisitet, pensle dem med voks. På slutten av lakk og sikre Lay lysbølger. De enkelte tråder kan festes med pinner og legge silke blomster. Inscrutability legge image hvitt slør på halve ansiktet.

Hvordan lage lakris sirup?
 Søt (lakrychnyk, lakris) - en flerårig plante som har et sterkt rotsystem. Den mest populære er to typer planter: søt og Ural lakris. Både - kilden til roten, som lenge har vært brukt i matvarer, kosmetikk og medisin. Søt vokser som et ugress i felt og veikanter. Den helbredende egenskaper lakrychnyka folk ble kjent i forhistorisk tid. Lakris har lenge vært anerkjent som offisielle medisin, på grunnlag av medisinske planter, et stort antall forskjellige medikamenter spektrum.
 Sammensetningen av lakris:
 steroider (anti-inflammatorisk effekt av trening);
 glukuronsyre (fjerner giftstoffer fra kroppen og ødelegger gift og så søt mye brukt til behandling av forgiftning);
 askorbinsyre;
 essensielle oljer;
 flavonoider (trener krampeløsende effekt, eliminerer kapillær skjørhet);
 saponin, glycyrrhizin (øker utskillelsen av kjertler, noe som gjør lakris rot er vanndrivende, avføringsmiddel og slimløsende egenskaper);
 asparagin.
 Takket være sammensetningen av lakris rot kan senke kolesterolet og fjerne sirkulasjonssystemet.
 En av de viktigste funksjonene er muligheten til å heie effektivt motstå patogener - Staphylococcus aureus og Mycobacterium. Lakris takler i bekjempelsen av svulster.
 Lakris rot er godt regulert vann-salt metabolisme. I tillegg hjelper det kroppen til lettere å overføre til mangel på oksygen, har en gunstig virkning på den hormonelle system.
 Sirup av lakris rot er vanligvis foreskrevet for behandling av gastritt, magesår, tracheitis, akutt og kronisk bronkitt. Ferdig sirup selges i et apotek. Forbered medisiner kan enkelt gjøres hjemme:
 1.  4 oz. tykk ekstrakt av lakris blandet med 80 oz. sukker sirup.
   Tilsett 10 gr. alkohol.
   Oppbevar i en tett lukket beholder i kjøleskapet.
   Lakris sirup er rett og slett uunnværlig for bronkitt (både akutt og kronisk form), da det gir en omfattende helsebringende effekt, øker utskillelsen av bronkial kjertler, reduserer hevelse av slimete. Som et resultat av dette reduseres vesentlig viskositeten av slim og hoste og puste lettere.
   Løpet av behandlingen er vanligvis 7 til 10 dager, men det avhenger av individuelle egenskaper og sykdom. Doser og varigheten av behovet for den gjentas må definere en lege. Lakris sirup - en tykk væske mørk farge, søt smak, har en spesiell stikkende lukt.
   Voksne vanligvis foreskrevet for å ta sirup tre ganger om dagen en teskje. Du kan fortynne sirup i varmt vann.
   Barn under 2 år er 1-2 dråper sirup, som er fortynnet i en teskje vann, 3 ganger om dagen. Barn trenger å gi medisiner med forsiktighet, etter samråd med legen din før. Husk at alkohol er til stede i sirup. Barn (2 - 6 år) oppnevne 2-10 dråper 3 ganger om dagen. Barn 6-12 år) sirup bør gi 50 dråper utvannet i varmt vann, 3 ganger om dagen. Barn (under 12 år) ta en halv teskje av sirup fortynnet i en teskje med varmt vann, 3 ganger om dagen.
   Merk at sirup har kontraindikasjoner:
   graviditet;
   diabetes;
   amming;
   astma;
   allergi mot stoffet.
   Langvarig bruk av narkotika basert Lakris kan øke blodtrykket, oppstår væskeansamling i kroppen og arbeid krenket urin-systemet. Før du bruker medisiner bør du rådføre deg med legen din.  
Bryllup frisyrer for langt hår (foto)Opprettelse av bryllup frisyrer for langt hår - takknemlig sak for noen master, fordi bare et begrenset utvalg av frisyrer bruden ønsker og fantasi av master. Moderne bryllup mote skaper ikke en rigid rammeverk for hår, så velger brud kan og frodig vintage frisyre, og behersket klassisk til moderne og selv åpenbar og synlig installasjon. Her er de vanligste blant moderne bruder bryllup frisyrer for langt hår.

Bryllup frisyrer for langt hår med krøller

Bryllup frisyrer for langt hår (foto)

Utvilsomt en favoritt blant bruder er vakre frisyre av vridd og henger på skuldrene av myke bølger hår. Dette frisyre gjør lønnsomt å understreke verdighet av bruden, for å gjøre det mer feminint bilde, rene og ulastelige.
Bryllup frisyrer for langt hår (foto)

Fordelen med dette er dens styling allsidighet. Curl dress absolutt alle virkelig sex med langt hår, uavhengig av ansiktsform, høyde, farge og hår struktur. Det går bra denne frisyre med forskjellige bryllup tilbehør, enten tradisjonell slør, tiara, ring eller krone av blomster, en vakker pin.
Bryllup frisyrer for langt hår (foto)

Avhengig av bildet av bruden kan velge de ulike variantene av avslutningen av krøller. For eksempel, kan håret bli oppløst helt, men hvis du vil kan du stikke en vakker "malvinku" på baksiden. Et annet populært alternativ - dolke hår på den ene siden. Generelt, det viktigste - å lage vakre krøller og gi dem med sikker passform og vakkert sted denne frisyre for langt hår vil ikke gjøre store problemer.
Bryllup frisyrer med håret samlet
Samlet hår - klassisk bryllup frisyrer for langt hår. Skjønnhet og glamour konklusjon i denne saken er direkte avhengig av dyktighet av frisør. En velger egentlig har mye.
Bryllup frisyrer for langt hår (foto)

Hvis bry pakking med mange elementer du det er ingen spesiell ønske, så du bedre gi preferanse for strålen. Hva vil det være - kommer helt an på dine ønsker. Bjelken kan være alvorlige, og kan i stedet variere noe slurvet utseende. Foreta valg frisyrer er også avhengig av plasseringen av strålen. For eksempel lage en haug oppå eller i nærheten av nakken. Modige bruden kanskje foretrekker siden av strålen, og den mest avgjørende - selv to bjelker på hver side av hodet.
Fordelen med bryllup frisyrer med en gjeng er at de kan bruke et stort antall tilbehør. For eksempel kan det være Diadem, fine pinner med krystaller eller blomster i endene, ulike ringer og nagler. Spille denne konklusjonen kan også tuftet, fin avslutt det.
Bryllup frisyrer for langt hår (foto)

Dersom konklusjonen av gjengen virker for enkelt for en slik feiring, et bryllup, kan du foretrekker multi ukladok med utsmykningen av de mest hår. For eksempel, veldig populært for å dekorere bryllupet frisyrer med fletter er roser eller flag. Disse frisyrer kan være dekorert med ulike dekorative elementer. Mest slikt hår utseende med bildet av bruden i en frodig kjoler.
Bryllup frisyrer for langt hår med fletter
Bryllup frisyrer for langt hår (foto)

Spit - en trend i moderne styling for langt hår, og det gjelder ikke bare bryllupet, men også andre spesielle frisyrer. Ljå gi bildet av femininitet, eleganse. I forbindelse med brudekjole styling med fletter vil spille iboende forlovede ren og uskyldig utseende.
Varianter frisyrer med fletter for langt hår sett. Spit kan brukes som grunnlag for avsluttende, og kan brukes som et element.
Bryllup frisyrer for langt hår (foto)


Utmerket frisyre med fletter kombinert med en av de viktigste tilbehør til bruden - slør.
Яндекс.Метрика