I dag vår publikasjonen ønsker vi å heve en meget alvorlig og smertefull for mange kvinner, spørsmålet om hormonelle forstyrrelser. Når hormonelle forstyrrelser uttrykket "hormoner fungerende opp" - får en helt annen betydning. Hvis kroppens hormonelle feilen oppstod, så senere i denne artikkelen vil vi opplyse om følgende:

 Hva er hormonell svikt

 Symptomer hos kvinner hormonell svikt

 Årsakene hormonell svikt

 Hvordan å behandle hormonell svikt

 Forebygging hormonell svikt

Hormonell svikt hos kvinner
 hodepine.
 Hårtap
 En annen funksjon som finnes i de fleste jenter og kvinner som tok hormonell svikt er tap av hår, med hår kan falle veldig raskt.
 Andre grunner
 Hormonell svikt kan også forekomme i andre funksjoner, men de er stort sett allerede har mer individuell karakter. For eksempel, er følgende funksjoner: tørrhet i skjeden, livmoren, fybrokystoznыe Utdanning brystet rynker, etc.
Hormonell svikt hos kvinner
 prevensjon - p-piller. Denne typen preparater basert på hormoner og derfor å ta dem kan føre til hormonell svikt i kroppen.
 Foruten hormonelle p-piller, hormoner som finnes i diverse andre medikamenter for behandling av nevroser, allergiske sykdommer, hudsykdommer osv
 Stress og følelser
 Ofte innledes med sterk hormonell svikt stress og hyppig erfaring. På bakgrunn av dette kan skje hormonsvikt på grunn av det faktum at den sentrale nervesystemet påvirker hormon påvirker produksjon av hormoner. Således, jo sterkere følelsene og stress, jo mer den påvirker balansen av våre hormoner.
Hormonell svikt hos kvinner
 Dårlig livsstil
 Feil livsstil involverer mange faktorer. Disse inkluderer feil modus av dagen når du føler kronisk mangel på søvn for en lengre periode på grunn av det faktum at sover mindre enn 8 timer i døgnet. Dessuten kan hormonell svikt føre til kronisk utmattelsessyndrom, du ganske sliten og litt hvile, forlater kroppen kan samle krefter. Alkohol og røyking - er en annen faktor som påvirker hormonbalansen.
 Underernæring
 En vanlig årsak hormonell svikt hos jenter og kvinner - dårlig kosthold. Først av alt, underernæring forårsaket av dietter som bruker helt jente. På grunn av reduksjonen tar Skriv legemet mister den nødvendige komponenter for å produsere visse hormoner. Det samme kan være forårsaket av feil bruk av mat, slik som den hyppige bruken av fet mat, instant mat, rask mat og hyppig overspising.
 Overvekt
 Utseendet av overvekt og fedme i særdeleshet, redusere produksjonen av hormoner i kroppen som direkte påvirker hormonubalanse.
 Gynekologiske problemer og sykdom
 Hormonell svikt kan oppstå som følge av gynekologiske sykdommer, når kroppen er konsentrere seg om sykdommen med sykdommen og ikke på funksjoner rettet mot produksjon av hormoner. Gjort abort og gynekologisk kirurgi kan også lage en negativ innvirkning på produksjonen og balanse av hormoner.
 Sykdom
 Forkjølelse, ARI og ARI - føre til hormonell svikt. Etablert at jentene flyttet i barndommen sykdom data kan påvirke hormonene i fremtiden når det blir en voksen.
 Fysisk aktivitet
 Den siste grunnen til at du bør også nevne hormonelle årsaker til svikt, er bruken av intens fysisk aktivitet.
Hormonell svikt hos kvinner

 Hvordan å behandle hormonell svikt

 Hvis du ser flere symptomer på hormonell svikt, deretter så snart som mulig, bør du oppsøke lege. I dette tilfellet, må du slå til en terapeut og gynekolog. Til å diagnostisere hormonsvikt og dens behandling er nødvendig for å tilveiebringe en generell analyse av blod og hormoner.
 Hormonbehandling svikt er ment utelukkende lege siden det er basert på symptomatisk mønster av testresultater og bestemme hvilket nivå av hormoner bør normaliseres.
 Hormonbehandling svikt utføres parallelt på to måter: eliminering av årsakene til svikt og brakt til normalhormonnivået gjennom medisinering. Det er, er det nødvendig å fjerne årsaken som utløste hormonell svikt, for eksempel: bruk av hormonelle prevensjonsmidler, uregelmessig kosthold osv, eller ethvert punkt i behandlingen vil ikke, fordi hormoner kan bli brutt igjen. Og for det andre, dette stoffet hjelper kroppen til å balansere hormoner og stimulere deres produksjon.
 Når det gjelder behandlingsperioden hormonell svikt, det kommer an på årsaken og graden av ubalanse av hormoner i kroppen. Gjenopprette hormonelle nivåer kan være et par uker, måneder og år, igjen, det kommer an på situasjonen.

 Forebygging hormonell svikt

 For å hindre hormonsvikt i kroppen, bør testes regelmessig og foreta medisinsk undersøkelse. Også prøve å eliminere de faktorene som kan føre til hormonell svikt, de beskrev årsakene.
 Legg merke til at når de første symptomene på hormonell svikt bør oppsøke lege umiddelbart og ikke å utsette saken, ellers kan det føre til alvorlige konsekvenser, og gjenopprette hormonelle nivåer i dette tilfelle vil kreve en lengre periode.
 Ignorer hormonell svikt kan forårsake: brystkreft, infertilitet, fedme, overdreven hårvekst på kroppen og andre alvorlige konsekvenser.  
Hvordan fjerne magen og sidene av mann

Som det viste seg raskt fjerne overvektig mann er ikke så vanskelig. I alle fall ikke kjøre til diverse kostbare. Du trenger bare å endre den daglige matrasjon. For å være mer presis - bruke mer proteinrik matEnn karbohydrat.
 Forsknings eksempler viser tydelig at dietter med økt proteininnhold og redusert innhold av karbohydrat matvarer på bakgrunn av aktiv fysisk trening gi maksimale resultater i kampen mot fett på hoftene enn dietter med maksimal innhold karbohydrater og normal protein.
 Men det mest interessante faktum er at hvis du ikke engasjere seg i trening, men bare erstatte det meste av karbohydrat protein mat, vil den ekstra vekten gå mye raskere enn de som går regelmessig til treningssentre, og foretrakk karbohydrat diett.
 Det samme ble sagt en annen studie analysen som viste at overgangen til protein ernæring gir maksimal kontroll kroppsglukoseopptak og insulinsekresjon. Dermed protein måltider ikke bare fjernet de ekstra pounds, men vil være et fantastisk verktøy i kampen mot metabolsk syndrom og forebygger diabetes.
Hvordan fjerne magen og sidene av mann

 Origin fete menn
 For nedbryting av fett og bruke det i fremtiden som en kilde til energi i kroppen din lipoprotein lipase hormon utfører. Ved lave nivåer av testosteron i plasma LPL er fokus på lipolyse.
 Således, i magefett produserer avsetningsmiljø, på grunn av det faktum at det er en lav hastighet på testosteron i et menneske.
 Så for å fjerne den raskeste måten å gå ned i vekt magen og sidene bør øke flatet karakteristikker av testosteron.
Hvordan fjerne magen og sidene av mann

 En rask måte å gå ned i vekt
 Først av alle kjennetegn heve testosteron. I dette tilfellet, må ulike typer tilsetningsstoffer og antyэstrohennыe elementer eller anabole steroider, som effektivt øker i hurtig modus nivået av mannlige kjønnshormonet.
 Hvis man ønsker å øke nivået av endogent testosteron metoden ikke gir resultater, de å søke type eksogene testosteron, som for tiden blir solgt som kapsler.
 Ulike studier har vist at forhøyede nivåer av testosteron produserer aktiv forbrenning ikke bare underhudsfett, men visceralt fett. Som vil bidra til beskyttelse mot hjerte - og karsykdommer og metabolsk syndrom grunnlag.Hva er de viktigste årsakene til kvinnelig ufruktbarhet
 På verdensbasis er det et stort antall par som ikke kan få sine barn. Og i mange tilfeller kunne bli gravid kvinnen. Dessverre er disse kvinnene fra år til år er økende.

 Hva er årsaken til kvinnelig ufruktbarhet?


 Faktorer som påvirker forekomsten av infertilitet er mange: miljøødeleggelser, dårlige vaner, tretthet, stress, dårlig ernæring. Men det viktigste årsakene til kvinnelig ufruktbarhet - En rekke reproduktive systemet patologi og generell sykdom organisme.

 Inflammatoriske prosesser


 Ulike inflammatoriske genital og underlivsinfeksjoner kan føre til dannelse av sammenvoksninger, bend, innsnevringer i egglederne. Som et resultat, når sæden egget, og derfor ikke er i stand til å gjødsle det. Når betennelse i livmor endometrium er berørt, og det befruktede egget ikke kan feste til det. Derfor bør eventuelle betennelser behandles og regelmessig undersøkt for genital infeksjoner.

 Hormonelle forstyrrelser


 Ofte oppstår kvinnelig infertilitet fra endringer i hormonell bakgrunn. Unnlatelse av å menstruasjonssyklus fører ofte til dysfunksjon av eggstokkene og har problemer med egg modning. Hormonal svikt kan forekomme i lidelser i de forskjellige organer og systemer, slik som adrenalin, skjoldbruskkjertel og bukspyttkjertel, etc. I tillegg kan hormonforandringer utløse utbruddet av tidlig menopause.

 Andre Education


 Sykdommer som fibromer, erosjon, fibroids, polycystisk ovariesyndrom cyste og nå ikke uvanlig. Imidlertid kan disse forholdene føre til alvorlige forstyrrelser i den reproduktive system av kvinner. Derfor trenger de tid til å diagnostisere og starte behandling.

 Alder


 Moderne kvinner er mer sannsynlig å prioritere karriere og å ha et barn blir stadig satt av til senere. Det har lenge vært kjent at den beste tid for å bære et barn 19 til 27 år. Og i 35 år for å bli gravid er mye vanskeligere enn de 20 og 40 år og veldig minimal sjanse.

 Psykologiske faktorer


 Noen ganger kan en kvinne seg selv uten å vite det, motsetter en mulig graviditet. Alt dette skjer på et ubevisst nivå, men kroppen begynner å forhindre forekomsten av unnfangelsen.
 Faktisk, de faktorene som forårsaker infertilitet hos kvinner er mye mer: abort, fedme, inkompatibilitet ektefeller og andre medfødte misdannelser. Ofte årsaken til infertilitet er flere faktorer. I tillegg kan en kvinne og en mann være helt sunn graviditet og gjør det fremdeles ikke. Fordi ca 10% av den egentlige årsaken til infertilitet kan ikke bli sett.  
Яндекс.Метрика