Bruken av hydrogen peroxide for ansikter
 Forsøk på å finne den beste måten å ta vare på huden som er utsatt for utslett og fett, mange fører til hydrogen peroxide. Det bør bemerkes at hydrogenperoksyd for personer over tilgjengelig og effektiv. Dermed er det i stand til å rengjøre, desinfisere og trange porer.
 På samme tid betyr et sterkt oksyderende middel som kan forårsake allergiske reaksjoner, brannsår og til og med død av friske celler. Derfor er det nødvendig å fullstendig bruke peroksyd, og deretter vil det ha på huden bare positive effekter.
 Bruk prikket
 Hydrogen peroxide i hjemmet til Cosmetology kan bruke hvis huden er fet og problematisk. Men siden dette er et oksidasjonsmiddel, bør det være mulig å bruke det til et punkt, ikke tørke det fullstendig hele overflaten av huden.
 I tillegg bør hudpleie anvendes hydrogenperoksyd minimum konsentrasjon som er på apotek - 3% -aya. Men ikke bruk den i sin rene form. Mye mer effektivt ville være forberedt hjemme masker og rensemidler med hydrogenperoksid.
 Hvordan å bleke ansiktet av hydrogen peroxide?
 En utmerket hvithet effekt har en maske laget av ost, eggeplomme og hydrogenperoksid. Vi må nøye slipe kvartal en pakke med ost med eggeplomme, så er det også legge til fem dråper peroxide og re-male alt inn i en homogen masse. Denne masken er brukt til ansikt og hals for femten minutter. For å få unntatt bleking, mer næringsrik og virkning, det krever utarbeidelse av en teskje honning maske.
 Hvordan å fjerne problem hud?
 Hydrogenperoksyd kan anvendes for å behandle problemet huden. Du kan lage mat renere bruker 3-4 ml av peroxide, 5 ml av kamfer eller ammoniakk og en spiseskje med barberskum, fortynnet i 50 ml vann (helst mineral). Alle ingrediensene bør røres til en homogen stat.
 Da den resulterende masse påføres massasje linjer over hele ansiktet (ikke forårsaker området rundt munnen og øynene). Etter en fjerdedel av en time cleanser bør skyll med varmt vann.
 Dette renere bør ikke brukes mer enn to ganger i uken. Etter søknad må smøre huden fuktighetskrem.
 I et lite antall inflammatoriske elementer kan også tørke sine bomullspinne fuktet med hydrogen peroxide - vil dette tørke betennelse. Men ikke bruk peroxide for ofte - hud vil visne fortere. Mens med riktig pleie - vil rense og vakker.  
Hva er piller for å senke trykket
 Ifølge medisinsk forskning, er hver tredje person i verden som lider av høyt blodtrykk. Faren for en slik tilstand som øker risikoen for å dø av hjertesykdom og hjerneslag. For år, er farmasøytiske selskaper som utvikler tabletter for å redusere trykket, de fleste av dem er effektive, men forskjellig. Hvis en hypertonyku hjelper, for eksempel, Captopril, så det er ubrukelig til en annen.

 Informasjon om blodtrykk


 Blodtrykket er avhengig av styrken av den puls fra puls, diameteren av blodkar.
 Hypertensjon kan føre til følgende faktorer:

 Arvelig disposisjon.

 Stress.

 Alder.

 Overskudd av natrium i dietten.

 Mangel på kalium.

 Kronisk sykdom.

 Fedme.

 Mangel på fysisk aktivitet.

 Røyking og alkoholmisbruk.

 De beste piller til lavere trykk Kaptopril. Dette stoffet avtar og senker tonen i blodkar stress på hjertet, forbedrer puste effektivitet, senker blodtrykket, forbedrer nedsatt blodstrøm. Du kan søke om å nyfødte og diabetikere.

 Enalapril. Brukes i en inaktiv tilstand, handlingen av enzymer, er stoffet medisin og dens egenskaper som ligner på kaptopril.

 Losartan. Disse pillene for å redusere trykket slippes kun på resept. Effektiv for folk i alderdommen, har forlenget handlingen nesten daglig, mye tryggere når sammenlignet med kaptopril.

 Klonidin. Senker blodtrykket, reduserer frykt, har analgetisk virkning. De brukes for å redusere trykket i hypertensive belastninger, og samtidig redusere intraokulært trykk. Ganske effektivt dette stoffet selv i små doser. Fra Klonidin kan ikke skarpt avvist, er det sannsynlig å forårsake en hypertensiv krise.

 Metyldopa. Tabletter for å redusere trykket senker tonen i blodårene kan brukes av gravide kvinner.

 Reserpin. Utnevnt tidlig utvikling av hypertensjon. Det går bra med vanndrivende medisiner som tas etter et måltid.  
Hvordan å senke blodtrykketPå bakgrunn av ulike fysiske aktiviteter, følelsesmessig belastning, stress, humør, og selv den tiden av dagen blodtrykk kan svinge nesten hver person.
Når overdreven emosjonelle stresset trykksvingninger innenfor 30 mm Hg. kolonne eksperter er ganske normalt, men bare hvis det er innen et par minutter.
Men hvis du plutselig oppdager at blodtrykket plutselig en eller annen grunn forskjellig fra det den fysiologiske normen, bør du umiddelbart iverksette nødvendige tiltak, selv om du allerede har ringt en ambulanse. Siden ankomsten av leger kan utvikle en alvorlig tilstand som kalles hypertensive krise, som innebærer en fare for livet til pasienten.
Hvis du noen gang økt blodtrykk, vil kjøpe tonometer riktig og kontinuerlig overvåke ytelsen hjemme for å unngå alvorlige problemer.
Kan brukes for press elektronisk tonometer, men før at innsjekking og sammenligne disse tallene med den allerede bevist enhet at resultatene var riktige. Disse tonometre produsert under medisinsk tilsyn, fordi i de fleste tilfeller de er ganske nøyaktig.
For å maksimere resultatene var pålitelig press nødvendig å vurdere følgende regler:
- Anbefaler ikke for måling av trykk i stressende situasjoner. Før måling helst 5-10 minutter å sitte i en rolig setting. Det er bedre å måle trykket hver dag på samme tid, slik at du kan sammenligne resultater og analysere avvik fra normen, hvis noen.
- Unngå å røyke, ta alkohol eller spise før måling av blodtrykk. Fortrinnsvis i rommet hvor du tilbringer dimensjon var tom, er resultatet mer nøyaktig og pålitelig.
- Når imponerende cuff følge instruksjonene. Under målingene ikke trenger å gjøre noen brå bevegelser, må puste jevnt.
- For å få pålitelige resultater også anbefalt at tre dimensjoner og beregne gjennomsnittsverdien, vil det være den rette.
- Tonometer bør være på nivå med hjertet. En mansjett bør ikke være en hemsko, mellom mansjetten og underarmen skal plasseres to fingre.
Ved forhøyet blodtrykk vidznachatymutsya symptomer som redusert prestasjon, hodepine, svimmelhet, blinkende foran øynene mine fluer, dårlig helse, og andre.
Til lavere blodtrykk brukes som tradisjonelle metoder og medisinsk behandling som brukes i de fleste tilfeller ineffektivitet av alternativ medisin, som pasienter ofte søke lege hvis de ikke kan takle hypertensjon.

Tradisjonelle metoder for å redusere trykket

- Utmerket reduserer trykk brennesle, for eksempel te og infusjoner av denne urten. Du kan også ta brennesle juice 2-3 ganger om dagen for en spiseskje.
- Kalina som stuet frukt, juice og infusjoner. Fruktene har en positiv effekt på det kardiovaskulære systemet og bidra til normal drift. For best resultat anbefaler vi å drikke juice Viburnum.
- I hypertensive like effektiv blanding av bete og tranebærjuice i like proporsjoner. Dette bidrar til å redusere hodepine og forbedre elastisiteten av blodkar.
- Spesielt effektiv spesiell urtete, som er utarbeidet fra samlingen, inkludert motherwort, vendelrot, boyaryshnyk, motherwort og spisskummen. Denne teen er ganske enkel å tilberede, fordi alt du trenger kan kjøpes på nesten alle apotek. Dermed gir dette urtete utrolige effekter på det kardiovaskulære systemet, redusere spasmer i blodårene, og dermed stabilisere blodtrykket.
- Birch sap avslører ikke mindre hypotensiv effekt på det menneskelige legeme. Også bjørk juice styrker blodårer og hjertemuskelen.
- Potet peel buljong er også ofte brukt for høyt blodtrykk. For å forberede suppen bør ta 5-6 skrelle poteter, vaske den grundig, deretter helle en halvliter kokende vann i en bolle med skallet og kok i minst 10 minutter på svak varme. Ta en halv kopp en gang om dagen.
- Utmerket hjelper med høyt blodtrykk yoghurt med kanel. En kopp yoghurt anbefales en teskje kanel. Drikke en drink for en måned et glass om dagen.
- Grønn te er anbefalt å drikke for folk som lider av høyt blodtrykk, spesielt i den varme årstiden. Dette vil i betydelig grad redusere trykket.
Med regelmessig økning i trykket er nødvendig å gi opp dårlige vaner, stabilisere kroppsvekt, redusere saltinntaket så mye som mulig, regelmessig gå i frisk luft, redusere forbruket av animalsk fett og øke forbruket av frukt og grønnsaker.
Med ineffektivitet av alternativ medisin for å stabilisere trykket pasienter blir tvunget til å søke hjelp fra kardiologer som anbefaler den mest hensiktsmessig i hvert enkelt tilfelle medisinering.
Medikamentell behandling med økende press
Det er nok av legemidler med antihypertensive egenskaper og er ikke bare virkningsmekanismen, men også effektivitet.
En av de mest brukte er stoffet som kalles verapamil. Det er ikke bare vesentlig reduserer tone av blodkar, inkludert perifere, men reduserer belastningen på hjertemuskelen, øke oksygentilførselen. Også verapamil kan redusere hjertefrekvensen.
Ofte eksperter stille nyfedepyn, spesielt ved behandling av angina, ischemisk hjertemuskelsykdommer, sykdommer i blodtilførselen til det sentrale nervesystem, i tillegg til en økning i blodtrykket. Denne medisinen forbedrer blodstrømmen til ulike organer og vev, og har også en positiv effekt på tonen i blodårene, utvide dem og det fører til lavere trykk. Stoffet absorberes ganske enkelt.
I noen tilfeller, kardiologer ty til kaptopril. Hypotensive effekten av medikamentet blir oppnådd på grunn av vasodilaterende virkning på blodkar som ligger i periferien. Dette stoffet forbedrer blodstrømmen i lunge (lunge), som øker effektiviteten av respirasjon og reduserer derved tilgjengelig last på hjertemuskelen og forbedrer nyreblodstrøm. Medikamentet er også brukt i neonatal hypertensjon.  
Яндекс.Метрика