Long Chiffon Dress (BILDER)Lang, har luftige kjoler med chiffonkjoler alltid vært betraktet som haute couture, egnet for festligheter og røde løperen spor. Men denne sesongen chiffon vises ikke bare på catwalken av verden, ville det være hensiktsmessig og i hverdagen. Chiffon lange kjoler, luftig og flyter - er hovedtrenden neste sommer. Med sin milde, streaming materielle slike plagg er ideell for varmt vær og understreker femininitet og eleganse.
Utforme en samling av ulike varianter florerer lang chiffon kjoler.Blant designerne, motetrender plukket opp kan identifiseres Vera Wang, Emilio Pucci, Alberta Fernetti, Valentino, La Sposa og mange andre. Dette er ikke overraskende, siden chiffon gir utrolig spillerom for kreativitet. Dens kombinasjon med ulike strukturer, kan spille på kontrasten gi fantastiske resultater. Disse kjolene kan lett passe inn i enhver stil, og hver fashionista kan finne en chiffonkjole til din smak.
Long Chiffon Dress (BILDER)

Trendfarger chiffon kjoler
Den kommende sesongen lover å være lyse, saftig og rik, fordi i mote fortsatt lyse og glade farger. Solid lange kjoler, kjoler med lyse floral utskrifter eller tegninger - alt dette er sant mer enn noen gang denne sommeren. Intens rød, gul, turkis, grønt saftig - kan telle være uendelig rekke farger. Kjole i erter, bur, bånd, abstrakt mønster absolutt understreke originalitet og lett chiffon legge bilde femininitet og letthet. Også det bør bemerkes kjoler i etnisk stil, dekorert med afrikanske dyreprint. Disse kjolene ser spesielt stilig når de kombinerer med massive tre armbånd, halskjeder og cowboystøvler.
Long Chiffon Dress (BILDER)

I en lys palett av pastell mote og vilje, behersket toner. Spesielt date lange kjoler som kombinerer to farger - solid separasjon og kontrast toppen. Denne stilen gjør visuelt slankere figur og gir en spesiell sjarm kvinne.
Stiler lange kjoler med chiffon
Vanligvis kan chiffonkjole til gulvet med de mest enkle kutt og være dekorert med ulike rysjer, volanger og rysjer, legge til bilde skånsom romantikk. Drapery Dress nyttig for det faktum at med riktig valg av den helt skjule eventuelle figur feil, enten eller full buk hender.
Long Chiffon Dress (BILDER)

Den klassiske lang kjole med chiffon - en modell med høy midje og hem sandwich. Spesielt populært blant fashionistas vant kjoler i gresk stil. Dette er ikke overraskende, som en hvilken som helst kvinne i den kjolen som en gudinne soshedshuyu fra Olympus. Kvelds- og brudekjoler i denne stilen ser helt fint, spesielt når bildet suppleres av høy gjennomføring, dekorert med orkide naturlige og milde, åpne sandaler.
Long Chiffon Dress (BILDER)

For enhver anledning eller perfekt kveld ute og chiffon kjole med korsett. Disse luksuriøse drakter ser når de er laget av silke chiffon. For hverdagslige kjoler er best brukt på bomull chiffon.
Lang chiffon kjole med åpen rygg - er et annet alternativ for en kveld ut i verden. Dette antrekket krever et minimum av deler, det viktigste i det - kvinnen og hennes nydelige kjolen. Men å velge en kjole som det, er det forstått at det vil være eiere av grasiøs figur, har et snev av folder på baksiden. Noen ganger også av stor betydning. Denne sesongen spesielt populære V-hals, som kan være dekorert med volanger eller rysjer. Draperier i halsen alltid visuelt forbedrer brystene, som store bosomed damer bør være forsiktige med denne typen informasjon.
Long Chiffon Dress (BILDER)

Hvordan og hva du skal ha chiffon kjole
Lange kjoler Chiffon kjoler er universell og passer godt som en hvilken som helst tilbehør, men som regel de selv er klare detaljer og krever ikke omfattende dekorasjon.
Lange kjoler laget lys paneler er perfekt kombinert med lyse, kontrasterende tilbehør. Modeller fargerike nyanser, men å bære med en vanlig mørk farget ornamenter. Bredt belte med satin eller silke kan også variere fra chiffonkjole, understreker midjen.
Long Chiffon Dress (BILDER)

Sko å kle denne typen tilnærming er også svært mangfoldig. For en kveld ute, selvfølgelig, ville være passende bare høye hæler, men i hverdagen kan eksperimentere så mye som nødvendig. Iført lang kjole med chiffon med ballett leiligheter, sandaler og til og med joggesko som ser spesielt stilig i kombinasjon med denim jakke, drapert over kjolen.
Hvordan ta vare på chiffon

Som Chiffon - stoffet er svært tynn, er det best å gi chiffonkjole til renseri. Hvis dette ikke er mulig, er det nødvendig å vaske klær ved temperaturer over 40 grader, og for hånd uten bruk av blekemidler. Etter vask av kjolen helst ikke vri ut og gi det til å renne selv. Tørr kjole med chiffon alltid uten å bruke plugger og bort fra batterier som chiffon skal peresushuvatysya. Jern jern produkter Chiffon anbefales ikke, det er best å bruke Steamers.
Long Chiffon Dress (BILDER)

Hvis du følger disse enkle reglene, vil din lang kjole med chiffon være nydelig for en lang tid.  
Hvordan holde ungdom etter 40 år?
 For noen kvinner er det 40-års milepæl er et øyeblikk når de innser at du ikke lenger ung. Noe det fører til depresjon, og andre - er en pådriver for større muligheter i livet. Kvinner som fører en aktiv livsstil og en skjerm, og klarer å holde ungdom etter 40 år. Selvfølgelig, veldig hyggelig dame handling som tar sikte på å bedre deres omsorg og krever masse innsats. Men de er, selv etter 40 år føler til 25. Mange mennesker, både kvinner og menn har alltid søkt å finne den "elixir av ungdom". Spesielt, det er hva det svake kjønn. Faktisk, for å holde seg ung (kropp og sjel), må du følge noen regler "organisasjon" av hans liv.
 1.  Sport. Det er mange ulike idrettsanlegg. Du kan finne nøyaktig hvilke klasser som passer best for din kropp og personlighet. Dette kan være normal eller dans aerobic, vannaerobic, forme. Hvis du ønsker å finne arbeid "roligere", deretter registrere deg for kurs yoga, pilates, yohalatesa. Catching følgende områder, kan du ikke bare holde kroppen i god form, men følelsesmessig og slappe av.
   Var et populært område som Port De BH (Port De Bras). Den kombinerer flere stilarter: koreografi, yoga, pilates elementer, stretching og fitnesstrening. I lys danser og ro kan du helt oppløse.
   Hvis du er lidenskapelig natur og du vil ha noe "hot", så ta hensyn til sine dansestiler. Orientalsk dans eller enda Strypplastyka og Dancing på pylon hjelp bringe kroppen i perfekt form. Du vil selv være i stand til å ta sin mann ved å gjøre det privat dans som vil legge visuelle i dine intime relasjoner.
   Ernæring. Hold styr på hva du spiser. "Man er hva han spiser," - sa i det siste. Derfor bør måltidet bli kontaktet med stort ansvar. Det er ønskelig å eliminere fra livet alkohol, nikotin og fet mat. I Ditt kosthold må inneholde frukt og grønnsaker, som inneholder store mengder antioksidanter. De gjør huden smidig og glatt.
   Det er ønskelig å fjerne fra livet ditt måltider etter 1800. Hvis du ønsker å spise, er det best å spise et eple eller annen frukt nyttig.
   Lær separat strømforsyning system. Fordi noen ganger, spise visse matvarer sammen med andre, vi kan ikke bare legge styrke kroppen og skade ham. Det er visse prinsipper separat strømforsyning, takket være som, all maten absorberes uten å forårsake skade.
   Luksuriøs kroppspleie og hår. Du har nådd en alder når du har råd til dyre turer til spa, kjøpe kvalitet og luksus kosmetikk. Ta vare på deg selv og elske deg selv. Riktig og balansert hud omsorg vil gjøre at du ser ung.
   Delta salon prosedyrer: rensing, skreller, wraps, etc. Hold opp kroppen bygningen, hjemmebruk hår masker og ansiktsskrubb, fuktighetsgivende og prosedyrer av makt. Alle forsøk på å ta vare på deg, vil du være fornøyd med resultatene. Huden din vil bli myk, glatt og glans innenfra.
  Hvordan holde ungdom etter 40 år?

   Tinget selv. Gi en formue! Glade mennesker alltid ser yngre. Fylle livet ditt med glede og godt humør. Gjør deg selv og dine kjære lansert. Det kan være små eller store overraskelse gaver.
   Unn deg selv. Besøk dine favorittbutikker, skjønnhetssalonger, vil møter med nære venner gi deg masse positive følelser. Du kan også ordne deg selv og din elskede andre "bryllupsreise". Besøk noen paradis hvor du vil begi seg igjen i sine følelser og tenker på "rosa" ungdom.
   Nye hobbyer og interesser. Utseendet i livet ditt for noe nytt vil gagne tilstanden til interne og eksterne blikk. Du kan finne en aktiv hobbyer (sykling, tennis, dykking, etc.) eller passiv (fotografering, ekstraordinære matlaging, såpe, etc.). Hva ville glede deg velge selv masse positive følelser er gitt til deg.
   Har du noen gang syklet en "berg og dalbane", men alltid drømt om det? Det er på tide å oppfylle hans ønske. Splash adrenalin vil gjøre at hjertet slår fortere, derfor alle cellene får mer oksygen. En rosa blush i ansiktet som deg!
   Møter med venner. Hold dine venner! Dele med dem hendelsene i hans liv. Den positive ladningen av følelser som vil gi deg et møte med venner, vil være en lang tid "feed" kroppen din. Du kan møte på en kafé, bowling eller biljard, karaoke klubb besøk. Kanskje 20 år siden du ikke har denne muligheten. Naverstыvayte opp og ikke sitte stille.
   Vennligst elske og bli elsket. At kjærlighet og elskede kvinne virkelig lykkelig. En lykkelig kvinne ser alltid vakker, ung og vakker.
   Du kan holde seg ung og etter fylte 40. Din en som du føler deg. En kvinne som fører et aktivt liv og omsorg for hverandre, ser alltid bra. Og ikke glem at lykke - er en av de viktigste komponentene i vår ungdom.  
Яндекс.Метрика