Å bli kvitt fett?
 En stillesittende livsstil, hyppige snacks, masse hurtigmat og mangel på frukt og grønnsaker fører til hva som er observert i mange om ikke overvektige, deretter et par ekstra pounds. Vanligvis, hvis en litt overvektig, så vi snakker om underhudsfett. Kvitte seg med overflødig fett er nødvendig ikke bare for moro skyld skjønnhet og sjarm, men også for å forebygge mange problemer i fremtiden. Overflødig fett er ikke bare pryder figuren, men ødelegger helse. Det øker risikoen for hjerte- og endokrine system, mage-tarmkanalen.
 Før kampen mot overflødig fett, må du forstå årsakene til sin forekomst. To hovedgrunner: mangel på fysisk aktivitet og overspising. Det er viktig å kjenne sin daglig rate på forbruk av kalorier, avhengig av kjønn, og hold deg til den. Ikke overstige normen, men ikke sulte.
 Å bli kvitt fett?
 1.  Akselererer blod. Det første du trenger for å håndtere overflødig fett - aerobic aktivitet. I henhold til sin konto i fettvev øker blodstrømmen, noe som tillater bruk av overskudd av kroppsfett som energikilde. Så han brent.
   Gå ned i vekt. Den neste fasen - kardyonahruzky. Den rimeligste av syn - er i gang. Men vi må huske at svært fulle folk hvis vekten overstiger 80 kg, det er kontraindisert, og velge andre aerobic aktivitet. Så når løp skaper unødvendig belastning på kneet, spesielt når du setter feil fot landing og hyppige hjertebank. Feilaktig valgt aerobic aktivitet kan også føre til hjertestans. Så sørg for å få pulsometer.
   Holde musklene. For å gå ned i vekt mens du fortsatt ikke miste muskelmasse, må du øke forbruket av protein: kjøtt, soyabønner. For å opprettholde muskelstyrke opplæring som er nødvendig for å delta.
   Husk, det er lettere å gå ned i vekt fra 100 kg til 80 (20 kg) enn 60-58 (2 kg). Jo mindre du veier, jo vanskeligere er det å bli kvitt fett. Det er veldig viktig å ikke sitte på en streng diett eller sulte. Ja, vil du redusere vekten, på grunn av muskler, ikke fett.
   Hvordan bli kvitt fettet på magen?
   Dette problemet gjelder for mange, både menn og kvinner. For sin delvis løsning anbefales å utføre enkle daglige oppgaver. Startposisjon for dem - liggende på ryggen.
  1.  Øvelse "Bicycle". Zimituyte sykkel bevegelser av bena. Føle tretthet eller muskelsmerter - stopp. Vent til full gjenoppretting hjertefrekvens og pust.
    Øvelsen "Scissors". Løft bena og intens mahami krysset dem. Når du føler deg sliten, avslutte treningen og hvile.
    Bøy knærne og løft bena sakte presse inn magen i noen sekunder. Denne øvelsen utføres så lenge som mulig, inntil sterk nok.
    Hvis målet ditt - for ikke å gå ned i vekt, men å fjerne magefett, husk at det ikke vil gå bort bare sånn, begynner man å gå ned i vekt hele kroppen. Selv om du bare mageøvelser. Det er derfor nyttig å utføre selv enkle rutinemessige øvelser (øvelser) i alle muskler. Dette bidrar til å øke hastigheten på stoffskiftet og dermed brenner mer fett. Det er viktig i alle øvelser for å holde spenningsmagemusklene.
    Alle typer fysisk aktivitet, hovedsakelig rettet mot å brenne overflødig indre fett. Men hvis du har, generelt, normal vekt, men det er et lite lag med magefett, det vil en spesiell diett, trening som et trykk gir bare 10% resultat. Resten og hoveddelen av kampen mot overflødig fett diett reservert. Det er å redusere kalori-inntaket.
    Du kan nedopotreblyat bare 10 - 20% av det totale kaloriinntaket for en uke og bli kvitt 05 kg fett. Hvis du redusere kaloriinntaket enda mer, mistet muskler, ikke fett. Det er viktig ikke å glemme å ta kalsium matvarer og fet hav fisk rik på omega-3 fettsyrer. Disse produktene trenger for å få fart på stoffskiftet.
    Samme som overholdelse konstant lys diett kardionavantazhennyamy med streng diett og uten stress. Og det er lettere for deg - og du bestemmer deg. Det bør bli husket bare at enhver fysisk aktivitet ikke bare bidrar til å kvitte seg med overflødig kroppsvekt, men også styrke kroppen og immunforsvaret.
    Husk at fettceller dør ikke, de forblir i kroppen. Og hvis feil mat vil igjen bli følt overvekt. Derfor er alle effektivt kvitte seg med overflødig fett vil bare absolutt gjennomgang av din livsstil og matvaner.  
 For noen grunn i det siste følt at posen - det er forbeholdt den kvinnelige befolkningen, selv om begynnelsen, det var den eneste mannlige ekstrautstyr.
 Hvis du spør en eldre generasjon, gjorde mange bestefar ikke engang huske noen spesielle mote vesker, fordi de trengte bare embetsmenn og leger har ingen anelse av arbeidet uten en slik forbedring.
Lær eller sport poser for menn: hva du skal velge?

 Unødvendig å si, i dag Bag - en viktig del av den status og bilde av noen mann, disse tilbehør er tilbake på moten og det er viktig å lære hvordan du skal velge bare en som håndtere problemet best.
 Dette elementet er ikke verre enn andre deler av den mannlige bilde, snakk om smak, preferanser og glede sin eier, for eksempel knapt en seriøs forretningsmann gå på jobb med et lerret bag over skulderen, og utøveren til å gå til løpet med en liten veske.
Lær eller sport poser for menn: hva du skal velge?

 Menns poser variere i type og bruksområder, så er det viktig ikke å gjøre en feil og gjøre det riktige valget i favør av en modell.
 For eksempel, sportsmodeller mer egnede og aktive unge menn, men alvorlige tilfeller eller lær kofferter, heller, vil sette pris på den modne og allerede var det en mann. For å gjøre valgene rett til å begynne med, er det nødvendig å gjennomgå eksisterende modeller og typer av menns poser.

 Forretningsportefølje


 Den mest som verken er en klassiker og den offisielle versjonen, som var spesielt populær på 80-tallet av forrige århundre, og vellykket forretningsmann, må denne tingen forbinder med en mann som vet hvordan man skal tjene penger.
Lær eller sport poser for menn: hva du skal velge?

 Hva skal man si, de dyreste og elegante menn koffert - en kort forretningsmann som er i stand til å gi den nødvendige pålitelighet og stil. I dag uhøflig og firkantede former som var så populære på 80-tallet, endret glatte og pene hjørner, er slike produkter vanligvis laget av dyre og høy kvalitet på materialer som skinn.
 Og selv om årene formen og størrelsen av mannlige porteføljer endret, forblir målet det samme - de velger de menn som er intellektuelle som holder høy kontor, kommersielle og politiske figurer, leger og forskere.
 Hvis du må bære en daglig sett med papirer, mapper, kanskje, laptop eller tablet, er det et vakkert skinn vil være elegant og praktisk oppbevaringssted for slike ting.

 Messenger bag


 En av de mest populære valgene blant unge og aktive unge mennesker. Av dens utseende og navn, ligner det på det sterkeste en pose Pechkin venn, postmannen Alle modeller over skulderen, romslig, slik at losse hånden som redder mennesket fra unødvendig ulempe.
Lær eller sport poser for menn: hva du skal velge?

 Denne stilen er spesielt populært blant dagens studenter, men du sannsynligvis sterkt overrasket når du får vite at den første messenger'y var populære på 50-tallet av forrige århundre blant montører og elektrikere, alle nødvendige verktøy for enkelt å passe i volum lagring og frigjort hender til å fungere.
 Dagens messenger'y har blitt en uunnværlig tilbehør aktivt byliv. Ofte er de modeller med et bredt belte som ikke vil legge press på skulderleddet, ventil rocker og minimalistisk design.
 Vesker postbud kan presenteres i forskjellige farger og materialer: tekstiler, lær, skinn, ekoshkira og andre. For daglige sokker bedre valg modeller og klassiske dempede farger som ikke vil tiltrekke seg for mye oppmerksomhet, for eksempel sort, grå, brun, khaki og andre.

 Bag tablett


 Faktisk er denne mindre versjon postbud poser, er det ideelt for å bære noen dokumenter, fordi dens dimensjoner tydelig sammenfaller med standard A4 eller A5.
Lær eller sport poser for menn: hva du skal velge?

 I motsetning pochtalonskyh modeller, som i hovedsak skyldes skulderveske slitt tablett oppreist på skulderen, i tillegg til gratis mønstre som er perfekt for alle klær, kan du finne strenge og stilige klassiske versjoner. Bag tablett er perfekt for dem som trenger å gjennomføre et minimum av ting.

 Bag-Purse


 Av deres utseende slike representanter menn ligne kvinners clutch poser, som i sin lignelse, bærer i den ene hånden, ofte under armen.
Lær eller sport poser for menn: hva du skal velge?

 Disse modellene er svært populære blant forretningsfolk og forretningsfolk som misliker klumpete, følte de portefølje. Stilig Leather Purse - det er en slags mannlig bildeelement, som lett kan legge nyhet naskuchyvshemu klassisk drakt eller hverdagsklær.

 Travel Bag


 Keitete og utdaterte veien kofferter stadig falming, og deres endring komme stilige og essensielle reisevesker som er depotet ting på forretningsreiser og andre reise lange avstander.
Lær eller sport poser for menn: hva du skal velge?

 De kan være forskjellige størrelser og former, som er utstyrt med skyve håndtak og hjul, supplert med komfortable stropper og lommer. Disse modellene kan være laget av ekte skinn og vil se ikke bare perfekt med jeans og genser, men med en bedrift dress.
 Det er en spesiell form for reiseveske, er holdall kalles - er fokusert direkte på transport av klær, for det meste business dresser. Disse modellene vil garantere at klærne ikke er skitne og ikke zimnetsya, spesielt praktisk for forretningsreiser og reiser.

 Hvordan velge en god kvalitet bag?


 Først bestemme på type, den ovennevnte mer egnet måte å leve på og arealet av en bestemt mann.
Lær eller sport poser for menn: hva du skal velge?

 Vær spesielt oppmerksom på materialet, selvfølgelig, den høyeste kvalitet og slitesterk skinnvarer er vurdert, for å være sikker, er lær lær, med riktig pleie det vil vare deg i år.
 Men over tid det slites av, og likevel taper sin presentabel utseende. En annen ulempe lærvarer - det er absolutt prisen, fordi en lignende modell med skinn kan kjøpes til halve prisen!
 Et godt alternativ kan være holdbare og stilige vesker av vokset lerret eller ballistisk nylon - moderne og komfortable, de er perfekt for aktive unge mennesker, og varierer i sine fornuftig pris.
Lær eller sport poser for menn: hva du skal velge?

 Disse posene, for større styrke og uvanlig design, ofte komplementær lær, håndtak eller dekorasjon. Hvis du ønsker å kjøpe en merket produkt, er det best å kjøpe en spesialitet butikken, marked eller vanlige butikker kan lett snuble over en forfalskning.
 Billige menns poser kan kjøpes på internett, er det tilstrekkelig å finne noen, troverdig, nettside og bestille din favoritt modell.  
Яндекс.Метрика