Porene i ansiktet ditt, bli kvitt problemet
 Det er neppe mulig å møte en kvinne er helt fornøyd med huden din. Ja, noen ganger kosmetiske feil kan seriøst ødelegge stemningen. En av disse problemene er forstørret porene i ansiktet ditt. Av seg selv, har de ikke levere noen problemer, men dårlig omsorg kan føre til kviser og hudormer.
 Hvorfor de er der?
 Årsakene til utvidelsen kan fortsatt være svært forskjellige. Denne genetisk disposisjon, og dukket opp i ungdomsårene hormonell ubalanse og solbrenthet, og dårlig vedlikehold, herunder unnlatelse av å rense fett og smuss. For slike problemer kan føre til dårlig kvalitet og make-up, dårlige matvaner, stress. Noen ganger porene vises på grunn av det faktum at sollys i skinnkollagen er brutt. Samtidig økes, og huden bare ikke har tid til å justere størrelsen.
 Hva gjør jeg?
 Behandling utvidet porene i ansiktet ditt som mulig i salongen og hjemme. Imidlertid er det første alternativet mer effektiv. I salonger ofte brukes til å behandle slike prosedyrer som mykrodermoabrazyya. Det strammer ikke bare porene, men også jevner ut huden, renser det av døde celler. For dette formål er en spesiell skrubb med meget små faste partikler. Resultatet av det vil sees etter to eller tre behandlinger.
 Det er andre prosedyrer som bidrar til å redusere tiden. For eksempel denne kjemisk peeling med trikloreddiksyre (TCA). Videre moderne teknologi gjør det, og folk med sensitiv hud. Også for behandling av utvidede porer i salonger som bruker kryoterapi. I dette tilfellet, for svært lave temperaturer innsnevrer porene, reduserer talgproduksjon, og huden lysere.
 Folk rettsmidler
 Hjemme, kan du bruke forskjellige masker.
 Flott verktøy hjelper fra mandler:

 Spoon nøtter trenger å male i en blender.

 Helle varmt infusjon av urter (kamille, lind, eldre og furuskudd).

 I blandingen legge en teskje mel og en halv teskje honning.

 Masken påføres på hele ansiktet for en halv time og deretter vaske av med kaldt vann.
 For tørr og normal hud dress forskjellig sammensetning:

 Få spiseskje Linden blomster og brygge med varmt vann;

 Blandingen blir deretter satt på en langsom ild og varme, så lenge den ikke slå inn i en tykk masse;

 I ostyvshem som det er brukt til tørr hud.

 Etter bruk av maske til ansiktet bør gjelde nærende krem.
 Forebygge problemer
 Av og rense porene i ansiktet ditt er vanskeligere enn å hindre deres forekomst. For å møte dette problemet, trenger tid til å fukte huden og skikkelig rengjort. Bruk bare myke skrubb, kan du lage dem selv gjennom bakken kaffe eller havregryn. Vask den skal være like varm, ikke varmt vann, unngå aggressive rengjøringsmidler. Av og tørk ansiktet med isbiter. Huden bør være fullt beskyttet mot direkte rammet av UV-lys. Og selvfølgelig, ikke skimp på kvalitet makeup.
 Hudleger råd og overvåke mat. Det vil være nyttig å bruke rå og kokte grønnsaker og frukt, fersk juice, fruktdrikker, mineralvann og grønn te. Dagen er anbefalt å drikke minst 15 liter væske, men gi opp kaffe, brus og alkohol.  
Maske for å begrense porerAlle kvinner som har fet hud, vel klar over sine fordeler og ulemper. Blant de positive fordele kapasitet i lang tid for å holde unge blomstrende utseende. De viktigste problem - porer som ser uestetisk og jenter ødelegge stemningen. Derfor er deres viktigste oppgave innsnevring i enhver årstid.
Jobbe med innsnevring siden
For å oppnå et positivt resultat til riktig begynne å utføre prosedyrer. Først må du grundig rengjort hud hver morgen og kveld, og systematisk rensing av skjønnhetsekspert. For det andre, sørg for å bruke porosuzhayuschyy tonic. Tredje, kan du bruke en skrubb for fet hud på kvelden et par ganger i uken. Ikke glem å tørke huden med en spesiell tonic. De mest effektive virkemidlene for å sikre pore innsnevring - lotion med sink oksid, som bare reduserer dem, men også bidrar til å fjerne overflødig fett.
Prosedyrer for å begrense porer
Feilfri glødende hud og sunt utseende kan ikke oppnås uten porosuzhyvayuschyh masker. Eksperter mener det mest effektive middel av legemidler basert på leire. Hvis du koker dem hjemme, er det best å plante dem tonic, grønn te og aloe juice.
Maske for å begrense porene i leire bør være forberedt på noen beholder unntatt metall. Før hennes person søker må klar. Leire er brukt i ca tjue minutter, er det viktig at den ikke tørker opp. Etter tid skyll den med kaldt vann.
Blant populære oppskrifter som gir en reduksjon i tid, inkluderer frukt og bær maske av epler, jordbær, aprikoser, plommer. Verktøyet er brukt på huden i form av gni en halv time og fjernes med en bomullsdott dyppet i melk. Hvis porene er svært omfattende, vil positive resultater maske med sitronsaft og piskede eggehviter. Merk at dette ikke passer porosuzhayuschaya maske for tørr hud.
Grunnlaget for innsnevring jfr
Det beste verktøyet porene - deres rettidig behandling. Hver dag, morgen og kveld vaske hans ansikt skum og geleer i henhold til hudtype. For å bruke et omfattende program av omsorg, som skal omfatte et middel for å rydde tonic og porosuzhayuschyy krem.
I dag er markedet tilbyr en rekke fasiliteter for å løse problemet. Eksperter anbefaler å velge legemidler som inneholder syre. Vel, hvis alle midler vil være en linje, noe som gir en full løpet av omsorg - gel for å vaske, lotion eller toner, krem ​​maske.
Før du velger en bestemt kosmetisk produkt, bør konsultere en profesjonell hudlege.
Masker, strammer porene
Effektivt verktøy for å begrense porene - maske. Den mest effektive av disse inkluderer hvit leire, som lenge har vært ansett som det beste middel porosuzhayuschym. Det trekker godt og absorberer fett og all forurensning har bakteriedrepende handling, toner, renser og strammer porene. Preparater basert leire fungere fint som masker.
For folk rettsmidler perfekt hvit og blå leire. Tidligere har det skal fortynnes i en væske til en konsistens som tykk fløte. Hvis huden din er fet, tilsett noen dråper sitronsaft.
Sitron-protein maske for å redusere den tid som består av sitronsaft og en eggeprotein. Komponentene blandes grundig og sette på ansiktet i ti minutter, så må du vaske med kaldt vann. For veldig fet hud, kan du legge en halv teskje av alum.
Et annet alternativ - en blanding av pisket eggehvite med velling med frisk-kutt groblader. Med komponenter fremstilt krem, reduserer porer, som er anvendt i en maske. Du kan også lage et middel basert på myse eller surmelk. Meget effektiv blanding av kli.
Noen maske hviler på ansiktet i tjue minutter, vask deretter av med kaldt vann. Porosuzhayuschee produktet brukes etter behov. For protein masker er et unntak - de bør ikke brukes mer enn to eller tre ganger i måneden. Etter bruk alle nødvendige midler for å ta liggestilling og vedlikeholde eiendom, eksklusive ansiktsbevegelser ansikt.
Ansikt for å redusere tiden virker på nerveendene i huden og gir en normalisering av stoffskiftet. Som et resultat blir topplaget glattet, reduseres rynker. Verktøy tett fester seg til huden, og etter tørking en følelse av trykk.

Denne nyttige maske for å begrense porer

Porosuzhivayuschim meget effektiv maske for fet og kombinert hud i ung alder. Med deres hjelp, rengjort og trange porer, fjerner overflødig fett, er hudfarge glatt. I løpet av årene, lær slitasje, fettinnhold i det minker, noe som fører til at forekomsten av strekkmerker og rynker først. For så lenge som mulig for å bevare den elastisitet av huden, bruke verktøy for å redusere lang. Det er verdt å merke seg at de har fullt næringsrik og fuktighetsgivende egenskaper. Deres viktigste formål - å gjenopprette og opprettholde hudens elastisitet og redusere rynker.
Fint skinn - systematisk arbeid, jo vanskeligere det er, jo eldre du er. Omsorg bør regelmessig og grundig. I folk rettsmidler, er det mange spesielle prosedyrer som gir en flott effekt og gjør huden vakker, ultralyd eller laser rengjøring, polering, exfoliate død hud lag syrer. Valget er ditt.  
Gurgle med hydrogen peroxide
 Hydrogen peroxide har antiseptisk virkning, fordi nesten alle som barn står overfor en situasjon der foreldre gned hennes ødelagt kneet. Denne løsningen hjelper sår leges raskere, desinfisering det. Men slik hjelp er nødvendig ikke bare sår på sine knær, skrubbsår eller kutt. Gurgle med hydrogen peroxide kan ofte anbefale en lege, spesielt å finne hos pasienter med angina.

 Effekter av hydrogenperoksyd på sår hals


 Dette innebærer en effektiv måte med noen sykdommer assosiert med betennelse i halsen. Og angina er det mye mer effektivt enn andre midler for skylling.
 Gurgle med hydrogen peroxide vil fjerne mandlene med hvitaktig film, full av bakterier, berolige sår hals, betente desinfisere stedet, påvirker eksisterende bakterier og hindre negativ effekt på betent overflate få andre bakterier. Den klare oppløsning har en positiv effekt under skylling ikke bare på halsen og mandlene, men hele munnen.
 Gurglevann denne løsningen har ikke nødvendigvis direkte med sykdommen. Denne metoden er god forebyggende vedlikehold i høst-vinter periode eller etter kontakt med en pasient med angina mann. Dette forebygging anbefales spesielt for dem som ofte lider av angina.

 Gargling med hydrogenperoksid, Bruksanvisning


 For prosedyrer som kreves 3% løsning av hydrogenperoksid, som er lett å finne i en hvilken som helst apotek. Spoon løsning er lagt til et glass vann. Vann bør kokes og veldig varmt for tiden av matlaging væske. Den resulterende verktøyet skal gurgle hver tredje time, forsiktig og langsomt. Jo bedre skylling, jo raskere vil forsvinne fra mandlene og nasopharynx plakk.
 Noen anbefaler å gjøre en annen løsning. Du kan koke kamille eller salvie. I det ekstreme tilfellet egnet løsning og brus. Dette verktøyet brukes etter skylling med hydrogenperoksyd for å vaske veggene i halsen hydrogenperoksyd. Således, før skylling prosedyren er nødvendig for å fremstille to kopper ulike løsninger. Den første (med peroxide) hals skyll godt, og skyll den andre løsningen for å fjerne restene av det tidligere.
 Når gargling med hydrogenperoksyd begynte å bite, skadelig plakk montert, er det anbefalt å gi opp den første løsningen (hydrogenperoksid) og fortsetter prosedyren som allerede ved hjelp av andre midler (kamille, salvie eller soda).  
Яндекс.Метрика